2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Geçen hafta cumartesi yani 32+6’da bakıldığında 2020 gramdı, ondan 1 hafta önce 31+5’da da 1700 gramdı. 300 gram ilerleme iyi mi bilmiyorum ama her iki doktor da karın çevresinin 1 hafta geriden kafanın 2 hafta ilerden gittiğini söyledi. Şuanda sorun yok ama ilerde fark açılırsa olabilir protein et, süt, yumurta beslen denildi

Haftada 300 gram baya iyi değil mi?
200-250 gram arası alıyorlar diye biliyordum.

Merhaba kızlar
Anca gire bildim . Ben eve geldim çarşamba günü . Ama Ayaz hastanede artık kendini toparlayana kadar orda kalacak . Ayrılmak çok zor ama onun iyiliği için mecbur . Onun dışında ben evdeyim toparlanmaya çalışıyorum. İnşAllah herşey iyi olacak yeter ki Ayaz sağ Salim evine gelsin inşAllah.
Doğduğunda 1.055 gr dı . En son çarşamba günü 1.100 olmuştu çok şükür .
Yavaş yavaş toparlayacak inşAllah. Bu kadar kızlar gelişmelerden haber ederim . Kendinize iyi bakın .

Oyyy ne guzel kilo alimida iyi bak masallah. Haklisin ayrilmak zor ama gider gelir gorursun hersey guzel olacak zamanla geride kalacak bu gunler insallah

Hoş geldin canım evine. Kıyamam ben minik Ayaza toparlanmış ne güzel. Orda ona en güzel şartlarda bakiliyordur . Üzülme canım sen kendine gelene kadar Ayaz da toparlanır kavuşursunuz.

ya bu nasıl guzel etkinliktir
Ben online alışverişe tutuldum Galiba
Gidince hic bisi bulamıyorum

Allah başka dert vermesin dertlerimiz güzel
Maşallah size sağlıcakla kavuşun tez zamanda inşallah grubun abisi Ayaz bey

M Mutlu sonnn
Ben ağda yaptırıyorum zaten çok tüy problemim yok ilk gebeligimde korkumdan jiletle almıştım ama mahvettin kendimi o tüyleri azaltmak uzun zaman aldı.Yapan kişiye küçük alan çalışmasını söyleyebilirsin çok acımaz çok kasilmazsin hassas oluyoruz zaten ufak şey bile acıtıyor.

O değilde anne karnındaki hareketli olduklari saatleri doğum sonrası da devam ettirmezler inşallah .Yoksa bu gecede uyku yok bize diye türkü çığırır durururz

Kizlar bunu doktorda soyluyor anne karnindaki gibi olur diyor uzgunum gerci aksini soyleyen arkadasalrda vardi. Dua edelim geceyi gunduzu cabuk ayirt etsinler
Ya beniöde özellikle gecr aktif ama bence her yemek somrası bir hareketlenme başlıyor. Bebek ilk doğumdan 40 güne kadar gece ve gündüzü ayırt edemiyor onun için pek alakası olacağını düşünmüyorum. 40 gün içinde düzene biner umarım hayatlarımız

Hayaller ve hayatlar hersey guzel olur insalh

haftada 300 gram baya iyi daha kaç kilo alacak ki çocuk 200-250 normal diye biliyorum ben Hem her bebek yüksek kiloda olmaz ki minyon olur belki hiç can sıkacak bişey yok korkma doktorun manuel işaretlemesi bile fark ediyor

2022 Ocak analari olarak literature geceriz

Normalde ben lazere gidiyorum ama gebelikte ara vermistim ilk hamilelegimde. Kuafore duzenli gittim, kendim yapamam hele hamileyken. Doguma yakin da son kez gitmistim heralde 2 hafta kala flndi. Sorun olmadi zaten lazerden de azaldigi icin.

Ya hanımlar saydım saydım. Eşim her hafta Cumartesi günleri sabahtan bir çıkıyor arkadaşlarıyla kahvaltıya akşam 8-9 gibi geliyor.
Sabah kahvaltımı yalnız yaptım.
Sinir geldi. Mesaj attım eve gelme diye. Almıcam eve bence hak ediyor.

Benim enerjim yok dışarı çıkamıyorum diye kendi gezip duruyor. Soruyor bana gidiyim mi diye ama Gitsin gezsin de yani bütün gününü niye oraya bağlıyor.

E bebeğe gittik ihtiyaçları alırken ,bir hamile arkadaş yanında eşi ve muhtemelen kayınvalidesi ile kayinpederi alışveriş yapıyorlar daha doğrusu öyle görünüyor .Kızcağız belli ki ilk kez anne olacak acemi ve heyecanlı fikir soruyor onlar kendi halinde sohbette eşinin umru değil telefon elinde ,hiç adetim değil ama tutamadım kendimi dedim ki kız size bir şey soruyor neden fikir vermiyorsunuz,herkes kendi halinde yazık karnı burnunda dolaşıyor dedim eşim dürtüklüyor beni sana ne gibilerinden ,biz ne anlayalım filan dediler o zaman niye yanında geldiniz ki dedim yürek yemiş ben hamilelik kaynaklı hormonlardan aldigim güçle Allah'tan ki bisiy demediler eşim de kusura bakmayın filan dedi onlara neyse ben kızı aldım yanıma iki göbekli gezdik bildiklerimi söyledim ,fiyat araştırması yaptık alacağımızı alıp helalleşip çıktık pişman değilim yine olsa yine yaparım

Gitme de sende bundan sonra hoş gidiyim mi diye sormamasi gerek ama şu an diyeceklerim sana gaz verici nitelikte olabilir o nedenle konuş şikayetini belirt derim.

Ya süpersin Çok iyi yapmışsın. Hamile olanın halinden hamile olan anlar

Gitme de sende bundan sonra hoş gidiyim mi diye sormamasi gerek ama şu an diyeceklerim sana gaz verici nitelikte olabilir o nedenle konuş şikayetini belirt derim.

Aramış ben sana sordum diyor. Ya gez de bekar gibi akşama kadar işin ne.
Söyledim gelme git onlarda kal dedim
Geliyormuş öyle dedim diye.

Bir de kapı dışarı çıkmıyor bir yerde bir şey yemeye korkuyorum. Adam kahvaltıya gidiyor. Tamamen açık alan değil gittiği yer yarısı kapalı.

E akşama kadar da sokakta gezecek hali yok illaki yine bir yerde oturuyor.

Tamam çalışıyor mecbur kapalı alanda diğer günler ama bu ne lüks. Hasta olma lüksü varmış gibi geziyor.

Odalarımız ayrı zaten eve de almıcam gitsin 15 gün karantinaya alsın kendini

Ayyyy vala helal olsun iyiki yapmissin tebrik ederim

Benim eşim de tam tersi. Dışarı çıkması gerekecek diye ödü kopuyor Bütün gün Netflix karşısında aynı poziyonda yatabilir. Bence rahatsızsan konuş. Ben eşim canımı sıktığı zaman vallahi doğururum şimdi diye cıngar çıkarıyorum dediğimi yapmak zorunda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…