2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aynen zaten bu ay kartim kesilsin diye bekliyorm sali kesilsin her seyi alicam internetten artik haftaya da insallaj ben de cantayi yapar kapatirim diye dusunuyorm. Senin yazdiklarin cok isime yaradi cok tesekkurler hepsini kaydediyorm:)

Bende kontrolden geldim herşeyleri iyi şükür sancıda çıkmadı ama idrar yolu enfeksiyonu geçmiyor
Ne guzel bak hersey yolundaymis iltihap etkilememis demekki bol bol su ic
Camasirini pamuklu kullan ve ped vs kullanma hani akinti oluo die kullaniosan die dedim

Kızlar valizinizde birde patik koyun, yda şu içi polarlı kalın çoraplardan, sezeryan olursanız ameyathaneler çok soğuk oluyor, benim ayaklarım buz gibiydi, yatakta rahat edersiniz

Ben ayağımı ısıtmak için sıcak su torbası da koyacağım. Evde var lazım olunca almakla uğraşmasınlar.

Benim kızın da kafası ondeymis. İri bebek dedi. Normal doğum istesem bile zor olacaktı.
Benim bebek iri değil vücut ufak kafa büyük ben hala normal istiyorum, eşimin kuzeni 6 kilo normal doğum olarak doğmuş. Hatta türkiye’de 2.büyük doğan bebek rekoru kırmış. Şimdi de aşırı iri bir adam. İnsanlar 6 kilo doğurabiliyorsa neden olmasın dedim

aynen öyle iyi para alıyor hizmetide iyi olmalı. bebeğim doğumumda gece bebek ağladığında susturamıyorsam onları çağırıyordum . götürüp çocuğu susuturup getiriyorlardı. birde gerçekten yıkıyorlardı:)) sezaryenimin 2. günü birisi gelip beni yıkamıştı :))

maşallah size. ne güzel hazırlanıyorsunuz. ben hiç bişi yapmadım. zaten son güne kadar çalışacağımdan yapamamda. zaten annelerden başka gelende olmaz. olursada annemler yapar napayım:))

süt için dediğiniz gibi bol su ve bol bol emzirme . ne kadar çok emerse o kadar çok süt geliyor. ben emziriyordum. hatta sonrasında pompa ilede çekiyordum. göğüsleri komple boşaltıyordum. çok sorun yaşamadım. yeşillik, komposto türü şeyler(şekersiz tabi:)) mercimek , bulgur süt yapan şeyler. bencede en azından ilk zamanlar dikkat edersek bebek alışırsa sonrası gelir diye düşünüyorum.

Benim de tam değil büyük şeylerini aldım beşik küvet falan ama şampuan yok tarak yok tırnak makası vs bende de yok buraya baktıkça her şeyim eksik gibi geliyor kıyafet zaten eksik yenidoğan kısmını tamamladım ama yetersiz ve daha yıkamadım bile

Yok hastaya elbet el bebek gul bebek bakiyorlar ancak refakatci uvretine gercekten cok sasirmistim.

benim ilk hamileliğim mesut kaymanlaydı. ama bu hamileliğimde müberra namlı kalemle başladık. çok naif sakin bir doktordu. iyide gidiyordu. bende ayrıntılıyı aytaç hocaya yaptırdım. o zaman demiştim bu doktorda çok iyimiş, zaten perintolog. müberra hoca hastane değiştirince aytaç hocaya geçtim. aslında ayrıntılıdan sonra aytaç hocayla başlasaymışım diye düşünmüştüm. kısmette onunla devam etmek varmış. birde gerçekten çok iyi bir doktor.

Yok hastaya elbet el bebek gul bebek bakiyorlar ancak refakatci uvretine gercekten cok sasirmistim.
evet o biraz ilginç olmuş. çok yüksekmiş. biz paket olduğundan sanki refakatçi bedava gibi geliyor. bu refakatçi ücretine göre doğum ücreti iyiymiş :)))

Kızlar eğer doğum yapacağınız hastane belliyse liste alabilirsiniz çanta için. Benim belli değil ama kontrole gittiğim erdem hastanesinden liste aldım(orda olmayacak ama doğumum). İşten çıkıp eve geçtiğimde paylaşabilirim broşürün fotoğrafını isterseniz orda çantaya konması gerekenler yazıyor.

Ne guzel bak hersey yolundaymis iltihap etkilememis demekki bol bol su ic
Camasirini pamuklu kullan ve ped vs kullanma hani akinti oluo die kullaniosan die dedim
Ya benim böbrek sıkıntı olduğunüçin mecbur ilaç kullancam son 1 ay zaten 36 da alacak heralde benim kuzuları

Bundan almistik bizde ama kullanamadik yani bir turlu cekememisti hicbisi.

Evet hem doktorluğu hem insanlığı çok iyi gerçekten. Bi arkadaşımı daha ona yönlendirdim o da çok sevdi birlikte ona gidiyoruz.
Bakalm aramızda 4 gün görünüyor ama benim sezeryan olacağından dolayı en son çıkarken 4 ocak diye konuştk

evet o biraz ilginç olmuş. çok yüksekmiş. biz paket olduğundan sanki refakatçi bedava gibi geliyor. bu refakatçi ücretine göre doğum ücreti iyiymiş :)))
Ozel sigortan var mi ? Ne kadar acibademde muayene ve dogum ucreti ozel sigortasiz ben muayeneyi sormustum sanki sgk kapsaminda 450 mi ne dediydi die hatiriyorum

Paylaşabilirsin canım. Belki unuttuğumuz bir şeyler vardır

benimde sezeryan olacak ve aralık son hafta dedi ama duruma göre ocak başına yapabiliriz. ben yeni sene olsun istiyorum bakalım.

Ben hala göğüs pompası almadım kızlar Ne alsam bir türlü karar veremiyorum. Acaba diyorum hastanede kiralayıp duruma göre bir model mi beğensem Yanımızda göğüs pompası götürmesek bir sorun olur mu ? Siz ne yapmayı planlıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…