Benimde alt karin dedigim tam cajina ustu gibi ama normal gogum sancisi boyle bele bacaga vuran sureli ve düzenli agri oluyor sertlesmeyle beraberKuzum tam adet sancîsî gibi değil
Adet sancısında karnım ağrırdı
Bu vajinaya dogru bir sancı
Cok sık olmuyor ama
Endiselendirdi
Acaba erken doğum filan mi olacak diye?
Yada kanala mı girmeye çalışıyor ki?
Bilemedim
Bende de geçen ilk defa sağ kasığımda oldu biraz daha tekrarlamadı. Anneme sordum normaldir bebek baskı yapmıştır dediKuzum tam adet sancîsî gibi değil
Cok sık olmuyor ama
Endiselendirdi
Bilemedim
Canım doğum sancısı belden kasıklara doğru olur. Düzenli şiddeti gittikçe artan bir kasılma yoksa hissettiklerin yalancı kasılmadır. Benim de nadiren bıçak saplanır gibi kasığıma ağrı saplanıyor sonra geçiyor. Sancı gelince pozisyon değiştir hemen. Bir süre sonra geçer. Pozisyon değiştirince geçmiyorsa zaten o doğum sancısıdır.Kuzum tam adet sancîsî gibi değil
Cok sık olmuyor ama
Endiselendirdi
Bilemedim
Bence içine sindiyse koy çünkü içine sinen bi isim bulmak gerçekten zor. Dizi ne olacak ki seneye unutuluryargı dizisinde ılgaz savcı var ılgaz ismini çoook beğeniyoruz ama türkiyede dizilerdeki isimler meşhur oluyor ya hani bir ara ufak tefek cinayetlerde mila diye bir kız vardı ondan sonra herkeste duyar olduk milayı
sizin seçenekler ne?
Benimki artık hep ortadaYa bu bebek beni kıvrandırıyor. Sol tarafımdan deve hörgücü gibi yükseliyor. Karnımın üstüne bir karın daha koymuş gibi.
Ayağa kalkıyor sanki karnımda.
Demin çatlayorum sandım çok gerildim acıdan.
Ya senin haftan daha ilerdeydeymisBende de geçen ilk defa sağ kasığımda oldu biraz daha tekrarlamadı. Anneme sordum normaldir bebek baskı yapmıştır dedi
Tamamdır devam ederse gideyim canımBenimde alt karin dedigim tam cajina ustu gibi ama normal gogum sancisi boyle bele bacaga vuran sureli ve düzenli agri oluyor sertlesmeyle beraberama yine devam ederse doktora sor mutlaka canimsu ihmal etme
Aynen dedigin gibi canımCanım doğum sancısı belden kasıklara doğru olur. Düzenli şiddeti gittikçe artan bir kasılma yoksa hissettiklerin yalancı kasılmadır. Benim de nadiren bıçak saplanır gibi kasığıma ağrı saplanıyor sonra geçiyor. Sancı gelince pozisyon değiştir hemen. Bir süre sonra geçer. Pozisyon değiştirince geçmiyorsa zaten o doğum sancısıdır.
Bence içine sindiyse koy çünkü içine sinen bi isim bulmak gerçekten zor. Dizi ne olacak ki seneye unutulur
Bizim seçeneklerimiz 3'e ayrılıyor
1.benim ve kızımın istediği Aslan
2.eşimin istediği Kartal ya da Sancar
3.ortak beğendiğimiz Alper, Görkem, Gökalp, Mete
Ama içime sinen işte bu olmalı dediğim yok. Ona da doğunca karar veririz artık napalım
oooo adaylar bayağı çokBence içine sindiyse koy çünkü içine sinen bi isim bulmak gerçekten zor. Dizi ne olacak ki seneye unutulur
Ama içime sinen işte bu olmalı dediğim yok. Ona da doğunca karar veririz artık napalım
Soylediklerin arasindan bana sicak gelen mete ve gökalp olduBence içine sindiyse koy çünkü içine sinen bi isim bulmak gerçekten zor. Dizi ne olacak ki seneye unutulur
Sorun da orda işte eşim koyu beşiktaşlı asla olmaz diyor. ben de kızın istiyor diyorum onun için bari koyalım kırma işte diyorum, bu sefer kızımı kandırmaya çalışıyor Kartal daha güzel diyeoooo adaylar bayağı çokbence eşin kızına kıyamaz ve onun istediği olur
İnşallah benim de kalmaz,Biraz yakıyor sadece benmde vardı ama gebelikte kalmadı öyle bişey
TeşekkürlerBen koldan bacaktan yapamıyorum çok acıyor o bölgeler karnımdan yaptım hep önce havasını al sonra göbek deliğine üç parmak koy oraya yap damara getiremeyen çalış çok morarıyor
Ev yoğurdu yiyorum. Kefiri de denerimKefiri mutlaka öneririm ve ev yoğurdu. Bağırsaklar düzeldikçe direnciniz artar.
Hayir aksine karın daha kolay kendim yaptığım için göbek deliğinden üç dört parmak sağ veya sol tarafa yumuşak bir dokuya yaparsan dha az acıyor damara gelirse morariyorKarnımız büyüdü ya vurmak zor oluyor mu?
Evet ya yer kaplamamasi onemli. Sisme gordum ben de belki onlardan alirim. Foto yolluyorum. Sizce mantikli mi bu?Miami Home Gri Katlanabilir Kova Ve Gri Katlanabilir Maşrapa - Fiyatı, Yorumları
Miami Home Gri Katlanabilir Kova Ve Gri Katlanabilir Maşrapa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Banyo kovası ve maşrapasini bu şekilde alacam.Şoka gelmişti benzer ürün çok hoşuma gitti yer kaplamiyor bu da aynı şekilde yer kaplamaz.Tavsiye olunur
Anladım canım çok saolHayir aksine karın daha kolay kendim yaptığım için göbek deliğinden üç dört parmak sağ veya sol tarafa yumuşak bir dokuya yaparsan dha az acıyor damara gelirse morariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?