Oh yarasın şifa olsun.Ya ben bu aralar çok kilo alıyorum. Toplam 8 kilo aldım ama 4 kilosu son 2 ayda alındı.
Dün gece 5 te uyandım acıkmışım. Kahvaltılık tatlı bir şey vardı reçel tarzı, bir kase koydum ekmeği bandıra bandıra yedim. Pişman değilim
Yok suan normal dio ama kilo cok almasin dio nasi bi kafa yasiyorsa o an doktor tepem atti napiyim diyetemi sokayim dedim isteFazlamı 2200 normal değil mi? Perşembe ben de gidicem 2500 olmuştur herhalde diye tahmin ediyorum.31. Hafta 1900 dü. 3 haftada 600 gram almıştır herhalde
Dili kopasıcaların soyleyecehı laf hıc bitmiyor benım kızım pek zayıftı 25 ay emzırıdm ama yaramadı bır turlu komsunun bırı cocuga yedırecegıne kendın yemişsin azıcık cocuga da bak demıstı hadsiz ben tabı zırıl zırııl sımdıkı aklım olsa verirdim agzını payını. Bu hamılelıgımde vkımseyı sallamiyorum bebek dogunca da aynı tavrı surdurecem ınsallah kımsenın benı uzmesıne ıızn vermeyecm konusan lafını alırBide 17 kilo almama rağmen hani zap zayıfsın bebekler büyüyemez biraz yemek ye muhabbetleri var aşırı canım sıkılıyor dün hastanede tanıdık gördük işte doğum da az kaldı derken yine o tanıdık nasihat karnın küçücük nasıl iki çocuk var biraz yemek ye dedi psikolojim bozuldu
Bence benim fazla bile o kadar zaman millet manyak yaBende 10 kilo aldım valla bana az gelmiyor. Çok göstermiyorum da
İnşallah erkem doğum riskim olmasa takmam hiçbirini deİnsanlar iyice şaşırmış. Doktorlar da istemiyor o kadar kilo alınmasını. Bebeğin kilosu da sağlık durumuyla ilgili net bilgi vermiyor. Zayıf olup gayet sağlıklı olan bebekler de var. Sizinki bir de haftasıyla uyumlu hiç kafanızı kurcalamasın.
İlk bebek tecrübesizliği işte bende normalde çok laf söylerim de bebek olunca o suçluluk hissi gitmiyor acaba diye düşünmekten cevap vermrk aklına gelmiyor insanınDili kopasıcaların soyleyecehı laf hıc bitmiyor benım kızım pek zayıftı 25 ay emzırıdm ama yaramadı bır turlu komsunun bırı cocuga yedırecegıne kendın yemişsin azıcık cocuga da bak demıstı hadsiz ben tabı zırıl zırııl sımdıkı aklım olsa verirdim agzını payını. Bu hamılelıgımde vkımseyı sallamiyorum bebek dogunca da aynı tavrı surdurecem ınsallah kımsenın benı uzmesıne ıızn vermeyecm konusan lafını alır
Güzelce sağlıklı doğsunlarda hepsini unutcam inşallah annelik ömür boyu vicdan azabı diyorlar gerçekten doğru herşeylerini en detayına kadar düşünürken insanlar çok garip gerçektenKarnın büyük-küçük görünmesi karnın yapısıyla alakası canım, bana da karnın pek büyümemiş diyorlar. Hele ilk gebeliğimde doğuma giderken bu kadar bile değildi. Herkes her şeyi söyler takma sen bunları bebişleri düşün
Çiçek değil de işine yarayacak bir şeyler olsa daha iyi olur. Nevresim takımı da olur, kahve fincanı takımı gibi bir şeyler de olur. Kütahya porselenin kahve takımları güzel oluyor.Şimdi öğretmen bacimsular ,malum öğretmenler günü geliyor ,bizim öğretmen yaza doğu evlenecek çeyizlik bir hediye mi baksam acaba ? Nevresim takımı ,battaniye vs olur mu ? Ayıp karşılar misiniz siz böyle bir şeyi yoksa çiçek çikolata filan mi göndereyim.
Wala oglumun okulunda bir cok sinif ogretmenine ceyizlik seyler aldi. Hic te ayip olmaz neden ayip olsun kullandikca hatirlar bence guzel dusunmussun ki evlenicek planinda var yani pikeli takimlar var hatta english home da 2. Si 1 tl kampanyasi vardi devam ediosa bi bak derimŞimdi öğretmen bacimsular ,malum öğretmenler günü geliyor ,bizim öğretmen yaza doğu evlenecek çeyizlik bir hediye mi baksam acaba ? Nevresim takımı ,battaniye vs olur mu ? Ayıp karşılar misiniz siz böyle bir şeyi yoksa çiçek çikolata filan mi göndereyim.
