Bende 2 akşamdır yemeği fazla kaçırdım, davul gibi oldu karnım patlayacak nerdeyse öffHerkesin farklı cidden ama bugün acayip bir nefes darlığı yaşadım ne yesem sıkıntı bastı. Korkmaya başladım sanki her an doğuracam
Ben dert etmedim kız sen benimkini dert ettinya ondan dedimherkesin doktoru kendıne kimse karışamaz ahshhshs
bebek arabasini ben de almadim ama duzgun bisi alicam. cok geziyorum cunku mecburen. eziyet olmasin. bir de uzun sure kullanilacak bir sey. Insallah su eksiklerimi tamamlayinca nerden en aldim paylasicam isteyenlere fikir olur diye.Bende arayıştayım ama henüz almadım , bebek arabası kaldı çok kararsızım o konuda travel mi alsam ayrı ayrı mi alsam bir türlü karar veremiyorum bu kararsızlığımda fiyat yüksekliğinin payı büyük
:) Cok uzak sayilmaz biz de kuzeydeyiz. Ama tabi sinirlar.. :)Kanada ben Toronto, dicektim buralarda bile yakında çıkar mı çıkar diye de nasip
Gunlerdir dogru duzgun hareket etmeyip beni dertlere salan kizim bugun maasallah tekme tokat, Sukur!. Benim gibi korkanlar varsa emin olun cok gezmekten veya yorgunluktan, hatta stresten bence...
Bugun gunlerdir ilk kez evde oturdum biraz ve ruhen sakinim direk etkiledi.
Tabi yarin kontrolumde iyice sorucam suyu vs. her sey normal mi diye.
Benimde öyle oldu hareket etmiyordu doktor ayakları aşağıda olduğu için hareketini kısıtlamasi normal sıkışıyor orda demiştiGunlerdir dogru duzgun hareket etmeyip beni dertlere salan kizim bugun maasallah tekme tokat, Sukur!. Benim gibi korkanlar varsa emin olun cok gezmekten veya yorgunluktan, hatta stresten bence...
Ben de Mart ayında yaptırdım Anadolu sigortadan 4500 gibi bir rakam ödedim siz İstanbulda değilsiniz sanırım şehire göre değişiyor fiyatlar herhaldeKızlar mesajlardaki doğum fiyatlarını okuyunca bende ohh çok şükür sigorta yaptırmışım diyorum ben anadolu sigortadan yaptırdım hamilelik öncesi sadece 1 ay hamile kalmama koşulu vardı 3.300 tl ye yaptırdım karşılamadığı tek şey ikili test ve ayrıntılı ultrason oldu doğum sezeryan normal ne olursa ve 10 muayne tahliller hepsi içinde nst dahil ayrıca gittiğim hastanede doktor ek ücret istemeden saat farketmeksizin doğuma geliyor
Canım biz hastaneyle konuştuk. Size bu seneki fiyattan yaparız dediler. Bence sen de konuş birkaç günden zam yansıtmasınlar.ya ben gerçekten hastaneyle konuşup fiyatı sabitletmeyi düşünüyorum. İlk fiyat alırken öyle söylemiştim kıza, ocakta zam gelebilir demişti ben de ocak başında olacak doğum 3 4 gün için bize zam yansıtmayın demiştim konuşulur fln demişti. Napalm isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü demişler. Ben pazarlığımı edicem=)
Ya valla susayım susayım dedim ama susamayacağım ilk doğumunu yapacak sevgili arkadaşlar her doğum biriciktir her doğum özeldir evet ama ilk çocuğunu özelde normal doğumla dışardan sıfır müdahele ile yapmak nasip olmuş ve birçok arkadaşıma doulalık yapmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum ki doğum öyle farklı bir süreç gösteriyor ki doktorun başınızda falan beklemesi mümkün değil mümkün…Açılma hızla ilerler yok açılma olmaz durur yok su patlamaz bin tane kombinasyon var doğumu işini iyi bilen tecrübeli ebeler takip eder Avrupadada bu böyle hatta sertifikalı ebeler evlerde doğum yaptırmaya gider doktoru son anda çağırırlar bebeğin çıkışını gerçekleştirir imzasını atar ben hastanemde kızımın ebesini buldum geçen gün rica ettim gene denk gelelim girin doğumuma diye…Bende bir hekim eşiyim ama meşakkati ebeler çeker ebeleri sevinizAma şöyle düşün sancilandin , açılman var doktorun yanına geldi ama doğum ertesi güne sarktı doktor başında bekleyemez ki . Nöbetçi hekim illa ki olur ama çoğu işi ebe yapar bebeği doktor çıkartır o nedenle kendi doktorun son anda çağrılır yine sor hastanene ama ebelere de güven
Gunlerdir dogru duzgun hareket etmeyip beni dertlere salan kizim bugun maasallah tekme tokat, Sukur!. Benim gibi korkanlar varsa emin olun cok gezmekten veya yorgunluktan, hatta stresten bence...
