Bende araştırdım ama elektronik olanlardan memnun kalan yok hiç, ortibebe gibi olanlarda midemi bulandırıyor, yinede nurse harveysin ağızdan çekmeli olanını aldım, eşime yaptırım artık
Burnun açık olması beslenme için de önemli.Cunku burun tıkalı olursa emmezler.ben de wee aldım.bir de gifrer serum fizyolojik.benim de sadece şampuan kaldı.onu da mustela alacağım ama konak onleyici mi alsam normal mi karar veremedim
Bu ürün galiba otamatik dediklerine göre. Yorumlarda da baya memnun kalan var. Ama bir türlü anlamadım bu işten. Bende ağızdan çekmeli istemiyorum midem bulandı nasıl olucak bilmiyorum
Bende araştırdım ama elektronik olanlardan memnun kalan yok hiç, ortibebe gibi olanlarda midemi bulandırıyor, yinede nurse harveysin ağızdan çekmeli olanını aldım, eşime yaptırım artık
Bu ürün galiba otamatik dediklerine göre. Yorumlarda da baya memnun kalan var. Ama bir türlü anlamadım bu işten. Bende ağızdan çekmeli istemiyorum midem bulandı nasıl olucak bilmiyorum
Yok kız bende şimdi baktım birisi süpürgeyle takmış , sonraki aylarda kullanılabilir ama ilk zamanda süpürge çok gelir sanki, benimkinin çekişide yüksek
Yok kız bende şimdi baktım birisi süpürgeyle takmış , sonraki aylarda kullanılabilir ama ilk zamanda süpürge çok gelir sanki, benimkinin çekişide yüksek
21 aylık bir kızım var çocuklarımın arası eğer vaktinde doğarsa 22 ay olacak söyledikleriniz içime su serpti
zor olacak ilk yıllar ama ilerde ikisini birlikte sinemaya tiyatroya oyun salonuna falan götürürüz diye hayal kuruyoruz
İlk zamanlar helede insan yalnız ve kimsesizse zor simdi Allah icin
Ama o sureci atlattıktan sonra hergun şükrediyorsun
Benimkilerde 20 aylık
Kucuk oldugu icin kiskanma olaylarida genelde cok yaşanmıyor
Hayırlı olsun canım sağlık olsun
Hic endise etme
Bununla arası cok açık olacak ikisinin
İnan cok daha zor benim icin
Bu da evin beklenen bebegi evin nesesi olur ins
Benim görümcem Almanya da, 4 çocuğu var. Kontrollerini hep ebe yapmış şaşırmıştım bende. Doğumla ilgili kısmını hatırlayamadım
Offf benimkilerde
Kutunun icine attım attım aldıkça duruyor
Yikanacak ütülenecek
Ben hala besik oyun yatağı bisi almadım
Karar veremiyorum
Siz bitirdiniz ohh
Dün kayinvalidem geldi. Bugün ne var ne yok hepsini ütüledi o gazla çantayı da hazırladık. Dursun kenarda poşetlerin içinde duruyor. Sakıncası olmaz diye düşünüyorum.
Diger ikisini mesai saatleri icerisinde dogurmayi becermis, doktorlarım doğurtmuştu
Ama doktora ebenin soyle dedigini duydum
Dr hanım siz kahvenizi icin oturun yorulmayın
O gün bugündür dr gelmesede olur diye düşünüyorum
Valla hersey ebede
Dua ediyorumki iyi tecrubeli birine rastgeleyim
Allah korusun her hangi bir komplikasyon olursa dr orda önemli tabi. Karar verme aşamasında
Benim bugun icim sıkıldı ya
Bu vakit nasıl gececek
Daha 70 gun var
Hareketlerim kısıtlandı
Cok zorlanıyorum
kızlar tüm msjları alıntılamak mümkün değil ama şu terlik, alışveriş vs. muhabbetleri falan çok eğlenceli bi grubuz ben iki anne grubu daha gördüm şimdiye kadar msjı msjına takip ettim asla böyle birbirine saygılı sevgili ve eğlenceli grup görmedim üstelik sürekli tartışma falan çıkardı da ban yerdi bikaç üye
E nasıl temizlenecek yedek ucu yoksa . Ben otribebe 10 tane yedek ucuyla beraber 50 liraya aldım. Temizlemeden direk uç değiştirip atılmıyor mu? Öyle hayal ettim açıp bakmadım
Ya bu maymunlar kis bebisi olcakya. Kaloriferdi, hqfif nezlesiydi burunlari tikaniyo veya kuruyo ilk ayinda bile.. Hani seyler varya minik minik satiliyo burun icin steril su muydu bisi (ben de unutmusum her seyi) ondan azicik burnuna damlatip bu seylerle hafif hefif cekince rahatliyolar. Tabi ilk aylar dikkatli yapmak lazim. Sonra cigerine kuvvet cekiyosun zaten iyice
Evet bunlar agizdan cekmeli. Otomatiklerden ben hic kullanmadim. Sanki onlarin hizini ayarlayamazmisim gibi geliyo. Bunlarda kendin hafif hafif gerektigi kadar yapiyosunya o bana daha guvenli geliyo.
Burnun açık olması beslenme için de önemli.Cunku burun tıkalı olursa emmezler.ben de wee aldım.bir de gifrer serum fizyolojik.benim de sadece şampuan kaldı.onu da mustela alacağım ama konak onleyici mi alsam normal mi karar veremedim
Ben sezeryan istiyorum. Mümkünse bayiltmali filan. Tavsiye eder misin dersen valla etmem. Bir kere girdik kapıdan çıkamıyorum. Çok pahalı bir hastahane.