2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar bide tecrubelerinizi merak ediyorum bebegi yikarken ben oglumda hata yaptim sanirim bi anlatin hele
Yikadigim ortami epey sicak elektrok sobasiyla ekstra isitoyordum biz kiyafetle ve tabi o anko hareketle ter kanter icinde kalioduk o derece sicak bir ortam aslinda hamam gibi dusunulebilir orda yikayip giydirip cikartiyordum ama sonra bi gun kayinvalidemde yikamak zorunda kaldim ve ayni sarti saglayamadim 2 aylikti cocuk bronsit oldu kendimi hala suclarim mesela bu konuda ama bi yandanda aksine kendimi ikna edemiyorum daha ilik alanda hasta olacak gibime gelio yine isitirim diyorum ama ortam sicakligi kac olmali sizler nasil yaptiniz akil akildan ustundur

O korkular baştan beri var bende onu ihmal edersen tahammulsuzlesip bagirirsam diye bu hafta sürekli ağlıyorum bende. Kızım benden bir gün bile ayrı kalmadı bir saat bir kere kaldı o kadar onu da anlattım hastaneye gidip hemen geleceğim diye eşimin ailesi kızıma sürekli gel bizde kal diyorlar annem diyor onlarda hayır sen yanlız diyor olmaz diyor kızım da ondan mı etkilendi inan bilmiorum bana sürekli diyorki anne sen bni birakip gitcen mi yok annecim diyorum geçen gün rüya görmüş anne sen beni bırakıp gittin gitme olur mu diye bütün gün ağladı sarıldı öptü ne yapacağım bilemiyorum
Aynı benim kızım rüyasında geçen gece görmüş anne sen beni bırakıp gittin ben sana gitme dedim ama sen gittin diye bütün gün ağladı sarıldı öptü tuvalete gitsem annemmm nerdesin die bagirdi çok etkilendim bnde ne yapacağımı bilmiyorum bu rüya olayından sonra asla babası ile bile kalmadı sağlık ocağına dahi gidemedim sen bni bırakıp gitcen bnde gelcem diye tutturdu he pgoturdum yanımda doğumda ne olacak hiç bilmiorm hastane ile konuşmadım ama bidha ki kontrolde mutlaka konuşacağım teyzesi halası ananesi babası hangisini isterse evde onunla da kalabilir ama kalmaz biliyorum çözüm buluruz inşallah hepimiz

o bende de ben ölürsem bu bebeğin hali ne olur diye var=( Nerden çıkıyosa bunlar. Hiç ölümü düşünen ya da korkan biri değiilimdir normalde ama sürekli yeni doğan bebeğin anneye ne kdr muhtaç olduğunu fln okudukça böyle bi korku geldi. Eşim bakamaz tek başına küçücük bebeğe fln diye üzülüyorum sonra ben de ağlıyorum Psikopatlar dünyası

Ortam sıcaklığı için ekstra bir şey yapmadım canım ben hiç. Banyoda yıkıyorduk, sadece havalandırma penceresini kapatıyordum. Suyun sıcaklığını ateşölçerle ölçüyordum 36-37 arası olması gerekiyor. Zaten 5 dk yı geçmiyor banyo yaptırmak. Sonra havluya sarıp suyunu alınca bi de kuru havluya sarıp giydiriyordum.

Annelik zaten başlı başına psikopatlık

Kizlar susun benide aglaticaksiniz gecen benimde aklimda hadi bebek bi sekilde alisir ama oglum bilinçli dunyasi basina yikilir wala sirf bu yuzden allah affetsin bazen 2. Bebegim olmasamiydi acaba die dusunuyorum cok korkuyorum uzuluyorum
Ama hormonlarinda etkisi var sanirim
Sonra sacmalama hic bisi olmicak sapa saglam geleceksin guc topla w cocukla hayat zor olacak die kendime telkin veriyorum bir ikide temizlik isi yaparsam kafam dagilip gidio

Ayyy ben de hep bunu düşünüyorum .Benim kayınvalidem de herkesi toplar başımıza bir şey olmaz diye .Onu düşünüyorum şimdiden .Altın takacaklarin yeri ayrı tabi .Gerçi benim ikinci .Eşim ikinciye kimse altın takmaz dedi

Bunda oyle mi yap diosun bak bisi olursa bulurum seni hahahahaha
Aslinda mantikli umarim ic sesimle olan kavgamda ben kazanirim ve biraz rahat davranirim

Ahh bi kv ler. Su bisi olmaz denmesine hastayİm 2. Es ne alaka cocuk cocuktur 1. Esten cocuk olmus olsa bile 2. Cocugu olsaydi yine yakin akraba altin takmayacakmi kafa nasi calisiyor allah askina

valla ben zavallısı 8 senedir doğuruyolar hepsine de tam altın takmıştım ikinciler oldu onlara da tam götürdüm şimdi altın yükseldi bakalm bana tam takacaklar mı. Bi de epey uzun süre oldu bazıları doğuralı unutmuşlardır bile tam taktığımızı ya da unutmuş taklidi de yapabilirler

Ben olsam unutmis taklidi yaparim tam altin suan 4 bin tl farkindamisin hahahahahaha

Kesin Unutmuş taklidi yaparlar yada senin covidi bahane etmene gerek kalmaz muhtemelen onlar bahane edecek covidi

Tam altını nerden bulalım şimdi
Çeyrek gelse iyidir

Bizim evlilikte pandemiye denk geldi. Yakın birkaç akraba dışında herkes kulağının üstüne yattı. Kimse altın falan getirmedi. Şimdi bebeği ziyarete gelemiyoruz zaten altın da yükseldi bahanesiyle takan olmaz. Millete takacağıma kendim biriktireydim keşke

Benim düğün de aynı şekilde oldu yakın birkaç akraba dışında da kimse gelmedi . Şuanda da pek bi beklentim yok o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…