2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Daha bebek doğduktan sonra neler neler diyecekler. Benim kızım karnımda da hep geriden geliyordu doktor bi şey demezken normal derken size ne yani size ne düşer demesi. Doğdu hala zayıf. bir yaşında 9 kiloydu şu an 4 yaşına giriyor 14 kilo, doktor hala normal diyor çok şükür boyu uzadıktan sonra kilo aşırı düşük değilse doktorlar hiç sıkıntı görmüyor ama bunu kimseye anlatamıyosun işte. Zayıf çocuğa hasta gözüyle bakanlar var halbuki Allah nazarlardan saklasın kızım doğduğundan beri belki 3 kere bile grip bile olmamıştır. Sadece rutin kontroller için gidiyoruz doktora. Bebekken çok üzülüyordum hep ağlıyordum kilo almıyor diye çevreden duyduğum şeyler yüzünden. artık takılmıyorum.

Fazlamı 2200 normal değil mi? Perşembe ben de gidicem 2500 olmuştur herhalde diye tahmin ediyorum.31. Hafta 1900 dü. 3 haftada 600 gram almıştır herhalde
Yok suan normal dio ama kilo cok almasin dio nasi bi kafa yasiyorsa o an doktor tepem atti napiyim diyetemi sokayim dedim iste ayrica 3600 e kadar normal dogumda sorun yok. Heralde istioki 3 kg flan olsun kolaylikla dogsun ama vu mantik ne derece dogru bilemiyoru.

Dili kopasıcaların soyleyecehı laf hıc bitmiyor benım kızım pek zayıftı 25 ay emzırıdm ama yaramadı bır turlu komsunun bırı cocuga yedırecegıne kendın yemişsin azıcık cocuga da bak demıstı hadsiz ben tabı zırıl zırııl sımdıkı aklım olsa verirdim agzını payını. Bu hamılelıgımde vkımseyı sallamiyorum bebek dogunca da aynı tavrı surdurecem ınsallah kımsenın benı uzmesıne ıızn vermeyecm konusan lafını alır

İnşallah erkem doğum riskim olmasa takmam hiçbirini de

İlk bebek tecrübesizliği işte bende normalde çok laf söylerim de bebek olunca o suçluluk hissi gitmiyor acaba diye düşünmekten cevap vermrk aklına gelmiyor insanın

Güzelce sağlıklı doğsunlarda hepsini unutcam inşallah annelik ömür boyu vicdan azabı diyorlar gerçekten doğru herşeylerini en detayına kadar düşünürken insanlar çok garip gerçekten

Şimdi öğretmen bacimsular ,malum öğretmenler günü geliyor ,bizim öğretmen yaza doğu evlenecek çeyizlik bir hediye mi baksam acaba ? Nevresim takımı ,battaniye vs olur mu ? Ayıp karşılar misiniz siz böyle bir şeyi yoksa çiçek çikolata filan mi göndereyim.

Çiçek değil de işine yarayacak bir şeyler olsa daha iyi olur. Nevresim takımı da olur, kahve fincanı takımı gibi bir şeyler de olur. Kütahya porselenin kahve takımları güzel oluyor.

Wala oglumun okulunda bir cok sinif ogretmenine ceyizlik seyler aldi. Hic te ayip olmaz neden ayip olsun kullandikca hatirlar bence guzel dusunmussun ki evlenicek planinda var yani pikeli takimlar var hatta english home da 2. Si 1 tl kampanyasi vardi devam ediosa bi bak derim

Anladim ama sana soruyormus hafifletici sebeptir bu bence:) . Covid olayina dikkat etmiyolar bazen. Benim esim de cok dikattliydi son bikac aydir saldi. ofiste maske takmiyolarmis. masalari uzak ama.. Allah`a emanetiz.

İlk bebek tecrübesizliği işte bende normalde çok laf söylerim de bebek olunca o suçluluk hissi gitmiyor acaba diye düşünmekten cevap vermrk aklına gelmiyor insanın
Hic te kafana takma ikiz bebek zaten erken dogma ihtinalleri teke gore tabikide cok fazla ancak bu hadsizliklere vala tahammulum yok yaninda olaydim kadini parcalardim heralde bende kilo alcama 1 kg vermisim neden bilmem ( gerci tatli vs yemiyorum hamur isi flan sanirim ondan ) simdi ben besleyemedim die mi dusuneyim aslaaa... Kendine bunu yapma

Anladim ama sana soruyormus hafifletici sebeptir bu bence:) . Covid olayina dikkat etmiyolar bazen. Benim esim de cok dikattliydi son bikac aydir saldi. ofiste maske takmiyolarmis. masalari uzak ama.. Allah`a emanetiz.
Ay benim esimin sirketide son donemde salmis maskesizlermis sok gecirdim. Acik ofis ama 25 30 kisiler tabi masalar baya mesafeli ki esim pozisyonu geregi daha da uzakta masasi topluluktan ama yinede soylendim durdum. Benimkide dio ki gel sen maskeyle calis 7 8 saat adam hakli bi yerde malesef... artik gercekten allaha emanetiz kas kas nereye kadar pskolojim bozuldu hepten . Oglum alerjik ve anaokulundan surekli mikrop aliyor ve her ay hasta muhakakk her seferinde hehhhh bu sefer covitiz die soylenmekten cocuk bile burnu aksa annee virusmu geldi acaba dio

Yuhhh terbiyesize bak sen allah akil fikir versin bazi insanlar lafin nereye gittgini gercekten bilmiyor

Kilolu olmasi sadece normal dogum ve sezeryan dogum seklinde ayrim olusturacaksa vbence hic onemi yok bebegin sagligi keyfi yerinde olsun isterse 1 kg isterse 7 kg dogsun ama doktorun tepkisi cok enterasandi ona takildim sadece. ..

İlk günler için bence en ideali bu ben kızımda baya kullandım memnundum çok kolay ve işe yarıyordu

Kızlar kiloyu flan kafanıza takılmayın . Hepsi gelir geçer . Bebeğinizde ister kilolu doğsun ister zayıf her türlü düzeliyor hiç merak etmeyin . Her çocuğun her hamileliğin kendine göre özgüsü var . Aynı anne karnında hiç bir çoçuk aynı doğmuyor . Hiç kimseyi kafanıza takmayın . Evet evet diyip geçin gitsin . Her zaman annelik iç güdünüze güvenin hiç şaşmayın .
Ben 68 le başladığım serüvenime 72 ile son verdim . Bu kilolar verilir yeter ki evlatlarımız sağlıklı iyi olsunlar inşAllah.

Hayırlısıyla 1 ay daha geçseydi bide bunun lohusalığı var çile bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…