- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Ya ama davet edildilerse ve siz daha once onlara verdiyseniz kesinlikle vermeleri lazim tamam aynisini takamaz belki fiyatlar cok yukseldi diye ama yine bisey getirmesi lazimBizim evlilikte pandemiye denk geldi. Yakın birkaç akraba dışında herkes kulağının üstüne yattı. Kimse altın falan getirmedi. Şimdi bebeği ziyarete gelemiyoruz zaten altın da yükseldi bahanesiyle takan olmaz. Millete takacağıma kendim biriktireydim keşke
Valla davette edildilerYa ama davet edildilerse ve siz daha once onlara verdiyseniz kesinlikle vermeleri lazim tamam aynisini takamaz belki fiyatlar cok yukseldi diye ama yine bisey getirmesi lazim
Düğün olmadı zaten sadece nikah oldu. Onda da kişi sınırı vardı. Sonradan görüşünce de veren olmadı. Hadi milleti geçtim görümcem ne bir çeyrek ne bir ev hediyesi getirdi. O dönem çok bozulmuştum ama sonradan karakterini çözünce hiç umrumda olmadı. Şimdi de isteyen gelir istemeyen gelmez modundayım. Allah can sağlığı versin.Ya ama davet edildilerse ve siz daha once onlara verdiyseniz kesinlikle vermeleri lazim tamam aynisini takamaz belki fiyatlar cok yukseldi diye ama yine bisey getirmesi lazim
Noktalama işareti satır başına kaymış cümle de anlam da kaymış benimAhh bi kv ler. Su bisi olmaz denmesine hastayİm2. Es ne alaka cocuk cocuktur 1. Esten cocuk olmus olsa bile 2. Cocugu olsaydi yine yakin akraba altin takmayacakmi kafa nasi calisiyor allah askina
Kız altından cok daha kolay canımO değil de erkek altı nasıl temizlenir onu düşünüyorum ben de3 aşama
Cok guzelmisKızlar bizim de ana kucaklarımız geldi ben çok beğendim düşünen varsa gayet güzel
Bende ıslak mendili su da yıkayıp öyle kullanıyordum kızımda bin veya a101 den aliyordum fark etmiyorduKızlar ben bebek temizleme pamuğu aldım kızımda da ıslak mendil yerine onu kullanıyordum.
Yeni gündem maddesi olarak oylamaya sunabiliriz
O değil de bir de dışarda kullanmak için ıslak mendil de alayım diyorum dışarda daha kullanışlı olur diye, hangi marka önerirsiniz?
Ben şampuanı da e bebeğin markası aldım köpük şampuan olarak geciyorduBebek pamuğu ve göğüs pedi e-bebegin markasini aldim, disarida kullanmak icin de yine e bebegin yenidogan islak mendillerinden aldim. Hastane cantama da ondan koyacağım. Bebek camasir deterjani, bualsik deterjani, şampuan, pisik kremi ve bebek yagi incia aldim. İcerigi cok temiz. Sadece bebek nemlendirici losyon kaldi onu daha karar vermedim
Aynı bende o şekilde yetiştirdim kızımı gerçekten çok az hastalandı ne zaman ki bakıcı daha kalın giydirmeye başladı çocuk o zaman daha çok hastalanmaya başladıKizlar dun bir yazi okudum faydasi olur diye dusunuyorum anlatayim
Bebekler sadece başlarindan usur ortam sicakligi 23 24 dereceye ayarlanmali ve anne ne giyiyorsa max 1 kat fazlasini giymeli bebek ama basinda mutlaka 40 ina kadar sapkasi olmali aksi halde sirti terler ve usutmeye daha elverisli olur bizler kuvozde bile bebek ciplakken sapka giydiririz diyor.
Bizde genelde bacagina vs kat kat ustune zaten kis bebesi 2 3 kat penye tulum vs uzerinede hirka giydiriyoruz bilincsizce
Bir arkadasim var benimle arasinda 2 ay var ben son baharda ruzgarlik giydirirken o gobegi acik gezdirirdi ben usumuuorum oda usumez derdi cok sasirirdim meslea
İsin sakasi bende yikamadim direk ama soyle bir nemli bez ve kuru bezle aldim ic disYıkamadım
Aynen cnm bi de bize evlenirken o altinlar geldi de ne oldu geldigi gibi gitti esimin bissuru is sikintisi oldu senelerce borc harc odedik 3 kurus para biriktiremedik senelerce bebek yapmaya cesaret edemedik tam biraz nefes aldik bebek istedik tup bebek mevzu cikti ona bissuru para gitti yine elde var sifir bir de o bebegi mezara gomduk tekrar tup bebek yaptik... inan paranin bereketi olsn agiz tadi olsn kendi kazancin ii olsn corban kaynasin huzurun olsn allah gordugunden asagi koymasin yeter ben de sakasini yapiorm ztn isterse kimse altin fln getirmesn ztn dedigim gibi bzm kendi isimiz ii olsn saglik ve huzur olsn baska hicbisey istemiormDüğün olmadı zaten sadece nikah oldu. Onda da kişi sınırı vardı. Sonradan görüşünce de veren olmadı. Hadi milleti geçtim görümcem ne bir çeyrek ne bir ev hediyesi getirdi. O dönem çok bozulmuştum ama sonradan karakterini çözünce hiç umrumda olmadı. Şimdi de isteyen gelir istemeyen gelmez modundayım. Allah can sağlığı versin.
