2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok tebrik ederim ne iyi yapmissin

A Canım seni fişeklemek gibi olmasın da haftasonu hamile eşi bırakıp sabahtan akşama kadar da gezilmez ki canım bence konuşmalısın eşinle.

Evde bütün gün tv karşısında zaten o haline de gıcık oluyorum. Dizinden ameliyat oldu tam düzelmedi hayatı boyunca egzersiz yapıp mevcut durumu koruması lazım.
Tam düzelmedi diye moralini bozdu egzersizlerini de yapmıyor. Her gün söylüyorum yap kasların eriyecek kendine bak diye. Yapmıyor oturuyor orda.

Yere bir şey dökülüyor canı acımasın diye ben siliyorum. Anlatıyorum haklısın diyor yine aynı.

Morali bozuluyor bir şey deyince de ama artık bunaldım. Ya arkadaşlarıyla ya da evde o koltukla bütün halde.

Ay maşallah
Benimkinin kilosu da o civardaydı.. ama benim doktor boyunu söylemiyor hiç orda ölçerken görüyorum kaç hafta çıktığını
Oğluna da geçmiş olsun canım.

Valla benimki balık tutmak istiyor bazen iş çıkışı akşamları
Söyleniyorum
O da benim cocuklar var yalnız değilim
Ama sana sorup gidiyormuş
Sende söyle istemediğini

Kızın unutamayacağı bir iz bırakmışsın hayatında
Digerleride dumura uğramıştır

Kızlar vajina kemikleri ağrıyan var mı
Yürürken ordaki kemigim ağrıyor resmen tövbe est
Daha önce yaşadığımı hatırlamıyorum

Birde karnında şu gebelik cizgisi çıkan var mı
Bende 2 gündür hafif başlamış sanki
Hic sevmiyordum
İyi olmadı diyodum

2-3 aydır var en alttan göbek deliğime kadar koyu. Şimdi de yavaştan yukarı çıkmaya başlamış. Doğurunca gidiyor onlar kalmıyor bildiğim.

Kızlar sizde de oluyor mu ne zaman bebeğin kilosu iyi şöyle böyle yada bebekle ilgili iyi bişey birine anlatsam nazar değiyor başıma bişey geliyor artık bebekle ilgili bişey söylemeye korkar oldum yıldızım düşük heralde

Bide 17 kilo almama rağmen hani zap zayıfsın bebekler büyüyemez biraz yemek ye muhabbetleri var aşırı canım sıkılıyor dün hastanede tanıdık gördük işte doğum da az kaldı derken yine o tanıdık nasihat karnın küçücük nasıl iki çocuk var biraz yemek ye dedi psikolojim bozuldu

Vajina kemigi agrisi doktora bugun sordum normal artik dedi. Gobekye cizgi bende acik rebk hatta hafif yesile donuk gibi epeydir var yukari kadar komple oglumda daha koyuydu dogurur dogurmaz geciyor o cizgi neredeyse

Gayet normal kilo almışsın . Daha fazla alırsan hem bebekleri hem kendini nasıl taşıyacakmışsın.
Ben 8 kilo aldım. Senin de 17 kilo Alman normal ikizlerin var.
Normal sağlıklı beslenmeni ihmal etme onlar beslenir. İllaki löp löp et olman gerekmiyor

2-3 aydır var en alttan göbek deliğime kadar koyu. Şimdi de yavaştan yukarı çıkmaya başlamış. Doğurunca gidiyor onlar kalmıyor bildiğim.

Vajina kemigi agrisi doktora bugun sordum normal artik dedi. Gobekye cizgi bende acik rebk hatta hafif yesile donuk gibi epeydir var yukari kadar komple oglumda daha koyuydu dogurur dogurmaz geciyor o cizgi neredeyse
Dogumdan baya sonra kabuk gibi kalkmıştı hatırladığım benimki
Şimdiye kadar olmayonca sevinmiştim
Ya sagolasın canım sordun mu
Enteresan niye agrirki
Dedim acaba açılma mı oluyor

O çizgi bende 4.aydan beri var. Göre göre alıştım artık bir parçam gibi oldu

Bende de 4. Aydan beri çıktı o çizgi koyu kahverengi oldu

Valla bacımsu gaz vermiş gibi olmayayım ama benimki aynı hatayı 2-3 hafta tekrarladı haftasonu geliyor zaten eve birde arkadaşlarıyla görüşüyor akşamları 1 saate gelecem diyor gece 12 den sonra geliyordu bende kapıyı kilitledim içerden iyice geldi bu bir yandan arıyor bir yandan zile basıyor açmadım kapıyı 2 -3 saat kapının önünde kaldı biryerede gitmedi sonra acıdım aldım eve birdaha yapmadı asla pişman değilim

Dogumdan baya sonra kabuk gibi kalkmıştı hatırladığım benimki
Şimdiye kadar olmayonca sevinmiştim
Ya sagolasın canım sordun mu
Enteresan niye agrirki
Dedim acaba açılma mı oluyor
Yani aslinda soyledigimde suphelendi ama bakinca yok herhangi bir acilma bu haftalarda zaten normal dedi

Millete bakma sen onlar moral bozacak her şeyi söylerler. Özellikle hamile kadınların canını sıkmayı görev bilen teyzeler var. Bana da neler neler söylediler başlarda ağlıyordum saçmasapan. Sonra dedim sen salak mısın ne takıyorsun milleti kim ne derse desin beden senin, bebek senin, bakacak olan sensin. Ondan sonra olumsuz yorum yapan herkese he he diyip geçtim. Sen de öyle yap canım. Ayrıca kilon gayet iyi 3-4 kilo fazlayla doğuma girenler var.

Kitledim kapıyı, sıkıştım aç dedi acıdım
Sonra odanın kapısını kilitledim yanıma gelmesin diye. Onda da ben tuvalete gitmeden duramadım. Sonuç küs duramadım. eve aldım.

Klozet kapağı ve tuvalet kağıdı Asma aparatı kırıktı onları aldırdım yaptı. Neyse az bir şey işe yaradı. Akşam paylamaya devam edeceğim işler bitsin

Ya süpersin Çok iyi yapmışsın. Hamile olanın halinden hamile olan anlar

Ya hiç yapmadığım şeyler bana ne der geçerim ama kızın hâlin gerçekten üzüldüm o nasıl bu nasıl diyor onlar biz ne bilelim anlamayız diyorlar ya hu zor mu güzel ve ya değil demek keşke telefonumu verseydim de bisiy olduğunda ara deseydim doğumu da yakınmış yazık

Hayır hepsini geçtim vaka sayısı artmış , virüs kapsa gelse bakacak kişisi de olmayacak.Ayip etmiş her hafta olmaz o işler .
Kızın unutamayacağı bir iz bırakmışsın hayatında
Digerleride dumura uğramıştır

Bence deli bu diyip uymadilar bana ya da hamile diyip geçtiler .Eşime de kızdım niye kusura bakma diyosun onlara diye sen niye milletin işine karıştın diyor hamile dayanışması dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…