Kızlar hastane çantasını hazırlamaya başladım. Benim eşyaları koymadan orta boy valiz nerdeyse doldu Milleti amma abartıyorlar diye eleştiriyordum gerçekten de valiz doluyormuş
Doktoruma yazdım. o da bana minoset ve kan sulandırıcı oksapar 0.4 kullanmamı tavsiye etti. Göbeğe iğne şeklinde yapılıyormuş ama hamileler koldan ya da bacaktan da yapıyorlarmış. Aranızda oksapar kullanan var mı? Siz nasıl kullandınız?
Benim de olmustu ilk hamileligimde eski kayitlardan baktim Ceradolin Losyon lipo, Bephanten kasinti giderici krem, m-furo ve de Nibulen yazmis. Benim ama hem karnim hem el ayak bileklerimde olmustu kasinti. Doktor normal son aylarda demisti. Sonra da hemen gecti zaten. Eger dayanilmayacak gibiyse yakinda bi nobetci eczaneden bak istersen.
Hangi isim canım diziyi bilmiyorum?
Kızda biz de hemen koymuştuk yanına 2.isimde zorlanmıştık onu da kayınbaba koymuştu kulağına okurken nüfusa tek yazdırdık ama.
Bunda yine iki isim kulağa tek isim nüfusa ama biri bile yok daha ortada
yargı dizisinde ılgaz savcı var ılgaz ismini çoook beğeniyoruz ama türkiyede dizilerdeki isimler meşhur oluyor ya hani bir ara ufak tefek cinayetlerde mila diye bir kız vardı ondan sonra herkeste duyar olduk milayı
sizin seçenekler ne?
Hoşunuza gidiyorsa bence herkeste var mı yok mu diye düşünmeyin.
Zaten içimize sinmiyor isimler. Hazır içinize sinen bir isim bulmuşsunuz o ayrıntıya takılmayın bence.
Canim ben de her gün ecopirin kullanıyorum. Doktorum 34. Haftada keseceğiz unutma demişti defalarca. Kullanimi Kişinin durumuna göre değişyor belki de. Çünkü benim bebeğim yeterli beslenemiyor.
yargı dizisinde ılgaz savcı var ılgaz ismini çoook beğeniyoruz ama türkiyede dizilerdeki isimler meşhur oluyor ya hani bir ara ufak tefek cinayetlerde mila diye bir kız vardı ondan sonra herkeste duyar olduk milayı
sizin seçenekler ne?
Cok begeniyosaniz koyun ne olacak ki 2 sene sonra o dizi unutulup gidecek. Sinifinda biraz fazla Ilgaz olur belki ama olsun bir zamanlar da Ahmetler, Mehmetler fazlaydi
Bizimki kiz ama erkeklerde tek favori ismim Ömer.
Canim ben de her gün ecopirin kullanıyorum. Doktorum 34. Haftada keseceğiz unutma demişti defalarca. Kullanimi Kişinin durumuna göre değişyor belki de. Çünkü benim bebeğim yeterli beslenemiyor.