Dün kayinvalidem geldi. Bugün ne var ne yok hepsini ütüledi o gazla çantayı da hazırladık. Dursun kenarda poşetlerin içinde duruyor. Sakıncası olmaz diye düşünüyorum.
Dün kayinvalidem geldi. Bugün ne var ne yok hepsini ütüledi o gazla çantayı da hazırladık. Dursun kenarda poşetlerin içinde duruyor. Sakıncası olmaz diye düşünüyorum.
Ben de yıkadım-ütüledim bebeğinkileri dolaba yerleştirip üstünü çarşafla örttüm. Birkaç haftaya yerleştiririm çantaya.
Kendi pijamalarım kaldı ütülenecek.
Bebedor kullanmıştım kızımda ebebekten almıştım seninki o olabilir bu sefer otribebe deniyim dedim. Yedek uçları daha uygun bi marka vardı milkway mi ne ondan alıcam.
Ya valla susayım susayım dedim ama susamayacağım ilk doğumunu yapacak sevgili arkadaşlar her doğum biriciktir her doğum özeldir evet ama ilk çocuğunu özelde normal doğumla dışardan sıfır müdahele ile yapmak nasip olmuş ve birçok arkadaşıma doulalık yapmış bir arkadaşınız olarak söylüyorum ki doğum öyle farklı bir süreç gösteriyor ki doktorun başınızda falan beklemesi mümkün değil mümkün…Açılma hızla ilerler yok açılma olmaz durur yok su patlamaz bin tane kombinasyon var doğumu işini iyi bilen tecrübeli ebeler takip eder Avrupadada bu böyle hatta sertifikalı ebeler evlerde doğum yaptırmaya gider doktoru son anda çağırırlar bebeğin çıkışını gerçekleştirir imzasını atar ben hastanemde kızımın ebesini buldum geçen gün rica ettim gene denk gelelim girin doğumuma diye…Bende bir hekim eşiyim ama meşakkati ebeler çeker ebeleri seviniz
Cok doğru yazmışsınız.Ben ilk hamileligimde eşimin tayini çıktığı için şehir değiştirmek zorunda kaldım 7 aylıkken.o zamana kadar özelde takip edildim.Sonra artvine gittim.ilcede zaten doktor yoktu.sehir merkezinde icapci yeni mezun kadın dogumcular.ozel hastane zaten yok.valla özelde doğursam o kadar olurdu ancak.iki ebe ilgilendi benimle.doktor yoktu çünkü pazardi günlerden.Allah razı olsun onlardan.yine iyi ve vicdanli ebelerle karşılaşmak dileğiyle.
Ben de yıkadım-ütüledim bebeğinkileri dolaba yerleştirip üstünü çarşafla örttüm. Birkaç haftaya yerleştiririm çantaya.
E nasıl temizlenecek yedek ucu yoksa . Ben otribebe 10 tane yedek ucuyla beraber 50 liraya aldım. Temizlemeden direk uç değiştirip atılmıyor mu? Öyle hayal ettim açıp bakmadım
E nasıl temizlenecek yedek ucu yoksa . Ben otribebe 10 tane yedek ucuyla beraber 50 liraya aldım. Temizlemeden direk uç değiştirip atılmıyor mu? Öyle hayal ettim açıp bakmadım
Gunlerdir dogru duzgun hareket etmeyip beni dertlere salan kizim bugun maasallah tekme tokat, Sukur!. Benim gibi korkanlar varsa emin olun cok gezmekten veya yorgunluktan, hatta stresten bence...
Bugun gunlerdir ilk kez evde oturdum biraz ve ruhen sakinim direk etkiledi.
Tabi yarin kontrolumde iyice sorucam suyu vs. her sey normal mi diye.
Ben çok erken başlamıştım diye hatırlıyorum canım kullanmaya burnunda minicik kurumuş sümük olsa burun delikleri çok küçük oluyor ya nefes almakta zorlanıyordu.
Hem dolar malum sen al şimdiden
Ben çok erken başlamıştım diye hatırlıyorum canım kullanmaya burnunda minicik kurumuş sümük olsa burun delikleri çok küçük oluyor ya nefes almakta zorlanıyordu.
Hem dolar malum sen al şimdiden
Kafayi yedim dolarla aldim kiz aldim ama kafama takildida sordum resmen hatirlamiyorum zaten su son donemde berbat sekilde unutmaya basladim herseyi vitaminlerimmi düştü ne yapti gecen ogluma aksam yemegi yedirmeyi unuttum oda zaten yemekle arasi yok aciktim demez cocuk uyudu aklima geldi eyvah die o derece unutkanlik basladi