Kızlar isimlere karar verdiniz mi? Biz galiba Kerem ismine karar verdik Eşimin beğendiği nadir isimlerden. Nasıl sizce? Naif bir tınısı var. Anlamı da çok güzelmiş. Diğer isimlerimiz Kaan ve Ozan'dı ben pek ısınamamıştım.
heralde grip soguk alginligi gibi bisi. Ben de pek ihtimal vermiyorum. sabah tarcin, elma, mandalina kaynattim onu ictim ilik ilk. evet dinlenmek lazim. Haftasonu kapidan adim atmayi dusunmuyorum Allahtan bir mani
Geçmiş olsun dinlen çocuğun çantası hazırlanır daha var.
Üzülünce vücut direnci düşüyor dinlenince geçer belki. Ihlamur içip,
limon tuz Gargara iyi gelebilir
Sagol cnm aynen cok sinirlendim. Gargara iyi fikir yapayim. Bogazim hafifledi ama tam gecmedi. Inat gibi 7 aydir agzima surmedim canim soguk soguk dondurma cekti yedim bi tane:)
Hastane cantama olan seyleri koydum da bebim baya eksigim var gibi. Bilgisayarin basina bi oturup bisiler almam lazim.
Ben soyle yapiyorum. Bir miktar zencefili rendeliyoruz 1 limon kabuklariyla ve 1 tane cubuk tarcin 10 dk kaynar sua bekletiyorum mukemmel biraz yakıyor tabi ama benim kisin bas cayimdir koy mutlaka
Şimdi öğretmen bacimsular ,malum öğretmenler günü geliyor ,bizim öğretmen yaza doğu evlenecek çeyizlik bir hediye mi baksam acaba ? Nevresim takımı ,battaniye vs olur mu ? Ayıp karşılar misiniz siz böyle bir şeyi yoksa çiçek çikolata filan mi göndereyim.
Ben olsam ayip karsilamam memnun olurum. Guzel bir hediye paketiyle. Butun sinif ortak alinacaksa belirli bir para belirleyip ceyrek veya yarim fln da alinabilir ama bilmiyorum tabi o sekilde mi oluyor.
Ben soyle yapiyorum. Bir miktar zencefili rendeliyoruz 1 limon kabuklariyla ve 1 tane cubuk tarcin 10 dk kaynar sua bekletiyorum mukemmel biraz yakıyor tabi ama benim kisin bas cayimdir koy mutlaka
Kızlar isimlere karar verdiniz mi? Biz galiba Kerem ismine karar verdik Eşimin beğendiği nadir isimlerden. Nasıl sizce? Naif bir tınısı var. Anlamı da çok güzelmiş. Diğer isimlerimiz Kaan ve Ozan'dı ben pek ısınamamıştım.
Bence güzel bir isim :) biz isme cinsiyeti duyar duymaz karar vermiştil. Hep kız olacak sanıp istediğim kız ismiyle düşünürdüm bebeğimi ama erkek olduğunu öğrenince de hemen bulduk isim hiç zorlanmadık. Ailelere de söyledik hayırlı olsun dediler
Kızlar simdi size detay bir soru soracagim. Annemler bebise bir takim hastane çıkışı almis. Bej rengi. 8’li takim. Kumasi falan kaliteli ama gosterisli degil, nispeten sade. Bir de daha renkli takımlarımız var. Onlar 5li takim. Ben dogumda ilk olarak o bej sade takimi veririm giymeye, kirlenecekse o kirlensin diye düşünmüştüm ama esim de bebisin ilk fotosu daha canli olanlarla olsun diyor. Zaten profesyonel cekim düşünmüyoruz da tahminen bebisin ilk fotosu ne zaman cekiliyor? ilk giydigi takimla mi cekilir yoksa o takim ustunde biraz durup kisa sure sonra degistirilir mi? İlk cocuk olunca sureci kestiremedim siz olsaniz nasil yapardiniz