2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kiz sirtustu kafalari dumduz olur yqn yatarken destek sart cnm onu yazdik zaten, hemen hareketlenio bebisler diye

Kiz sirtustu kafalari dumduz olur yqn yatarken destek sart cnm onu yazdik zaten, hemen hareketlenio bebisler diye
Ama sırtüstü yatınca zaten kafa direk sağa ya da sola dönüyo. Ben sırayla döndürüyodum hatta kafayı yamuk olmasın diye.
Doğuma giderken yanımda götürmüştüm ben de ilkinde yan yatırma minderi almıştım orda ebe uyarmıştı beni öyle yatırma diye.

Ben de evde yardimcisi olup da hicbirev isi yapmadan sadece kitap fln okuyup gezen influenserlara imreniyorum valla:)) Onlar da paylasim yapmasin. Ev isi resmen omur torpusu hergun yap yap bitmiyo

Dimi ama akşam banyoyu yıkadım. Sonra kendimi yıkadım. Yamuldum yiyeceklerden çıkarıyorum şimdi hırsımı
Çok temiz bir insan da değilim. Sadece mutfak ve banyo hijyenik olsun istiyorum. Ona bile yetemiyorum

Dimi ama akşam banyoyu yıkadım. Sonra kendimi yıkadım. Yamuldum yiyeceklerden çıkarıyorum şimdi hırsımı
Çok temiz bir insan da değilim. Sadece mutfak ve banyo hijyenik olsun istiyorum. Ona bile yetemiyorum
Bitmez bitmez omrunu versen o mutfakla banyoya hele camasira yetilmiyo. Ben bi bugun dinleniyorum sirf iyileseyim diye simdiden isler birikti.

Bitmez bitmez omrunu versen o mutfakla banyoya hele camasira yetilmiyo. Ben bi bugun dinleniyorum sirf iyileseyim diye simdiden isler birikti.

Ütü yapmadığım için çamaşırı dert etmiyorum. Makine yıkıyor
Ama 2 günde bir çalışmazsa birikiyor

Aslinda sisirme konusu sorun olmaz hem pompa var hem de her seferinde sondurmem zaten ben hergun yikarim, kizimi da yikardim. Bana bir yere tasima goturme veya sonrasinda muhafaza kismi icin cazip geldi. Baska bir dezavantaj olur mu bilemedim.

Şişmeler bir yere giderken yer kaplamaz çok seyahat eden biriysen mantıklı pompa da varmış sorun yaşamazsın pompanın bozulmadığı müddetçe

Senle benim banyo tuvalet ile sınavımız

Günaydın 32+2 bugün ,çalışamaz raporu aldım kız hala dönmemiş ve yukarıda yatay bir şekilde duruyor hanım . Tansiyon biraz yüksek çıktı idrar ve kan tahlili yapıldı nst 36 .haftada yapilacak ama sorun olursa erken de yaparız dedi .2 hafta sonra tekrar kontrol .2200 Gr olmuş abiyi yakalamaz ama kilolu doğar dedi benden çıkacak çocuğun zaten kilolu olması beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…