2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Hala elim çanta hazırlamaya gitmiyo zaten çantaları da yıkayamadım daha bi de o kıyafetler poşetin içinde kapalı kalsın istemiyorum
Dün kayinvalidem geldi. Bugün ne var ne yok hepsini ütüledi o gazla çantayı da hazırladık. Dursun kenarda poşetlerin içinde duruyor. Sakıncası olmaz diye düşünüyorum.

Dün kayinvalidem geldi. Bugün ne var ne yok hepsini ütüledi o gazla çantayı da hazırladık. Dursun kenarda poşetlerin içinde duruyor. Sakıncası olmaz diye düşünüyorum.
Ben de yıkadım-ütüledim bebeğinkileri dolaba yerleştirip üstünü çarşafla örttüm. Birkaç haftaya yerleştiririm çantaya.
Kendi pijamalarım kaldı ütülenecek.

Cok doğru yazmışsınız.Ben ilk hamileligimde eşimin tayini çıktığı için şehir değiştirmek zorunda kaldım 7 aylıkken.o zamana kadar özelde takip edildim.Sonra artvine gittim.ilcede zaten doktor yoktu.sehir merkezinde icapci yeni mezun kadın dogumcular.ozel hastane zaten yok.valla özelde doğursam o kadar olurdu ancak.iki ebe ilgilendi benimle.doktor yoktu çünkü pazardi günlerden.Allah razı olsun onlardan.yine iyi ve vicdanli ebelerle karşılaşmak dileğiyle.

Ben tatlıyı sevmezdim ama benim kız çok seviyor, bende biraz sakin kalınca tatlı bişiler yiyorum hemen hareketleniyo, yemek yerkende öyle

Ben çok erken başlamıştım diye hatırlıyorum canım kullanmaya burnunda minicik kurumuş sümük olsa burun delikleri çok küçük oluyor ya nefes almakta zorlanıyordu.
Hem dolar malum sen al şimdiden
Kafayi yedim dolarla aldim kiz aldim ama kafama takildida sordum resmen hatirlamiyorum zaten su son donemde berbat sekilde unutmaya basladim herseyi vitaminlerimmi düştü ne yapti gecen ogluma aksam yemegi yedirmeyi unuttum oda zaten yemekle arasi yok aciktim demez cocuk uyudu aklima geldi eyvah die o derece unutkanlik basladi

Kızlar bu bebek burun aspiratörü ağızdan çekmeli mi kullanımı nasıl. Bildiğiniz otamatik olanlar varsa soylermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…