Bende anam babam yontemini dusunuyorumYetiyo muydu cnm islak havlu. Ben de boss makina almak istemem ama ihtiyac gibi gelio bi yandan da
Yetiyo muydu cnm islak havlu. Ben de boss makina almak istemem ama ihtiyac gibi gelio bi yandan da
YavÇok araştırıyor genel olarak herşeyiince işleri sever ben tam tersi ,2 haftadır yedi bitirdi göğüs pedi araştırıyor meme ucu kremi araştırmasi yapıyor bana söyleme onlar lazimm olacak hangisi iyiyse aliver diyorum
Canım git mutlaka iyi bir dr bulman gerekGece çok fazla hareketli olduğunu söyledim doğduktan sonra da böyle mi olur dedim genelde evet dedi
Ocak ayında geceleri halay başı olurum ben ahey ahey ahey
Yarın gideceğim ben de doğumdan önce halletmek daha iyi olacak.
Ben geceleri odanın içindeki nefes kokusundan rahatsız oluyorum. 3-4 saatte bir odayı havalandırıyorum havasız kalıyor gibi oluyor. Bebişi dondurur muyum acaba. Ona esmeyecek şekilde açsam dokunur mu
Havalandırmak cok guzel ama
@annemoniasp canım bebisi hasta edersinBebis odada yokken yaparsın
bizi çalışmamaya özendirmeyin=( Ben yasal olarak tabi 37de çıkmam lazım ama birinin sağlık sorunu sebebiyle 38 bitene kdr bile çalışabilirim umarım bebeğim 39dan önce gelmez. Normalde ben de bebek gelmeden biraz kitap fln okumak istiyorumBende ne meşgale bulayım diye bakıyorum örgü örerim kitap okurum gibi şeyler var aklımda şuan. Doğduklarında bencede vakit olmayacak
cok iyiymis bu babamız ya
Gogus pedi neymis
Dur aksam bi sorayim. Benimki biliyor mu acaba
Bi imtihan edeyim
Anca ihtiyaclari al diyor sagolsun
Dr a da sormussun Q Queen of the North sagol canım
Kendimi yorunca daha cok oluyor sanki
İyice dinlendim uyudum bugun gayet iyiyim
Bu arada şu vajina içine doğru kas ağrısı yaşayanlar vardı aramızda bende dahil onlar normal dedi çok şiddetli olmadığı sürece sorun yok dedi
Canım git mutlaka iyi bir dr bulman gerek
Devlet hastanesinde hamileyim diyince kapıdan yolluyorlar
Erteleme
Belki kucuk bir dokguyla halledilecek
@annemoniasp canım bebisi hasta edersin
Selam kızlar nasılsınız ben gene hastayım bu hamileligimi hep hastalıkla geçirdim bugün sağlık ocağına gittim ciğere inmiş dedi antibiyotik verdi nefes alamıyorum oksurmekten bildiğiniz bir bitkisel yöntem var mı öksürüğü azaltacak
Gecmis olsun. Ben keciboynuzu pekmezi oneririm sabah ac karnina 1 tatli kasigi ancak gebelikte herhangi bir sorun olustururmu bilmem ( ciger temizleme ozelligi var )Selam kızlar nasılsınız ben gene hastayım bu hamileligimi hep hastalıkla geçirdim bugün sağlık ocağına gittim ciğere inmiş dedi antibiyotik verdi nefes alamıyorum oksurmekten bildiğiniz bir bitkisel yöntem var mı öksürüğü azaltacak
Hep soyleidgim akim sarkisidir benimdeKafamda huniyle ela ela ye ye diye kırlarda bahçelerde dolaşasım var
Ben bugün hangi aklımla kiyafetleri yıkayıp ütüleyip dolabı silip hurclayip oturup bir iki bölüm Netflix disizi izleyip biraz kitap okumayı hayal ettim kidaha 1.level ı gecemedim ki niye demediniz baştan uzun sürer bu işler diye .Elektirik dağıtım şirketi ortaklık teklif ederse kabul edecin ,şu an kurutma çamaşır ve bulaşık ayri kulvarlardan yarışa başladı
