Ben de 32.hafta raporunu aldım. 3 hafta sonra gel dedi canım. 8 aralıkta gidicem.Bugün benimde randevum var, 32 haftalık raporumu alıcam günlerimiz aynı  bundan sonraki randevuyu ne zamana verdi doktor, yine 4 hafta sonra mı
YıkamadımSenden mi cikmisti canim valla sagol ben pek begendim:) bakmalara doyamiyorum duzenli olusuna. Peki yikadin mi dermisim saka saka demedim valla sormadim bisi
Ben sırtını ya da göğsünü ellerdim ılıksa üşümüyo demektir. Hala daha öyle kontrol ederim kızımı.Kizlar dun bir yazi okudum faydasi olur diye dusunuyorum anlatayim
Bebekler sadece başlarindan usur ortam sicakligi 23 24 dereceye ayarlanmali ve anne ne giyiyorsa max 1 kat fazlasini giymeli bebek ama basinda mutlaka 40 ina kadar sapkasi olmali aksi halde sirti terler ve usutmeye daha elverisli olur bizler kuvozde bile bebek ciplakken sapka giydiririz diyor.
Bizde genelde bacagina vs kat kat ustune zaten kis bebesi 2 3 kat penye tulum vs uzerinede hirka giydiriyoruz bilincsizce
Bir arkadasim var benimle arasinda 2 ay var ben son baharda ruzgarlik giydirirken o gobegi acik gezdirirdi ben usumuuorum oda usumez derdi cok sasirirdim meslea
Benim katıldığım eğitimlerde de bu kat kat giydirme huyunun türklere özgü olduğunu söyledilerKizlar dun bir yazi okudum faydasi olur diye dusunuyorum anlatayim
Bebekler sadece başlarindan usur ortam sicakligi 23 24 dereceye ayarlanmali ve anne ne giyiyorsa max 1 kat fazlasini giymeli bebek ama basinda mutlaka 40 ina kadar sapkasi olmali aksi halde sirti terler ve usutmeye daha elverisli olur bizler kuvozde bile bebek ciplakken sapka giydiririz diyor.
Bizde genelde bacagina vs kat kat ustune zaten kis bebesi 2 3 kat penye tulum vs uzerinede hirka giydiriyoruz bilincsizce
Bir arkadasim var benimle arasinda 2 ay var ben son baharda ruzgarlik giydirirken o gobegi acik gezdirirdi ben usumuuorum oda usumez derdi cok sasirirdim meslea
Ben manyagim wallahi dusta bile kaynar gibi su kullanirim oglum babaaa annem beni hasliyor sen yika die yalvarir yanaklari sicaktan kirmizi olurBen sırtını ya da göğsünü ellerdim ılıksa üşümüyo demektir. Hala daha öyle kontrol ederim kızımı.
Ben de rahatım o konuda kat kat giydirmem. Kızım da öyle alıştı sıcağı hiç sevmez, kışın evimiz 20-21 dereceyi geçmez. Banyo yaparken bile soğuk su istiyor. Oğlan da öyle alışacak mecbur
Ewt cnm 8 sanirimSen yuet disindasin sanirim dimi saronsusaat farkimiz kac ?
Hadi gazan mubarek olsunGünaydın bacımsular
Gün benim için bebek kıyafetleri yıkama günü
Çamaşır makinesiyle ütü temizlendi. Koroplastlar yıkandısırada kıyafet yıkama-ütüleme kaldı inşallah
Bende kızım bnden ayrı asla durmuyor bu aralar birde ayrılık kaygısı başladı bakkala goturemiyorlar annemde gelsin diyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum kesin sezeryan olacağım ama kızım ne olacak eşime dedim iki yataklı oda tutalım yanımda yatsın diye başka çözüm bulamiyorumAyy o günü düşündükçe ağlıyorum.. kızımı bırakıp nasıl gidicem doğuma diye
Bu ne işe yarıyor cahilligime gel oğlan anası olunca bunları da ogrencekmisimKızlar baby me nin erkek yeni doğan bebekler için pipiped hediyesi var. Ben sırf pipiped için sanırım alırım bi paket. Sizde bi bakın derimerkek bebekler altını değiştirirken işerse heryer çiş oluyor çünkü bu engeller diye düşünüyorum..
