2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ayy maşallah saçlı olacak demek, hastane fiyatları da fena değilmiş, muayene ücreti ne kadar ödüyorsun sigortalı ve sigortasız olarak, ona göre Bi kıyas yapıcam

Benim eşimde sağlıklı gelsin de, ocakta gelsin isterse önemli değil diyor bence bize zam yapılmamalı
ya ben gerçekten hastaneyle konuşup fiyatı sabitletmeyi düşünüyorum. İlk fiyat alırken öyle söylemiştim kıza, ocakta zam gelebilir demişti ben de ocak başında olacak doğum 3 4 gün için bize zam yansıtmayın demiştim konuşulur fln demişti. Napalm isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler. Ben pazarlığımı edicem=)

Ben daha fiyat soramadım, bende senin gibi söyleyeyim bakalım sabitlemek iyi fikir. Benimde doğum 7 ocak gösteriyor, ben başından beri aralık sonu gelicekmiş gibi hissediyorum. Pazartesi kontrolüm vardı, muayene olamadım çok yoğundu. Yarın akşam nöbetçi sakin oluyor gideceğim bakalım, 1 hafta geciktim bu sefer çok merak ediyorum kızımı

Maşallah Ay bende soracağım saçları var mı diye kaç kg olmuş canım

Yaa bende acemiyim diye geçenlerde tam alırken vazgeçtim bedeninden emin olamadım lohusa pedi aldım sadece galiba L beden alacağım bende gitgide büyüyorum cunku
Premature dogmaz ise ki allah korusun 2 beden almani tavsiye ederim. ( Kaldiki doktorlarinda onerisi bez kucuk olmasin buyuk olsun )

Aynen doğru hatırlıyorsun ben o yüzden içmiyorum şuan 3 litreye yakın su içiyorum bide armut.

Premature dogmaz ise ki allah korusun 2 beden almani tavsiye ederim. ( Kaldiki doktorlarinda onerisi bez kucuk olmasin buyuk olsun )
Kız ben dependden bahsedion sandim dann diye konuya dalmış bulundum ben bebek bezini sleepy natural yenidogan 1 numara aldım acemilikten oradaki mağaza çalışanına sordum o da 1 numara önerdi neyse 2 numarayida alırız çokk acemi hissediyorum ya ilk gebelik böle oluyo sanirim

Aynen 6 ocak planlanan ama gelen gelmis zam alinmis oluo ha basi ha sonu
Allah'tan hamile kalır kalmaz gebelik sigortası yaptırdım o yüzden hiç dert etmiyorum zammı ama işimiz çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun zaman çok kötü kızım emmedugi için hep mama verdik buda emmezse ocagimiz batar mamalar o kadar pahalilasmis ki

Benim oglumda mama destekli buyudu 7 ay sinra tamamen mamaya gecti haftada 1kg lik olan mama bitiodi 1yas 3 aylikken doktor kilo ucuyor mama kes dediydi de adami opesim geldiydi simdi fiyatlar inanilmaz ucmus. Yine mama yerse alincak mecbur elbette ama insan korkmuyor degil gercektende

Alarm koyuyorlar mamalara artık ,utanç verici ya .Mama yani zorunlu ihtiyaç sütü gelmeyen için .Yeni doğan bebeğe tarhana çorbası icirecek halimiz yok ya

Çeyrek bin lira olmuş beğenmediğimiz çeyreğin fiyatına bak , taktıklarimdan geri gelmeme ihtimali çok yüksek Allah yardım etsin bizlere .
Gelmez
Artıkmkimse kimseye ceyrek takmaz
Bini bile gecmis
Gecen ay taktık 3 tane
K.valideler gidin takın size taktılar dedikleri icin
Tanımıyorum bile (öyle bi takı da hatırlamıyorum)
İns daha da taktırmazlar

Alarm koyuyorlar mamalara artık ,utanç verici ya .Mama yani zorunlu ihtiyaç sütü gelmeyen için .Yeni doğan bebeğe tarhana çorbası icirecek halimiz yok ya
Markette camekanin icine dizmislerdi kilitli
Valla nereye dogru gidiyiruz. Bilmiyorum
Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…