2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bebegın hareketlerı azaldı yazmıs kımısı benımkı maşallah canımı yakıyor hala ben artk dayanamıyorum biri beni doğurtsun
Maşallah diyelim Benimki de kıpır kıpır. Arada dönüyor mu bir şeyler yapıyor zıplıyorum yerimden O rahat olsun da ben canımın yanmasına razıyım. Ana yüreği işte

Peki ozel hastane de olsa cocuklarin kalmasina izin verirler mi Coronadan dolayi? Kucuk sanirim senin minnos o yuzden mi ayrilamiyo kiyamam

Ahhh gozumun onune geldi bebislerr Allah hepimizi saglikla kavustursun miniklerimize insallah

Maşallah diyelim Benimki de kıpır kıpır. Arada dönüyor mu bir şeyler yapıyor zıplıyorum yerimden O rahat olsun da ben canımın yanmasına razıyım. Ana yüreği işte
Aynen öyle işin espirisi bir yana rabbim sağlıkla kucaklara almayı nasip etsin kuduruk gibi aynı

Benimki cok hareketli degil ya bazen deliriyor ama nadir umarim tahminim gibi nazli niyazli sakince bir hanim hanimcik kizce olur
Olsun sağlıklı olsunda gerisinin ne önemi var zaten oturamıyorum ben artık konuşurken sus dıyor gibi konuşuyorum tekmıkler gerginlıkler oluşuyor aramızda

Bu arada özelde doğum yapıcam Allah nasip ederse bizim burda 2750 sezeryan normal 2500 imiş fiyat sizin oralarda fiyatlar nasıl ?

Canim ortamin sicak olmasi onemli evet acikcasi ben de kalorifer olmasina ragmen uzaktan kucuk elektrik sobasi aciyodum. Ama sanirim asil mesele islandiktan sonra vucuduna surekli ilik ilik su dokmek. Ben bir sure sonra tek basima yikamqyq bqslamistim. Ici dolgulu fileler varya ebebekte onu kuvetinin icine koyuyodum bebek yukarda oluyodu boylece, ikielimide kullanabiliyodum. Bir elimle kopukleme vs yaparken digeriyle de yavas yavas hep su dokerdim. Sonra tek elimle kaldirip son bir su ve hop havlusuna. Hizli hizli yapip sarinca usumuyolar

Aynen bende oyle yaptim kaloriferli evde hamam ettim cocuga iste ama

Peki ozel hastane de olsa cocuklarin kalmasina izin verirler mi Coronadan dolayi? Kucuk sanirim senin minnos o yuzden mi ayrilamiyo kiyamam
Hiç bilmiyorum sormadım özele gidiyorum canım zaten ilk kontrolde soracağım çift kişilik oda tutarız diye düşündüm ama ona da bakacak biri gerekecek üç yaşına yeni girdi ne yapacağımı hiç bilmiyorum bnde o anki tepki isteğine göre büyük ihtimal şekillendiririm hastaneye gelecek zaten sonrası onun kararı olacak gibi duruyor

Ben kendi icimde o konulara hic girmiyorum. Yoksa cok guzel senaryo yazarim, freddy'nin kabusu.. ..Iyi dusunelim her sey guzel olcak

Arkadaslar bu k.valodelerle ilgili bazen tutan bazen tutmayan bir yontem soylicem
K.validelerde genelde inat ve ego oluyo. Misafie kabul etmeyelim demek yerine "ya anne bu misafir isini napicaz coronada sayilar cok artti, el kadar cocuk ben cok korkuyorum" falan diip topu ona atmak. Sanki o cozum bulmus gibi. Benimki hemen "aa olmaz ben derim kimse gelmesin"der bu yonder bazen tutuyo onda. Ama ben istemiyorum fln filan diince karsilikli polemige donuyo.. tezler, antitezler, birbirini ikna etmeler fln.. neyse deneyin isterseniz bisi kaybetmezsiniz

Evet o da bebis daha o kadar haklisin ki. Olsun uzulme bir caresi bulunur. Sakin sakin anlatinca anliyolar. Hic stres yapma kendine her sey cozulur. Kardesin sana hediye alacak diye bir yakininizla oyuncakciya gidebilir sen dogum yaparken. O anlari guzel hatirlar. Insallah hepsi de oyle. Biz de gurbetteyiz cok sevdigi bir ablasi var o sagolsun kizimla ilgilenecek. Kizim hastane igne vs cok korkar. Beni agri cekerken gorurse de kotu olabilir. O yuzden bebis gelince getirecekler yanima. Her ne kadar ben de hep yanimda olmasini istesem de boylesi daha iyi. Insallah hepimiz travmasiz atlatiriz bu isleri

Direk gelene git denmez ayiptir kader hic bisiii olmazzz amannnn siz cok abartiyorsunuz dicek her zaman dedigi gibi

Bu arada özelde doğum yapıcam Allah nasip ederse bizim burda 2750 sezeryan normal 2500 imiş fiyat sizin oralarda fiyatlar nasıl ?
Normal dogum 4.800 bulacak gibi gorunuyor ( doktor cagirma +epidural)
Sezeryan direk 4500 tl civari he doktoru cagirirsam yine +1250 tl olacak ama sezeryan olursa sanirim cagirmam doktor doktordur. Ama normal dogumda o aydir veni taniyan biri daha iyi hissettirir diye dusunuyorum
Tabi artan kur durumuna bakarsak fiyatlar sabit kalicak mi bilmiyorum

Kızlar biberon almalı mıyım? Hiç almadım biberon, emzik, süt toplama, sağma makinesi falan. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…