2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Normal doğumdu, çokta zor değildi aslında sın 20 dakika zordu.
Herkesin farklı cidden ama bugün acayip bir nefes darlığı yaşadım ne yesem sıkıntı bastı. Korkmaya başladım sanki her an doğuracam
Bende 2 akşamdır yemeği fazla kaçırdım, davul gibi oldu karnım patlayacak nerdeyse öff

bebek arabasini ben de almadim ama duzgun bisi alicam. cok geziyorum cunku mecburen. eziyet olmasin. bir de uzun sure kullanilacak bir sey. Insallah su eksiklerimi tamamlayinca nerden en aldim paylasicam isteyenlere fikir olur diye.

Gunlerdir dogru duzgun hareket etmeyip beni dertlere salan kizim bugun maasallah tekme tokat, Sukur!. Benim gibi korkanlar varsa emin olun cok gezmekten veya yorgunluktan, hatta stresten bence...
Bugun gunlerdir ilk kez evde oturdum biraz ve ruhen sakinim direk etkiledi.
Tabi yarin kontrolumde iyice sorucam suyu vs. her sey normal mi diye.

Sıkıştığı için hareketi azalıyor olabilir ama yorgunluk büyük etken .Benimki de gece çok haraketli gündüz çok fazla hissetmiyorum kosturmacadan

Benimde öyle oldu hareket etmiyordu doktor ayakları aşağıda olduğu için hareketini kısıtlamasi normal sıkışıyor orda demişti kurtulunca da tekme yumruk ne varsa yedim

Ben de Mart ayında yaptırdım Anadolu sigortadan 4500 gibi bir rakam ödedim siz İstanbulda değilsiniz sanırım şehire göre değişiyor fiyatlar herhalde

Canım biz hastaneyle konuştuk. Size bu seneki fiyattan yaparız dediler. Bence sen de konuş birkaç günden zam yansıtmasınlar.

Ya valla susayım susayım dedim ama susamayacağım ilk doğumunu yapacak sevgili arkadaşlar her doğum biriciktir her doğum özeldir evet ama ilk çocuğunu özelde normal doğumla dışardan sıfır müdahele ile yapmak nasip olmuş ve birçok arkadaşıma doulalık yapmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum ki doğum öyle farklı bir süreç gösteriyor ki doktorun başınızda falan beklemesi mümkün değil mümkün…Açılma hızla ilerler yok açılma olmaz durur yok su patlamaz bin tane kombinasyon var doğumu işini iyi bilen tecrübeli ebeler takip eder Avrupadada bu böyle hatta sertifikalı ebeler evlerde doğum yaptırmaya gider doktoru son anda çağırırlar bebeğin çıkışını gerçekleştirir imzasını atar ben hastanemde kızımın ebesini buldum geçen gün rica ettim gene denk gelelim girin doğumuma diye…Bende bir hekim eşiyim ama meşakkati ebeler çeker ebeleri seviniz

Doğru tespit bence de, ben yorulduğum ya da stresli olduğum zamanlar çok az hareket ediyor, ben de niye hareket etmiyor diye stres yapıyorum bu sefer ondan kısır döngü oluyor. Ne zaman rahatlasam o da başlıyor kıpır kıpır

Kesinlikle cok dogru ayni bizde bu sekildeyiz. Simdiki aklim olsa 2. Yi gercekten hemen yapardim ikiz buyutenlerin cani yokmu aradan cikar arkadas olurlardi gercektende.
Calisin calisin 2. Yi yapin kizlar

Valla iyiki geliyor 3. Sağlıkla gelsin
Keske arayı bu kadar açmadaydım
Pespese yapın hemen
Tek cocuk cok az
Biraz buyuyunce iki tane bile az gelmeye basladı
(Tek cocukla kalmak isteyen ben diyor bunları )
21 aylık bir kızım var çocuklarımın arası eğer vaktinde doğarsa 22 ay olacak söyledikleriniz içime su serpti
zor olacak ilk yıllar ama ilerde ikisini birlikte sinemaya tiyatroya oyun salonuna falan götürürüz diye hayal kuruyoruz

Benim görümcem Almanya da, 4 çocuğu var. Kontrollerini hep ebe yapmış şaşırmıştım bende. Doğumla ilgili kısmını hatırlayamadım

kızlar tüm msjları alıntılamak mümkün değil ama şu terlik, alışveriş vs. muhabbetleri falan çok eğlenceli bi grubuz ben iki anne grubu daha gördüm şimdiye kadar msjı msjına takip ettim asla böyle birbirine saygılı sevgili ve eğlenceli grup görmedim üstelik sürekli tartışma falan çıkardı da ban yerdi bikaç üye

Ne guzel bir yorum bu yanliz nazar etme sakin kavga cikarmis bak senden biliriz heee hepimiz ayni yolda yuruyoruz neden kavga gurultu olur bilmem gerci herkes gebe hassas alingan belki yanlis anlasilmalar oluyordur ama saygiyla karsiladiktan sonra .... insallah bunlara mahal kalmadan bizim gruba builasmadanda sureci tamamlariz

Aman maşallah diyelim hormonlar nirvanaya ulaşmış ama neyse ki makul insanlarız hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…