Maşallah diyelimKızlar bebegın hareketlerı azaldı yazmıs kımısı benımkı maşallah canımı yakıyor hala ben artk dayanamıyorum biri beni doğurtsun
Benim kız da kıpır kıpırKızlar bebegın hareketlerı azaldı yazmıs kımısı benımkı maşallah canımı yakıyor hala ben artk dayanamıyorum biri beni doğurtsun
Peki ozel hastane de olsa cocuklarin kalmasina izin verirler mi Coronadan dolayi? Kucuk sanirim senin minnos o yuzden mi ayrilamiyo kiyamamBende kızım bnden ayrı asla durmuyor bu aralar birde ayrılık kaygısı başladı bakkala goturemiyorlar annemde gelsin diyor ne yapacağımı bilmiyorum sürekli bunu düşünüyorum kesin sezeryan olacağım ama kızım ne olacak eşime dedim iki yataklı oda tutalım yanımda yatsın diye başka çözüm bulamiyorum
Bu ne işe yarıyor cahilligime gel oğlan anası olunca bunları da ogrencekmisim
Ahhh gozumun onune geldi bebislerr Allah hepimizi saglikla kavustursun miniklerimize insallahGünaydın kızlarBu sabah oğluşumuzu gördük. 2040 gr 47 cm olmuş Her şey yolunda dedi doktor. Bu arada doğumhaneyle konuştum. Ziyaretçi kabul edilmiyormuş. Sadece eşim ve annem yanımda kalabilirmiş. Bir yere yenidoğan bebekleri koymuşlardı Allahım nasıl güzeller görünce çıldırdım Ağızlarını kocaman aça aça ağlıyorlardı. İçeri girip sevesim geldi
Aynen öyle işin espirisi bir yana rabbim sağlıkla kucaklara almayı nasip etsin kuduruk gibi aynıMaşallah diyelimBenimki de kıpır kıpır. Arada dönüyor mu bir şeyler yapıyor zıplıyorum yerimden O rahat olsun da ben canımın yanmasına razıyım. Ana yüreği işte
Hahaha aynen yemek yıyınce sevınıyor içimde inşaat çalışması var dıyorumBenim kız da kıpır kıpırözellikle yemek yemeğe başladığımda kuduruyor
Olsun sağlıklı olsunda gerisinin ne önemi var zaten oturamıyorum ben artık konuşurken sus dıyor gibiBenimki cok hareketli degil yabazen deliriyor ama nadir umarim tahminim gibi nazli niyazli sakince bir hanim hanimcik kizce olur
Canim ortamin sicak olmasi onemli evet acikcasi ben de kalorifer olmasina ragmen uzaktan kucuk elektrik sobasi aciyodum. Ama sanirim asil mesele islandiktan sonra vucuduna surekli ilik ilik su dokmek. Ben bir sure sonra tek basima yikamqyq bqslamistim. Ici dolgulu fileler varya ebebekte onu kuvetinin icine koyuyodum bebek yukarda oluyodu boylece, ikielimide kullanabiliyodum. Bir elimle kopukleme vs yaparken digeriyle de yavas yavas hep su dokerdim. Sonra tek elimle kaldirip son bir su ve hop havlusuna. Hizli hizli yapip sarinca usumuyolarKizlar bide tecrubelerinizi merak ediyorum bebegi yikarken ben oglumda hata yaptim sanirim bi anlatin hele
Yikadigim ortami epey sicak elektrok sobasiyla ekstra isitoyordum biz kiyafetle ve tabi o anko hareketle ter kanter icinde kalioduk o derece sicak bir ortam aslinda hamam gibi dusunulebilir orda yikayip giydirip cikartiyordum ama sonra bi gun kayinvalidemde yikamak zorunda kaldim ve ayni sarti saglayamadim 2 aylikti cocuk bronsit oldu kendimi hala suclarim mesela bu konuda ama bi yandanda aksine kendimi ikna edemiyorum daha ilik alanda hasta olacak gibime gelio yine isitirim diyorum ama ortam sicakligi kac olmali sizler nasil yaptiniz akil akildan ustundur
Aynen bende oyle yaptim kaloriferli evde hamam ettim cocuga iste amaCanim ortamin sicak olmasi onemli evet acikcasi ben de kalorifer olmasina ragmen uzaktan kucuk elektrik sobasi aciyodum. Ama sanirim asil mesele islandiktan sonra vucuduna surekli ilik ilik su dokmek. Ben bir sure sonra tek basima yikamqyq bqslamistim. Ici dolgulu fileler varya ebebekte onu kuvetinin icine koyuyodum bebek yukarda oluyodu boylece, ikielimide kullanabiliyodum. Bir elimle kopukleme vs yaparken digeriyle de yavas yavas hep su dokerdim. Sonra tek elimle kaldirip son bir su ve hop havlusuna. Hizli hizli yapip sarinca usumuyolar