Ne kadar dogru yazmışsınAynen cnm bi de bize evlenirken o altinlar geldi de ne oldu geldigi gibi gitti esimin bissuru is sikintisi oldu senelerce borc harc odedik 3 kurus para biriktiremedik senelerce bebek yapmaya cesaret edemedik tam biraz nefes aldik bebek istedik tup bebek mevzu cikti ona bissuru para gitti yine elde var sifir bir de o bebegi mezara gomduk tekrar tup bebek yaptik... inan paranin bereketi olsn agiz tadi olsn kendi kazancin ii olsn corban kaynasin huzurun olsn allah gordugunden asagi koymasin yeter ben de sakasini yapiorm ztn isterse kimse altin fln getirmesn ztn dedigim gibi bzm kendi isimiz ii olsn saglik ve huzur olsn baska hicbisey istemiorm
Ben de aynı... Düğünümde yedi bilezik falan geldi öz amcalarım bile nişanımda hiçbir şey takmadı düğüne çeyrek getirdiler bir taneBizim evlilikte pandemiye denk geldi. Yakın birkaç akraba dışında herkes kulağının üstüne yattı. Kimse altın falan getirmedi. Şimdi bebeği ziyarete gelemiyoruz zaten altın da yükseldi bahanesiyle takan olmaz. Millete takacağıma kendim biriktireydim keşke
Bende gittim canım bugün 1900 gr olmuş kızçem, doktor bundan sonra bir hafta nst, bir hafta muayene şeklinde ilerleyelim dediBen de 32.hafta raporunu aldım. 3 hafta sonra gel dedi canım. 8 aralıkta gidicem.
Oğlun kaç yaşında canımKizlar susun benide aglaticaksiniz gecen benimde aklimda hadi bebek bi sekilde alisir ama oglum bilinçli dunyasi basina yikilir wala sirf bu yuzden allah affetsin bazen 2. Bebegim olmasamiydi acaba die dusunuyorum cok korkuyorum uzuluyorum
Ama hormonlarinda etkisi var sanirim
Sonra sacmalama hic bisi olmicak sapa saglam geleceksin guc topla w cocukla hayat zor olacak die kendime telkin veriyorum bir ikide temizlik isi yaparsam kafam dagilip gidio
Bizde de eve anne babamız, kardeşlerimiz, eltiler gelir sadece. O yüzden çok ders etmiyorum o kısmı. Onlar da altın takar zaten.Akrabalarımızın hepsi istanbulda değil, olanların da hepsiyle sıkı fıkı değiliz zaten doğar doğmaz gelmezler sonra gelirler ya da hiç gelmezlerAslında sen söylemeden insanların akıl edip gelmemesi lazım. Bizde kayınvalidem kayınpeder bir de görümcem eve gelir diye düşünüyorum. Onların dışındakiler gelmez. Kayınvalidem benden daha hassas o gelmelerini istemez zaten. Eşim altın takacak olanları kabul edebiliriz diyor
4 yasinda canimOğlun kaç yaşında canım
Boyle boyle okuyorum ya buyuk sulale kavgasi cikarmak gelio icimden herkesi birbirine katican dedikoducular bellidir zaten her zaman ona yalan buna yalan tamamdir bu is kimse gelmez cok eglenceli hahahahahaha tobe estf artik kaderimize razi olacagiz gibime gelio bizim icin dalgalara birakacagim kendimi yuzebildigim kadarBizde de eve anne babamız, kardeşlerimiz, eltiler gelir sadece. O yüzden çok ders etmiyorum o kısmı. Onlar da altın takar zaten.Akrabalarımızın hepsi istanbulda değil, olanların da hepsiyle sıkı fıkı değiliz zaten doğar doğmaz gelmezler sonra gelirler ya da hiç gelmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?