2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar mesajlardaki doğum fiyatlarını okuyunca bende ohh çok şükür sigorta yaptırmışım diyorum ben anadolu sigortadan yaptırdım hamilelik öncesi sadece 1 ay hamile kalmama koşulu vardı 3.300 tl ye yaptırdım karşılamadığı tek şey ikili test ve ayrıntılı ultrason oldu doğum sezeryan normal ne olursa ve 10 muayne tahliller hepsi içinde nst dahil ayrıca gittiğim hastanede doktor ek ücret istemeden saat farketmeksizin doğuma geliyor

Kullandıkları bir sürü şey vardır anestezide. Onlarda da ekstra ücret çıkartırlar isterlerse.
Restoranda tabağa ayrı para alıyorlar kuver ücreti olarak servis ücreti ekliyorlar bazen.
o garsonlarin bahsisi gibi dusunuyodm ben tabak parasi miymis. niyet para almaksa tabi ki bahane cok
Tedbiri onden almak lqzim

Aynen anneme çekmişim sanırım
3 çocuk doğurmuş sıfır göbek 45 kiloydu hep. Ne zaman menapoza girdi o zaman göbek aldı başını gitti. O konuda benzemem inşallah

Ahh ahh zamanında çok yazdık kızlar yenidoğan çok almayın diye hele ki erkek bebeyse bir aya yakın giyer merak etme canım.

Kitikate'ten penye aldim bikac tane. Henuz suslenmeye gecemedik biz:)
Bende arayıştayım ama henüz almadım , bebek arabası kaldı çok kararsızım o konuda travel mi alsam ayrı ayrı mi alsam bir türlü karar veremiyorum bu kararsızlığımda fiyat yüksekliğinin payı büyük

Ya ben o 50 cm yazanları ölçtüm
Bu çocuğun kafası da var, yeni doğduğunda sığar kafayı düşünce sığar içine

Aynen anneme çekmişim sanırım
3 çocuk doğurmuş sıfır göbek 45 kiloydu hep. Ne zaman menapoza girdi o zaman göbek aldı başını gitti. O konuda benzemem inşallah

BEnim annem de fit kadındır. Spor da yapıyor karın kası bile var kadının.
Ben sana çekerim diyip tatlıları yedikçe. Sen halalarına ve teyzelerine de bak deyip içimi karartıyor

BEnim annem de fit kadındır. Spor da yapıyor karın kası bile var kadının.
Ben sana çekerim diyip tatlıları yedikçe. Sen halalarına ve teyzelerine de bak deyip içimi karartıyor
Bizim ailede 1 tane fit insan yok ne anane babanne ne annem ne halam bi tek ben fittim bgne kdr 1 gram fazlam oldugunu bilmem ama bugunden snr ortaya cikcak bakalm kime cektigim.. ak kara belli olcak

Evet görevi değil tercihidir samimi olmak istiyordur olur bu kadar basit.Doktorla ilişkim olmasi gereken düzeyde dert etme sen
Şehir dışına gidince gelen mesaj sizin doktorlardan korktum burda gayet halinden memnun doktorlar siz yadırgamayın doktorcuğumda halınden memnun

Tam tersi benim de sağa yatınca nefesim daralıyor.

Yaa doğum şekliniz hangisiydi acaba
Normal doğumdu, çokta zor değildi aslında sın 20 dakika zordu.
Benim de sola yatınca kalbim daralıyor ve carpintim çoğalıyor

Bebeğin totosu sırtı solumda çok zamandır.
Artık otururken bile canım yanıyor. Sola yatarsam ciddi yük biniyor bıçak saplanıyor gibi canım yanıyor. Sağa yatıyorum mecbur

Geçen sol cok rahatsız edınce sağa yatım dedim bir tekme attı uykumdan uyandım kafası rahıme geldi nerdeyse ayakları göğsümün altında sağa ve düz yatamıyorum nefesım darlanıyor .
Herkesin farklı cidden ama bugün acayip bir nefes darlığı yaşadım ne yesem sıkıntı bastı. Korkmaya başladım sanki her an doğuracam

Bugün bakayım dedim ne pahalı 180 TL bir tulum hadi fazlaca giyse alayım da giyeceği 1 ay ama çok güzel penyesi beğendim.
Evet gercekten cok kaliteli ama fiyatlari yuksek. Ben ordan cok begendigim seyleri aldim, hastane cikisi da ordan. Onun disinda gunluk seyler icin e-bebek ve LC waikikiden toparladim. Dengeledim biraz..

Nefes darlığına çağre yok galiba bide bıcak saplanır gibi kramplara . Cok oluyor

Kalp atışı gibi attığında hıçkırıyor ya bebişimiz, atan yerde kafası mı oluyor göbeği mi? Neyi nerde anlayamıyorum valla. Her yerden geriyor karnımı atan yer bir kaç gündür aynı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…