2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimkinde tutmuyor çok denedim kendisi iyilik meleği olduğu için hiç kötü senaryo yazamaz hep olaylara iyi yönüyle bakar . İnsanları bana karşı hep savunur bende dellendiğimle Kalırım

Kızlar biberon almalı mıyım? Hiç almadım biberon, emzik, süt toplama, sağma makinesi falan. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Wala sagma makinasi bence gerekli ama goreceli bir kavram memeler teebiye olana kadar bebe uyurken dolabiliyor vs ben o zamanlarda sagmistim isime yaramisti tani sonra zaten ise dondum ve oglenleri hep sagiyordum elzem olmustu yani o sebeble sagma makinasi almistim duruyor allahtan

Denemekten zarar çıkmaz .Bir de bunu deneyeyim.

Nasıl ya kendi doktorun gelmıcekmi yani çağirinca özelemi giriyormus ilk defa duydum

Nasıl ya kendi doktorun gelmıcekmi yani çağirinca özelemi giriyormus ilk defa duydum
Gece veya resmi tatillerde hastanede surekli nobetci doktor mevcut ozellikle kendi doktorum gelsin dersen evet ekstra ucret isteniyor kaldi ki bu bircok ozel hastanede boyle zaten. He ozel klinigi olan doktor anlasmali oldugu hastanede dogum yaptiriyorsa o farkli bir durum

Nasi yaaa sizlerin hastanesi boyle degil mi gece 3 sanci tuttu diyelim gitti iz hastaneye hopp ucret farki olmadan doktorunuz geliyor mu ? Yada yilbasi gecesi tuttu diyelim. Ben mi kaziklaniyorun suan endise ediyorum

Ben kızımı özelde doğum yaptığımda doktor sabah 4'te gelmişti ctesi günü. o zaman ekstra bir ücret yoktu acaba benim hastanede de yeni böyle bir şey geldi mi ki bi sorim bakalım yarın. Beni kendi doktorumdan başkası doğurtmasın ya

Alaaa alllaaaa dur bende yarin baska hastaneye soracagim kafama takildi hatta simdi aricam

Benim kızım 2 yaşında yaa.Ben nasıl anlaticam,anlatmam gerekir mi aslında gerekir diye düşünüyorum ve anlatmaya çalışıyorum ama kızım çok kucuk daha o bebek zaten .Ben de bir gece hastanede kalicam .Ne yapicak diye düşünüyorum .Bana çok düşkün .Babası yanında olucak ama beni arar .Kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…