benim meslea 25 temi ne dogum pozisyonu almis demisti doktor ama son gittigimde yan yatiyordu donmus he su dk dan sonra yer skintisi var donerler mi fikrim yok
Benimki kafa aşağıda sürekli mesaneme kafa atıyor ay bıktım sürekli tuvalete gitmekten popoyu da karnıma dayıyor semsert oluyor orası bazen de ayağıyla itiyor karnımı orda ufak bi sertlik oluyor belli ki ayağı tutuyorum sonra çekiyor
Kaburgama kadar gelmiyor benim baya aşağıda sanırım bebek ama ciğerlerime rahim baskısı bi de burun tıkanıklığı bende de nefes almakta zorlaştırıyor hatta geceleri horlamaya başlamışım eşim söylüyor
Bi de erkek bebek karnı daha farklı oluyormuş gerçekten. Kızımda yanlara doğru genişlemişti karnım, bunda bildiğin öne doğru sivrildi sanki karnıma futbol topu koymuşum gibi
Ay bi de beni görenler hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş biraz demez mi nasıl mutlu oluyorum halbuki 12 kilo aldım nereme almışım acaba
Benimki kafa aşağıda sürekli mesaneme kafa atıyor ay bıktım sürekli tuvalete gitmekten popoyu da karnıma dayıyor semsert oluyor orası bazen de ayağıyla itiyor karnımı orda ufak bi sertlik oluyor belli ki ayağı tutuyorum sonra çekiyor
Kaburgama kadar gelmiyor benim baya aşağıda sanırım bebek ama ciğerlerime rahim baskısı bi de burun tıkanıklığı bende de nefes almakta zorlaştırıyor hatta geceleri horlamaya başlamışım eşim söylüyor
Bi de erkek bebek karnı daha farklı oluyormuş gerçekten. Kızımda yanlara doğru genişlemişti karnım, bunda bildiğin öne doğru sivrildi sanki karnıma futbol topu koymuşum gibi
Ay bi de beni görenler hiç kilo almamışsın sadece karnın büyümüş biraz demez mi nasıl mutlu oluyorum halbuki 12 kilo aldım nereme almışım acaba
Bana da karnın çok az çıkmış hiç 8 ay gibi değilsin diyorlar. Bence kıyafet üstünden görmüyorlar
Karnımı açana kadar annem de çok yok diyordu. Şimdi büyük olduğuna ikna oldu
Belim 30 cm genişledi. Önde topla geziyorum.
Ben de 11 kilo aldm bana da aynisini soyluyolar ama bence popomun aldigi anlasilmio ust kisim da buyudugu icin alt sanki kucuk gibi duruyo. Ama gobegim hakkaten baya cikti hic ic karnim yokmus meger
Suan pozisyonunu anlamiyorum wala o basko hisse bendede cok var dedigin fibi gogus kafesinin hemen altinda sertlesme oluyor belkide ayagi. Bazen bi vuruo resmen ciglik atiorum rahme asagiya iste esim dio nolduuu nolduuu Yarin ogrenicem insalh Burun tikanikligi epeydir var bende gecmiyor hele suan oglum ust solunum yolu enf oldu bana gecti kacinilmaz son berbat burnum ama tamamen tikali hissediorum cok enterasan koku aliyorum koku alamasam korona oldum die hastaneyi boylicam korkudan
Epey oldu grip oldum gittik hastaneye devlete nasil sira var esim kizdi yuru ozele die inat ettim bekledim tam 4 saat neyse girdim doktora solemedi ne ilac veedigini eczaneye bi gittim ben şok parol vermis simdi surunmeden gitmem kaldiki devletede gitmem allah dusurmesin mecbur etmesin insallah cok fena bir deneyimdi
Resmen benim uşak horon tepiyor içerde az önce sağ yandan bir şeyi belirdi ama topuk mu dirsek mi bilmiyorum karnım deniz gibi dalgalanip duruyor korktum bir ara dışarı fırlayacak gibi kız çocuğusun sen kendine gel ama di mi yani
Bende kilo alamıyorum diye kafama takıyorum sürekli bebe kilo alamayacak diye korkuyorum 64,5 başladım hala 68,5 civarlarında geziyorum bir 69 oluyor bir 68 normalde 9-15 kg arası almak gerekiyormus galiba bakalım doğuma kadar toparlansin inşallah kızım benim göbekte son 1 ayda tam belli oldu başka bir yerden almadım hatta kalçam eridi yok oldu diyebilirim şekilsiz duruyor ay olmaması da gıcık
Resmen benim uşak horon tepiyor içerde az önce sağ yandan bir şeyi belirdi ama topuk mu dirsek mi bilmiyorum karnım deniz gibi dalgalanip duruyor korktum bir ara dışarı fırlayacak gibi kız çocuğusun sen kendine gel ama di mi yani
Ahh ah şimdiki kızlar fena oluyor dünde benimki coştu şimdi babası geldi ya sakin sessiz yatıyor , sürekli bizi bırakıp gidiyor diye trip atıyor tahminimce
Ahh ah şimdiki kızlar fena oluyor dünde benimki coştu şimdi babası geldi ya sakin sessiz yatıyor , sürekli bizi bırakıp gidiyor diye trip atıyor tahminimce
O değilde anne karnındaki hareketli olduklari saatleri doğum sonrası da devam ettirmezler inşallah .Yoksa bu gecede uyku yok bize diye türkü çığırır durururz
O değilde anne karnındaki hareketli olduklari saatleri doğum sonrası da devam ettirmezler inşallah .Yoksa bu gecede uyku yok bize diye türkü çığırır durururz
Ya iki gün önce kuafördeki kadın da söyledi aynısını 8 aylık bebeği var hamileyken nasılsa şimdide aynı dedi. Dedim yapma etme benimki bütün gündüz uyuyor gecede uyutmuyor uyusam bile en az 3-4 defa uyanıyorum tekmelerden bittik vallahi bittik
Kizlar bunu doktorda soyluyor anne karnindaki gibi olur diyor uzgunum gerci aksini soyleyen arkadasalrda vardi. Dua edelim geceyi gunduzu cabuk ayirt etsinler
Benim de hem bunda hem ilk kizimda karnim siprivri ve top gibiydi. Bana herkes oglun mu olcak diodu oyle bi inqnis var demek mi. Ayni anda hamile olan arkadasimin oglu olcakti karni tepsi gibi yayilmisti. Normalde o benden daha guzeldir o cirkinlesti ben guzellestim hatta dalga geciyodum onla. Yani cinsiyetle alakali seylere inanmiyom