- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Uc yaş sendromunu en dibe kadar yaşıyoruz biz şu aralar ewt anlar anlatsak ama inat eder tutturur istediği olmadiginda da kimse beni sevmiyor diye ağlarEvet o da bebis daha o kadar haklisin ki. Olsun uzulme bir caresi bulunur. Sakin sakin anlatinca anliyolar. Hic stres yapma kendine her sey cozulur. Kardesin sana hediye alacak diye bir yakininizla oyuncakciya gidebilir sen dogum yaparken. O anlari guzel hatirlar. Insallah hepsi de oyle. Biz de gurbetteyiz cok sevdigi bir ablasi var o sagolsun kizimla ilgilenecek. Kizim hastane igne vs cok korkar. Beni agri cekerken gorurse de kotu olabilir. O yuzden bebis gelince getirecekler yanima. Her ne kadar ben de hep yanimda olmasini istesem de boylesi daha iyi. Insallah hepimiz travmasiz atlatiriz bu isleri
Ya kızlar pandemi tabi kimse gelmesin bncede ama Kaynanalar bazen inadına iş yapıyor siz güzel dille kalabalık olmasın lohusayim yeni bebek hastalık War gelmesinler diye laf arasında söyleyin baktınız inada bindi iş getiriyor eve sizde odanızın kapısıni kitleyin bebekle odada kalın ne yapiosalar içeride yapsınlar hizmetini de etsin misafirlere kaynananız gel bir görün derse bebeği odada birakip maskenizle görünün kusura bakmayın çok ağrım var diyip iki dk geciverin odanıza sonra üç beş gün bebeği vermeyin kaynananizin kucağına virüs bulaşmış olabilir sana kusura bakma anneciğim diyin bakalım bidha misafir getiriyor muBenimkinde tutmuyor çok denedimkendisi iyilik meleği olduğu için hiç kötü senaryo yazamaz hep olaylara iyi yönüyle bakar . İnsanları bana karşı hep savunur bende dellendiğimle Kalırım
Uc yaş sendromunu en dibe kadar yaşıyoruz biz şu aralar ewt anlar anlatsak ama inat eder tutturur istediği olmadiginda da kimse beni sevmiyor diye ağlarEvet o da bebis daha o kadar haklisin ki. Olsun uzulme bir caresi bulunur. Sakin sakin anlatinca anliyolar. Hic stres yapma kendine her sey cozulur. Kardesin sana hediye alacak diye bir yakininizla oyuncakciya gidebilir sen dogum yaparken. O anlari guzel hatirlar. Insallah hepsi de oyle. Biz de gurbetteyiz cok sevdigi bir ablasi var o sagolsun kizimla ilgilenecek. Kizim hastane igne vs cok korkar. Beni agri cekerken gorurse de kotu olabilir. O yuzden bebis gelince getirecekler yanima. Her ne kadar ben de hep yanimda olmasini istesem de boylesi daha iyi. Insallah hepimiz travmasiz atlatiriz bu isleri
Ya kızlar pandemi tabi kimse gelmesin bncede ama Kaynanalar bazen inadına iş yapıyor siz güzel dille kalabalık olmasın lohusayim yeni bebek hastalık War gelmesinler diye laf arasında söyleyin baktınız inada bindi iş getiriyor eve sizde odanızın kapısıni kitleyin bebekle odada kalın ne yapiosalar içeride yapsınlar hizmetini de etsin misafirlere kaynananız gel bir görün derse bebeği odada birakip maskenizle görünün kusura bakmayın çok ağrım var diyip iki dk geciverin odanıza sonra üç beş gün bebeği vermeyin kaynananizin kucağına virüs bulaşmış akalım bidha misafir getiriyor muBenimkinde tutmuyor çok denedimkendisi iyilik meleği olduğu için hiç kötü senaryo yazamaz hep olaylara iyi yönüyle bakar . İnsanları bana karşı hep savunur bende dellendiğimle Kalırım
Ben de sordum hem hastaneye hem işverene 37+0 da dahil olmak üzere çalışmak yasal değil dediler net bir şekilde, 37+6 yapabilir miyim diye önce doktora sordum o da başhekimliğe yönlendirdi yapılıyorsa ben veririm dedi ama başhekimlik mümkün değil yasadışı dediCnm ben bgn gttm dr'a calisabilir raporumu verdiler tam 32+0im aslinda onun icin gelmemistm ama denk geldi. Raporrda 21 aralik son is gunu yaziyo yani yam 37+0 oldugum gun. Bu raporu sisteeme yuklediklerind3 21 aralikta otomatik olark iznim basliyomus o sekild3 anlattilar
Ben de ilk kez duydum, ilk doğumumda zaten direk doktoru aradık hastanede buluşup doğurdu. Hastaneye özel bişey olabilir bence o. Normalde her daim kendi doktorunuz yapıyor il dışında vs değilseGece veya resmi tatillerde hastanede surekli nobetci doktor mevcut ozellikle kendi doktorum gelsin dersen evet ekstra ucret isteniyor kaldi ki bu bircok ozel hastanede boyle zaten. He ozel klinigi olan doktor anlasmali oldugu hastanede dogum yaptiriyorsa o farkli bir durum
Benim oğlum biberon tutmadı hiç aldım ama kullanılmadı. Süt sağma makinası cok kullandım hem sütü depolamak icin hem sğtün hızlı gelmesi için. Emzik benim olmazsa olmazım hama ağzından cıkarmıyorKızlar biberon almalı mıyım? Hiç almadım biberon, emzik, süt toplama, sağma makinesi falan. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Çok iyiymiş ya şaşırdım, bursadaym ben sezeryan daha 2020de ilk doğumumda 13 bindi, sigorta 9 binini ödedi kalanı ben ödedim,bu sene kaç allah kerim bakalımBu arada özelde doğum yapıcam Allah nasip ederse bizim burda 2750 sezeryan normal 2500 imiş fiyat sizin oralarda fiyatlar nasıl ?
