- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
üşümemek için giymek gerekmiyo mu=( ne götürüceksinBen o pofuduk lohusa terliklerinden vazgeçicem galiba. Zaten kimse gelmeyecek ki hastaneye eşime mi giycemEvde de ev terliği giyerim zaten.
Tam kaburgamin olduğu yere dayanıyor ağrı oluyor gece uyutmadi bu normal mi acaba bilmiyorum. Bazen nefes alamıyor gibi hissediyorumbebek kaburgana mı vuruyor acaba çünkü benim öyle oluyor, gündüz fazla olmuyor da gece yatınca benimki de sol kaburgama çalışıyor. Bir de hep aynı yere yani.. Her gece aah uuhh inleyerek uyanıyorum bazen dürtüyorum yer değişsin diye bazen kalkıp yürüyorum yürüdükçe biraz daha yer değiştiriyo heralde. Seninki de kaburga kemiğinin ağrısı gibi mi yoksa daha aşağıda başka tür bi ağrı mı
Bu aylarda gogus kafesine baski cok normal diyor uygulamalar ama yinede takipte kalip ekstrem bir durumda doktordan bilgi al benceTam kaburgamin olduğu yere dayanıyor ağrı oluyor gece uyutmadi bu normal mi acaba bilmiyorum. Bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum
2 no 210lu, 1 no 80li almıştım. Pişik yapmazsa 3 den devam ederim o yüzden stok yapmadım. Sürekli kampanya yapıyorlar zatenYanlis yazmisim kiz 2 no cok alinmamali olcak o. Wala esim daha iyi hayirliyor bazi seyleri ona soruyorum biz 2 no 200 luyi bitirip hemen 3 e gecmisiz ve ortalama 2 no paket bize 1 ay kadar gitti dio
bence normal. Dün gece ben de tam olarak öyle oldm nefesim kesildi sanki kalktm bi tuvalete girdim biraz yürüdüm fln... Nefes alamama zaten benim en büyük sıkıntım bu hamilelikte. Hem burnum hafif tıkalı sürekli (ki bunun da normal olduğunu okumuştum damarlar genişlediği için) hem de bebek aşağı inmedı yukarılarda takılıyo kaburgam göğsüm mahvoluyorm. Aşağı inenlerin de sıkıntısı mesane genelde. Bnm şimdilik mesaneyle hiç problemim olmadı çok şükür geçen 4 kız bi yerde oturduk bikaç saat, 3ü tuvalete girdi bi ben hamileyim bir kere bile girmedim normalde en çok benim girmem beklenir, zaten hiç sevmem dışarda tuvalete girmeyi o açıdan bana ii oldu ama yukarıda olunca da işte mideye kaburgaya fln sıkıntı yapıyo.Tam kaburgamin olduğu yere dayanıyor ağrı oluyor gece uyutmadi bu normal mi acaba bilmiyorum. Bazen nefes alamıyor gibi hissediyorum
Su an onun yazışmaları içindeyim. Bugün halledicemBen ay başı verdim hala gelmedi mesela ürünlerim ,hatta diğer hafta içi bekliyorum seninde model belliyse ver kurtul
Yalnız değilsin yoldaş hazırlarız bea var daha zaman
Tarkan'ın hüp diye içime çekerim seni şarkısı eşliğinde yap valla çok zevkli yao minnak sümükleri çekip süngere doğru hareketini görmek
Senin sezeryan durumu mu var ki ? Ama bence genel olma epidural çok güzel bebeğin çıkış anına tanık oluyorsun yanına koyuyorlar öp kokla
Aynen bende asiri bir stok yapmadim zaten 2 no 3 no o kadar insallah kampanyalar devam eder yoksa bezlerde dolar endexli ciktikca cikar fiyatlar aninda2 no 210lu, 1 no 80li almıştım. Pişik yapmazsa 3 den devam ederim o yüzden stok yapmadım. Sürekli kampanya yapıyorlar zaten
Dun nerelerdeydin dolar dolar die aklimi yedimterlik onemli simdi aaaa lutfen isin sakasi bi yana hakkaten onemli rahatlk acisindan yaa
Yanlis yazmisim kiz 2 no cok alinmamali olcak o. Wala esim daha iyi hayirliyor bazi seyleri ona soruyorum biz 2 no 200 luyi bitirip hemen 3 e gecmisiz ve ortalama 2 no paket bize 1 ay kadar gitti dio
Ben en son paraya kıyıp crocs aldımŞu terlik konusu doların yükselmesini bile geride bıraktı haveremedin mi hala karar sana dediklerimi al bak pişman olmazsın pranayamasu
