- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Bugün hediyelik siparişini de verdim, rahatladım. Kapı süsü kaldı eksik. Onu da yarın hallederim diye düşünüyorum. Herkes 20 gün ve sonrasına tarih veriyor ben geç kalmisim bayagi
Benim bavulum hazır değilpsikolojik olarak da hazır değilim
Bu ürün galiba otamatik dediklerine göre. Yorumlarda da baya memnun kalan var. Ama bir türlü anlamadım bu işten. Bende ağızdan çekmeli istemiyorum midem bulandı nasıl olucak bilmiyorum
Sezaryen olursa beni de bayıltsınlar. Böbreğimi mi alıyorlar dalağımı mı deliyorlar hiç önemli değil. Ben duymayım hiç bir şey
ağızdan çekimce ağzınıza gelmiyor bir sünger tıpası var süngerden geçemiyor sümük merak etmeyinBu ürün galiba otamatik dediklerine göre. Yorumlarda da baya memnun kalan var. Ama bir türlü anlamadım bu işten. Bende ağızdan çekmeli istemiyorum midem bulandı nasıl olucak bilmiyorum
Kazayla ağzıma geldiği olmuştu benimağızdan çekimce ağzınıza gelmiyor bir sünger tıpası var süngerden geçemiyor sümük merak etmeyin
Benim kızdan kalan var o yüzden almak istemedim ama almalimiyim. Bundan var elimde fiyata bakarmisiniz sokkk içindeyim altı ustu bir aspiratör al demeyin dakin :)))Benim burun aspiratörü kaldı bi alacağım
Ben dha ne ütü yaptım ne beşik kurdum çantaya kadar çok işim var ben mi ağırdan alıyorum acabaKız ben bavulu da hazırladım. Hazırım sanki :)
Ayy yanlız değilmişim sevindim erken gibi geliyor bana da ocağa dha bir buçuk ay var bir hafta içinde hepsi yapılır huncta duruyor bütün kiyafetlerHala elim çanta hazırlamaya gitmiyo zaten çantaları da yıkayamadım dahabi de o kıyafetler poşetin içinde kapalı kalsın istemiyorum
Fizyolojik serumYa bu maymunlar kis bebisi olcakya. Kaloriferdi, hqfif nezlesiydi burunlari tikaniyo veya kuruyo ilk ayinda bile.. Hani seyler varya minik minik satiliyo burun icin steril su muydu bisi (ben de unutmusum her seyi) ondan azicik burnuna damlatip bu seylerle hafif hefif cekince rahatliyolar. Tabi ilk aylar dikkatli yapmak lazim. Sonra cigerine kuvvet cekiyosun zaten iyice
Ben ayiktim ama sütum gene geç geldi 3 gün sonunda birde bebişim gösterdiler heycanlanmjsim kusmaya başladım nefesim kesildi hemen bayiltmislardi beni.O zaman da sütün geç geliyor diyorlar. Ayık olunca daha iyi oluyormuş. Allah im topigin en korkagi benim sanırım
Normal doğumda sütüm 3 gün sonra geldi.O zaman da sütün geç geliyor diyorlar. Ayık olunca daha iyi oluyormuş. Allah im topigin en korkagi benim sanırım
Soyle diyim ben 40 ina kadar neredeyse 1 max 2 saatte bir bez degismistim dolmasa bile ki bayada isiyordu veletKızlar bu bebek bezi işine tecrübeli anneler bir el atsa iyi olurBen yenidoğan bir paket premium care aldım. Arkadaşlarım stok yapma bebekler hemen büyür dedi. Şimdi 2 paket 2 numara alsam yeterli olur mu?
Evet ben doktorun paketiyle doğum yaptırırım, o paket dışındaki şeylerde de tamamlayıcı sağlık sigortam geçiyor ücret ödemiyorum medicana’ya gittikçe. Ben ataşehir’dekinde doğum istiyordum genelde oraya gidiyordum 15 tl ödeyip yüzlerce teste muayeneye para vermiyorum normalde çok pahalı hastane biliyorum ama doktorum oraya gidemeyeceğini söyledi. Ben uygun bulurlarsa normal istiyorum, ama bebeğim kafası ilerde gidiyor haftasına göre, bedeni de geride gidiyorBen sezeryan istiyorum. Mümkünse bayiltmali filan. Tavsiye eder misin dersen valla etmem. Bir kere girdik kapıdan çıkamıyorum. Çok pahalı bir hastahane.
