2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimde alt karin dedigim tam cajina ustu gibi ama normal gogum sancisi boyle bele bacaga vuran sureli ve düzenli agri oluyor sertlesmeyle beraber ama yine devam ederse doktora sor mutlaka canimsu ihmal etme

Bende de geçen ilk defa sağ kasığımda oldu biraz daha tekrarlamadı. Anneme sordum normaldir bebek baskı yapmıştır dedi

Bugün benim de belim ağrıdı. öyle yorulunca olan ağrı gibi değil de daha çok regl zamanındaki ağrı gibi. bi an doğum sancılarım başlıyor sandım çünkü gerçek doğum sancılarım da belden başlayıp karna ve kasıklara yayılıyordu ama Allah'tan uzun sürmedi biraz dinlenince geçti.

Canım doğum sancısı belden kasıklara doğru olur. Düzenli şiddeti gittikçe artan bir kasılma yoksa hissettiklerin yalancı kasılmadır. Benim de nadiren bıçak saplanır gibi kasığıma ağrı saplanıyor sonra geçiyor. Sancı gelince pozisyon değiştir hemen. Bir süre sonra geçer. Pozisyon değiştirince geçmiyorsa zaten o doğum sancısıdır.

Bence içine sindiyse koy çünkü içine sinen bi isim bulmak gerçekten zor. Dizi ne olacak ki seneye unutulur
Bizim seçeneklerimiz 3'e ayrılıyor
1.benim ve kızımın istediği Aslan
2.eşimin istediği Kartal ya da Sancar
3.ortak beğendiğimiz Alper, Görkem, Gökalp, Mete

Ama içime sinen işte bu olmalı dediğim yok. Ona da doğunca karar veririz artık napalım

Benimki artık hep ortada
İlk defa sivri bi karnım var
Bazen degisik hareketler yapiyolar bizim sipalar evet

Bende de geçen ilk defa sağ kasığımda oldu biraz daha tekrarlamadı. Anneme sordum normaldir bebek baskı yapmıştır dedi
Ya senin haftan daha ilerdeydeymis
Normaldir
Bugun biraz daha sık olunca eyvah dedim

Benimde alt karin dedigim tam cajina ustu gibi ama normal gogum sancisi boyle bele bacaga vuran sureli ve düzenli agri oluyor sertlesmeyle beraber ama yine devam ederse doktora sor mutlaka canimsu ihmal etme
Tamamdır devam ederse gideyim canım

Aynen dedigin gibi canım
Pozisyon degistirince geciyor
Bugun sanırım biraz yoruldum
Suan eve geldim yattim ama baya bi sancım oldu
Belki de üşüttüm
Bi takip edeyim bakalım

3. Seçenekler benim de beğendiğim isimler.

oooo adaylar bayağı çok bence eşin kızına kıyamaz ve onun istediği olur

Soylediklerin arasindan bana sicak gelen mete ve gökalp oldu
Oglumun ismi göktuğ noyan ( fikir olur belki ) gokteki tuğ ve baskomutan anlamlari fark ve daha bir kac anlami daha... Buda erkek olsaydi ismi altuğ kaan olacakti ( bizde hep 2 isim cunku biri baba biri ben asla vazgecmedik ) ( sonra diorus ki bu cocuk inatciliginda kime cekti )
İsim cok onemli yanliz gercekten karakteri etkiledigine inaniyorum

A
oooo adaylar bayağı çok bence eşin kızına kıyamaz ve onun istediği olur
Sorun da orda işte eşim koyu beşiktaşlı asla olmaz diyor. ben de kızın istiyor diyorum onun için bari koyalım kırma işte diyorum, bu sefer kızımı kandırmaya çalışıyor Kartal daha güzel diye

Evet ya yer kaplamamasi onemli. Sisme gordum ben de belki onlardan alirim. Foto yolluyorum. Sizce mantikli mi bu?

Eklentiler

• 20211121_151741.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…