2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar ben dayanamadim dolar korkusuna ( zaten sinir sistemim bozuldu resmen ) ortalama ilk 3 aylik bez siparisini verdim insallah pisik yapmaz sleppy 2. Si 1 tl kampanyasi devam edio hala ilgieenen olursa

Ne olacak bu kaygımız ya hayır sonu da yok ki şimdi aldin sonra ne yapacaksın of Allah yardım etsin bu millete ya çok karamsarlastim artık hiç umudum kalmıyor ,maaşlar her geçen gün eriyip gidiyor

Kizlar ben dayanamadim dolar korkusuna ( zaten sinir sistemim bozuldu resmen ) ortalama ilk 3 aylik bez siparisini verdim insallah pisik yapmaz sleppy 2. Si 1 tl kampanyasi devam edio hala ilgieenen olursa
Koca yurekli kadin yatirimini dogru yapmissin. Sleepy kullanmadik ama bence iyidir. Zaten pisik kremini bol bol surersen eski usul bezlesen bile kolay kolay pisik olmaz merak etme.

Ben ebe takibi istemistim bu kez. Yani bastan hep onlarla olayim (burada bir klinik var sadece ebeler ve birlikte calistiklari doktorlar var) ama olmadi sigortaydi, hastane secimiydi derken doktorla devam ediyorum. Memnunum tabi ama direk dogum odakli calismak isterdim nefes egzersizi, teknikler vs. kismet diilmis.

Koca yurekli kadin yatirimini dogru yapmissin. Sleepy kullanmadik ama bence iyidir. Zaten pisik kremini bol bol surersen eski usul bezlesen bile kolay kolay pisik olmaz merak etme.
Yatirim konusuna girme saronsucum Oglumda 1.5 yastan sonra kullandim memnundum da bakalim. En azindan bir kac ay kafa rahat sonrasi allah kerim

Ya yurt disi ile turkiyenin sistemi cok farkli diyorlar

Hakkaten dogru. Benim ilk hamileligimdeki grupta da olmustu olaylar Ben bile kac kez kavga cikardim
Hicbir gelin robot degildir

Bugün hediyelik siparişini de verdim, rahatladım. Kapı süsü kaldı eksik. Onu da yarın hallederim diye düşünüyorum. Herkes 20 gün ve sonrasına tarih veriyor ben geç kalmisim bayagi

Ben oraya gitmiyorum ama doktorum orayla anlaşmalıymış siz doğumu orda düşünüyorsunuz o zaman di mi? Ben ebelerinin tecrübeli olduğunu öğrendim
Ben sezeryan istiyorum. Mümkünse bayiltmali filan. Tavsiye eder misin dersen valla etmem. Bir kere girdik kapıdan çıkamıyorum. Çok pahalı bir hastahane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…