2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar dun bir yazi okudum faydasi olur diye dusunuyorum anlatayim
Bebekler sadece başlarindan usur ortam sicakligi 23 24 dereceye ayarlanmali ve anne ne giyiyorsa max 1 kat fazlasini giymeli bebek ama basinda mutlaka 40 ina kadar sapkasi olmali aksi halde sirti terler ve usutmeye daha elverisli olur bizler kuvozde bile bebek ciplakken sapka giydiririz diyor.
Bizde genelde bacagina vs kat kat ustune zaten kis bebesi 2 3 kat penye tulum vs uzerinede hirka giydiriyoruz bilincsizce
Bir arkadasim var benimle arasinda 2 ay var ben son baharda ruzgarlik giydirirken o gobegi acik gezdirirdi ben usumuuorum oda usumez derdi cok sasirirdim meslea

Ben sırtını ya da göğsünü ellerdim ılıksa üşümüyo demektir. Hala daha öyle kontrol ederim kızımı.
Ben de rahatım o konuda kat kat giydirmem. Kızım da öyle alıştı sıcağı hiç sevmez, kışın evimiz 20-21 dereceyi geçmez. Banyo yaparken bile soğuk su istiyor. Oğlan da öyle alışacak mecbur

Benim katıldığım eğitimlerde de bu kat kat giydirme huyunun türklere özgü olduğunu söylediler Bebekler kolay kolay üşümez korkmayın sizden bir kat fazla olsun yeter dediler. Özellikle erkek bebekler sıcağı hiç sevmiyorlar diye biliyorum.

Ben manyagim wallahi dusta bile kaynar gibi su kullanirim oglum babaaa annem beni hasliyor sen yika die yalvarir yanaklari sicaktan kirmizi olur

Ayy o günü düşündükçe ağlıyorum.. kızımı bırakıp nasıl gidicem doğuma diye
Bende kızım bnden ayrı asla durmuyor bu aralar birde ayrılık kaygısı başladı bakkala goturemiyorlar annemde gelsin diyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum kesin sezeryan olacağım ama kızım ne olacak eşime dedim iki yataklı oda tutalım yanımda yatsın diye başka çözüm bulamiyorum
Bu ne işe yarıyor cahilligime gel oğlan anası olunca bunları da ogrencekmisim

Ben çalıştığım için kızım bi süre benden ayrı kalmaya alışık. Gece hiç ayrı kalmadık ama annemle kalır o konuda çok arıza çıkarmaz bence. Benim daha farklı kaygılarım var. Sanki onu geride bırakıyormuşum gibi hissediyorum çok değişik duygular. Allah korusun doğumda bana bir şey olsa kızım napar gibi böyle düşüncelere dalıyorum bazen durduk yere sonra ağlıyorum psikopat gibi

Adından da anlaşılacağı üzere pipi-ped bez değiştirirken çişe kurban gitmeyelim diye sanırım benim anladığım. Ama her bezde de kullan at yok ya masraf bence. Hızlı hızlı değiştiririrz, alt açma örtüsüyle falan kapatırız bence sıkıntı olmaz arada kazalar da olsun artık kızımda da oluyordu o kadar

Aynen benim oglumda hatta bu ara ruyasinda gittigimi goruyormus anlatip opuyor sariliyor vs. Hastaneyle konustum normalde cocuk yasak ozellikle korona yuzunden ancak dedim baska secenegim olmayabilir bnmle kalacak ne yapabiliriz suan icin sorun olmayacaginin kalabileceginin sozlu onayini aldik bakalim insallah fikir degismezler yoksa esim benle kalamayabilir asla durmaz

Evet ben de başlarda kızımın altını korkarak siliyordum. Klitorisin kenarları özellikle biraz bastırsan kızarıyo falan ama sonra alışıyosun
Heh iste ozellikle yogun kaka yapinca one bulasir tamam yikarim direk belden asagisini ama ayy neyse detaya girmiyim ozetle korkutucu gelio alisca artik

Heh iste ozellikle yogun kaka yapinca one bulasir tamam yikarim direk belden asagisini ama ayy neyse detaya girmiyim ozetle korkutucu gelio alisca artik
Evet ya ben kızımı bu yüzden 2 aylıkken idrar yolu enfeksiyonu yapmıştım
antibiyotik kullandık falan zordu gerçekten.. dikkat edin kural önden arkaya doğru evet oğlan daha kolaymış ikna oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…