2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Cok geçmiş olsun canım
Hamileyken öksürük buyuk dert oluyor
Gecmis olsun. Ben keciboynuzu pekmezi oneririm sabah ac karnina 1 tatli kasigi ancak gebelikte herhangi bir sorun olustururmu bilmem ( ciger temizleme ozelligi var )
Şifa deposu ne zararı olacak sifa olsun
Herseyi. Fazlası zarar tabi
Aşırıya kacmamak lazım
Dut pekmezi tereyaginia duydum ama denemedim walahi. Bide çam kozalak bali oneriyorlar ama onuda denemedim venim vazgecilmezim organik keci boynuzu pekmezi cok ise yariyor gercekten
Bak bu terayagli karışımı deneyin
Dua edersiniz
Harika bisey
Annem hep yapardı
Bende cocuklarima hep yaptim
Dayanabildiginiz sıcaklıkta ozellikle gece yatarken icin sicak sicak
Aman dikkat edin yakmayin agzinizi

a

Allah seni ne güldüm
Ben simdilik gogus kalkani filan almadım
Alacagim seyleri minimal tutmaya çalışıyorum
Yinede bir suru eksik. Çıkıyor
İhtiyac hissettikce bazı seyleri alayım
Diyorum

Canım almam gerekenleri alıyım diyorum zamanında sonra alırım dediklerim alınmıyor hep kalıyor. Sıcağı sıcağına lazım şeyler alınsın . Hazır koca bişey anlamamişken

Sarımsak ve saf zeytinyagini karıştırın hemen kullanabilirsiniz kullanmadığımız da da dolapta saklayın ayak altına sürün gerekirse göğüs ve sırtınıza şurup gece yatin kalın çorapla sabah oldugunda size iltihap artıracaktır. Bir de yıkanmamış bir avuç koyun yünü nu yine göğsünüze gelecek şekilde teninize temas ettirin bu da öksürüğü kesecektir. Bu sene biz hastaliklari hep bu şekilde iyileştirdik ilaçlar fayda etmedi

Sanirim total 60 e geldi die hatirliyorum
Ama katlanan daha mantikli bakma ben acelecilgimden aldim yoksa soka katlanan sette geldiydi
Oooo Myyyyy fenalık gecirecegim simdi
Esimde gosterdi durdu
Almadım fiyat bile bakmadım
Yer yok ya
Yok iyi yapmışsın canım. Ben indirim günlerinden o katlanırların çamaşır sepetini aldım çok memnunum hiç yer kaplamıyor.

Ben aldim katlanır küvet seti. Pişman olacağımı sanmam

Oh oh icime su serptiniz
240 lira verdim tam takım
Filesi filan dahil

Oooo Myyyyy fenalık gecirecegim simdi
Esimde gosterdi durdu
Almadım fiyat bile bakmadım
Yer yok ya

Oh oh icime su serptiniz
240 lira verdim tam takım
Filesi filan dahil
Bosversene ben aglicam yer yok die senin kafan rahat edecek oyle dusun vence iyi yapmissin canim. Benim ardiyem var oraya koyacagim yer sorunum yok yoksa bende ka TT lanan tercih ederdim kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…