Eee orasi acibadem tabkide diger ozellere gore pahalievet canım orada. bende 2017 de orada yapmıştım. sezaryendi hizmeti ve ilgileri çok iyiydi gerçekten. ama takipli olduğum doktorum maalesef doğumumda olamadı. benim acil sezaryen oldu ve doktor şehir dışındaydı.
umarım hizmet ve ilgisi yine aynıdır. yoksa benim takipli olan doktorum 2 hafta önce ayrıldı. şimdi başka bir doktorla devam ediyorum. sırf hastane için doktor değişimini göze aldım. ama şuanki doktorumda çok iyi. buradaki arkadaşlar fiyat yazınca sanki bizim hastanenin fiyatı çok yüksek geldi.
Senin sezeryan durumu mu var ki ? Ama bence genel olma epidural çok güzel bebeğin çıkış anına tanık oluyorsun yanına koyuyorlar öp kokla
Maşallah valla benim daha hiçbir şey hazır değil yıkama bile yapmadık inşallah yetiştiririm alınacak da çok şey vatKızlar merhabalar ,ben bütün alışverisi bitirdim ,yıkadım ,utuledim dolabimiz hazır bu akşam da insaalah hastane cantalarimizi hazırlayacağım,siz neler koydunuz çantalara ,hazırlayan var mı. Şimdilik bir liste hazırladım sizinle de paylaşayım belki fikir olur.bende kilitli dolap poşeti aldım onlara bırakacağım , bide valiz düzenleyiciler
Kime gectin, ben aytac yuksele gidiyorm cok memnunm cok seviyorm.evet canım orada. bende 2017 de orada yapmıştım. sezaryendi hizmeti ve ilgileri çok iyiydi gerçekten. ama takipli olduğum doktorum maalesef doğumumda olamadı. benim acil sezaryen oldu ve doktor şehir dışındaydı.
umarım hizmet ve ilgisi yine aynıdır. yoksa benim takipli olan doktorum 2 hafta önce ayrıldı. şimdi başka bir doktorla devam ediyorum. sırf hastane için doktor değişimini göze aldım. ama şuanki doktorumda çok iyi. buradaki arkadaşlar fiyat yazınca sanki bizim hastanenin fiyatı çok yüksek geldi.
Ben de ona bakıyordum sterimar mı daha iyi olur serum fizyolojik mi. Sanırım sterimar basınçla püskürtüyor ama fizyolojik olan damla damla ama tek kullanımlık. sterimar fiyat olarak daha uyguna gelecek ama püskürtmek yenidoğana zarar verir mi?
Ama bu acibadem universite hastanesi oldugu icin diger acibademlerden yine de daha ucuz en az 3te 1i daha ucuzdur, sgk indirimi yapiyolar. Ama yine de sizin yazdiginiz fiyatlardan yuksek tabi.Eee orasi acibadem tabkide diger ozellere gore pahaligeven bi yakinimiz beyin kanamasi gevirdi ve ambulans o hastaneye goturdu hasta hayati tehlike oldugundan ucret alinmadi ama refakatci icin gecelik 4 bin tl fatura cikardilar ayrica 2. Gunun sonunda hastayi yogun bakimdan normal odaya aldilar ki durumu kritikti ama ucret talep ettiler vs vs ama tabiki hastaneye degilde otelde kaliyor gibisin dedim 4 bin tl refakatci ucreti ne yapiyorlar altin tabakla yemek flan verip altini yikamalari lazim
Alış veriş kısmı kolay canım ,sen listeni yap ,kafanın boş olduğu zamanda,doğumun işi belli olmaz ve gerçekten hafta ilerledikçe hem. Çok çabuk yoruluyorsun hemde kafanı toplayamiyorsun,malum fiyatlarda artık her hafta bile yükseliyor,ben rahatladım mesela bu işler bitince artık dinlenip kitap okuyacağım bol bol , doğuma az kala bir temizlik yaptıririm insaalah biter herşeyKızlar mesela alıncaklar bitti fln yazmışsınız ya ben hala her şeyimi tamamlamadım ve hala tam olarak ne almam lazım bilmiyorum. Bi liste yaptm ama, tırnak makası tarak banyo küveti fln yok şampuandı kremdi aspiratördü bezdi pişik kremiydi bunların hiçbiri yok. hastane çantasına bi tane kaşık biberon koymayı düşünüyorum o yok almadım. bu cmt annemle bi çıkıcaz ama gündemimiz 11 aralıkta evlenen kuzenimin düğünü için elbise bakmak
Kime gectin, ben aytac yuksele gidiyorm cok memnunm cok seviyorm.
96 tane 3 numara almıştım prima indirimdeyken. Kaç adet 3 numara kullanılır ki.Çok iyiymiş bu kampanya ama kaç kg doğacak nasıl olacak bilmediğim için 3 ve 4 numara almaya karar verdim .Benim oğlan direk 2 ile başladıkorkuyorum adet sayısı çok küçük nolarda elimde kalmasın sonra .
Çok iyi zaman bence canım ,benimde bitti şükür ,bundan sonra dinlenerek geçiririz insalaah ,insalaah hepimizin planladigi gibi olur herşeyBugün ütüleme işini bitirdim. Hafta sonu hastane çantasını hazırlıyorum
Hastane cantasina kaşık ve ateş ölçer de ekleyeyim unutmusum mesela bunu ,biberon goturmeyecegim ama süt pompası ve biberonu hazır bırakacağım eve ,gerekirse hemen eşim gelip alırKızlar mesela alıncaklar bitti fln yazmışsınız ya ben hala her şeyimi tamamlamadım ve hala tam olarak ne almam lazım bilmiyorum. Bi liste yaptm ama, tırnak makası tarak banyo küveti fln yok şampuandı kremdi aspiratördü bezdi pişik kremiydi bunların hiçbiri yok. hastane çantasına bi tane kaşık biberon koymayı düşünüyorum o yok almadım. bu cmt annemle bi çıkıcaz ama gündemimiz 11 aralıkta evlenen kuzenimin düğünü için elbise bakmak
Kime gectin, ben aytac yuksele gidiyorm cok memnunm cok seviyorm.
Aa tabi orasini iddia edemem ancak isminin ozelligini koruyor hala maddi anlamda bence. diger acibademleri bilmiyorum acikcasi fiyat anlaminda ancak gercekten 5 yildizli otel konforunda ordan sonra kendi hastaneme gidince devlet hastanesinemi geldim die acaba die sok gecirmistimAma bu acibadem universite hastanesi oldugu icin diger acibademlerden yine de daha ucuz en az 3te 1i daha ucuzdur, sgk indirimi yapiyolar. Ama yine de sizin yazdiginiz fiyatlardan yuksek tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?