Ben çalıştığım için kızım bi süre benden ayrı kalmaya alışık. Gece hiç ayrı kalmadık ama annemle kalır o konuda çok arıza çıkarmaz bence. Benim daha farklı kaygılarım var. Sanki onu geride bırakıyormuşum gibi hissediyorum çok değişik duygular. Allah korusun doğumda bana bir şey olsa kızım napar gibi böyle düşüncelere dalıyorum bazen durduk yere sonra ağlıyorum psikopat gibiBende kızım bnden ayrı asla durmuyor bu aralar birde ayrılık kaygısı başladı bakkala goturemiyorlar annemde gelsin diyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum kesin sezeryan olacağım ama kızım ne olacak eşime dedim iki yataklı oda tutalım yanımda yatsın diye başka çözüm bulamiyorum
Bu ne işe yarıyor cahilligime gel oğlan anası olunca bunları da ogrencekmisim
Adından da anlaşılacağı üzere pipi-pedBende kızım bnden ayrı asla durmuyor bu aralar birde ayrılık kaygısı başladı bakkala goturemiyorlar annemde gelsin diyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum kesin sezeryan olacağım ama kızım ne olacak eşime dedim iki yataklı oda tutalım yanımda yatsın diye başka çözüm bulamiyorum
Yaa kız altı temizlemeye alıştıktan sonra zor oluyor .Ben de yeğenimin altını değiştirmiştim yazın ayy bu ne dedim sil sil bitmiyor .O değil de erkek altı nasıl temizlenir onu düşünüyorum ben de3 aşama
Bende kiz altini dusunuyorumO değil de erkek altı nasıl temizlenir onu düşünüyorum ben de3 aşama
Benimde erkek tecrübem varBende kiz altini dusunuyorumerkek kolay bence yaaa kiz daha detayli korkutucu gelio
Aynen benim oglumda hatta bu ara ruyasinda gittigimi goruyormus anlatip opuyor sariliyor vs. Hastaneyle konustum normalde cocuk yasak ozellikle korona yuzunden ancak dedim baska secenegim olmayabilir bnmle kalacak ne yapabiliriz suan icin sorun olmayacaginin kalabileceginin sozlu onayini aldik bakalim insallah fikir degismezler yoksa esim benle kalamayabilir asla durmazBende kızım bnden ayrı asla durmuyor bu aralar birde ayrılık kaygısı başladı bakkala goturemiyorlar annemde gelsin diyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum kesin sezeryan olacağım ama kızım ne olacak eşime dedim iki yataklı oda tutalım yanımda yatsın diye başka çözüm bulamiyorum
Evet ben de başlarda kızımın altını korkarak siliyordum. Klitorisin kenarları özellikle biraz bastırsan kızarıyo falan ama sonra alışıyosunBende kiz altini dusunuyorumerkek kolay bence yaaa kiz daha detayli korkutucu gelio
Ayyy saglikla o gunlere gelelim insallahh da ogreniriz onudaBenimde erkek tecrübem varyeğenimle yaşadığımız kazalar var ama kız nasıl olacak bilmiyorum biraz daha detay istiyor gibi geliyor bana yaşayıp öğrenecez inşallah
Heh iste ozellikle yogun kaka yapinca one bulasir tamam yikarim direk belden asagisini ama ayy neyse detaya girmiyimEvet ben de başlarda kızımın altını korkarak siliyordum. Klitorisin kenarları özellikle biraz bastırsan kızarıyo falan ama sonra alışıyosun
Evet ya ben kızımı bu yüzden 2 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu yapmıştımHeh iste ozellikle yogun kaka yapinca one bulasir tamam yikarim direk belden asagisini ama ayy neyse detaya girmiyimozetle korkutucu gelio alisca artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?