2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aslında haftasına göre gelişimi normal ama bu kıyafetlerin ölçüsü bir garip bence Normalde bebekler aşağı yukarı 55 cm doğuyor aslında.
Yok kiz ben belki yanis hatirliyorum 55 cm cok uzun degil mi hem oyle olsa haatne cikislarida ona gore uretilmezmiydi

Hayır canım çok yüksek bir meblağ ödemedim bir doğum parasi resmen odedigim tek karşılamadığı detaylı oldu bnm sigortam da

Hayır canım çok yüksek bir meblağ ödemedim bir doğum parasi resmen odedigim tek karşılamadığı detaylı oldu bnm sigortam da

A çok iyiymiş o zaman ben 8 sene evvel araştırmıştım çok yüksek paralar çıkardılar sonra eşim sigorta olunca gerek olmadı,değişti demek ki

Evet olmayabilir oğlumda çok güzel iki tulum almıştım, hiç boyuna bakmamışım, birinin ağ kısmı hiç kapanmadı sadece hatıra kalsın diye foto çektik, diğerini kullanmamıştık, üzerlerinde 50 cm yazıyordu 53 doğduk, alt üst takım aldıkların yine Biraz giydirirsin ama tulumları zor

Ben araştırdığımda zaten yıllık10 bin tl sigorta tutuyordu. birde yıl atlaması gerekiyordu ve mantıklı gelmedi. hoş bunu düşündüğümde yaptırsaydım bence avantajını görecektim sanırım. çünkü 3 kürtaj ve 1 ameliyat oldun hayli hayli çıkaracakmış ama tabi o zaman bunu bilmiyorsun. bencede özel sigorta hep özel hastaneye giden kişi için büyük vaantaj
siz şuan doğumu nerede yapacaksınız? yine acıbadem mi?
keşke 55 cm alsaydın. erkek çocukları boylu ve biraz daha büyük ebat olurlar. ben 55cm aldım yenidoğanlarını.
Yok kiz ben belki yanis hatirliyorum 55 cm cok uzun degil mi hem oyle olsa haatne cikislarida ona gore uretilmezmiydi
yanlış hatırlamıyorsam hastane çıkışlarındada ebatlar farklılaşıyordu diye biliyorum.

Tulum almadım hepsi alt üst takım. Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur

Bence de.
sezaryende ağrı pompası mı nedir bilmiyorum o ek. Daha bilmediğim kullanılacak bir sürü şey vardır onlar eklenecek. Kan uyuşmazlığı varsa uyuşmazlık iğnesi. Dediğiniz gibi ağrı kesiciler. Ben anestezi için de ayrı fiyat çıkaracaklarını düşünüyorum onu sormak aklıma gelmedi.

55 cm yenidoğan hiç görmedim hepsinde 50 cm yazıyordu valla. Ben hep ebebekten aldım belki başka mağazalarda vardır. Neyse artık o kadar para verdim mecbur giyecek

A çok iyiymiş o zaman ben 8 sene evvel araştırmıştım çok yüksek paralar çıkardılar sonra eşim sigorta olunca gerek olmadı,değişti demek ki
5 bine yakın ödeme yaptım zten muayene doğumu ikili testti şeker yüklemesiydi bu tutarı geçiyor birde zam gelirse inşallah karlı çıkarım bu isten
BİLSEYDİM BENDE ÖYLE YAPARDIM. BENDE YAPTIRDIM AMA TABİ DOĞUMU FALAN KAPSAMIYOR.
Doğum da şu şekilde normal doğum epidural normal doğum ve sezeryan üçünü karşılıyor sadece bnm ikinci olduğu için sezeryan olacağım da kesin mantıklı geldi inşallah pişman olmayız

Bende baktım da şimdi kıyafetlerine 50-52 cm arası değişiyor. Ama 1 tane tulum var diğerleri alt üst takım ve yenidoğan toplam 6 takım var gerisi 3-6 aylık 62 cm yazıyor büyük olsun küçük olmasın

Neee anestezi icin mi yok artik ya anestezi olmadan sezeryan olamayacagina gore coj sacma olur restoranda tabaga ayri para almak gibi. Yani benm hastanede normal sezeryan ve epidural sezeryan diye iki ayri fiyat veriyolar zaten arada 500tl fark var

Etik çünkü görevi bu

Görevi nasıl değil ya siz ne diyorsunuz Allah askına görevi değilse yapmasın devlettede özeldede bu böyle siz sizin doktorlarınızla aranız nasıl bılmıyorumda bana doktorum ne zaman gelcen dıye mesaj atar samimi olmasa neden özeli tercih ediyim birde üstüne para vericem daha neler bide bana nie mesaj atıyorsun mu dıcek kadın valla hamileliğim stresli geçti kadın bana asabi kızım nerelerdesın dıye yazar arar sizin oradakı doktorların elıne düşürmesın Allah beni ayy

Şehir dışına gidince gelen mesaj sizin doktorlardan korktum burda gayet halinden memnun doktorlar siz yadırgamayın doktorcuğumda halınden memnun

Eklentiler

• E0B7EC3D-B720-4D95-B83A-1AF0E8F2BCDA.webp
    17 KB · Görüntüleme: 85
Neee anestezi icin mi yok artik ya anestezi olmadan sezeryan olamayacagina gore coj sacma olur restoranda tabaga ayri para almak gibi. Yani benm hastanede normal sezeryan ve epidural sezeryan diye iki ayri fiyat veriyolar zaten arada 500tl fark var

Kullandıkları bir sürü şey vardır anestezide. Onlarda da ekstra ücret çıkartırlar isterlerse.
Restoranda tabağa ayrı para alıyorlar kuver ücreti olarak servis ücreti ekliyorlar bazen.

Görevi değil kendi tercihidir yapar. Ama görev tanımında bu yok.
Kendi öyle tercih ediyordur. Siz de o yüzden onu seçmişsinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…