Yok kiz ben belki yanis hatirliyorum 55 cm cok uzun degil miAslında haftasına göre gelişimi normal ama bu kıyafetlerin ölçüsü bir garip benceNormalde bebekler aşağı yukarı 55 cm doğuyor aslında.
Hayır canım çok yüksek bir meblağ ödemedim bir doğum parasi resmen odedigim tek karşılamadığı detaylı oldu bnm sigortam daÇok nadir de olsa böyle yapan sigorta şirketleri var biraz daha yüksek meblağ ödüyorsun o kadar .Ama çok mantıklı özel sigorta .Ben eşimden dolayi özel sigortaliyim kapsamı da gayet iyi .Yoksa ki gittiğim hastanede doğum ücretleri çok yüksek keza muayene de öyle .
Hayır canım çok yüksek bir meblağ ödemedim bir doğum parasi resmen odedigim tek karşılamadığı detaylı oldu bnm sigortam da
Yok kiz ben belki yanis hatirliyorum 55 cm cok uzun degil mihem oyle olsa haatne cikislarida ona gore uretilmezmiydi
BİLSEYDİM BENDE ÖYLE YAPARDIM. BENDE YAPTIRDIM AMA TABİ DOĞUMU FALAN KAPSAMIYOR.Türkiye de kabul eden tek bir şirket var çok araştırdım bende o şirketle üçüncü ay sigortami yaptırdım hatta
Ben 55 cm diye biliyorum. Birkaç kere giydirip hevesimi alsam yeter ne yapayımYok kiz ben belki yanis hatirliyorum 55 cm cok uzun degil mihem oyle olsa haatne cikislarida ona gore uretilmezmiydi
Evet olmayabilirKızlar sabahtan beri oğluşumun kıyafetleriyle uğraşıyorum. Etiketleri sökmek bile 1 saat sürdüYeni gündemim şu. Dün doktor boyuna 47 cm dedi. Ebebekten aldığımız yenidoğanların içinde hep 50 cm yazıyor. Benim oğlan sığmayacak mı acaba bu kıyafetlere bir sürü de almışım görmediğin bir oğlu olmuş hesabı Bari birkaç hafta giydirebilsem ya aklıma takıldı.
Ben araştırdığımda zaten yıllık10 bin tl sigorta tutuyordu. birde yıl atlaması gerekiyordu ve mantıklı gelmedi. hoş bunu düşündüğümde yaptırsaydım bence avantajını görecektim sanırım. çünkü 3 kürtaj ve 1 ameliyat oldun hayli hayli çıkaracakmış ama tabi o zaman bunu bilmiyorsun. bencede özel sigorta hep özel hastaneye giden kişi için büyük vaantajÇok nadir de olsa böyle yapan sigorta şirketleri var biraz daha yüksek meblağ ödüyorsun o kadar .Ama çok mantıklı özel sigorta .Ben eşimden dolayi özel sigortaliyim kapsamı da gayet iyi .Yoksa ki gittiğim hastanede doğum ücretleri çok yüksek keza muayene de öyle .
siz şuan doğumu nerede yapacaksınız? yine acıbadem mi?Aynen biz doktor beklemiyoruz zaten normal doğumsa süreci tamamen ebeler götürüyor, kendi doktorumuzu ebeler haberdar ediyor nst değerleri şu şekilde ve şu kadar açılma var artık gelirseniz iyi olur diye. Süreç normal doğumda ebededir, nefesti, ıkınmaydı tüm direktifleri o veriyor. doktor bi kendini gösteriyormuş, alttan kesi gerekirse kesiyor, acil sezeryan gerekirse alıyor, kordonu kesiyor. aslında o ücreti doktordan çok ebeye ödemek gerek. Ama sezeryanse zaten saatiniz belli olacak ve doktorun takviminde olacaksınız.
