2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Canın avokado yatağında sütlaç çeksin ,bol sulu karpuz çeksin mesela az burnundan getir kadın milletinin eline koz verilir mi yaşasın kötülük

Ne istesen gidip alıyorum diyor bi de istediğim de pastanede ne varsa o. Say hangisini canım çekerse onu isteyeceğim diyorum. Pastaneyle

Ay maç Faslı bitti bizde mızmızlığı kaldı. Haftada 3 maça gittiği oluyordu bazen 4.
artık gidemiyor koşması yasak
Ama her gün maça gitmesi de sinir bozucuydu. Leş gibi ıslak formalar
Artık oğluşumun leş gibi formalarını yıkarız inşallah .

Sıcak duş alıp, limonlu ıhlamur içebilirsin. Bence dinlen sıcak tut kendini devam edersin sonra. Havalar bi sıcak bi soğuk ondan üştüyoruz

Istanbul'daysaniz trafik vs anca gidip geliyodur valla buyuksehirde uzuyo isler. Ya sen de onla cikip yorulunca eve biraktircaksin kendini ya da kahvaltidan sonra gitsin. Abartmasin ama kavga cikartma bosver.

Yok işte arkadaşları ben hamileyim diye bizim buralarda buluşuyor. Aradığımda hemen gelir.
Öyle trafikte falan zamanı geçmiyor dolu dolu zamanları. Yolda geçmiş vakit yok boşa zaman geçiriyor.
Gitme desen gitmem diyor. Evde durunca farkettim. Her hafta işimiz var mı ben arkadaşlarla buluşucam yoksa diyor. Ben de saf gibi yok diyorum.
Bir kerede beraber şunu yapalım demiyor. İşimiz var mı diye soruyor. Yalnız kalınca dank etti bir kerede beraber plan yapmadığı.

Sıcak duş alıp, limonlu ıhlamur içebilirsin. Bence dinlen sıcak tut kendini devam edersin sonra. Havalar bi sıcak bi soğuk ondan üştüyoruz
Her hafta sonu is cikar canimsu sende.isimiz varmi diyince uydur bisi en basiti agrim var de mesela. Bide suan hassasiz adamlar bisi yapmasa bile zorumuza gidiyor hakkaten. Ama bende her hafta sonu cikmasina asla izin vermem yok oyle ben cikamiyorsam oda cikamaz

Geçmiş olsun dinlen çocuğun çantası hazırlanır daha var.
Üzülünce vücut direnci düşüyor dinlenince geçer belki. Ihlamur içip,
limon tuz Gargara iyi gelebilir

A anemoniasp kiz yanlis alinti yapmisim

Cok gecmis olsun. Zencefil tarcin limon karisim cayini siddetle oneririm cok iyi geliyor

O ben değilim kahvaltı hazırlama görevi hep eşimde benim

İnşallah canım bakalım beklemedeyiz yatıp duruyorum sıkıldım da sabrediyorum artık

Bende 34+0 im.8 kg da kaldım. 1.5 aya yakındır hiç kilo alimim yok. Hatta kalçam eridi,yumuşamaya başladı. Ne oldu anlamadim.

Ya ben bu aralar çok kilo alıyorum. Toplam 8 kilo aldım ama 4 kilosu son 2 ayda alındı.
Dün gece 5 te uyandım acıkmışım. Kahvaltılık tatlı bir şey vardı reçel tarzı, bir kase koydum ekmeği bandıra bandıra yedim. Pişman değilim

Agzi olan konusuyor cok sinirleniyorum dusuncesiz insanlara gebe kadina denir mi bide hic canini sikma sonucta doktor kontrolundesin o soylerdi kucukse karnin oyle dusun
Yok ya haftasından 1 hafta ileri çocuklar aslında ama ben anlamadım karnımda gerçekten küçük gözükmeye başladı herkes öyle dedikçe kafaya taktırıyorlar insana

Benim de 28. Haftada iki hafta öndeydi kilosu 32+5 te 2080 gr çıktı, ölçüldüğü zaman bi haftadan daha az öndeydi yani. O zaman kafa ve karın öndeydi bu sefer fark azalmıştı.

Bende doktora bozuldum kizlar. 2200 gr tamam haftasiyla uyumlu daha cok kilo aldirmamaya dikkat et dio dedim napiyim kizi diyete mi sokayim

Gebelik şekeri çıkmasa bile, şekerli şeylerden kaçınmak fazla kilo almasını engelliyor, benim iki hafta fazla çıkıyordu, bir süre dikkat ettim fark bir haftanın altına indi.

Birde karnında şu gebelik cizgisi çıkan var mı
Bende 2 gündür hafif başlamış sanki
Hic sevmiyordum
İyi olmadı diyodum
Benim bir aydır falan var ama beni rahatsız etmiyor aksine hamilelikle ilgili olan şeyleri seviyorum hoşuma gidiyor (çatlaklar hariç) zaten geçecek sonrasında

Yok ya haftasından 1 hafta ileri çocuklar aslında ama ben anlamadım karnımda gerçekten küçük gözükmeye başladı herkes öyle dedikçe kafaya taktırıyorlar insana

İnsanlar iyice şaşırmış. Doktorlar da istemiyor o kadar kilo alınmasını. Bebeğin kilosu da sağlık durumuyla ilgili net bilgi vermiyor. Zayıf olup gayet sağlıklı olan bebekler de var. Sizinki bir de haftasıyla uyumlu hiç kafanızı kurcalamasın.

Karnın büyük-küçük görünmesi karnın yapısıyla alakası canım, bana da karnın pek büyümemiş diyorlar. Hele ilk gebeliğimde doğuma giderken bu kadar bile değildi. Herkes her şeyi söyler takma sen bunları bebişleri düşün

Bende doktora bozuldum kizlar. 2200 gr tamam haftasiyla uyumlu daha cok kilo aldirmamaya dikkat et dio dedim napiyim kizi diyete mi sokayim

Fazlamı 2200 normal değil mi? Perşembe ben de gidicem 2500 olmuştur herhalde diye tahmin ediyorum.31. Hafta 1900 dü. 3 haftada 600 gram almıştır herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…