2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri kullanıyorum 6binlik hep göbeğimden vurdum göbek daha az acıyor koldan bacaktan dha çok acıyor

Merhaba kızlar. Ben de korona ya yakalandım. Baş ağrısı, öksürük, eklem ağrısı, halsizlik ve hafif boğaz ağrım var. Ne yapmalıyım sizce?
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Ben de covit gecirdim.kabuguyla kaynattım limonu bal katip içtim öksürüğe sarımsaklı zeytinyağ kürü yaptim nette var. Nar ve mandalina tükettim.Magnezyum calsiyum vitaminleri vermişti dr um öncesi onlari kullanmak agrilarimi hafifletti.tez zamanda iyilesirsiniz inşallah

Teşekkürler Aşı olmamıştım. İlaç olarak parol kullanıyorum. Doktorım da minoset ve oksapar 0.4 kan sulandırıcı önerdi.
Insallah hafif atlatirsin. Ben de mahalle baskisi yuzunden pes ettim asi olucam dedim ama bir turlu kismet olmadi (). Iki gundur de hastayim. Grip veya usutme gibi daha cok. O yuzden tes olmaya da usendim zaten evden cikasim yok. Ates oksuruk yok ama halsizlik, bogaz agrisi ve burun tikanikligim var. Dun basim da cok agridi bugun gecti.
Bol bol dinlenmeliyiz.

Teşekkürler ben de nar mandalina elma tüketiyorum. Bitki çayları içiyorum. Amin inşallah

Teşekkürler inşallah korona değilsindir çünkü çok fena bir hastalıkmış. Dinlemek iyi geliyor.

Ben koldan bacaktan yapamıyorum çok acıyor o bölgeler karnımdan yaptım hep önce havasını al sonra göbek deliğine üç parmak koy oraya yap damara getiremeyen çalış çok morarıyor

Benim kaşınma değil ama bildiğin derim acıyor. Yanma gibi. Krem sürsem de ferahlamıyor.
Yanmada sanırım çatlak habercisi maalesef ne yapsam kar etmiyor.
İlk hamileliğimde tüm vücudum uzun süre kaşındı ve dr çocuğa alerjin var çekecen demişti kabus gibiydi.sürekli duş alıyordum. Şimdi sadece göbeğim ve memelerim. İlaçlara bakayım valla işe yarar çok teşekkürler
Off çatlama belirtileri bunlar bende ilk çocukta 35-36. Haftada bir gecede çatladım, ne sürsem fayda etmedi, oğlumun hediyesi olarak görüyorum artık
Aynen benimde oğlumda aniden çatlamıştım ve azda değildi alt tarafta. Aynada görünce şok geçirmiştim. Zor barıştım onlarla renkleri açıldıda som
Nradan biraz görünemz oldular.
Benim göbeğimin altı çatladı inşallah daha devam etmez
Ben daha görmedim yeni çatlak eskiden kalma var o da oğlumda son 3 günde çatlamıştım

Benim gunde bir ka kez hafif sancım oluyor
Normal mi acaba ya
Bunu 2.
3. Bebegi bekleyenler anlayabilir
Asagiya dogru hafif bir sancî

Su adet sancisi dedigimiz gibi mi ? Benimde mesela alt karin bolgemde adet sancilarim oluyor hafif hafif mesela
Kuzum tam adet sancîsî gibi değil
Adet sancısında karnım ağrırdı
Bu vajinaya dogru bir sancı
Cok sık olmuyor ama
Endiselendirdi
Acaba erken doğum filan mi olacak diye?
Yada kanala mı girmeye çalışıyor ki?
Bilemedim

Ya bu bebek beni kıvrandırıyor. Sol tarafımdan deve hörgücü gibi yükseliyor. Karnımın üstüne bir karın daha koymuş gibi.
Ayağa kalkıyor sanki karnımda.
Demin çatlayorum sandım çok gerildim acıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…