Yok işte arkadaşları ben hamileyim diye bizim buralarda buluşuyor. Aradığımda hemen gelir.
Öyle trafikte falan zamanı geçmiyor dolu dolu zamanları. Yolda geçmiş vakit yok boşa zaman geçiriyor.
Gitme desen gitmem diyor. Evde durunca farkettim. Her hafta işimiz var mı ben arkadaşlarla buluşucam yoksa diyor. Ben de saf gibi yok diyorum.
Bir kerede beraber şunu yapalım demiyor. İşimiz var mı diye soruyor. Yalnız kalınca dank etti bir kerede beraber plan yapmadığı.
Hic te kafana takma ikiz bebek zaten erken dogma ihtinalleri teke gore tabikide cok fazla ancak bu hadsizliklere vala tahammulum yok yaninda olaydim kadini parcalardim heraldeİlk bebek tecrübesizliği işte bende normalde çok laf söylerim de bebek olunca o suçluluk hissi gitmiyor acaba diye düşünmekten cevap vermrk aklına gelmiyor insanın
Ay benim esimin sirketide son donemde salmis maskesizlermis sok gecirdim. Acik ofis ama 25 30 kisiler tabi masalar baya mesafeli ki esim pozisyonu geregi daha da uzakta masasi topluluktan ama yinede soylendim durdum. Benimkide dio ki gel sen maskeyle calis 7 8 saatAnladim ama sana soruyormus hafifletici sebeptir bu bence:) . Covid olayina dikkat etmiyolar bazen. Benim esim de cok dikattliydi son bikac aydir saldi. ofiste maske takmiyolarmis. masalari uzak ama.. Allah`a emanetiz.
Yuhhh terbiyesize bak senDili kopasıcaların soyleyecehı laf hıc bitmiyor benım kızım pek zayıftı 25 ay emzırıdm ama yaramadı bır turlu komsunun bırı cocuga yedırecegıne kendın yemişsin azıcık cocuga da bak demıstı hadsiz ben tabı zırıl zırııl sımdıkı aklım olsa verirdim agzını payını. Bu hamılelıgımde vkımseyı sallamiyorum bebek dogunca da aynı tavrı surdurecem ınsallah kımsenın benı uzmesıne ıızn vermeyecm konusan lafını alır
Kilolu olmasi sadece normal dogum ve sezeryan dogum seklinde ayrim olusturacaksa vbence hic onemi yok bebegin sagligi keyfi yerinde olsun isterse 1 kg isterse 7 kg dogsun ama doktorun tepkisi cok enterasandi ona takildim sadece. ..Benim de 28. Haftada iki hafta öndeydi kilosu 32+5 te 2080 gr çıktı, ölçüldüğü zaman bi haftadan daha az öndeydi yani. O zaman kafa ve karın öndeydi bu sefer fark azalmıştı.
Gebelik şekeri çıkmasa bile, şekerli şeylerden kaçınmak fazla kilo almasını engelliyor, benim iki hafta fazla çıkıyordu, bir süre dikkat ettim fark bir haftanın altına indi.
Benim bir aydır falan var ama beni rahatsız etmiyor aksine hamilelikle ilgili olan şeyleri seviyorum hoşuma gidiyor (çatlaklar hariç) zaten geçecek sonrasında
İlk günler için bence en ideali bu ben kızımda baya kullandım memnundum çok kolay ve işe yarıyorduAllahım neler konuşuluyor. Sümükler kakalarbende bundan var bunu kullanabilir miyim ya. Set almıştım onun içinde vardı. Bide bebek bezi kaç numara alayım ? Alıyorum bitmiyor. Eksik bişey olacak ve o an bulamazsam gör bende ki siniri stresi
Hayırlısıyla 1 ay daha geçseydi bide bunun lohusalığı var çile bitmiyorHic te kafana takma ikiz bebek zaten erken dogma ihtinalleri teke gore tabikide cok fazla ancak bu hadsizliklere vala tahammulum yok yaninda olaydim kadini parcalardim heraldebende kilo alcama 1 kg vermisim neden bilmem ( gerci tatli vs yemiyorum hamur isi flan sanirim ondan ) simdi ben besleyemedim die mi dusuneyim aslaaa... Kendine bunu yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?