E bebekten aldim ben bi kac taneKız anneleri bandana,bone aldınız mı miniklere ? Alan olduysa link paylaşabilir misiniz
Benim annemde hep peş peşe yapmış bizi bizde hep kavga ediyorduk evin içinde Tom ve Jerry ydik neyi paylaşamiyorduk onuda bilmiyorum şu an düşününceCesaretiniz varsa 2.yi hemen yapın kızlarben pişmanım hemen yapmadığıma. Tek olunca sürekli oyun arkadaşı istiyo benimki. akşam karı-koca oturup sohbet edemiyoruz çünkü babasını esir alıyo oyun da oyun oyun da oyun. Güzdüz de bana aynı şekilde
Benimde büyüğümle iki yaş var burnum kırıktır mesela sayesindeBenim annemde hep peş peşe yapmış bizi bizde hep kavga ediyorduk evin içinde Tom ve Jerry ydik neyi paylaşamiyorduk onuda bilmiyorum şu an düşününce
Benim e bebekte gördüklerim ince geldi bana ondan almadımE bebekten aldim ben bi kac tane
Benim eşim sürekli hamileliğin başından beri ikiz istedi . Ben ne diyorsun şu zamanda birine baksak şukrederis diye korkuyordum hep . Sen bilmiyorsun o arkada bir tane daha kese çıkacak diye çok beklediKesinlikle cok dogru ayni bizde bu sekildeyiz. Simdiki aklim olsa 2. Yi gercekten hemen yapardim ikiz buyutenlerin cani yokmu aradan cikar arkadas olurlardi gercektende.
Calisin calisin 2. Yi yapin kizlar
Şu an 11 olmuş canımWala oyle bir dusuncem vardi gercekten 40 ciktiktan sonra hemen yeniden gebe kalayim diodum ama gununuz sartlarinda gozum korkuyor 15 dk once faiz indirimi oldu ve dolar 10.95 e cikti sabah 10.44 tu . Eh hersey dolar endexli zaten
Yamuna korse almayı düşünüyorum şu anda indirimde bide . Herkes çok övüyor yorumlardaBugünün gündem konusu doğum sonu korse olsun muevet ne düşünüyorsunuz daha önce kullanmadım,sarkmada olmadı ama bunda kullanayım diyorum
Her boyayı boyadik fıstık yeşilimiz kaldı tarzında bir konu kabul ediyorum
Ayyy ne günlerdi ya konuşmuyorum senle dedikden sonra unutup konuşuyorduk ilk konuşan sürekli mal damgası yiyorduBenimde büyüğümle iki yaş var burnum kırıktır mesela sayesindeama büyüyünce işler değişiyor tabi daha bağlı oluyor insan
Aynen biz doktor beklemiyoruz zaten normal doğumsa süreci tamamen ebeler götürüyor, kendi doktorumuzu ebeler haberdar ediyor nst değerleri şu şekilde ve şu kadar açılma var artık gelirseniz iyi olur diye. Süreç normal doğumda ebededir, nefesti, ıkınmaydı tüm direktifleri o veriyor. doktor bi kendini gösteriyormuş, alttan kesi gerekirse kesiyor, acil sezeryan gerekirse alıyor, kordonu kesiyor. aslında o ücreti doktordan çok ebeye ödemek gerek. Ama sezeryanse zaten saatiniz belli olacak ve doktorun takviminde olacaksınız.Bu çağırma olayını ben de merak ediyordum. Doğumun başından sonuna kadar doktor bekleyemeyeceğine göre. Mantıklı ebelerin çağırması.
Benim doktorumun ücreti gittiği hastaneye göre de değişiyor. O bana bir tuhaf geldi. Bir şey diyemedim.
