2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bu fiyat sabitleme şeysini biz de konuşalım diyoduk eşimle. 3-4 gün için kırmazlar herhalde
Bi de eşim diyo ki bak ilk doğumu da burda yaptık deriz belki indirim de yaparlar

Alarm koyuyorlar mamalara artık ,utanç verici ya .Mama yani zorunlu ihtiyaç sütü gelmeyen için .Yeni doğan bebeğe tarhana çorbası icirecek halimiz yok ya
Ya inanamıyorum gerçekten bi de bu fiyatlar bundan sonrasının en ucuz hali. Her geçen gün zam geliyor. Bizim orda bi market-şarküteri bi yer var adam sürekli etiket değiştiriyorum diye şikayet ediyo her gün yeni etiket takıyorum diyo. Dolarla kazanan zengin oluyo işte sürekli ihracatımız arttı arttı haberleri ama vatandaş, maaşla geçinen ne halde kimsenin umrunda değil. Aman neyse ekonomiye siyasete girip burda sinirmizi bozmayalm ya burda kafa dağıtıyoruz=)

Cunku altin degerinde ve ulkede malesef bu sartlarda insanlar hirsizliga fazla yatkin.. allah yardimcimiz olsun gercekten..
Sorma artık çalan olursa bile hak verecek hale geldim .
Kardessiz olmaz anemonsu herkes yapıyor sende yap
Q Queen of the North canım sen sağlıkcıydın. Belki bildiğin bi terimdir diye sormak istedim tıpta kontaminasyon ne demek ? Google amcaya sordum ama anlamadım

Canimsu sağlığa zararlı maddelerin yüzeylere cilde bulaşması demek .

Kesinlikle cok dogru ayni bizde bu sekildeyiz. Simdiki aklim olsa 2. Yi gercekten hemen yapardim ikiz buyutenlerin cani yokmu aradan cikar arkadas olurlardi gercektende.
Calisin calisin 2. Yi yapin kizlar

35 yaşında daha 1. Çocuğu zor yaptım.
Ben de isterim ama zor.
Ne güzel akşam çocukla muhabbet olur.
Zaten bir süre sonra edecek muhabbet de olmuyor birbirimizin yüzüne bakıyoruz öylece
Hamile olalı daha çok konumuz oluyor

Benim sezaryen olma ihtimalim var daha karar vermedim. Öyle olursa 2-3 ay korse yasak diye biliyorum .
Siz sarının

Guzel konu beendim:)
Ben ilkinde giymedim, bunda da giymem. Diyolarya hayati o kadar sevmiyorum diye ben tembelim oyle konularda. Cosmam lazim, icimden gelecek belki o zaman..

seninle aynıyız 35e geldim ancak ilk çocuk olacak kısmetse. 8 senedir de evliyizz:) çok isterdim aslında 2 çocuğm olsn ama cesaretim çok yok bakalm zaman içinde işimiz rast giderse 1 adet embriyomuz var bekleyen sağlam belki ona cesaret ederim. O da tutmazsa ztn benden bu kdr:) Zaten hamileliklerim zor ve stresli geçiyo bi de kucağımda küçük bebekle o bulantıları yaşadığımı pek düşünemiorm da bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…