2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aslında sen söylemeden insanların akıl edip gelmemesi lazım. Bizde kayınvalidem kayınpeder bir de görümcem eve gelir diye düşünüyorum. Onların dışındakiler gelmez. Kayınvalidem benden daha hassas o gelmelerini istemez zaten. Eşim altın takacak olanları kabul edebiliriz diyor

Hahahahah esimde altin takmicaklar nasilsa pijama hediyesi icin de risk alamam altin olsa neyse dio

Kızlar baby me nin erkek yeni doğan bebekler için pipiped hediyesi var. Ben sırf pipiped için sanırım alırım bi paket. Sizde bi bakın derim erkek bebekler altını değiştirirken işerse heryer çiş oluyor çünkü bu engeller diye düşünüyorum..

Eklentiler

• F375E2E1-4481-4432-AF09-A8716C95DCDC.webp
    15 KB · Görüntüleme: 52
Yuzume isemisligi kendi yuzune isemisligi var benim oglanin bundan bir kac defa denedik ama 3 5 kereye zaten erbap olup bezi ile kapativeriosun baglamadan simdide bunun kiz versiyonunu aldim onda da ped gibi bisi var

Yuzume isemisligi kendi yuzune isemisligi var benim oglanin bundan bir kac defa denedik ama 3 5 kereye zaten erbap olup bezi ile kapativeriosun baglamadan simdide bunun kiz versiyonunu aldim onda da ped gibi bisi var
Ben uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm en azından ben altını değiştirmeyi öğrenene kadar kullanabilirim umarım sonra dediğin gibi bende bezle kapatabildiğim kadar kapatırım artık

Bugün benimde randevum var, 32 haftalık raporumu alıcam günlerimiz aynı  bundan sonraki randevuyu ne zamana verdi doktor, yine 4 hafta sonra mı

Ben uzun süre kullanırım diye düşünmüştüm en azından ben altını değiştirmeyi öğrenene kadar kullanabilirim umarım sonra dediğin gibi bende bezle kapatabildiğim kadar kapatırım artık
Yok kizzz ped gobi bisi oda sadece fark kulah fibi olmasi. Tek kullanimlik yani zaten bakteri uretir. He 4 sene gecti degistirmislerdir belki urunu bilemiyorum. Ama hedefin en kisa surede oglanin altini kapamak olsun hahahahaha ben bazen azcik hava alsin die acik birakiyordum 3 5 dk o zamanlar beceriyordu sonra su kullan at alt acmalari kesfetmistim hic bisi yapamassam bohca gibi kicini ona sariodum

Gunaydın canım anneler,
Kızımda dısardayken Unibaby yenidogan ıslak mendil evde pamuk ve su kullanıyordum. Unibaby formunu degıstırmıs sanırım kullananlar piştikten bahsetmıs uzuldum.
https://ty.gl/1ymwllyrie bu urunden alacam sulasil miş adı belkı fikir olur sıze yorumlar olumlu

Kız senin kv alt katta değil miydi? Orda kabul edin misafirleri.. ben olsam öyle yapardım
Ayni seyin laciverti kizz ha onlar temas edip bize gelmis ha biz eve almisiz dusunsene. Gerci engelleyemicem sanirim gelenleri bu konuda acaip sinir bozuk uykularim kaciyor berbat dikkatsizler bisi olsa kader derler delirticekler beni

Geriye doğru nişan alıp heryeri batirabiliyor minnacık şey

Kız senin kv alt katta değil miydi? Orda kabul edin misafirleri.. ben olsam öyle yapardım
Artik sadece bu konuda allaha sigindim dua ediyorum bi care nasib et koru bizi die ama dusunmeden edemiyorum. Bazen yurt disinda flan kimsesiz olmayi cok istiyorum hakkaten yani ne kadar az insan o kadar iyi hayir hani dikkatli olsalar ok. Kpeder calisiior gecen bi gittik is yerine bi baktim maske cenede calisiyor vs ki insanlarla dialog icinde kalabalik ayyyy sabahtan daha modum dustu gene

Akrabalardan uzak olmanın avantajını yaşıcam sanırım
Benimkiler çok uzak sadece annem gelir babam da bir aylıkken falan gelir
Eşimin ailesi de farklı şehirde ama daha yakınız günübirlik gelir giderler
Annem kalacak yanımızda sadece, zaten başka da kimseyi istemiyorum bu sefer..

Ya kış günü bi de korona olmasa bile başka hastalıklar var en basiti grip. Bence reddetmenin bir yolu olmalı bence bu tarz konularda ailesiyle erkekler yüz-göz olmalı.

Bende hic kimseyi istemiyorum bi tek esim olsun bana yeter zaten mizmiz degilimdir ama birileri kafamda dir dir edince salter atiyor benim artik yasayip gorucez...
Napsam buyuk bir aile kavgasi flan cikarip kussrmmi bak iyi fikir heeee hahahahaha

Ben birakmicak sekilde plan yaptim bi cantamda o babasiyla odamda takilicaklar yapcak bisi yok cok uzuluyor cunku hayatta da durmaz allah yardim eder insallah
Sezaryen olsa götürürüm yanımda da normal doğum olursa zor ya. Gecenin bi yarısı gitmek durumunda kalabiliriz, kaç saat hastanede beklicez Allah bilir. Bi de beni o şekilde sancı çekerken görmesini hiç istemem. Doğum yaptıktan sonra getirir eşim artık yanıma evde annemle kalır

Ya kış günü bi de korona olmasa bile başka hastalıklar var en basiti grip. Bence reddetmenin bir yolu olmalı bence bu tarz konularda ailesiyle erkekler yüz-göz olmalı.
Ahhh cok fazla dedikodu yapmak istemiyorum tanisan anlarsin beni sonucta ailesidir sonucta saygim var da bazi huylari beni benden aliyor malesef allah buyuktur

Oglum bir cok konuda aciklama bekler nasi anlatauim otur ona anlat tamam derse der demesse onu yolundan ceviremezsin modunda bir cocuk bir seyi istemiyorsa bitmistir yero gogu yikar ama mantikla anlocagi sekilde acikla kabul ederse de asla ariza cikarmaz bi sebeble secenek sunuyoruz 2 durumuda anlatiyoruz o sizinle gelicem diyor bakalim annem belki ikna eder ama annemide evde tutmak zor olacak dkogumum normal planlaniyor suan icin aksilik olmazsa insalalh hizla olerler bende beni o halde gorsun asla istemiyorum berbat hassas bi cocuk asla unutmaz o halleri resmen travma

Hahah ben de aynısını düşündüm anlatan hemşire hanımefendi odaya geçin yanınıza da kimseyi almayın zaten bebekler kalabalıkta, gürültülü ortamlarda emmesin dedi o kadar insan varken sizin kokunuzu birebir çekmesi alışma sürecini de hızlandırırmış bir iki hafta yaparım ben de sonrası dediğiniz gibi kış günü o da zor valla. Hatta ilaveten loş bir ortamda emzirin falan dedi şimdi aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…