2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bilmiyorum kızımda doğum yaparken de normal daha pahalıydı.
Canım diğer hastaneler tamam ekstra ücret istemiyolar ama zaten ücretin içine ekliyorlardır onu belki

Kızlar alacağınız ne varsa zamlanmadan alın çeyrek bin lirayı geçmiş dolar 10u geçmiş noluyo ya yandık valla her şey ikiye katlayacak.
Daha cikacak. Hafta ici faiz indirimi gelio yine dolar burda kalmaz
Bencede wala bez olayina guvensem direk stoklicam hani pisik vs yapar yatamaz flan guvenemiyorum resmen

Normal doğum ben kendim de girdiğim ve içerisinde çok bulunduğum için heralde meseleki deformasyon oldu bende korkuyorum beceremem sanırım tek de belki değerlendirirdim ama sanmıyorum 0 ihtimal o yürek yok

Daha cikacak. Hafta ici faiz indirimi gelio yine dolar burda kalmaz
Bencede wala bez olayina guvensem direk stoklicam hani pisik vs yapar yatamaz flan guvenemiyorum resmen
Valla ben iki numara bile aldım sleepynin indirimi vardı ikinci paket 1 liraya gelen

Çok şükür canım maşallah benim kontrolüm Cumartesi günü bakalım ne diyecek

Valla ben iki numara bile aldım sleepynin indirimi vardı ikinci paket 1 liraya gelen
Hala var indirim devam ediyor. Ben direk 2 ile basliyorum oglumda da oyle yaptim hem daha rahat oluyor hem zaten kilo farklari cok yok 1 ile 2 arasinda. Stok derken 30 40 paket farkli boylarda stok almak istedim ama cesaret edemedim pisik yaparsa elimde patlar kas yapayim derken goz cikar

Gözün aydın T tulperde canım benimde bugün kontrolüm var bakalım kaç gram olmuş bebiscik 7 ekimden beri yüzünü göstermiyor cadı yüzünü arkaya dönmüş minnoş kizçem

Yaa bende acemiyim diye geçenlerde tam alırken vazgeçtim bedeninden emin olamadım lohusa pedi aldım sadece galiba L beden alacağım bende gitgide büyüyorum cunku

Ben de sleepy aldım direk 2 numara ama 40lı bir paket aldım. ben güvenemiyorum hemen stok yapmaya belki pişik yapacak farklı markaya geçmek durumunda kalabiliriz. Önce bunu bi denicem.

Ben de sleepy aldım direk 2 numara ama 40lı bir paket aldım. ben güvenemiyorum hemen stok yapmaya belki pişik yapacak farklı markaya geçmek durumunda kalabiliriz. Önce bunu bi denicem.
ben de güvenemedim ya hepsiburadada kampanya vardı dnsduru1516 nun dediği gibi ikincisi 1tl ama bebek bezi konusunda acemiyim neticede bi pakette de 195 tane varmış ikincisi 1 tl diye 2 paket alıyosun ya elimde patlarsa dedim 1 mi alsam 2 mi ona da karar veremedim bıraktım. Zaten 250 liraymış bi paketi=( Kredi kartım çok doldu bu ay, çünkü anne kasım indiriminden kendine de fayda sağlamaya çalışıp kendine de masraf yapınca, bebeğin bezi mezi öbür aya kaldı artık=)
Şuan tam olarak - almamalıyım çok pahalı, almazsam yarın daha pahalı olacak - noktasındayım

Bu çağırma olayını ben de merak ediyordum. Doğumun başından sonuna kadar doktor bekleyemeyeceğine göre. Mantıklı ebelerin çağırması.

Benim doktorumun ücreti gittiği hastaneye göre de değişiyor. O bana bir tuhaf geldi. Bir şey diyemedim.

Ya bir de o 11 bin e ek ücretler çıkarsa diye korkuyorum o yüzden daha uygun bir yer seçmek istiyorum. Yok Doğumda şunu kullandık, bu kullanıldı denilip hastane faturayı 2 ye katlarsa kalpten giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…