Aynen kilot gibi giyiliyor bir paket yeterli bence sonra normal pedler yetiyor.Bu kulot gibi giyilenlerden mi alyoduk napiyoduk? Ya ben de sanki hic dogurmamis gibiyim bu ped olayini tamamen unutmusum ne kullanmistim ne almistim hayal meyal gozumun onune bisiler gelio ama net degilSanki cok almistim da kalmisti fln demek ki 1 paket yetermis abartmisim yine..
Aynen canım bunlar.. ben çaydanlıktan ya da kettledan kalan suyu kullanıyordum.Hee bunlar mi himm gordum ama denemedim. Kaynamis sogumus suya sokup mu kullaniliyo?
Genelde erkek bebekler gazlı olurmuş benim de korkum o.Uyuyamayanlarda bu gecebitkisel degil ama doktor onerisi ile 2 adet damla kullaniyordum oglumda biri sampsiplex digerdi biogia etkisi olmustu ama 2 3 kez gaz yuzunden hastanelik olmustuk beninkinin reflusu de vardi yandik alallahhh ki ne yandik benimde tek korkum gazdan madaaa reflu reflu yatagi vs hic bisi kar etmemisti
Ben o konakları doktorun önerisiyle zeytinyağıyla çıkarıyordum kızlar aklınızda olsun.Ben bebek yağını oğlumun saclarindaki konakları çıkarmada kullanıyordum. Banyo yaptirmadan önce bebek yağı ile başına masaj yapıyordum. (Bebeğin ilk doğduğu zamanlar değil) bebek taragiyla da tariyordum hepsi çıkıyordu. Sonra da banyo yaptırıyorum.
Bebeni yatır göğsüne, üstüne alırsın yine hırkanı beraber girersiniz içineMoledroan teşekkürler
Ben bu ten teması olayını meme reddi olduğu zamanlarda bebek emmek istemediği zamanlarda yapıldığını duymuştum kış günü ten temasını nasıl yapacaz acep başımızda büyükler yelek hırka giydirmek için beklerken
Kazan mübarek olsunGünaydın bacımsular
Gün benim için bebek kıyafetleri yıkama günü
Çamaşır makinesiyle ütü temizlendi. Koroplastlar yıkandısırada kıyafet yıkama-ütüleme kaldı inşallah
Günaydın bacımsular
Çamaşır makinesiyle ütü temizlendi. Koroplastlar yıkandısırada kıyafet yıkama-ütüleme kaldı inşallah
Ah bebeğimsu beni normalde bisiyler basıyor lohusayken çok bir şey basarBebeni yatır göğsüne, üstüne alırsın yine hırkanı beraber girersiniz içine
Evet waterwipes ve unibaby'ninkiler iyi. Bir marka daha cikarmis sirf su ve pamuk olan ama unuttum adini.
benim ilk bebğimde birisi pamuk önermişti bende almıştım ama hiç kullanmadım desem yeridir.Kızlar ben bebek temizleme pamuğu aldım kızımda da ıslak mendil yerine onu kullanıyordum.
Yeni gündem maddesi olarak oylamaya sunabiliriz
O değil de bir de dışarda kullanmak için ıslak mendil de alayım diyorum dışarda daha kullanışlı olur diye, hangi marka önerirsiniz?
bende şampuan mustela aldım. pişik kremi ilk bebeğime mustela alıyordum ama sonra bepanten aldım o daha iyi gelmişti.Deneyimim falan yok ama. Şampuan mustela aldım.
Pişik kremi ve bebek yağı almam lazım. Bübchen iyi midir? Doğal olduğu söyleniyor
Hayde bre pehlivannnGünaydın bacımsular
bende arada kremliyordum. ben nedense çok birşey kullanmayı sevmiyorum sanırım. bence her kullandığımız şey katkılı sonuçta ne kadar doğal bile olsa. ben daha öncekinde yine mustelanın yağını almıştım. 4 sene oldu hala duruyor:)).Hiç yağlamamıştım ben ya kimse de bi şey demedi
Neyse sen alırsan öğrenirsen bana da söyle
Gozun aydin canimsu. Bende ctesi gorecegim insallah. Cok tatli oluuorlar dimi bide nasi guzel bebek kokarlar mis gibi . Ziyarerci olayina gercekten sevindimGünaydın kızlarBu sabah oğluşumuzu gördük. 2040 gr 47 cm olmuş Her şey yolunda dedi doktor. Bu arada doğumhaneyle konuştum. Ziyaretçi kabul edilmiyormuş. Sadece eşim ve annem yanımda kalabilirmiş. Bir yere yenidoğan bebekleri koymuşlardı Allahım nasıl güzeller görünce çıldırdım Ağızlarını kocaman aça aça ağlıyorlardı. İçeri girip sevesim geldi
Kız senin kv alt katta değil miydi? Orda kabul edin misafirleri.. ben olsam öyle yapardımGozun aydin canimsu. Bende ctesi gorecegim insallah. Cok tatli oluuorlar dimi bide nasi guzel bebek kokarlar mis gibi . Ziyarerci olayina gercekten sevindim
Dun aksam kayinvalideme dedim birileri gelmek isterse lutfen eve kimseyi kabul etmiyorlar de demezsen ben derim dedim verdigi tek tepki tebessumle yuzume bakmak oldu delirdim resmen sey fibi hani sen konus dur ben bildigimi okurum modunda esimde kizdi 2 parca hediye getirecekler die kimseyi alamam eve gelmesin hediye vs osyemiyorum dedi ama bakalim
Ayy o günü düşündükçe ağlıyorum.. kızımı bırakıp nasıl gidicem doğuma diyeBide farkindamisiniz konusmalarimizin rengi level level nasil degisiyor bundan sonra ki adim dogum sancilari dogum hikayeleri insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?