Hiç bilmiyorum sormadım özele gidiyorum canım zaten ilk kontrolde soracağım çift kişilik oda tutarız diye düşündüm ama ona da bakacak biri gerekecek üç yaşına yeni girdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum bnde o anki tepki isteğine göre büyük ihtimal şekillendiririm hastaneye gelecek zaten sonrası onun kararı olacak gibi duruyorPeki ozel hastane de olsa cocuklarin kalmasina izin verirler mi Coronadan dolayi? Kucuk sanirim senin minnos o yuzden mi ayrilamiyo kiyamam
Ben kendi icimde o konulara hic girmiyorum. Yoksa cok guzel senaryo yazarim, freddy'nin kabusu..Kizlar susun benide aglaticaksiniz gecen benimde aklimda hadi bebek bi sekilde alisir ama oglum bilinçli dunyasi basina yikilir wala sirf bu yuzden allah affetsin bazen 2. Bebegim olmasamiydi acaba die dusunuyorum cok korkuyorum uzuluyorum
Ama hormonlarinda etkisi var sanirim
Sonra sacmalama hic bisi olmicak sapa saglam geleceksin guc topla w cocukla hayat zor olacak die kendime telkin veriyorum bir ikide temizlik isi yaparsam kafam dagilip gidio
Arkadaslar bu k.valodelerle ilgili bazen tutan bazen tutmayan bir yontem soylicemAyyy ben de hep bunu düşünüyorum .Benim kayınvalidem de herkesi toplar başımıza bir şey olmaz diye .Onu düşünüyorum şimdiden .Altın takacaklarin yeri ayrı tabi .Gerçi benim ikinci .Eşim ikinciye kimse altın takmaz dedi
Evet o da bebis daha o kadar haklisin ki. Olsun uzulme bir caresi bulunur. Sakin sakin anlatinca anliyolar. Hic stres yapma kendine her sey cozulur. Kardesin sana hediye alacak diye bir yakininizla oyuncakciya gidebilir sen dogum yaparken. O anlari guzel hatirlar. Insallah hepsi de oyle. Biz de gurbetteyiz cok sevdigi bir ablasi var o sagolsun kizimla ilgilenecek. Kizim hastane igne vs cok korkar. Beni agri cekerken gorurse de kotu olabilir. O yuzden bebis gelince getirecekler yanima. Her ne kadar ben de hep yanimda olmasini istesem de boylesi daha iyi. Insallah hepimiz travmasiz atlatiriz bu isleriHiç bilmiyorum sormadım özele gidiyorum canım zaten ilk kontrolde soracağım çift kişilik oda tutarız diye düşündüm ama ona da bakacak biri gerekecek üç yaşına yeni girdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum bnde o anki tepki isteğine göre büyük ihtimal şekillendiririm hastaneye gelecek zaten sonrası onun kararı olacak gibi duruyor
Direk gelene git denmez ayiptir kader hic bisiii olmazzz amannnn siz cok abartiyorsunuz dicek her zaman dedigi gibiArkadaslar bu k.valodelerle ilgili bazen tutan bazen tutmayan bir yontem soylicem
K.validelerde genelde inat ve ego oluyo. Misafie kabul etmeyelim demek yerine "ya anne bu misafir isini napicaz coronada sayilar cok artti, el kadar cocuk ben cok korkuyorum" falan diip topu ona atmak. Sanki o cozum bulmus gibi. Benimki hemen "aa olmaz ben derim kimse gelmesin"der bu yonder bazen tutuyo onda. Ama ben istemiyorum fln filan diince karsilikli polemige donuyo.. tezler, antitezler, birbirini ikna etmeler fln.. neyse deneyin isterseniz bisi kaybetmezsiniz
Benimki de bu ara cok yavas. Cuma kontrolum var Allahtan. Kendimi sakinlestirmeye calisiyorumBenimki cok hareketli degil yabazen deliriyor ama nadir umarim tahminim gibi nazli niyazli sakince bir hanim hanimcik kizce olur
40'indan sonra gelsinler bari. Ay millet ne merakli gezmeye.Direk gelene git denmez ayiptir kader hic bisiii olmazzz amannnn siz cok abartiyorsunuz dicek her zaman dedigi gibi
Normal dogum 4.800 bulacak gibi gorunuyor ( doktor cagirma +epidural)Bu arada özelde doğum yapıcam Allah nasip ederse bizim burda 2750 sezeryan normal 2500 imiş fiyat sizin oralarda fiyatlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?