2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar hastane çantasını hazırlamaya başladım. Benim eşyaları koymadan orta boy valiz nerdeyse doldu Milleti amma abartıyorlar diye eleştiriyordum gerçekten de valiz doluyormuş

Büyük ihtimal benimki de sığmayacak. Kabin boy ayarladım
orta boyların içini doldurup gardrop üstüne attım. Kendim açıkta kalabilirim

Koldan vurabilirsin eşime vurmuştum ben. Bize koldan kullanın demişlerdi.
ben kullanmadım ama uygulaması kolay.

Göbeğim deli gibi kaşınıyor pijama değsin istemiyorum. Yağlarda çare etmedi
Benim de olmustu ilk hamileligimde eski kayitlardan baktim Ceradolin Losyon lipo, Bephanten kasinti giderici krem, m-furo ve de Nibulen yazmis. Benim ama hem karnim hem el ayak bileklerimde olmustu kasinti. Doktor normal son aylarda demisti. Sonra da hemen gecti zaten. Eger dayanilmayacak gibiyse yakinda bi nobetci eczaneden bak istersen.

yargı dizisinde ılgaz savcı var ılgaz ismini çoook beğeniyoruz ama türkiyede dizilerdeki isimler meşhur oluyor ya hani bir ara ufak tefek cinayetlerde mila diye bir kız vardı ondan sonra herkeste duyar olduk milayı
sizin seçenekler ne?

Ben ağrı kesici olarak arada kullanıyordum. Doktor 32 den sonra kullanma dedi. O yüzden söyledim.
Canim ben de her gün ecopirin kullanıyorum. Doktorum 34. Haftada keseceğiz unutma demişti defalarca. Kullanimi Kişinin durumuna göre değişyor belki de. Çünkü benim bebeğim yeterli beslenemiyor.

Cok begeniyosaniz koyun ne olacak ki 2 sene sonra o dizi unutulup gidecek. Sinifinda biraz fazla Ilgaz olur belki ama olsun bir zamanlar da Ahmetler, Mehmetler fazlaydi
Bizimki kiz ama erkeklerde tek favori ismim Ömer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…