2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben o pofuduk lohusa terliklerinden vazgeçicem galiba. Zaten kimse gelmeyecek ki hastaneye eşime mi giycem Evde de ev terliği giyerim zaten.
üşümemek için giymek gerekmiyo mu=( ne götürüceksin
ya var ya asla gündemimde terlik yoktu herhangi bişey götürcektim ama basbaya ben de dertli oldm terlikle ne götürücem bilmiorm

Tam kaburgamin olduğu yere dayanıyor ağrı oluyor gece uyutmadi bu normal mi acaba bilmiyorum. Bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum

Tam kaburgamin olduğu yere dayanıyor ağrı oluyor gece uyutmadi bu normal mi acaba bilmiyorum. Bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum
Bu aylarda gogus kafesine baski cok normal diyor uygulamalar ama yinede takipte kalip ekstrem bir durumda doktordan bilgi al bence

Yanlis yazmisim kiz 2 no cok alinmamali olcak o. Wala esim daha iyi hayirliyor bazi seyleri ona soruyorum biz 2 no 200 luyi bitirip hemen 3 e gecmisiz ve ortalama 2 no paket bize 1 ay kadar gitti dio
2 no 210lu, 1 no 80li almıştım. Pişik yapmazsa 3 den devam ederim o yüzden stok yapmadım. Sürekli kampanya yapıyorlar zaten

bence normal. Dün gece ben de tam olarak öyle oldm nefesim kesildi sanki kalktm bi tuvalete girdim biraz yürüdüm fln... Nefes alamama zaten benim en büyük sıkıntım bu hamilelikte. Hem burnum hafif tıkalı sürekli (ki bunun da normal olduğunu okumuştum damarlar genişlediği için) hem de bebek aşağı inmedı yukarılarda takılıyo kaburgam göğsüm mahvoluyorm. Aşağı inenlerin de sıkıntısı mesane genelde. Bnm şimdilik mesaneyle hiç problemim olmadı çok şükür geçen 4 kız bi yerde oturduk bikaç saat, 3ü tuvalete girdi bi ben hamileyim bir kere bile girmedim normalde en çok benim girmem beklenir, zaten hiç sevmem dışarda tuvalete girmeyi o açıdan bana ii oldu ama yukarıda olunca da işte mideye kaburgaya fln sıkıntı yapıyo.

Su an onun yazışmaları içindeyim. Bugün halledicem

2 no 210lu, 1 no 80li almıştım. Pişik yapmazsa 3 den devam ederim o yüzden stok yapmadım. Sürekli kampanya yapıyorlar zaten
Aynen bende asiri bir stok yapmadim zaten 2 no 3 no o kadar insallah kampanyalar devam eder yoksa bezlerde dolar endexli ciktikca cikar fiyatlar aninda

Yanlis yazmisim kiz 2 no cok alinmamali olcak o. Wala esim daha iyi hayirliyor bazi seyleri ona soruyorum biz 2 no 200 luyi bitirip hemen 3 e gecmisiz ve ortalama 2 no paket bize 1 ay kadar gitti dio

Ben en az adet sayısı olan 1 numara aldım ilk önce ama yarısi elimde kaldı ,2 numarayı da 1 ay kullanmadık nerdeyse stok yaparsam büyük boy yapmayı düşünüyorum onun dışında az adetli olanlardan alacam elimde kalmasın .Oğlum 4.500 gram doğdu 1.ay kilosu 6750 Gr di

1 numara iste hemn kuculuo ondsn direk 2 mantikli ya

Benim kızın da kafası ondeymis. İri bebek dedi. Normal doğum istesem bile zor olacaktı.

üşümemek için giymek gerekmiyo mu=( ne götürüceksin
ya var ya asla gündemimde terlik yoktu herhangi bişey götürcektim ama basbaya ben de dertli oldm terlikle ne götürücem bilmiorm
Normal terlik götürürüm artık. Olmazsa alırım bir tane ama pofuduk olması şart değil

O
Yyyyy masslllhhhh tosuncukkk

MasaAllallah masaAllahhhhhhhh imrendim

Atakentte acibademde mi cnm? Ben de orda yapicam dogumumu, gecen sene de orda yapmistm cok memnundm
evet canım orada. bende 2017 de orada yapmıştım. sezaryendi hizmeti ve ilgileri çok iyiydi gerçekten. ama takipli olduğum doktorum maalesef doğumumda olamadı. benim acil sezaryen oldu ve doktor şehir dışındaydı.
umarım hizmet ve ilgisi yine aynıdır. yoksa benim takipli olan doktorum 2 hafta önce ayrıldı. şimdi başka bir doktorla devam ediyorum. sırf hastane için doktor değişimini göze aldım. ama şuanki doktorumda çok iyi. buradaki arkadaşlar fiyat yazınca sanki bizim hastanenin fiyatı çok yüksek geldi.

Evet bende de aynı sürekli kaburgamin oraya baskı yapıyor . Nefes nefese kalıyorum hele akşamları agirlaşinca daha çok oluyor. Dediğin gibi canım bende tuvalete fazla çıkmıyorum senin gibiyim. Şimdi Kagan Kocatepenin videosunu izledim diyorki bir bebek baskı yaptığı için artık çok büyüdü. İkincisinde bebek donmediyse kafası oraya baskı yapıyormuş. Benim son kontrolümde donmemisti bakalım iki hafta sonra dönmüş olacakmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…