2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Ben de inandığım için söylemiyorum
Hep öyle derler ya komik geliyor.

Kizlar bunu doktorda soyluyor anne karnindaki gibi olur diyor uzgunum gerci aksini soyleyen arkadasalrda vardi. Dua edelim geceyi gunduzu cabuk ayirt etsinler
Ben yandım o zaman çünkü ne gece ne gündüz uyuyor sürekli vuruyor hiç mi uyumaz bir bebiş yokkk uyumuyor doktor bile son kontrolde kızımı biliyor fzla hareketli bu ablasının kardeşi olacak dha bebeklikten Allah kolaylık versin sana dedi

Benim ağrılar bir kaç haftadır var, onlar normal de kasık bölgesindeki adet sancısı gibi olanları bilemedim genelde doğum sancılarını tarif ederken öyle ediyorlar ama sanki en önemli faktör düzenli olması artık buna tecrübeli arkadaşlar yorum yapsın bir de bizim tarihler aynı sizin bebeğin ağırlığı ne zaman ne kadardı en son bakıldığında?

Kizlar bunu doktorda soyluyor anne karnindaki gibi olur diyor uzgunum gerci aksini soyleyen arkadasalrda vardi. Dua edelim geceyi gunduzu cabuk ayirt etsinler

Ne kadar guzel
Hani oğlanda sivri olur diyorlardı.
Seninkinin pipisini görmediler mi acaba

Ben tüm cinsiyetçi yöntemleri çürüttüm Allahtan ki genetik test yaptırdık da sonuç kesin kimseyi inandiramiyorum erkek diyorlar uzun zamandır görmediklerim
Son haftalarda gece gezip gunduz uyusak mi sasirtalim bebeleri. Ters kose olsunlar.

Evet 32.hafta itibari ile yapmaya başlayayım tüm işi gece yapayım hep o mu bizi uyutmayacak şimdi sıra bizde intikam soğuk yenen yemektir nihahahaa

Sabah sabah hic gulecegim yoktu cok yasa emi senin intikamini sevsinler

Ya doktorlar alakası yok karnındaki hareketle doğduktan sonranın diyorlar. Benim oğlan gündüz az hareketli ama gerçek hayatta hiç az hareket eden erkek çocuğu görmedim ben
Kızım karnımda gece-gündüz farketmeksizin aşırı hareketliydi ama doğduktan sonra gece ben uyandırmasam sabaha kadar uyurdu emsin diye uyandırıyodum zorla.

Günaydın bu arada herkese
Bugün hava çok güzel kapalı kasvetli tam benlik yürüyüş yapmalık bir hava

Korkutmak istemem ama tum gun oturan erkek cocugu gordum ben biraksan gun 24 o 32 saat uyur o derece

Günaydın bu arada herkese
Bugün hava çok güzel kapalı kasvetli tam benlik yürüyüş yapmalık bir hava
Gunaydin Ayy burda da kasvetli hava var hep hayal etmisimdir calisirken ualn simdi evde olsam. Battaniye ceksem kahvemi alsam camdan disariyi seyretsem die ama hic yapamadim bu hava ruhumu karartiyor enerjimi aliyor zaten bugun cok isim var ama oyle hastayim ki hic biyere gidesim yok

Burda hava misss bol güneşli şimdi ailecek etkinlik planladık e bebeğe gidilip eksik gedik ne varsa alınacak sonrası Allah kerim bence güzel bir etkinlik buldum
Benim sesimi allah duydu heralde hava acmis resmen perdelerimi acmazsam bu saate kadar anca farkederim actigini e bebek o mis kokusuyla beni benden aliyor bizde once hastane randevum var ordan oglumun genel goz kontrolu ordan pazar alisverisi ( gerci ben pazarda sadece canta gibi gezip o alinsin bu alinsin diorum ama etkinliktir sonucta ) sonrada atlet vs almak icin camasirciya ugranicak ve evde oglumu mutlu etme cabalari ve kapanis yani insallah

E esraa92 benimde bu gece sağ kasığımda oldu hafif bir ağrı ilk defa. Kontrole de dün gitmiştim doktora mesaj mı atsam normal mi acaba

Merhaba hanımlar bi konu hakkında bilgi almak istiyorum sizden.
Doğumdan önce bikini bölgesi için hangisini önerirsiniz. Epilasyon yaptırmamıştım bebekten sonra yaptırıcam bacaklarımda da aşırı seyrelme oldu ilk aylar 1 haftada çıkan tüyler şuan 1 aydır almama ragmen tüy gibiler.
Ama malum o bölge için kararsız kadım yeni doğum yapan arkadaşım traş bıçağıyla aldım kasma boşuna dedi ama bikaç yerde de ağda olursa dikişler olucağı için daha rahat olduğunu okudum
Ağdayı da tabi baya doğuma yakın yapmak lazım ister istemez kasıyorum acıdan kasmakta doğumu tetikliyor diyen var açıkcası çook karışığımm
Deneyimli anneler Yorumlarınızı bekliyorum

Burda hava misss bol güneşli şimdi ailecek etkinlik planladık e bebeğe gidilip eksik gedik ne varsa alınacak sonrası Allah kerim bence güzel bir etkinlik buldum
ya bu nasıl guzel etkinliktir
Ben online alışverişe tutuldum Galiba
Gidince hic bisi bulamıyorum

E bebek mis kokusuyla benide benden alıyordu bende o kokuyu eve aldım gerçekten mis gibi kokuyor bütün ev bebek gibi kokuyor şimdiden

Ben o zaman şanslıyım. Benim oğlan gündüz bazı saatlerde bir de akşam özellikle 7'den 11'e kadar çok hareketli. Sonra sabah 8-9'a kadar sesi çıkmıyor Keşke dedikleri gibi olsa O saatlerde eşim geliyor acaba onun sesini duyunca mı coşuyor anlamadım.

Wala soyle soyliyim ilk dogumumda bende agda planlamistim ancak kontrole gittigimde acil doguma aldilar ki zamani vardi daha ve agda magda olamadi tabi cok yogun olmamak kaydi ile agdali kadarda temiz degildim ( hatta doktora durumu izah edip ozur dilemistim cok cekindigim bir konuydu basima gelmisti... bu ne ki bize neler geliyor senin haberin varmi rahat ol die telkin vermisti ) ve bu duruma bagli hic bir sorun yasamadim sadece dogumum nirmal dogum oldu ve benim epey dikisim oldu dikis atilirken biraz tuylere takildigi icin hafif acima olmustu ama dogumdan sonra sinek isirigi bile sayilmazdi. Suan ayni durumla karsilasmaktan edise ediyorum ve agda vs yapmiyorum. Tabi dogum planliysa ona gore adim atilabilir ama son anlarda agda yapmak agdacilara gore herhangi bir sorun teskil etmiyor deniliyor yinede doktorunuza danisin isterseniz

E bebek mis kokusuyla benide benden alıyordu bende o kokuyu eve aldım gerçekten mis gibi kokuyor bütün ev bebek gibi kokuyor şimdiden
Oglumun koku alerjisi var yoksa brnde pesindeydim o oda kokusunun bayiliyorum .. mesela evde perdeleri vs yikayinca da deterjan kokusuna bayilirim ama malesef kokusuz ozel deterjanlar kullaniyorum ve evim asla deterjan bile kokmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…