Ya bir de o 11 bin e ek ücretler çıkarsa diye korkuyorumo yüzden daha uygun bir yer seçmek istiyorum. Yok Doğumda şunu kullandık, bu kullanıldı denilip hastane faturayı 2 ye katlarsa kalpten giderim
Sus sus anlik takip ediyorum aklimi yicem resmen berbat durum.Şu an 11 olmuş canım
senin genlerin maşallahı var heralde cnm doğduktan 1 ay sonra 15 kg gitti demiştin bir kere de hatırlıyorm, nazarım değmesin deBen ilkinde korse kullanmadım. rahat değil diyorlar emzirirken falan sıkıntı oluyormuş öyle dimdik oturmak.
Yalnız kayınvalide kuşak bağlayalım diye tutturmuştudaha doğum yapalı bi gün olmuştu diyo ki senin göbeğin neden kaldı hemen kuşak bağlayalım ben rahat edemem dedim bağlatmadım tabi ki.
Bir ay sonra beni gördü bu sefer de ee sen kuşak da bağlatmamıştın nasıl gitti bu göbek diyo
Yani bir ay olmadan o şişlik inmişti ama sarkıklığın toparlanması 6 ayı falan bulmuştu bende sporsuz diyetsiz.
Kız anneleri bandana,bone aldınız mı miniklere ? Alan olduysa link paylaşabilir misiniz
Yapmayacaklarinin garantisi yok malesef ki senin ve bebegin saglik durumuna gore degisen bi durum ongoru uapilamaz insallah hersey saglikla yolunda gider hepimiz icinBu çağırma olayını ben de merak ediyordum. Doğumun başından sonuna kadar doktor bekleyemeyeceğine göre. Mantıklı ebelerin çağırması.
Benim doktorumun ücreti gittiği hastaneye göre de değişiyor. O bana bir tuhaf geldi. Bir şey diyemedim.
Ya bir de o 11 bin e ek ücretler çıkarsa diye korkuyorumo yüzden daha uygun bir yer seçmek istiyorum. Yok Doğumda şunu kullandık, bu kullanıldı denilip hastane faturayı 2 ye katlarsa kalpten giderim
Masallahh boyu uzunKızlar sabahtan beri oğluşumun kıyafetleriyle uğraşıyorum. Etiketleri sökmek bile 1 saat sürdüYeni gündemim şu. Dün doktor boyuna 47 cm dedi. Ebebekten aldığımız yenidoğanların içinde hep 50 cm yazıyor. Benim oğlan sığmayacak mı acaba bu kıyafetlere bir sürü de almışım görmediğin bir oğlu olmuş hesabı Bari birkaç hafta giydirebilsem ya aklıma takıldı.
Ahh bide ben etiketleri kesmedimm yaaKızlar sabahtan beri oğluşumun kıyafetleriyle uğraşıyorum. Etiketleri sökmek bile 1 saat sürdüYeni gündemim şu. Dün doktor boyuna 47 cm dedi. Ebebekten aldığımız yenidoğanların içinde hep 50 cm yazıyor. Benim oğlan sığmayacak mı acaba bu kıyafetlere bir sürü de almışım görmediğin bir oğlu olmuş hesabı Bari birkaç hafta giydirebilsem ya aklıma takıldı.
Ben kendim etikete tahammül edemediğim için hemen kestim. Bir şey aldığımda da ilk işim etiketi sökmek oluyor. Kesmen şart değil rahatsız olursa sonra kesersinAhh bide ben etiketleri kesmedimm yaasanirim oglumda da kesmemistim die hatirliyorum ama
Aslında haftasına göre gelişimi normal ama bu kıyafetlerin ölçüsü bir garip benceMasallahh boyu uzunbenim oglan 46 cm dogdu olcumlerde biraz oynama oluyor ya bence en azindan bir iki hafta giyer en kotu ihtimalle bence
Kızlar sabahtan beri oğluşumun kıyafetleriyle uğraşıyorum. Etiketleri sökmek bile 1 saat sürdüYeni gündemim şu. Dün doktor boyuna 47 cm dedi. Ebebekten aldığımız yenidoğanların içinde hep 50 cm yazıyor. Benim oğlan sığmayacak mı acaba bu kıyafetlere bir sürü de almışım görmediğin bir oğlu olmuş hesabı Bari birkaç hafta giydirebilsem ya aklıma takıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?