O korkular baştan beri var bende onu ihmal edersen tahammulsuzlesip bagirirsam diye bu hafta sürekli ağlıyorum bende. Kızım benden bir gün bile ayrı kalmadı bir saat bir kere kaldı o kadar onu da anlattım hastaneye gidip hemen geleceğim diye eşimin ailesi kızıma sürekli gel bizde kal diyorlar annem diyor onlarda hayır sen yanlız diyor olmaz diyor kızım da ondan mı etkilendi inan bilmiorum bana sürekli diyorki anne sen bni birakip gitcen mi yok annecim diyorum geçen gün rüya görmüş anne sen beni bırakıp gittin gitme olur mu diye bütün gün ağladı sarıldı öptü ne yapacağım bilemiyorumBen çalıştığım için kızım bi süre benden ayrı kalmaya alışık. Gece hiç ayrı kalmadık ama annemle kalır o konuda çok arıza çıkarmaz bence. Benim daha farklı kaygılarım var. Sanki onu geride bırakıyormuşum gibi hissediyorum çok değişik duygular. Allah korusun doğumda bana bir şey olsa kızım napar gibi böyle düşüncelere dalıyorum bazen durduk yere sonra ağlıyorum psikopat gibi
Aynı benim kızım rüyasında geçen gece görmüş anne sen beni bırakıp gittin ben sana gitme dedim ama sen gittin diye bütün gün ağladı sarıldı öptü tuvalete gitsem annemmm nerdesin die bagirdi çok etkilendim bnde ne yapacağımı bilmiyorum bu rüya olayından sonra asla babası ile bile kalmadı sağlık ocağına dahi gidemedim sen bni bırakıp gitcen bnde gelcem diye tutturdu he pgoturdum yanımda doğumda ne olacak hiç bilmiorm hastane ile konuşmadım ama bidha ki kontrolde mutlaka konuşacağım teyzesi halası ananesi babası hangisini isterse evde onunla da kalabilir ama kalmaz biliyorum çözüm buluruz inşallah hepimizAynen benim oglumda hatta bu ara ruyasinda gittigimi goruyormus anlatip opuyor sariliyor vs. Hastaneyle konustum normalde cocuk yasak ozellikle korona yuzunden ancak dedim baska secenegim olmayabilir bnmle kalacak ne yapabiliriz suan icin sorun olmayacaginin kalabileceginin sozlu onayini aldik bakalim insallah fikir degismezler yoksa esim benle kalamayabilir asla durmaz
o bende de ben ölürsem bu bebeğin hali ne olur diye var=( Nerden çıkıyosa bunlar. Hiç ölümü düşünen ya da korkan biri değiilimdir normalde ama sürekli yeni doğan bebeğin anneye ne kdr muhtaç olduğunu fln okudukça böyle bi korku geldi. Eşim bakamaz tek başına küçücük bebeğe fln diye üzülüyorum sonra ben de ağlıyorumBen çalıştığım için kızım bi süre benden ayrı kalmaya alışık. Gece hiç ayrı kalmadık ama annemle kalır o konuda çok arıza çıkarmaz bence. Benim daha farklı kaygılarım var. Sanki onu geride bırakıyormuşum gibi hissediyorum çok değişik duygular. Allah korusun doğumda bana bir şey olsa kızım napar gibi böyle düşüncelere dalıyorum bazen durduk yere sonra ağlıyorum psikopat gibi
Ortam sıcaklığı için ekstra bir şey yapmadım canım ben hiç. Banyoda yıkıyorduk, sadece havalandırma penceresini kapatıyordum. Suyun sıcaklığını ateşölçerle ölçüyordum 36-37 arası olması gerekiyor. Zaten 5 dk yı geçmiyor banyo yaptırmak. Sonra havluya sarıp suyunu alınca bi de kuru havluya sarıp giydiriyordum.Kizlar bide tecrubelerinizi merak ediyorum bebegi yikarken ben oglumda hata yaptim sanirim bi anlatin hele
Yikadigim ortami epey sicak elektrok sobasiyla ekstra isitoyordum biz kiyafetle ve tabi o anko hareketle ter kanter icinde kalioduk o derece sicak bir ortam aslinda hamam gibi dusunulebilir orda yikayip giydirip cikartiyordum ama sonra bi gun kayinvalidemde yikamak zorunda kaldim ve ayni sarti saglayamadim 2 aylikti cocuk bronsit oldu kendimi hala suclarim mesela bu konuda ama bi yandanda aksine kendimi ikna edemiyorum daha ilik alanda hasta olacak gibime gelio yine isitirim diyorum ama ortam sicakligi kac olmali sizler nasil yaptiniz akil akildan ustundur
Annelik zaten başlı başına psikopatlıko bende de ben ölürsem bu bebeğin hali ne olur diye var=( Nerden çıkıyosa bunlar. Hiç ölümü düşünen ya da korkan biri değiilimdir normalde ama sürekli yeni doğan bebeğin anneye ne kdr muhtaç olduğunu fln okudukça böyle bi korku geldi. Eşim bakamaz tek başına küçücük bebeğe fln diye üzülüyorum sonra ben de ağlıyorumPsikopatlar dünyası
Ayyy ben de hep bunu düşünüyorum .Benim kayınvalidem de herkesi toplar başımıza bir şey olmaz diye .Onu düşünüyorum şimdiden .Altın takacaklarin yeri ayrı tabi .Gerçi benim ikinci .Eşim ikinciye kimse altın takmaz dediAslında sen söylemeden insanların akıl edip gelmemesi lazım. Bizde kayınvalidem kayınpeder bir de görümcem eve gelir diye düşünüyorum. Onların dışındakiler gelmez. Kayınvalidem benden daha hassas o gelmelerini istemez zaten. Eşim altın takacak olanları kabul edebiliriz diyor
Bunda oyle mi yap diosunOrtam sıcaklığı için ekstra bir şey yapmadım canım ben hiç. Banyoda yıkıyorduk, sadece havalandırma penceresini kapatıyordum. Suyun sıcaklığını ateşölçerle ölçüyordum 36-37 arası olması gerekiyor. Zaten 5 dk yı geçmiyor banyo yaptırmak. Sonra havluya sarıp suyunu alınca bi de kuru havluya sarıp giydiriyordum.
