2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Canın avokado yatağında sütlaç çeksin ,bol sulu karpuz çeksin mesela az burnundan getir kadın milletinin eline koz verilir mi yaşasın kötülük

Bugün 32+0 güncel kilom 8.5 kg 12 kg ile bitirir miyim sizce 38-39 .haftayı
Canım ben de bir süre 9 kiloda takılı kaldım. Dedim herhalde 12 kg ile bitiririm. Sonra bir anda 1,5 kilo aldım Nasıl aldım ne ara aldım anlamadım çok hızlı oldu. 10,5 kiloyla dewamke

Benimki evcil, işten eve evden işe. Uzun zaman sonra bu akşam halı saha maçına gitti tek eğlencesi maç

Benim çıkalı çok oldu çizgi bazen yatarken vajina kemiklerimin ağrıdığı oluyor

Her yerimin ödem olması gerekiyor heralde inandırmam için insanları valla çok sinir bozucu

Ya zaten erken doğum riskim var ne kadar kilo aldırabilirsem diye düşünüyorum insanlar gerçekten çok acımasız Çat diye insana olmadık şey söylüyorlar normalde çok takıntı etmem ama hormonlar zaten tavan bide gramlarını bile hesaplıyorum şu haftaya kadar şu kadar olsalar diye çünkü ben yüzde doksan öyle 37-38 leri göremeyeceğim çok üzülüyorum

Benimki evcil, işten eve evden işe. Uzun zaman sonra bu akşam halı saha maçına gitti tek eğlencesi maç
Benimkinin de haftada bir gün halı saha maçı hakkı var o da toplamda 2 saat sürüyor zaten.
Ben akşam işten sonra muhakkak evde olmasını istiyorum, haftasonu zaten beraber plan yaparız ha gebe olmasam ayrı ayrı da yaparız plan herkes kendi arkadaşlarıyla buluşabilir sıkıntı yapmam ben ama ben korona yüzünden evdeysem o da evde olacak yoksa ne anlamı var benim kendimi korumamın.

Istanbul'daysaniz trafik vs anca gidip geliyodur valla buyuksehirde uzuyo isler. Ya sen de onla cikip yorulunca eve biraktircaksin kendini ya da kahvaltidan sonra gitsin. Abartmasin ama kavga cikartma bosver.

Dun hastaneye gidip kapidan dondum. Bir sorun cikmis ertelemek zorunda kaldilar. Haftaya.. hava buz gibiydi usudum, uzuldum, sinirlendim. Gece koltukta uyuyakaldim. Bir uyandim ki nefes alamiyorum burnum tikanmis, bogazim aciyor, basim catliyor. Gece boyu uyandim durdum. Su an da kotuyum. Insallah covid degildir. Ates oksuruk yok cok sukur.
Kendimi kaldirabilirsem cocugun sifonyerini yerlestirip bitiremdigim hastane cantama devam edicem.

Üzülme canım ya. Eşimin işyerinde arkadaşının eşi ikizlere hamile. 36 lar da doğum yaptı. Maşallah ikisi de çok sağlıklılar. Olumsuz bir şey düşünme

Kilo alsan çok kilo almışsın derler kimseye yaranamazsın hiç takma kafana. Sağlıklı doğsunlar yeter ki

İnşallah dayanırım 36 ya kadar bende

Onlar karşısındaki incinir mi diye düşünmüyorsa sende onları incitmekten geri kalma rahatlarsın hem .Hep niye kötü tecrübelerini anlatır insan evladı anlamıyorum sağlıkla gelsin yavruların inşallah hiç belli olmaz 36 yi beklersin 37 olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…