2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
hahahah çok sevdim bu deyimi ilk kez duydm.
Valla ben kullanmayı düşünüyorum sonradan sarkık fln kalırsa pişman olacağıma en azından denemiş olurum. Owli korse almayı düşünüyorum hatta. Sezeryan dikişimin acısı geçer geçmez başlarım.

Oglum odasinin duvarini kirmizi boyamak icin ikna etme cabaarinda tek duvar kirmizi olacakmis ve cok ciddi bakalim kim kazanacak
Korse bende kullanmadim daraltiya gelemem yaa ama dogum sonrasi emzirmede bitince kismetse saglam diyet ve sporla is cozulur gibime geliyor

Anane ile büyüyen biri olarak çok gün görmemiş laflara deyimlere maruz kaldım

Biz de 3.yü mü hemen yapsak napsak
Valla iyiki geliyor 3. Sağlıkla gelsin
Keske arayı bu kadar açmadaydım
Pespese yapın hemen
Tek cocuk cok az
Biraz buyuyunce iki tane bile az gelmeye basladı
(Tek cocukla kalmak isteyen ben diyor bunları )

O kadar mantıklı bir konu ki
Gecen ben yazacaktım kalmıs
Umuyorum bir terlik kadar ilgi görür

Ben 2 yaşına girince 2. olsun isterdim ama eşim 1 yaşına girince 2.yi deneyelim diyor bende he deyip geçiyorum. Bi doğsun da kararı değişir belki. Hatta 1 tane olsun dese hemen kabul ederim Benim kafama taktığım ilk aylar mide bulantısı, kusma ve deterjanlara karşı aşırı hassasiyetim oldu. Zor geçti. Hamilelik kolay değilmiş. Hamileyken kızımla nasıl ilgilenebilirim onu dert ediyorum

Prenses gibi yata yata büyüttüm göbeğimi
İster kalktım ister yattım karışan eden olmadı. İlk 3 ay Kusmadım da. 24 ten sonra ağrılarım oldu.
Benim de zor olur 2.

hamile kalınca gebelik sigortasını kabul ediyorlarmı?
ben birkaç sigorta şirketi ile görüşmüştüm sigortadan sonra birkaç ay beklemem gerektiğini söylediler.
öyle oluncada yaptırmadım.

kızlar birşey soracağım. benim puset yani taşıma koltuğuna ihtiyacım var. ilk çocuğumunkini bulamadım. bunlarda oto koltuğu olan modeller var sanırım alanlar varmı? benim diğeri sadece pusetti oto koltuğu olmuyordu. bu alacağım öyle olsun istiyorum . en azından 1-2 yaşına kadarda oto koltuğu olarak kullanırım.

Prenses gibi yata yata büyüttüm göbeğimi
İster kalktım ister yattım karışan eden olmadı. İlk 3 ay Kusmadım da. 24 ten sonra ağrılarım oldu.
Benim de zor olur 2.
Keşke ikiz olsaydı tek seferde kurtulsaydım benim ailem de ikiz olduğu için, belki tutar demiştim

ben birkaç sigorta şirketi ile görüşmüştüm sigortadan sonra birkaç ay beklemem gerektiğini söylediler.
Türkiye de kabul eden tek bir şirket var çok araştırdım bende o şirketle üçüncü ay sigortami yaptırdım hatta

Çok nadir de olsa böyle yapan sigorta şirketleri var biraz daha yüksek meblağ ödüyorsun o kadar .Ama çok mantıklı özel sigorta .Ben eşimden dolayi özel sigortaliyim kapsamı da gayet iyi .Yoksa ki gittiğim hastanede doğum ücretleri çok yüksek keza muayene de öyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…