- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 108
Canın avokado yatağında sütlaç çeksin ,bol sulu karpuz çeksin mesela az burnundan getirkadın milletinin eline koz verilir mi yaşasın kötülük
Benimkinin de haftada bir gün halı saha maçı hakkı varo da toplamda 2 saat sürüyor zaten.
Ben akşam işten sonra muhakkak evde olmasını istiyorum, haftasonu zaten beraber plan yaparız ha gebe olmasam ayrı ayrı da yaparız plan herkes kendi arkadaşlarıyla buluşabilir sıkıntı yapmam ben ama ben korona yüzünden evdeysem o da evde olacak yoksa ne anlamı var benim kendimi korumamın.
Biz seninle aynı gidiyoruz hafta olarak benim kız da 2000 gr ne olmuş yaniBende doktora bozuldum kizlar. 2200 gr tamam haftasiyla uyumlu daha cok kilo aldirmamaya dikkat et diodedim napiyim kizi diyete mi sokayim
Sıcak duş alıp, limonlu ıhlamur içebilirsin. Bence dinlen sıcak tut kendini devam edersin sonra. Havalar bi sıcak bi soğuk ondan üştüyoruzDun hastaneye gidip kapidan dondum. Bir sorun cikmis ertelemek zorunda kaldilar. Haftaya.. hava buz gibiydi usudum, uzuldum, sinirlendim. Gece koltukta uyuyakaldim. Bir uyandim ki nefes alamiyorum burnum tikanmis, bogazim aciyor, basim catliyor. Gece boyu uyandim durdum. Su an da kotuyum. Insallah covid degildir. Ates oksuruk yok cok sukur.
Kendimi kaldirabilirsem cocugun sifonyerini yerlestirip bitiremdigim hastane cantama devam edicem.
Istanbul'daysaniz trafik vs anca gidip geliyodur valla buyuksehirde uzuyo isler. Ya sen de onla cikip yorulunca eve biraktircaksin kendini ya da kahvaltidan sonra gitsin. Abartmasin ama kavga cikartma bosver.
Her hafta sonu is cikar canimsu sende.isimiz varmi diyince uydur bisi en basiti agrim var de mesela. Bide suan hassasiz adamlar bisi yapmasa bile zorumuza gidiyor hakkaten. Ama bende her hafta sonu cikmasina asla izin vermem yok oyle ben cikamiyorsam oda cikamazSıcak duş alıp, limonlu ıhlamur içebilirsin. Bence dinlen sıcak tut kendini devam edersin sonra. Havalar bi sıcak bi soğuk ondan üştüyoruz
Dun hastaneye gidip kapidan dondum. Bir sorun cikmis ertelemek zorunda kaldilar. Haftaya.. hava buz gibiydi usudum, uzuldum, sinirlendim. Gece koltukta uyuyakaldim. Bir uyandim ki nefes alamiyorum burnum tikanmis, bogazim aciyor, basim catliyor. Gece boyu uyandim durdum. Su an da kotuyum. Insallah covid degildir. Ates oksuruk yok cok sukur.
Kendimi kaldirabilirsem cocugun sifonyerini yerlestirip bitiremdigim hastane cantama devam edicem.
A anemoniasp kiz yanlis alinti yapmisimHer hafta sonu is cikar canimsu sende.isimiz varmi diyince uydur bisi en basiti agrim var de mesela. Bide suan hassasiz adamlar bisi yapmasa bile zorumuza gidiyor hakkaten. Ama bende her hafta sonu cikmasina asla izin vermem yok oyle ben cikamiyorsam oda cikamaz
Cok gecmis olsun. Zencefil tarcin limon karisim cayini siddetle oneririm cok iyi geliyorDun hastaneye gidip kapidan dondum. Bir sorun cikmis ertelemek zorunda kaldilar. Haftaya.. hava buz gibiydi usudum, uzuldum, sinirlendim. Gece koltukta uyuyakaldim. Bir uyandim ki nefes alamiyorum burnum tikanmis, bogazim aciyor, basim catliyor. Gece boyu uyandim durdum. Su an da kotuyum. Insallah covid degildir. Ates oksuruk yok cok sukur.