Kesinlikle cok dogru ayni bizde bu sekildeyiz. Simdiki aklim olsa 2. Yi gercekten hemen yapardim ikiz buyutenlerin cani yokmu aradan cikar arkadas olurlardi gercektende.
Calisin calisin 2. Yi yapin kizlar
21 aylık bir kızım var çocuklarımın arası eğer vaktinde doğarsa 22 ay olacakValla iyiki geliyor 3. Sağlıkla gelsin
Keske arayı bu kadar açmadaydım
Pespese yapın hemen
Tek cocuk cok az
Biraz buyuyunce iki tane bile az gelmeye basladı
(Tek cocukla kalmak isteyen ben diyor bunları)
Benim görümcem Almanya da, 4 çocuğu var. Kontrollerini hep ebe yapmış şaşırmıştım bende. Doğumla ilgili kısmını hatırlayamadımYa valla susayım susayım dedim ama susamayacağım ilk doğumunu yapacak sevgili arkadaşlar her doğum biriciktir her doğum özeldir evet ama ilk çocuğunu özelde normal doğumla dışardan sıfır müdahele ile yapmak nasip olmuş ve birçok arkadaşıma doulalık yapmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum ki doğum öyle farklı bir süreç gösteriyor ki doktorun başınızda falan beklemesi mümkün değil mümkün…Açılma hızla ilerler yok açılma olmaz durur yok su patlamaz bin tane kombinasyon var doğumu işini iyi bilen tecrübeli ebeler takip eder Avrupadada bu böyle hatta sertifikalı ebeler evlerde doğum yaptırmaya gider doktoru son anda çağırırlar bebeğin çıkışını gerçekleştirir imzasını atar ben hastanemde kızımın ebesini buldum geçen gün rica ettim gene denk gelelim girin doğumuma diye…Bende bir hekim eşiyim ama meşakkati ebeler çeker ebeleri seviniz
kızlar tüm msjları alıntılamak mümkün değil ama şu terlik, alışveriş vs. muhabbetleri falan çok eğlenceli bi grubuz ben iki anne grubu daha gördüm şimdiye kadar msjı msjına takip ettim asla böyle birbirine saygılı sevgili ve eğlenceli grup görmedim üstelik sürekli tartışma falan çıkardı da ban yerdi bikaç üyeAhahah yok çok para vermiş olacaktım durduk yere bir terliğeasla atmazdım yıkar eve getirirdim. Ben şimdiki alınan düz plastik terliği de atmayacağım eve gelip yıkarım ne olacak balkonum yok ama olursa balkon terliği olur
benim de güncellemem lazım ama elim gitmiyorbu arada imza alanındaki kilo nasıl güncelleniyor eski kilomu gördükçe moralim bozuluyor
İbret olsun die sistem kaldirmiyor onubenim de güncellemem lazım ama elim gitmiyor
Ne guzel bir yorum bukızlar tüm msjları alıntılamak mümkün değil ama şu terlik, alışveriş vs. muhabbetleri falan çok eğlenceli bi grubuz ben iki anne grubu daha gördüm şimdiye kadar msjı msjına takip ettim asla böyle birbirine saygılı sevgili ve eğlenceli grup görmedim üstelik sürekli tartışma falan çıkardı da ban yerdi bikaç üye
kızlar tüm msjları alıntılamak mümkün değil ama şu terlik, alışveriş vs. muhabbetleri falan çok eğlenceli bi grubuz ben iki anne grubu daha gördüm şimdiye kadar msjı msjına takip ettim asla böyle birbirine saygılı sevgili ve eğlenceli grup görmedim üstelik sürekli tartışma falan çıkardı da ban yerdi bikaç üye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?