Cok tebrik ederim ne iyi yapmissinE bebeğe gittik ihtiyaçları alırken ,bir hamile arkadaş yanında eşi ve muhtemelen kayınvalidesi ile kayinpederi alışveriş yapıyorlar daha doğrusu öyle görünüyor .Kızcağız belli ki ilk kez anne olacak acemi ve heyecanlı fikir soruyor onlar kendi halinde sohbette eşinin umru değil telefon elinde ,hiç adetim değil ama tutamadım kendimi dedim ki kız size bir şey soruyor neden fikir vermiyorsunuz,herkes kendi halinde yazık karnı burnunda dolaşıyor dedim eşim dürtüklüyor beni sana ne gibilerinden ,biz ne anlayalım filan dediler o zaman niye yanında geldiniz ki dedim yürek yemiş ben hamilelik kaynaklı hormonlardan aldigim güçleAllah'tan ki bisiy demediler eşim de kusura bakmayın filan dedi onlara neyse ben kızı aldım yanıma iki göbekli gezdik bildiklerimi söyledim ,fiyat araştırması yaptık alacağımızı alıp helalleşip çıktık pişman değilim yine olsa yine yaparım
Canım seni fişeklemek gibi olmasın da haftasonu hamile eşi bırakıp sabahtan akşama kadar da gezilmez ki canım bence konuşmalısın eşinle.Ya hanımlar saydım saydım. Eşim her hafta Cumartesi günleri sabahtan bir çıkıyor arkadaşlarıyla kahvaltıya akşam 8-9 gibi geliyor.
Sabah kahvaltımı yalnız yaptım.
Sinir geldi. Mesaj attım eve gelme diye. Almıcam eve bence hak ediyor.
Benim enerjim yok dışarı çıkamıyorum diye kendi gezip duruyor. Soruyor bana gidiyim mi diye ama Gitsin gezsin de yani bütün gününü niye oraya bağlıyor.
Benim eşim de tam tersi. Dışarı çıkması gerekecek diye ödü kopuyorBütün gün Netflix karşısında aynı poziyonda yatabilir. Bence rahatsızsan konuş. Ben eşim canımı sıktığı zaman vallahi doğururum şimdi diye cıngar çıkarıyorum dediğimi yapmak zorunda kalıyor
Ay maşallahKizlar ciktik kontrolden hersey yolunda donmemis popo rahime dayali henuz zamani var donebilir zaten dedi.
2200 kg 42 cm olmus kizce guluyordu masum yavrumkipir kipirdi gunduz oynamayan kiz kudurdu doktorda
Oglumda da astigmat cikti 2 derece hemde gozluk takicak
Valla benimki balık tutmak istiyor bazen iş çıkışı akşamlarıYa hanımlar saydım saydım. Eşim her hafta Cumartesi günleri sabahtan bir çıkıyor arkadaşlarıyla kahvaltıya akşam 8-9 gibi geliyor.
Benim enerjim yok dışarı çıkamıyorum diye kendi gezip duruyor. Soruyor bana gidiyim mi diye ama Gitsin gezsin de yani bütün gününü niye oraya bağlıyor.
Kızın unutamayacağı bir iz bırakmışsın hayatındaE bebeğe gittik ihtiyaçları alırken ,bir hamile arkadaş yanında eşi ve muhtemelen kayınvalidesi ile kayinpederi alışveriş yapıyorlar daha doğrusu öyle görünüyor .Kızcağız belli ki ilk kez anne olacak acemi ve heyecanlı fikir soruyor onlar kendi halinde sohbette eşinin umru değil telefon elinde ,hiç adetim değil ama tutamadım kendimi dedim ki kız size bir şey soruyor neden fikir vermiyorsunuz,herkes kendi halinde yazık karnı burnunda dolaşıyor dedim eşim dürtüklüyor beni sana ne gibilerinden ,biz ne anlayalım filan dediler o zaman niye yanında geldiniz ki dedim yürek yemiş ben hamilelik kaynaklı hormonlardan aldigim güçleAllah'tan ki bisiy demediler eşim de kusura bakmayın filan dedi onlara neyse ben kızı aldım yanıma iki göbekli gezdik bildiklerimi söyledim ,fiyat araştırması yaptık alacağımızı alıp helalleşip çıktık pişman değilim yine olsa yine yaparım
Kızlar vajina kemikleri ağrıyan var mı
Yürürken ordaki kemigim ağrıyor resmen tövbe est
Daha önce yaşadığımı hatırlamıyorum
Birde karnında şu gebelik cizgisi çıkan var mı
Bende 2 gündür hafif başlamış sanki
Hic sevmiyordum
İyi olmadı diyodum
Vajina kemigi agrisi doktora bugun sordum normal artik dedi. Gobekye cizgi bende acik rebk hatta hafif yesile donuk gibi epeydir var yukari kadar komple oglumda daha koyuydu dogurur dogurmaz geciyor o cizgi neredeyseKızlar vajina kemikleri ağrıyan var mı
Hic sevmiyordum
İyi olmadı diyodum
Bide 17 kilo almama rağmen hani zap zayıfsın bebekler büyüyemez biraz yemek ye muhabbetleri var aşırı canım sıkılıyor dün hastanede tanıdık gördük işte doğum da az kaldı derken yine o tanıdık nasihat karnın küçücük nasıl iki çocuk var biraz yemek ye dedi psikolojim bozuldu
2-3 aydır var en alttan göbek deliğime kadar koyu. Şimdi de yavaştan yukarı çıkmaya başlamış. Doğurunca gidiyor onlar kalmıyor bildiğim.