Bana da yenidoğanın çoklu paketlerinden almak mantıklı gelmedi. Dediğin gibi 2 numaradan 3 paket alınabilir.Soyle diyim ben 40 ina kadar neredeyse 1 max 2 saatte bir bez degismistim dolmasa bile ki bayada isiyordu veletyeni dogan alma cok ama 2 numara 200 lu olandan alsan fena olmaz 1.5 2 ayliklen ben 3 numaraya gecmistim doktor onerisi ile buyuk bez her zaman iyidir hem kalca cikigi riskini hafifletir demisti
valla süpermiş. ben yıllık10 bin ödeyeceğim ayrıca 6 ayda hamile kalmama koşulu vardı. bakayım eğer bu sigorta benim gittiğim hastaneyi kapsıyorsa yeni yılda bu sigortadan devam edeyim. ben 3 aylık sigorta yaptırdım 5 bin tl aldılar.Kızlar mesajlardaki doğum fiyatlarını okuyunca bende ohh çok şükür sigorta yaptırmışım diyorum ben anadolu sigortadan yaptırdım hamilelik öncesi sadece 1 ay hamile kalmama koşulu vardı 3.300 tl ye yaptırdım karşılamadığı tek şey ikili test ve ayrıntılı ultrason oldu doğum sezeryan normal ne olursa ve 10 muayne tahliller hepsi içinde nst dahil ayrıca gittiğim hastanede doktor ek ücret istemeden saat farketmeksizin doğuma geliyor
evet ya şimdi baktım benim lk oğlum52 cm doğmuş ve 1. ayda 59 cm olmuş:)) neyse ben 1 tane 55 cm yenidoğan aldım. diğerleri aisinden kalanlar:))Ahh ahh zamanında çok yazdık kızlar yenidoğan çok almayın diye hele ki erkek bebeysebir aya yakın giyer merak etme canım.
anladım. ben halkalıda atakentte daha önce yapmıştım. şimdide orada yapacağım. ilk hamileliğimde çok iyi geçmişti herşey. umarım yine aynı olur:)Hayır kesinlikle düşünmüyorum orayı hisar intercontinental veya medicana çamlıca arasında kaldık. Aslında istediğimiz bir hastane vardı ama doktorumuz orayla anlaşmalı değilmiş
Bir çin battaniyesi 2 ince battaniye 1 muslimHastane çantasına neler koydunuz?
Bekarligimda da ayy ben temizleyemem demistim hamile kaldim korkum kaka temizlemekti yapamicam diodum... Anam bebe bi dogdu kakasinin rengi kivami inceler oldumKazayla ağzıma geldiği olmuştu benimartık nasıl çektiysem.
Aman çocuğunuzun sümüğünden de iğrenmeyiverin artıkdaha bunun ek gıdaya geçince bi kakası oluyo ki off o zaman ne yapacaksınız burnumu ıslak mendille kapatıp alt temizlemişliğim var
Ben ilk zamanr serum fizyolojik kullanmistim ve asprator ile cekmistim bence alet lazim daha iyi temizler ki yeni doganlar agizdan nefes almayi bilmiyor sonra sonra sterimar sikmaya baslamistim cunku sterimar cok tazzikle sikiyor zarar vermesin die dusunmustum. Ama hangisine kac aylikti ne zaman baslamistim orasini hatirlamiyorum isteKızlar ben sadece gifrer serum aldım, onun dışında çekme aparatı almadım. Serumu yavaşça püskürtüp serumun minik tüpüyle çektiğini yazmış herkes yorumlara. Ama öyle olmaz zor olur aparat alın derseniz alayım.
O serumu almamı kayınvalidem saçma buldu, kendisi sütünü sürüyormuş burun açmak için, bana da bu saçma geldi, minicik burna süt nasıl sokulur ya bir de daha da tıkayıp genzine kaçmaz mı
Ben de ona bakıyordum sterimar mı daha iyi olur serum fizyolojik mi. Sanırım sterimar basınçla püskürtüyor ama fizyolojik olan damla damla ama tek kullanımlık. sterimar fiyat olarak daha uyguna gelecek ama püskürtmek yenidoğana zarar verir mi?Ben ilk zamanr serum fizyolojik kullanmistim ve asprator ile cekmistim bence alet lazim daha iyi temizler ki yeni doganlar agizdan nefes almayi bilmiyor sonra sonra sterimar sikmaya baslamistim cunku sterimar cok tazzikle sikiyor zarar vermesin die dusunmustum. Ama hangisine kac aylikti ne zaman baslamistim orasini hatirlamiyorum iste
Benim kızımda çoklu gıda alerjisi olduğundan her kakasını inceleyip doktora yazıyorduk mecburBekarligimda da ayy ben temizleyemem demistim hamile kaldim korkum kaka temizlemekti yapamicam diodum... Anam bebe bi dogdu kakasinin rengi kivami inceler oldumtabi ek gida doneminde cok kusarak temizlemisligim var elimde degil ezelden beri hep hassas midem ama o burun cekme sesi beni mahvedio asla olmuo dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?