2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ya ama davet edildilerse ve siz daha once onlara verdiyseniz kesinlikle vermeleri lazim tamam aynisini takamaz belki fiyatlar cok yukseldi diye ama yine bisey getirmesi lazim

Ya ama davet edildilerse ve siz daha once onlara verdiyseniz kesinlikle vermeleri lazim tamam aynisini takamaz belki fiyatlar cok yukseldi diye ama yine bisey getirmesi lazim
Valla davette edildiler insanlar çok değişmiş gerçekten yokluktan herkes sıyırmış yüzünü . Biz olsak ayıp deriz ne takildiysa aynısını yada fazlasini götürürüz ama artık kimse takmıyor buda bizim kaşığımıza denk geldi

Düğün olmadı zaten sadece nikah oldu. Onda da kişi sınırı vardı. Sonradan görüşünce de veren olmadı. Hadi milleti geçtim görümcem ne bir çeyrek ne bir ev hediyesi getirdi. O dönem çok bozulmuştum ama sonradan karakterini çözünce hiç umrumda olmadı. Şimdi de isteyen gelir istemeyen gelmez modundayım. Allah can sağlığı versin.

Ahh bi kv ler. Su bisi olmaz denmesine hastayİm 2. Es ne alaka cocuk cocuktur 1. Esten cocuk olmus olsa bile 2. Cocugu olsaydi yine yakin akraba altin takmayacakmi kafa nasi calisiyor allah askina
Noktalama işareti satır başına kaymış cümle de anlam da kaymış benim İkinci eş değil ikinci çocuk .Kayınvalidem akrabalarla anlaşmışlar coook onceden.Cok kalabalık sülale .Her çocuğun ilk çocuğuna takicaz demişler .Bizim de ikinci çocuk o yüzden kimse takamz dedi eşim

O değil de erkek altı nasıl temizlenir onu düşünüyorum ben de 3 aşama
Kız altından cok daha kolay canım
En azından hassasliga luzum olmuyor
İkisinide tatmış biri olarak
Bide kucukken sunnetini yaptırdık mı oh miss
Kızlar bizim de ana kucaklarımız geldi ben çok beğendim düşünen varsa gayet güzel
Cok guzelmis
Guzel günlerde kullanın
Ne kadar almıştınız?

Bende ıslak mendili su da yıkayıp öyle kullanıyordum kızımda bin veya a101 den aliyordum fark etmiyordu

Ben şampuanı da e bebeğin markası aldım köpük şampuan olarak geciyordu

Aynı bende o şekilde yetiştirdim kızımı gerçekten çok az hastalandı ne zaman ki bakıcı daha kalın giydirmeye başladı çocuk o zaman daha çok hastalanmaya başladı

Bugün oğlanla sinemaya gidelim dedik ,anne kardeşim doğunca gelemezsin diyince içime bir oturdu gittik ama bir daha gider miyim bilmiyorum 4 kez tuvalete gittim altıma bile kacirdim su da içmedim çok ne olur ne olmaz diye .Sinema benim neyimeyse artık ama eğlendik herşeye rağmen.

Benim de aklıma zaman zaman kötü senaryolar geliyor da Allah uzak etsin hepimizdenn benim oğlan büyük doğum yapınca gündüz yanımızda durur akşam babayla eve geçerler.Aliskin zaten 2 yaşından beri bazı geceler evde olamiyodum

Aynen cnm bi de bize evlenirken o altinlar geldi de ne oldu geldigi gibi gitti esimin bissuru is sikintisi oldu senelerce borc harc odedik 3 kurus para biriktiremedik senelerce bebek yapmaya cesaret edemedik tam biraz nefes aldik bebek istedik tup bebek mevzu cikti ona bissuru para gitti yine elde var sifir bir de o bebegi mezara gomduk tekrar tup bebek yaptik... inan paranin bereketi olsn agiz tadi olsn kendi kazancin ii olsn corban kaynasin huzurun olsn allah gordugunden asagi koymasin yeter ben de sakasini yapiorm ztn isterse kimse altin fln getirmesn ztn dedigim gibi bzm kendi isimiz ii olsn saglik ve huzur olsn baska hicbisey istemiorm

Ne kadar dogru yazmışsın rabbim bebisini ağız tadıyla büyütmek nasib etsin canım sana
Bende kimseden altın filan beklemiyorum
K.peder ve annemler haric baskada kimse takmasın aman boşver
Zaten benim 3. Pek gelmez bu fahiş fiyatlarda

Ben de aynı... Düğünümde yedi bilezik falan geldi öz amcalarım bile nişanımda hiçbir şey takmadı düğüne çeyrek getirdiler bir tane Üstelik bebeğim de kendi dedemin ilk torun çocuğu ama aradaki sevgisizlikten birkaç kıyafetle geçiştirileceğini biliyorum. Bu sene bir kendi babam ve kayınpederim ufak bir şey takar herhalde başka da umudum yok keşke zamanında biriktirme şansım olsaydı ama bizim zamanımızda hep altın 100 üstü oldu annelerimiz şanslıymış valla ekmek parası harçlığına çeyrek kenara atabilmişler

Oğlun kaç yaşında canım

Bizde de eve anne babamız, kardeşlerimiz, eltiler gelir sadece. O yüzden çok ders etmiyorum o kısmı. Onlar da altın takar zaten.Akrabalarımızın hepsi istanbulda değil, olanların da hepsiyle sıkı fıkı değiliz zaten doğar doğmaz gelmezler sonra gelirler ya da hiç gelmezler

Boyle boyle okuyorum ya buyuk sulale kavgasi cikarmak gelio icimden herkesi birbirine katican dedikoducular bellidir zaten her zaman ona yalan buna yalan tamamdir bu is kimse gelmez cok eglenceli hahahahahaha tobe estf artik kaderimize razi olacagiz gibime gelio bizim icin dalgalara birakacagim kendimi yuzebildigim kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…