Bence o 11 bine ek ücretler de eklenecektir. Bizim hesaplarımıza göre 7 bin falan tutuyor ama ben eşime dedim sen kenarda 10 bin tut lütfen. Çünkü görüştüğümüz hastanelerin paketlerinde bazı şeyleri görmedim ve sordukça onların ekstra ekleneceğimi anladım. Ne diye soracak olursanız mesela covid testi, eğer eşiniz girecekse onun da covid testi, refakatçinizin bile. Mesela oda seçiminde de böyle şeyler farkettim. Yani özelde düşünürseniz ekstra olabilir diye düşünün. Zaten doğum şeklinizde bile bazı ekstralar ekleniyor, mesela yattığınız gece ağrı kesici ekstra isterseniz onlar falan da ekleniyor. Ben mesela bir kez kürtaj yaptırmıştım acıbadem’de, ve bana söylemediler ödemede 600 tl daha eklenmiş meğerse patolojiye gidecekmiş ama başta o fiyat söylenmedi.
keşke 55 cm alsaydın. erkek çocukları boylu ve biraz daha büyük ebat olurlar. ben 55cm aldım yenidoğanlarını.Kızlar sabahtan beri oğluşumun kıyafetleriyle uğraşıyorum. Etiketleri sökmek bile 1 saat sürdüYeni gündemim şu. Dün doktor boyuna 47 cm dedi. Ebebekten aldığımız yenidoğanların içinde hep 50 cm yazıyor. Benim oğlan sığmayacak mı acaba bu kıyafetlere bir sürü de almışım görmediğin bir oğlu olmuş hesabı Bari birkaç hafta giydirebilsem ya aklıma takıldı.
yanlış hatırlamıyorsam hastane çıkışlarındada ebatlar farklılaşıyordu diye biliyorum.Yok kiz ben belki yanis hatirliyorum 55 cm cok uzun degil mihem oyle olsa haatne cikislarida ona gore uretilmezmiydi
Tulum almadım hepsi alt üst takım. Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olurEvet olmayabiliroğlumda çok güzel iki tulum almıştım, hiç boyuna bakmamışım, birinin ağ kısmı hiç kapanmadı sadece hatıra kalsın diye foto çektik, diğerini kullanmamıştık, üzerlerinde 50 cm yazıyordu 53 doğduk, alt üst takım aldıkların yine Biraz giydirirsin ama tulumları zor
Aynen biz doktor beklemiyoruz zaten normal doğumsa süreci tamamen ebeler götürüyor, kendi doktorumuzu ebeler haberdar ediyor nst değerleri şu şekilde ve şu kadar açılma var artık gelirseniz iyi olur diye. Süreç normal doğumda ebededir, nefesti, ıkınmaydı tüm direktifleri o veriyor. doktor bi kendini gösteriyormuş, alttan kesi gerekirse kesiyor, acil sezeryan gerekirse alıyor, kordonu kesiyor. aslında o ücreti doktordan çok ebeye ödemek gerek. Ama sezeryanse zaten saatiniz belli olacak ve doktorun takviminde olacaksınız.
Bence o 11 bine ek ücretler de eklenecektir. Bizim hesaplarımıza göre 7 bin falan tutuyor ama ben eşime dedim sen kenarda 10 bin tut lütfen. Çünkü görüştüğümüz hastanelerin paketlerinde bazı şeyleri görmedim ve sordukça onların ekstra ekleneceğimi anladım. Ne diye soracak olursanız mesela covid testi, eğer eşiniz girecekse onun da covid testi, refakatçinizin bile. Mesela oda seçiminde de böyle şeyler farkettim. Yani özelde düşünürseniz ekstra olabilir diye düşünün. Zaten doğum şeklinizde bile bazı ekstralar ekleniyor, mesela yattığınız gece ağrı kesici ekstra isterseniz onlar falan da ekleniyor. Ben mesela bir kez kürtaj yaptırmıştım acıbadem’de, ve bana söylemediler ödemede 600 tl daha eklenmiş meğerse patolojiye gidecekmiş ama başta o fiyat söylenmedi.