Ahh bi kv ler. Su bisi olmaz denmesine hastayİmAyyy ben de hep bunu düşünüyorum .Benim kayınvalidem de herkesi toplar başımıza bir şey olmaz diye .Onu düşünüyorum şimdiden .Altın takacaklarin yeri ayrı tabi .Gerçi benim ikinci .Eşim ikinciye kimse altın takmaz dedi
2. Es değil kız 2. Çocuk Diye takmazlar diyorAhh bi kv ler. Su bisi olmaz denmesine hastayİm2. Es ne alaka cocuk cocuktur 1. Esten cocuk olmus olsa bile 2. Cocugu olsaydi yine yakin akraba altin takmayacakmi kafa nasi calisiyor allah askina
valla ben zavallısı 8 senedir doğuruyolar hepsine de tam altın takmıştım ikinciler oldu onlara da tam götürdüm şimdi altın yükseldi bakalm bana tam takacaklar mı. Bi de epey uzun süre oldu bazıları doğuralı unutmuşlardır bile tam taktığımızı ya da unutmuş taklidi de yapabilirlerAyyy ben de hep bunu düşünüyorum .Benim kayınvalidem de herkesi toplar başımıza bir şey olmaz diye .Onu düşünüyorum şimdiden .Altın takacaklarin yeri ayrı tabi .Gerçi benim ikinci .Eşim ikinciye kimse altın takmaz dedi
Ahhh neremle okudum acaba2. Es değil kız 2. Çocuk Diye takmazlar diyor
Psikolojiler gitmiş iyice anlıyorum seniAhhh neremle okudum acaba
Ben olsam unutmis taklidi yaparimvalla ben zavallısı 8 senedir doğuruyolar hepsine de tam altın takmıştım ikinciler oldu onlara da tam götürdüm şimdi altın yükseldi bakalm bana tam takacaklar mı. Bi de epey uzun süre oldu bazıları doğuralı unutmuşlardır bile tam taktığımızı ya da unutmuş taklidi de yapabilirler
Kesin Unutmuş taklidi yaparlarvalla ben zavallısı 8 senedir doğuruyolar hepsine de tam altın takmıştım ikinciler oldu onlara da tam götürdüm şimdi altın yükseldi bakalm bana tam takacaklar mı. Bi de epey uzun süre oldu bazıları doğuralı unutmuşlardır bile tam taktığımızı ya da unutmuş taklidi de yapabilirler
valla kaçış yok elbet o covid bitecek elbet bir araya gelinecekKesin Unutmuş taklidi yaparlaryada senin covidi bahane etmene gerek kalmaz muhtemelen onlar bahane edecek covidi
valla ben zavallısı 8 senedir doğuruyolar hepsine de tam altın takmıştım ikinciler oldu onlara da tam götürdüm şimdi altın yükseldi bakalm bana tam takacaklar mı. Bi de epey uzun süre oldu bazıları doğuralı unutmuşlardır bile tam taktığımızı ya da unutmuş taklidi de yapabilirler
Bizim evlilikte pandemiye denk geldi. Yakın birkaç akraba dışında herkes kulağının üstüne yattı. Kimse altın falan getirmedi. Şimdi bebeği ziyarete gelemiyoruz zaten altın da yükseldi bahanesiyle takan olmaz. Millete takacağıma kendim biriktireydim keşkevalla ben zavallısı 8 senedir doğuruyolar hepsine de tam altın takmıştım ikinciler oldu onlara da tam götürdüm şimdi altın yükseldi bakalm bana tam takacaklar mı. Bi de epey uzun süre oldu bazıları doğuralı unutmuşlardır bile tam taktığımızı ya da unutmuş taklidi de yapabilirler
Benim düğün de aynı şekilde oldu yakın birkaç akraba dışında da kimse gelmedi . Şuanda da pek bi beklentim yok o yüzdenBizim evlilikte pandemiye denk geldi. Yakın birkaç akraba dışında herkes kulağının üstüne yattı. Kimse altın falan getirmedi. Şimdi bebeği ziyarete gelemiyoruz zaten altın da yükseldi bahanesiyle takan olmaz. Millete takacağıma kendim biriktireydim keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?