2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim icim rahat etmediydi iste en basta fizyolojigi siktim ama carr die yarisini sag yarisini sol olacak sekilde sokiyordum bence bir kurltu fozyolojik daha iyi sonra stwrimar alirim die dudunuyrm

Dün a101deki terliklere baktım gerçekten güzellerdi alsam hastaneye giymeye kıyamazdım almadım o yüzden, bir de zaten hastanede giyeceğim pijamalarıma uymuyordu renkleri, hastane kombini önemli
Bugün de bime bakayım diyorum

Gecesiyle sag göğsümun altı ,kaburganin aşşasi hemen ağrıdı . Sağa yatınca fark ettim . Hala orayı elimle tutunca bir hassasiyet ağrı var bu normalmi acaba. Kontrolüme daha var gitsemmi doktora beklesemmi bilemedim

Bu konuda bende kararsızım bu yüzden alamadım hala

2 numaranin elde kalacagini hic sanmam zicio surekli bebeler ama 3 no cok alinmamali bence ben 2 no ve 3 no aldim mesela 3 no da direk kocaman gelir yeni dogunca cocugun gogsune kadar kapatir

Atakentte acibademde mi cnm? Ben de orda yapicam dogumumu, gecen sene de orda yapmistm cok memnundm

allah sabır versin de kv nizin sizin alacağınız serum fizyolojikten nasıl bilgisi var?
ne aldığımı ne yaptığımı asla söylemem ona ne?
kusura bakmayın. yenidoğan bebekler ilk 3 ay sadece burundan nefes alır.
vaktiniz vardır youtubede Dr. osman gönülalın burun temizliği ile ilgili videolarını mutlaka izleyin

otribebe aspiratör ucu olarak evde yedeğim olmasına rağmen şundan da alacağım.
Optinell Nazal Burun Aspiratör Otribebe Uyumlu Yedek Uç 3 Kutu
bu arada temizlememize rağmen kışın doğan kızım için bir de hava nemlendirici cihaz almıştık. öyle tıkanıyordu. kıyafet süs püs umrumda olmaz ama sağlık söz konusu. doğumdan önce D vitaminini probiyotik gaz damlasını (biogaia) da hazır edeceğim.

Bende alsammi almasammi diye düşünüyorum numaralarda karar veremedim 2 ve 3 alsam stok yapsam daha önce 1 ve 2 aldım . Dolar böyle giderse bunlarda pahalanir . Daha önce 200 di şimdi 250 yapmışlar

Ben o pofuduk lohusa terliklerinden vazgeçicem galiba. Zaten kimse gelmeyecek ki hastaneye eşime mi giycem Evde de ev terliği giyerim zaten.

bebek kaburgana mı vuruyor acaba çünkü benim öyle oluyor, gündüz fazla olmuyor da gece yatınca benimki de sol kaburgama çalışıyor. Bir de hep aynı yere yani.. Her gece aah uuhh inleyerek uyanıyorum bazen dürtüyorum yer değişsin diye bazen kalkıp yürüyorum yürüdükçe biraz daha yer değiştiriyo heralde. Seninki de kaburga kemiğinin ağrısı gibi mi yoksa daha aşağıda başka tür bi ağrı mı

2 numaranin elde kalacagini hic sanmam zicio surekli bebeler ama 3 no cok alinmamali bence ben 2 no ve 3 no aldim mesela 3 no da direk kocaman gelir yeni dogunca cocugun gogsune kadar kapatir

Adet sayısı çok ama ya kalmaz mi diyosun kafam çok karışık pazartesi kontrol var kilo bakalım kaç olmuş.Abi gibi olacak mı bakalım

Adet sayısı çok ama ya kalmaz mi diyosun kafam çok karışık pazartesi kontrol var kilo bakalım kaç olmuş.Abi gibi olacak mı bakalım
Yanlis yazmisim kiz 2 no cok alinmamali olcak o. Wala esim daha iyi hayirliyor bazi seyleri ona soruyorum biz 2 no 200 luyi bitirip hemen 3 e gecmisiz ve ortalama 2 no paket bize 1 ay kadar gitti dio

Şu terlik konusu doların yükselmesini bile geride bıraktı ha veremedin mi hala karar sana dediklerimi al bak pişman olmazsın pranayamasu
Dun nerelerdeydin dolar dolar die aklimi yedim terlik onemli simdi aaaa lutfen isin sakasi bi yana hakkaten onemli rahatlk acisindan yaa

Arada bana da oluyordu bu hatta yazmıştım buraya da. Doktora sordum dün 1 saat içinde 5defa hissediyorsan sorun yok dedi. Her zaman çok hareket edecek diye bir şey yok dedi. İçimiz rahat olmuyor tabi ki ama yine de tereddütte kalan arkadaşlara bilgi vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…