Sut sagma bence sart degil ilk asamada ama bir emzik, bir minik biberon ve gogus kalkani (Kızlar biberon almalı mıyım? Hiç almadım biberon, emzik, süt toplama, sağma makinesi falan. Tecrübeli anneler yardımcı olabilir mi
Benim ilk dogumumda doktorum gece yarisi geldi. Ek bir ucret istemedi. Ozeldeydi.Nasi yaaa sizlerin hastanesi boyle degil migece 3 sanci tuttu diyelim gitti iz hastaneye hopp ucret farki olmadan doktorunuz geliyor mu ? Yada yilbasi gecesi tuttu diyelim. Ben mi kaziklaniyorun suan endise ediyorum
BiZim hastanede öyle bısey yok doktora canım sıkıldıkça mesaj atıyorum ben arkadaşlarımda dogum yaptı senden duydum ılk defa resmi neysede bu onun görevi yani ne alaka gece gündüz mesaide olsun olmasın baska özel hastanemi yok doktormu yok o zaman baskasına gidilir yani bılemedımGece veya resmi tatillerde hastanede surekli nobetci doktor mevcut ozellikle kendi doktorum gelsin dersen evet ekstra ucret isteniyor kaldi ki bu bircok ozel hastanede boyle zaten. He ozel klinigi olan doktor anlasmali oldugu hastanede dogum yaptiriyorsa o farkli bir durum
1016 ya aldık canım kasım indirimindenKız altından cok daha kolay canım
En azından hassasliga luzum olmuyor
İkisinide tatmış biri olarak
Bide kucukken sunnetini yaptırdık mı oh miss
Cok guzelmis
Guzel günlerde kullanın
Ne kadar almıştınız?
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen çocuk doğmak üzereymişçesine aşağılarımda ve canım yanıyor çokça, geriye kalan zaman nası dayanıcam bilmiyorumKızlar bebegın hareketlerı azaldı yazmıs kımısı benımkı maşallah canımı yakıyor hala ben artk dayanamıyorum biri beni doğurtsun
Gorev mi ne alaka bi is yerinde calisiyorsunuz diye gece gunduz rahatsiz edilebilirmisiniz etik mi ? Baska hastane doktor elbette var ancak bunca zaman ayni doktorla devam edip son dk da doktor degistirmek mantiksiz geliyor yarin bir kac hastaneyi daha aricam bakalim ne dicekler ancak su dk dan sonra doktor degistirmem gibime gelio bakalim kismetBiZim hastanede öyle bısey yok doktora canım sıkıldıkça mesaj atıyorum ben arkadaşlarımda dogum yaptı senden duydum ılk defa resmi neysede bu onun görevi yani ne alaka gece gündüz mesaide olsun olmasın baska özel hastanemi yok doktormu yok o zaman baskasına gidilir yani bılemedım
Hastanede baska doktor olmama durumu var miydi acabaBenim ilk dogumumda doktorum gece yarisi geldi. Ek bir ucret istemedi. Ozeldeydi.
ikisi de döndüyse doktor normal doğumdan bahsetti mi canımBende baş aşağı olan kızımda haftalardır var o şimdi diğer kızım da baş aşağı döndü iki kasıkdada hem hareket hem hem baskı hissediyorum normaldir bence yoksa elli kere doğurmam lazımdı
Yok yani ben zaten normal istemiyorum doktorumla iletişimimiz de iyi sezeryan olacak bide bana stant takılmıştı böbreğime doğumun arkasına bide o alınacak o yüzden normal doğum hiç gündeme gelmedi ama normal şartlarda ikisi de döndükten sonra olabilir bence ben ikiz bebekte göze alamadım normal doğumuikisi de döndüyse doktor normal doğumdan bahsetti mi canım
aa doğru geçmiş olsun canımYok yani ben zaten normal istemiyorum doktorumla iletişimimiz de iyi sezeryan olacak bide bana stant takılmıştı böbreğime doğumun arkasına bide o alınacak o yüzden normal doğum hiç gündeme gelmedi ama normal şartlarda ikisi de döndükten sonra olabilir bence ben ikiz bebekte göze alamadım normal doğumu
Teşekkür ederim seninde mi ikizaa doğru geçmiş olsun canım
tamamlayınca fotolarını koyar mısın canım fikirlerini çok beğendimBen basit bisi yapiyorum minik kolonya sisesinin icine eyup sabrinin renkli kolonyasini aldim doldurdum siseler su mantar kapak olandan kurdeledim kucuk cit citli posetlerede badem koyuyorum ikisini bir katon minik cantalara koyacagim bide kucuk ayna gordum cok hostu sanirim onuda ekleyecegim yeter de artar bilr
evet canım benim ikisi de ters duruyo şuanTeşekkür ederim seninde mi ikiz
Aa ben de 8 saat gerideyim, siz neredesinizEwt cnm 8 sanirimben gerideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?