Dogumdan baya sonra kabuk gibi kalkmıştı hatırladığım benimkiVajina kemigi agrisi doktora bugun sordum normal artik dedi. Gobekye cizgi bende acik rebk hatta hafif yesile donuk gibi epeydir var yukari kadar komple oglumda daha koyuydu dogurur dogurmaz geciyor o cizgi neredeyse
O çizgi bende 4.aydan beri var. Göre göre alıştım artık bir parçam gibi olduKızlar vajina kemikleri ağrıyan var mı
Hic sevmiyordum
İyi olmadı diyodum
Bende de 4. Aydan beri çıktı o çizgi koyu kahverengi olduKızlar vajina kemikleri ağrıyan var mı
Hic sevmiyordum
İyi olmadı diyodum
Valla bacımsu gaz vermiş gibi olmayayım ama benimki aynı hatayı 2-3 hafta tekrarladı haftasonu geliyor zaten eve birde arkadaşlarıyla görüşüyor akşamları 1 saate gelecem diyor gece 12 den sonra geliyorduYa hanımlar saydım saydım. Eşim her hafta Cumartesi günleri sabahtan bir çıkıyor arkadaşlarıyla kahvaltıya akşam 8-9 gibi geliyor.
Yani aslinda soyledigimde suphelendi ama bakinca yok herhangi bir acilma bu haftalarda zaten normal dediDogumdan baya sonra kabuk gibi kalkmıştı hatırladığım benimki
Şimdiye kadar olmayonca sevinmiştim
Ya sagolasın canım sordun mu
Enteresan niye agrirki
Dedim acaba açılma mı oluyor
Millete bakma sen onlar moral bozacak her şeyi söylerler. Özellikle hamile kadınların canını sıkmayı görev bilen teyzeler var. Bana da neler neler söylediler başlarda ağlıyordum saçmasapan. Sonra dedim sen salak mısın ne takıyorsun milleti kim ne derse desin beden senin, bebek senin, bakacak olan sensin. Ondan sonra olumsuz yorum yapan herkese he he diyip geçtim. Sen de öyle yap canım. Ayrıca kilon gayet iyi 3-4 kilo fazlayla doğuma girenler var.Bide 17 kilo almama rağmen hani zap zayıfsın bebekler büyüyemez biraz yemek ye muhabbetleri var aşırı canım sıkılıyor dün hastanede tanıdık gördük işte doğum da az kaldı derken yine o tanıdık nasihat karnın küçücük nasıl iki çocuk var biraz yemek ye dedi psikolojim bozuldu
Valla bacımsu gaz vermiş gibi olmayayım ama benimki aynı hatayı 2-3 hafta tekrarladı haftasonu geliyor zaten eve birde arkadaşlarıyla görüşüyor akşamları 1 saate gelecem diyor gece 12 den sonra geliyordubende kapıyı kilitledim içerden iyice geldi bu bir yandan arıyor bir yandan zile basıyor açmadım kapıyı 2 -3 saat kapının önünde kaldı biryerede gitmedi sonra acıdım aldım eve birdaha yapmadı asla pişman değilim
Ya süpersinÇok iyi yapmışsın. Hamile olanın halinden hamile olan anlar
Aramış ben sana sordum diyor. Ya gez de bekar gibi akşama kadar işin ne.
Söyledim gelme git onlarda kal dedim
Geliyormuş öyle dedim diye.
Bir de kapı dışarı çıkmıyor bir yerde bir şey yemeye korkuyorum. Adam kahvaltıya gidiyor. Tamamen açık alan değil gittiği yer yarısı kapalı.
E akşama kadar da sokakta gezecek hali yok illaki yine bir yerde oturuyor.
Tamam çalışıyor mecbur kapalı alanda diğer günler ama bu ne lüks. Hasta olma lüksü varmış gibi geziyor.
Odalarımız ayrı zaten eve de almıcam gitsin 15 gün karantinaya alsın kendini
Kızın unutamayacağı bir iz bırakmışsın hayatında
Digerleride dumura uğramıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?