Bilmiyorum kızımda doğum yaparken de normal daha pahalıydı.Gunaydin canimsu
Normal sezeryandan neden pahali kizahhh masallah tosuncuguna kizindan toka ayarlasan iyi olur
Ekstra ucret olmamasini sevdim. Benim hastanem icin dogum uzerine koklu bi hastane diolar ama icim bulandi ne bilim ben bakacagiz ama su dk dan sonra doktor da degismek icime sinmiyor kadin cok naif sakinlestirici herseyimi o bilio vs ya isin parasinda da degilim aslinda ama kaziklanmakta hos degilneyse gene gundem bu oluo bu konuyu kapatiorum daha yorum yapmicam
Daha cikacak. Hafta ici faiz indirimi gelio yine dolar burda kalmazKızlar alacağınız ne varsa zamlanmadan alın çeyrek bin lirayı geçmiş dolar 10u geçmiş noluyo yayandık valla her şey ikiye katlayacak.
Normal doğum ben kendim de girdiğim ve içerisinde çok bulunduğum için heralde meseleki deformasyon oldu bende korkuyorum beceremem sanırımBenim bir arkadadim ikiz bebislerini normal doğum yaptı daha önce hiç duymamıştım ilk defa duyup karşılaştım çok kolay oldu biri çıktı pat öbürü arkasından geldi dedi stant ameliyatı olmayacak olsaydın denerdin neden olmasın
Yıl sonuna kadar fena patlayacak herşey ocakta doğuma zam gelirse saglam gelirDaha cikacak. Hafta ici faiz indirimi gelio yine dolar burda kalmaz
Bencede wala bez olayina guvensem direk stoklicam hani pisik vs yapar yatamaz flan guvenemiyorum resmen
Aynen ocakta zam gelirYıl sonuna kadar fena patlayacak herşey ocakta doğuma zam gelirse saglam gelir
Senin yine ocağın başı kurtarma ihtimalin çok yüksek benimki sonuAynen ocakta zam geliresim surekli agzinda bu kiz babayi dusunuosa aralikta dogar lutfen Aralık'ta dogsun die gezinio evde
Aynen 6 ocak planlanan ama gelen gelmis zam alinmis oluoSenin yine ocağın başı kurtarma ihtimalin çok yüksek benimki sonu
Babayı düşünüyorsa 1 hafta erken gelir kurtarırAynen 6 ocak planlanan ama gelen gelmis zam alinmis oluoha basi ha sonu
Wala evet ne olacak gercekten nereye gidiliyor bilmiyorum.Babayı düşünüyorsa 1 hafta erken gelir kurtarırşakası bir yana da valla herşeyi stres yapar oldum bu aralar Allah sonumuzu hayır etsin
Valla ben iki numara bile aldım sleepynin indirimi vardı ikinci paket 1 liraya gelenDaha cikacak. Hafta ici faiz indirimi gelio yine dolar burda kalmaz
Bencede wala bez olayina guvensem direk stoklicam hani pisik vs yapar yatamaz flan guvenemiyorum resmen
Çok şükür canım maşallahGünaydın bacımsular
Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu biraz daha iyi seviyeye gelmiş çok şükürBankacI26 sende nasıl durumlar? Havuç suyuna devam et dedi resmen mucizeymiş
Plasentam da normal doğuma engel olmayacak şekilde biraz daha yukarıya çıkmış çok şükür.
Ultrasonda saçları da görülüyormuş doktor upuzun saçları var bak nasıl dalgalanıyor suyun içinde diyor
Blntkbra doğum ücretini sordum normal 3850 sezaryen 3650 doktor gece gündüz tatil her şekilde gelir ekstra ücret almıyoruz dediler.
Nst'ye girdim ilk defa o da 30 tlymiş.
Hala var indirim devam ediyor. Ben direk 2 ile basliyorum oglumda da oyle yaptim hem daha rahat oluyor hem zaten kilo farklari cok yok 1 ile 2 arasinda. Stok derken 30 40 paket farkli boylarda stok almak istedim ama cesaret edemedim pisik yaparsa elimde patlar kas yapayim derken goz cikarValla ben iki numara bile aldım sleepynin indirimi vardı ikinci paket 1 liraya gelen
Gözün aydın T tulperde canımGünaydın bacımsular
Bugün kontrolüm vardı bebeğin suyu biraz daha iyi seviyeye gelmiş çok şükürBankacI26 sende nasıl durumlar? Havuç suyuna devam et dedi resmen mucizeymiş
Plasentam da normal doğuma engel olmayacak şekilde biraz daha yukarıya çıkmış çok şükür.
Ultrasonda saçları da görülüyormuş doktor upuzun saçları var bak nasıl dalgalanıyor suyun içinde diyor
Blntkbra doğum ücretini sordum normal 3850 sezaryen 3650 doktor gece gündüz tatil her şekilde gelir ekstra ücret almıyoruz dediler.
Nst'ye girdim ilk defa o da 30 tlymiş.
Yaa bende acemiyim diye geçenlerde tam alırken vazgeçtim bedeninden emin olamadım lohusa pedi aldım sadece galiba L beden alacağım bende gitgide büyüyorum cunkuHala var indirim devam ediyor. Ben direk 2 ile basliyorum oglumda da oyle yaptim hem daha rahat oluyor hem zaten kilo farklari cok yok 1 ile 2 arasinda. Stok derken 30 40 paket farkli boylarda stok almak istedim ama cesaret edemedim pisik yaparsa elimde patlar kas yapayim derken goz cikar
Ben de sleepy aldım direk 2 numara ama 40lı bir paket aldım. ben güvenemiyorum hemen stok yapmaya belki pişik yapacak farklı markaya geçmek durumunda kalabiliriz. Önce bunu bi denicem.Hala var indirim devam ediyor. Ben direk 2 ile basliyorum oglumda da oyle yaptim hem daha rahat oluyor hem zaten kilo farklari cok yok 1 ile 2 arasinda. Stok derken 30 40 paket farkli boylarda stok almak istedim ama cesaret edemedim pisik yaparsa elimde patlar kas yapayim derken goz cikar
Günde bi bardak içiyorum canım ama sende şeker yüklemesinde sınırda mı çıkmıştı diye hatırlıyorum sanki, istersen bi doktoruna danış. 3-4 büyük havuçtan anca bi bardak çıkıyor şeker oranı baya yüksektir o yüzden.
ben de güvenemedim ya hepsiburadada kampanya vardıBen de sleepy aldım direk 2 numara ama 40lı bir paket aldım. ben güvenemiyorum hemen stok yapmaya belki pişik yapacak farklı markaya geçmek durumunda kalabiliriz. Önce bunu bi denicem.
Benim doktorum da bir klinikte çalışıyor, anlaşmalı olduğu hastanelere gidiyor kendi paketleri var. Mesela bir hastanenin kendi doktoruyla doğumu toplamda 11 bindi, benim doktor ile 6 bin(doktorun kendi ücreti de eklenince 9 bin falan oluyor). Bu verdiğim örnek en pahalısı bu arada diğerleri daha uygun ama doktorun kendi aldığı ücret değişmiyor.
Doğuma gittiğimizde sadece o doktorun hastası olduğumuzu söyleyecekmişiz, gece de olsa gelecek, biz değil hastanedeki ebeler falan duruma bakıp çağırtıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?