2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim annemde hep peş peşe yapmış bizi bizde hep kavga ediyorduk evin içinde Tom ve Jerry ydik neyi paylaşamiyorduk onuda bilmiyorum şu an düşününce

Benim annemde hep peş peşe yapmış bizi bizde hep kavga ediyorduk evin içinde Tom ve Jerry ydik neyi paylaşamiyorduk onuda bilmiyorum şu an düşününce
Benimde büyüğümle iki yaş var burnum kırıktır mesela sayesinde ama büyüyünce işler değişiyor tabi daha bağlı oluyor insan

Kesinlikle cok dogru ayni bizde bu sekildeyiz. Simdiki aklim olsa 2. Yi gercekten hemen yapardim ikiz buyutenlerin cani yokmu aradan cikar arkadas olurlardi gercektende.
Calisin calisin 2. Yi yapin kizlar
Benim eşim sürekli hamileliğin başından beri ikiz istedi . Ben ne diyorsun şu zamanda birine baksak şukrederis diye korkuyordum hep . Sen bilmiyorsun o arkada bir tane daha kese çıkacak diye çok bekledi ama çıkmadı

Ben ilkinde korse kullanmadım. rahat değil diyorlar emzirirken falan sıkıntı oluyormuş öyle dimdik oturmak.
Yalnız kayınvalide kuşak bağlayalım diye tutturmuştu daha doğum yapalı bi gün olmuştu diyo ki senin göbeğin neden kaldı hemen kuşak bağlayalım ben rahat edemem dedim bağlatmadım tabi ki.
Bir ay sonra beni gördü bu sefer de ee sen kuşak da bağlatmamıştın nasıl gitti bu göbek diyo
Yani bir ay olmadan o şişlik inmişti ama sarkıklığın toparlanması 6 ayı falan bulmuştu bende sporsuz diyetsiz.

Yamuna korse almayı düşünüyorum şu anda indirimde bide . Herkes çok övüyor yorumlarda

Aynen biz doktor beklemiyoruz zaten normal doğumsa süreci tamamen ebeler götürüyor, kendi doktorumuzu ebeler haberdar ediyor nst değerleri şu şekilde ve şu kadar açılma var artık gelirseniz iyi olur diye. Süreç normal doğumda ebededir, nefesti, ıkınmaydı tüm direktifleri o veriyor. doktor bi kendini gösteriyormuş, alttan kesi gerekirse kesiyor, acil sezeryan gerekirse alıyor, kordonu kesiyor. aslında o ücreti doktordan çok ebeye ödemek gerek. Ama sezeryanse zaten saatiniz belli olacak ve doktorun takviminde olacaksınız.

Bence o 11 bine ek ücretler de eklenecektir. Bizim hesaplarımıza göre 7 bin falan tutuyor ama ben eşime dedim sen kenarda 10 bin tut lütfen. Çünkü görüştüğümüz hastanelerin paketlerinde bazı şeyleri görmedim ve sordukça onların ekstra ekleneceğimi anladım. Ne diye soracak olursanız mesela covid testi, eğer eşiniz girecekse onun da covid testi, refakatçinizin bile. Mesela oda seçiminde de böyle şeyler farkettim. Yani özelde düşünürseniz ekstra olabilir diye düşünün. Zaten doğum şeklinizde bile bazı ekstralar ekleniyor, mesela yattığınız gece ağrı kesici ekstra isterseniz onlar falan da ekleniyor. Ben mesela bir kez kürtaj yaptırmıştım acıbadem’de, ve bana söylemediler ödemede 600 tl daha eklenmiş meğerse patolojiye gidecekmiş ama başta o fiyat söylenmedi.

senin genlerin maşallahı var heralde cnm doğduktan 1 ay sonra 15 kg gitti demiştin bir kere de hatırlıyorm, nazarım değmesin de
Benim iki gündür göbeğim kaşınmaya başladı bu arada heralde başlıo çatlaklar=(

Yapmayacaklarinin garantisi yok malesef ki senin ve bebegin saglik durumuna gore degisen bi durum ongoru uapilamaz insallah hersey saglikla yolunda gider hepimiz icin

Kızlar sabahtan beri oğluşumun kıyafetleriyle uğraşıyorum. Etiketleri sökmek bile 1 saat sürdü Yeni gündemim şu. Dün doktor boyuna 47 cm dedi. Ebebekten aldığımız yenidoğanların içinde hep 50 cm yazıyor. Benim oğlan sığmayacak mı acaba bu kıyafetlere bir sürü de almışım görmediğin bir oğlu olmuş hesabı Bari birkaç hafta giydirebilsem ya aklıma takıldı.

Masallahh boyu uzun benim oglan 46 cm dogdu olcumlerde biraz oynama oluyor ya bence en azindan bir iki hafta giyer en kotu ihtimalle bence

Ahh bide ben etiketleri kesmedimm yaa sanirim oglumda da kesmemistim die hatirliyorum ama

Masallahh boyu uzun benim oglan 46 cm dogdu olcumlerde biraz oynama oluyor ya bence en azindan bir iki hafta giyer en kotu ihtimalle bence
Aslında haftasına göre gelişimi normal ama bu kıyafetlerin ölçüsü bir garip bence Normalde bebekler aşağı yukarı 55 cm doğuyor aslında.

Olur merak etme ama hastane çıkışı çok alma fazla giyemeyecek belli ki .Genelde 50-52 cm oluyor hastane cikisi 56 cm lik oğlum giydi ama 1 ay olmadan 0-3 aya geçtik biz

Gerçi ölçüm hatası olabiliyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…