5 bine yakın ödeme yaptım zten muayene doğumu ikili testti şeker yüklemesiydi bu tutarı geçiyor birde zam gelirse inşallah karlı çıkarım bu istenA çok iyiymiş o zaman ben 8 sene evvel araştırmıştım çok yüksek paralar çıkardılar sonra eşim sigorta olunca gerek olmadı,değişti demek ki
Doğum da şu şekilde normal doğum epidural normal doğum ve sezeryan üçünü karşılıyor sadece bnm ikinci olduğu için sezeryan olacağım da kesin mantıklı geldi inşallah pişman olmayızBİLSEYDİM BENDE ÖYLE YAPARDIM. BENDE YAPTIRDIM AMA TABİ DOĞUMU FALAN KAPSAMIYOR.
Neee anestezi icin mi yok artik ya anestezi olmadan sezeryan olamayacagina gore coj sacma olur restoranda tabaga ayri para almak gibi. Yani benm hastanede normal sezeryan ve epidural sezeryan diye iki ayri fiyat veriyolar zaten arada 500tl fark varBence de.
sezaryende ağrı pompası mı nedir bilmiyorum o ek. Daha bilmediğim kullanılacak bir sürü şey vardır onlar eklenecek. Kan uyuşmazlığı varsa uyuşmazlık iğnesi. Dediğiniz gibi ağrı kesiciler. Ben anestezi için de ayrı fiyat çıkaracaklarını düşünüyorum onu sormak aklıma gelmedi.
Etik çünkü görevi buGorev mi ne alaka bi is yerinde calisiyorsunuz diye gece gunduz rahatsiz edilebilirmisiniz etik mi ? Baska hastane doktor elbette var ancak bunca zaman ayni doktorla devam edip son dk da doktor degistirmek mantiksiz geliyor yarin bir kac hastaneyi daha aricam bakalim ne dicekler ancak su dk dan sonra doktor degistirmem gibime gelio bakalim kismet
Görevi nasıl değil ya siz ne diyorsunuz Allah askınaİnan görevi değil ,acil durumlarda tabi ki ama can sıkıldıkca mesaj atmak doğru değil onların da ayrı bir hayatı var herşeyi iş yerinden ibaret degil ,Ayrica mesai saatleri içinde yapılan doğum için tamam ama sonrasi mesaiye giriyor , takip ettiği kaçtane gebesi var o zaman hastaneden hiç cikmamasi lazım .Yine de bu durum doktorun hastane ile yaptığı anlaşmaya bağlı,çoğu yerde de doğum sürecinin sonunda doktor gelir bebeği çıkartır . Doğumun başından sonuna yanında olamaz çünkü doğumun ne zaman olacağı belli değil .
Yanlis dusunce kesinlikle doktor die kole mi bu insanlar yok oyle bi dunya. He anlasmasi o sekildedir ok ama zorunlu demek bambaska bir seyEtik çünkü görevi bu
Şehir dışına gidince gelen mesajİnan görevi değil ,acil durumlarda tabi ki ama can sıkıldıkca mesaj atmak doğru değil onların da ayrı bir hayatı var herşeyi iş yerinden ibaret degil ,Ayrica mesai saatleri içinde yapılan doğum için tamam ama sonrasi mesaiye giriyor , takip ettiği kaçtane gebesi var o zaman hastaneden hiç cikmamasi lazım .Yine de bu durum doktorun hastane ile yaptığı anlaşmaya bağlı,çoğu yerde de doğum sürecinin sonunda doktor gelir bebeği çıkartır . Doğumun başından sonuna yanında olamaz çünkü doğumun ne zaman olacağı belli değil .
Neee anestezi icin mi yok artik ya anestezi olmadan sezeryan olamayacagina gore coj sacma olur restoranda tabaga ayri para almak gibi. Yani benm hastanede normal sezeryan ve epidural sezeryan diye iki ayri fiyat veriyolar zaten arada 500tl fark var
Görevi nasıl değil ya siz ne diyorsunuz Allah askınagörevi değilse yapmasın devlettede özeldede bu böyle siz sizin doktorlarınızla aranız nasıl bılmıyorumda bana doktorum ne zaman gelcen dıye mesaj atar samimi olmasa neden özeli tercih ediyim birde üstüne para vericem daha neler bide bana nie mesaj atıyorsun mu dıcek kadın valla hamileliğim stresli geçti kadın bana asabi kızım nerelerdesın dıye yazar arar sizin oradakı doktorların elıne düşürmesın Allah beni ayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?