1 numara iste hemn kuculuo ondsn direk 2 mantikli yaBen en az adet sayısı olan 1 numara aldım ilk önce ama yarısi elimde kaldı ,2 numarayı da 1 ay kullanmadık nerdeysestok yaparsam büyük boy yapmayı düşünüyorum onun dışında az adetli olanlardan alacam elimde kalmasın .Oğlum 4.500 gram doğdu 1.ay kilosu 6750 Gr di
Benim kızın da kafası ondeymis. İri bebek dedi. Normal doğum istesem bile zor olacaktı.Evet ben doktorun paketiyle doğum yaptırırım, o paket dışındaki şeylerde de tamamlayıcı sağlık sigortam geçiyor ücret ödemiyorum medicana’ya gittikçe. Ben ataşehir’dekinde doğum istiyordum genelde oraya gidiyordum 15 tl ödeyip yüzlerce teste muayeneye para vermiyorum normalde çok pahalı hastane biliyorum ama doktorum oraya gidemeyeceğini söyledi. Ben uygun bulurlarsa normal istiyorum, ama bebeğim kafası ilerde gidiyor haftasına göre, bedeni de geride gidiyorkafa bu hızla büyümeye devam ederse doktor normali uygun görmeyecek gibi
Ben en son paraya kıyıp crocs aldımAma pofuduk terliklerim de olsun istemiştim
Hastayim zaten dolarlsmi alisveris yapiyoruz diolar ya otur bog yeminleDolarla mi maaş aliyoruz kifıkra gibi ülkeyiz vesselam
Normal terlik götürürüm artık. Olmazsa alırım bir tane ama pofuduk olması şart değilüşümemek için giymek gerekmiyo mu=( ne götürüceksin
ya var ya asla gündemimde terlik yoktu herhangi bişey götürcektim ama basbaya ben de dertli oldm terlikle ne götürücem bilmiorm
Yyyyy masslllhhhh tosuncukkkBen en az adet sayısı olan 1 numara aldım ilk önce ama yarısi elimde kaldı ,2 numarayı da 1 ay kullanmadık nerdeysestok yaparsam büyük boy yapmayı düşünüyorum onun dışında az adetli olanlardan alacam elimde kalmasın .Oğlum 4.500 gram doğdu 1.ay kilosu 6750 Gr di
MasaAllallah masaAllahhhhhhhh imrendimBen en az adet sayısı olan 1 numara aldım ilk önce ama yarısi elimde kaldı ,2 numarayı da 1 ay kullanmadık nerdeysestok yaparsam büyük boy yapmayı düşünüyorum onun dışında az adetli olanlardan alacam elimde kalmasın .Oğlum 4.500 gram doğdu 1.ay kilosu 6750 Gr di
evet canım orada. bende 2017 de orada yapmıştım. sezaryendi hizmeti ve ilgileri çok iyiydi gerçekten. ama takipli olduğum doktorum maalesef doğumumda olamadı. benim acil sezaryen oldu ve doktor şehir dışındaydı.Atakentte acibademde mi cnm? Ben de orda yapicam dogumumu, gecen sene de orda yapmistm cok memnundm
Evet bende de aynı sürekli kaburgamin oraya baskı yapıyor . Nefes nefese kalıyorum hele akşamları agirlaşinca daha çok oluyor. Dediğin gibi canım bende tuvalete fazla çıkmıyorum senin gibiyim. Şimdi Kagan Kocatepenin videosunu izledim diyorki bir bebek baskı yaptığı için artık çok büyüdü. İkincisinde bebek donmediyse kafası oraya baskı yapıyormuş. Benim son kontrolümde donmemisti bakalım iki hafta sonra dönmüş olacakmibence normal. Dün gece ben de tam olarak öyle oldm nefesim kesildi sanki kalktm bi tuvalete girdim biraz yürüdüm fln... Nefes alamama zaten benim en büyük sıkıntım bu hamilelikte. Hem burnum hafif tıkalı sürekli (ki bunun da normal olduğunu okumuştum damarlar genişlediği için) hem de bebek aşağı inmedı yukarılarda takılıyo kaburgam göğsüm mahvoluyorm. Aşağı inenlerin de sıkıntısı mesane genelde. Bnm şimdilik mesaneyle hiç problemim olmadı çok şükür geçen 4 kız bi yerde oturduk bikaç saat, 3ü tuvalete girdi bi ben hamileyim bir kere bile girmedim normalde en çok benim girmem beklenir, zaten hiç sevmem dışarda tuvalete girmeyi o açıdan bana ii oldu ama yukarıda olunca da işte mideye kaburgaya fln sıkıntı yapıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?