Hayır kesinlikle düşünmüyorum orayı hisar intercontinental veya medicana çamlıca arasında kaldık. Aslında istediğimiz bir hastane vardı ama doktorumuz orayla anlaşmalı değilmiş
Kizlar ben dayanamadim dolar korkusuna ( zaten sinir sistemim bozuldu resmen ) ortalama ilk 3 aylik bez siparisini verdim insallah pisik yapmaz sleppy 2. Si 1 tl kampanyasi devam edio hala ilgieenen olursa
Ne olacak bu kaygımız ya hayır sonu da yok ki şimdi aldin sonra ne yapacaksın of Allah yardım etsin bu millete ya çok karamsarlastim artık hiç umudum kalmıyor ,maaşlar her geçen gün eriyip gidiyor
Kizlar ben dayanamadim dolar korkusuna ( zaten sinir sistemim bozuldu resmen ) ortalama ilk 3 aylik bez siparisini verdim insallah pisik yapmaz sleppy 2. Si 1 tl kampanyasi devam edio hala ilgieenen olursa
Koca yurekli kadin yatirimini dogru yapmissin. Sleepy kullanmadik ama bence iyidir. Zaten pisik kremini bol bol surersen eski usul bezlesen bile kolay kolay pisik olmaz merak etme.
Ya valla susayım susayım dedim ama susamayacağım ilk doğumunu yapacak sevgili arkadaşlar her doğum biriciktir her doğum özeldir evet ama ilk çocuğunu özelde normal doğumla dışardan sıfır müdahele ile yapmak nasip olmuş ve birçok arkadaşıma doulalık yapmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum ki doğum öyle farklı bir süreç gösteriyor ki doktorun başınızda falan beklemesi mümkün değil mümkün…Açılma hızla ilerler yok açılma olmaz durur yok su patlamaz bin tane kombinasyon var doğumu işini iyi bilen tecrübeli ebeler takip eder Avrupadada bu böyle hatta sertifikalı ebeler evlerde doğum yaptırmaya gider doktoru son anda çağırırlar bebeğin çıkışını gerçekleştirir imzasını atar ben hastanemde kızımın ebesini buldum geçen gün rica ettim gene denk gelelim girin doğumuma diye…Bende bir hekim eşiyim ama meşakkati ebeler çeker ebeleri seviniz
Ben ebe takibi istemistim bu kez. Yani bastan hep onlarla olayim (burada bir klinik var sadece ebeler ve birlikte calistiklari doktorlar var) ama olmadi sigortaydi, hastane secimiydi derken doktorla devam ediyorum. Memnunum tabi ama direk dogum odakli calismak isterdim nefes egzersizi, teknikler vs. kismet diilmis.
Hayır kesinlikle düşünmüyorum orayı hisar intercontinental veya medicana çamlıca arasında kaldık. Aslında istediğimiz bir hastane vardı ama doktorumuz orayla anlaşmalı değilmiş
Koca yurekli kadin yatirimini dogru yapmissin. Sleepy kullanmadik ama bence iyidir. Zaten pisik kremini bol bol surersen eski usul bezlesen bile kolay kolay pisik olmaz merak etme.
Ben ebe takibi istemistim bu kez. Yani bastan hep onlarla olayim (burada bir klinik var sadece ebeler ve birlikte calistiklari doktorlar var) ama olmadi sigortaydi, hastane secimiydi derken doktorla devam ediyorum. Memnunum tabi ama direk dogum odakli calismak isterdim nefes egzersizi, teknikler vs. kismet diilmis.
kızlar tüm msjları alıntılamak mümkün değil ama şu terlik, alışveriş vs. muhabbetleri falan çok eğlenceli bi grubuz ben iki anne grubu daha gördüm şimdiye kadar msjı msjına takip ettim asla böyle birbirine saygılı sevgili ve eğlenceli grup görmedim üstelik sürekli tartışma falan çıkardı da ban yerdi bikaç üye
Bugün hediyelik siparişini de verdim, rahatladım. Kapı süsü kaldı eksik. Onu da yarın hallederim diye düşünüyorum. Herkes 20 gün ve sonrasına tarih veriyor ben geç kalmisim bayagi
Bugün hediyelik siparişini de verdim, rahatladım. Kapı süsü kaldı eksik. Onu da yarın hallederim diye düşünüyorum. Herkes 20 gün ve sonrasına tarih veriyor ben geç kalmisim bayagi
Ben sezeryan istiyorum. Mümkünse bayiltmali filan. Tavsiye eder misin dersen valla etmem. Bir kere girdik kapıdan çıkamıyorum. Çok pahalı bir hastahane.