2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen kilot gibi giyiliyor bir paket yeterli bence sonra normal pedler yetiyor.
Benim hafızam fil gibidir maaşallah kızımdaki birçok şeyi net hatırlıyorum kısa süreli bellekte sıkıntı var benim dün ne yediğimi bilmem mesela

Genelde erkek bebekler gazlı olurmuş benim de korkum o.
Kızımda hiç yaşamamıştık çok şükür ben de not edeyim bunları

Ben o konakları doktorun önerisiyle zeytinyağıyla çıkarıyordum kızlar aklınızda olsun.

Bebeni yatır göğsüne, üstüne alırsın yine hırkanı beraber girersiniz içine

Günaydın bacımsular
Gün benim için bebek kıyafetleri yıkama günü
Çamaşır makinesiyle ütü temizlendi. Koroplastlar yıkandı sırada kıyafet yıkama-ütüleme kaldı inşallah

Sen safiye olabilir misin acep şu an şüphe ediyorum
Bebeni yatır göğsüne, üstüne alırsın yine hırkanı beraber girersiniz içine
Ah bebeğimsu beni normalde bisiyler basıyor lohusayken çok bir şey basar çocukluğumu saymaZsak kazak giymişligim yok çok ten tamasi bana göre değil biraz fazla ten teması kurunca bebeler oldu işte

Evet waterwipes ve unibaby'ninkiler iyi. Bir marka daha cikarmis sirf su ve pamuk olan ama unuttum adini.

Bu listelerde içeriği iyi olan bebek ıslak mendiller var

Bir gönderide unibaby’nin yenidoğan mendilin içeriğinin eskiden iyiyken şimdi değiştirildiğini yazmış

Son düzenleme:
benim ilk bebğimde birisi pamuk önermişti bende almıştım ama hiç kullanmadım desem yeridir.
ben uni beybi yeni doğan ıslak pamuğunu kullandım çok rahattı.
e-bebek.com/uni-baby-yenidogan-islak-pamuk-mendil-avantaj-paketi-3x40-adet-p-uni-87201/
normal ıslak mendillere göre pahalı ama eline alınca farkı anlıyorsun.
bu bebeğimede bunu aldım . sanırım pamuk almam.

Deneyimim falan yok ama. Şampuan mustela aldım.
Pişik kremi ve bebek yağı almam lazım. Bübchen iyi midir? Doğal olduğu söyleniyor
bende şampuan mustela aldım. pişik kremi ilk bebeğime mustela alıyordum ama sonra bepanten aldım o daha iyi gelmişti.
şimdiki bebeğime bepanten aldım. vücut losyonu abimizin mustelası var onu ortak kullanırlar:)

Gunaydin kizlar pisik kremi lnide solim sudocream mukemmel guzel oglumda hep onu kullandim ama suan bepantol pisik kremini cok ovduler yam alacakken tesadufen hastanese kontrolde tanitim amacliorta boy hediye edildi deneyecegim

Hiç yağlamamıştım ben ya kimse de bi şey demedi
Neyse sen alırsan öğrenirsen bana da söyle
bende arada kremliyordum. ben nedense çok birşey kullanmayı sevmiyorum sanırım. bence her kullandığımız şey katkılı sonuçta ne kadar doğal bile olsa. ben daha öncekinde yine mustelanın yağını almıştım. 4 sene oldu hala duruyor:)).

Günaydın kızlar Bu sabah oğluşumuzu gördük. 2040 gr 47 cm olmuş Her şey yolunda dedi doktor. Bu arada doğumhaneyle konuştum. Ziyaretçi kabul edilmiyormuş. Sadece eşim ve annem yanımda kalabilirmiş. Bir yere yenidoğan bebekleri koymuşlardı Allahım nasıl güzeller görünce çıldırdım Ağızlarını kocaman aça aça ağlıyorlardı. İçeri girip sevesim geldi

Gozun aydin canimsu. Bende ctesi gorecegim insallah. Cok tatli oluuorlar dimi bide nasi guzel bebek kokarlar mis gibi . Ziyarerci olayina gercekten sevindim
Dun aksam kayinvalideme dedim birileri gelmek isterse lutfen eve kimseyi kabul etmiyorlar de demezsen ben derim dedim verdigi tek tepki tebessumle yuzume bakmak oldu delirdim resmen sey fibi hani sen konus dur ben bildigimi okurum modunda esimde kizdi 2 parca hediye getirecekler die kimseyi alamam eve gelmesin hediye vs osyemiyorum dedi ama bakalim

Kız senin kv alt katta değil miydi? Orda kabul edin misafirleri.. ben olsam öyle yapardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…