O ben değilimHer hafta sonu is cikar canimsu sende.isimiz varmi diyince uydur bisi en basiti agrim var de mesela. Bide suan hassasiz adamlar bisi yapmasa bile zorumuza gidiyor hakkaten. Ama bende her hafta sonu cikmasina asla izin vermem yok oyle ben cikamiyorsam oda cikamaz
Farkettim yanils oldu ay okumam yanils olmadi bitti gormemde bozuldu hahahahahaO ben değilimkahvaltı hazırlama görevi hep eşimde benim
O ben değilimkahvaltı hazırlama görevi hep eşimde benim
İnşallah canım bakalım beklemedeyiz yatıp duruyorum sıkıldım da sabrediyorum artıkOnlar karşısındaki incinir mi diye düşünmüyorsa sende onları incitmekten geri kalma rahatlarsın hem .Hep niye kötü tecrübelerini anlatır insan evladı anlamıyorum sağlıkla gelsin yavruların inşallah hiç belli olmaz 36 yi beklersin 37 olur
Bende 34+0 im.8 kg da kaldım. 1.5 aya yakındır hiç kilo alimim yok. Hatta kalçam eridi,yumuşamaya başladı. Ne oldu anlamadim.
Ya işin garip tarafı aldım da kilo 17 kilo az mı ben anlamadım saçma sapan tepkilerKilo alsan çok kilo almışsın derler kimseye yaranamazsın hiç takma kafana. Sağlıklı doğsunlar yeter ki
Yok ya haftasından 1 hafta ileri çocuklar aslında ama ben anlamadım karnımda gerçekten küçük gözükmeye başladı herkes öyle dedikçe kafaya taktırıyorlar insanaAgzi olan konusuyor cok sinirleniyorum dusuncesiz insanlara gebe kadina denir mi bide hic canini sikma sonucta doktor kontrolundesin o soylerdi kucukse karnin oyle dusun
Benim de 28. Haftada iki hafta öndeydi kilosu 32+5 te 2080 gr çıktı, ölçüldüğü zaman bi haftadan daha az öndeydi yani. O zaman kafa ve karın öndeydi bu sefer fark azalmıştı.Geçen hafta cumartesi yani 32+6’da bakıldığında 2020 gramdı, ondan 1 hafta önce 31+5’da da 1700 gramdı. 300 gram ilerleme iyi mi bilmiyorum ama her iki doktor da karın çevresinin 1 hafta geriden kafanın 2 hafta ilerden gittiğini söyledi. Şuanda sorun yok ama ilerde fark açılırsa olabilir protein et, süt, yumurta beslen denildi
Bende doktora bozuldum kizlar. 2200 gr tamam haftasiyla uyumlu daha cok kilo aldirmamaya dikkat et diodedim napiyim kizi diyete mi sokayim
Benim bir aydır falan var ama beni rahatsız etmiyor aksine hamilelikle ilgili olan şeyleri seviyorum hoşuma gidiyor (çatlaklar hariçBirde karnında şu gebelik cizgisi çıkan var mı
Bende 2 gündür hafif başlamış sanki
Hic sevmiyordum
İyi olmadı diyodum
Bende 10 kilo aldım valla bana az gelmiyor. Çok göstermiyorum daYa işin garip tarafı aldım da kilo 17 kilo az mı ben anlamadım saçma sapan tepkiler
Yok ya haftasından 1 hafta ileri çocuklar aslında ama ben anlamadım karnımda gerçekten küçük gözükmeye başladı herkes öyle dedikçe kafaya taktırıyorlar insana
Karnın büyük-küçük görünmesi karnın yapısıyla alakası canım, bana da karnın pek büyümemiş diyorlar. Hele ilk gebeliğimde doğuma giderken bu kadar bile değildi. Herkes her şeyi söyler takma sen bunları bebişleri düşünYok ya haftasından 1 hafta ileri çocuklar aslında ama ben anlamadım karnımda gerçekten küçük gözükmeye başladı herkes öyle dedikçe kafaya taktırıyorlar insana
Bende doktora bozuldum kizlar. 2200 gr tamam haftasiyla uyumlu daha cok kilo aldirmamaya dikkat et diodedim napiyim kizi diyete mi sokayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?