Bende var buhar makinesi. Kışın peteklerden benim bile boğazım kuruyor uyurken, çok dert etmiştim valla kızım için. Annem de vardı ondan aldım yoksa sipariş vericektimBuhar makinesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hepsini karistirmim ilk karabiber balı denim yarın zencefil balı. Okullu yok ama ben hasta oluyorum sürekli benden de kızıma geçiyor covid olduktan sonra bağışıklığım inanılmaz düştü gerçekten çok kötüyüm kızım gene benden çok çok iyi inşallah bu son hastaligimiz olur bu seneGeçmiş olsun ,kara turp- bal ,karabiber -bal ,zencefil -bal karışımları öksürüğü söker aklıma gelirse yazarım yine .Okullu mu var evde niye böyle düzelemedin sen
Dut pekmezine organik tereyağ eritip sabah içiyorum ama keçi boynuzu gibi olmaz sanırım dimi hemen eşime aldirayim pekmezi çok sağolunGecmis olsun. Ben keciboynuzu pekmezi oneririm sabah ac karnina 1 tatli kasigi ancak gebelikte herhangi bir sorun olustururmu bilmem ( ciger temizleme ozelligi var )
Hepsini karistirmim ilk karabiber balı denim yarın zencefil balı. Okullu yok ama ben hasta oluyorum sürekli benden de kızıma geçiyor covid olduktan sonra bağışıklığım inanılmaz düştü gerçekten çok kötüyüm kızım gene benden çok çok iyi inşallah bu son hastaligimiz olur bu sene
Dut pekmezine organik tereyağ eritip sabah içiyorum ama keçi boynuzu gibi olmaz sanırım dimi hemen eşime aldirayim pekmezi çok sağolun
Dut pekmezi tereyaginia duydum ama denemedim walahi. Bide çam kozalak bali oneriyorlar ama onuda denemedim venim vazgecilmezim organik keci boynuzu pekmezi cok ise yariyor gercektenHepsini karistirmim ilk karabiber balı denim yarın zencefil balı. Okullu yok ama ben hasta oluyorum sürekli benden de kızıma geçiyor covid olduktan sonra bağışıklığım inanılmaz düştü gerçekten çok kötüyüm kızım gene benden çok çok iyi inşallah bu son hastaligimiz olur bu sene
Dut pekmezine organik tereyağ eritip sabah içiyorum ama keçi boynuzu gibi olmaz sanırım dimi hemen eşime aldirayim pekmezi çok sağolun
Markası ne peki bende almayı düşünüyorumBende var buhar makinesi. Kışın peteklerden benim bile boğazım kuruyor uyurken, çok dert etmiştim valla kızım için. Annem de vardı ondan aldım yoksa sipariş vericektim
Dut pekmezi tereyaginia duydum ama denemedim walahi. Bide çam kozalak bali oneriyorlar ama onuda denemedim venim vazgecilmezim organik keci boynuzu pekmezi cok ise yariyor gercekten
Bakkal yoğurdu asla yemiyorum hep kendim mayalarjm ama kefiri bir türlü beceremedim hazır tüketiyorum onu çok sağolunEv yoğurdu ev kefiri yapabiliyorsan bağışıklık için çok iyi zaten gebelikten dolayı ekstra düşüyor bagisiklikk .
Bugün mutlaka eşime aldirip sabah aç karnına ilk isim onu yemek olacak inşallah ise yarar nefes almam düzelirDut pekmezi tereyaginia duydum ama denemedim walahi. Bide çam kozalak bali oneriyorlar ama onuda denemedim venim vazgecilmezim organik keci boynuzu pekmezi cok ise yariyor gercekten
Sifa olsun insallahBakkal yoğurdu asla yemiyorum hep kendim mayalarjm ama kefiri bir türlü beceremedim hazır tüketiyorum onu çok sağolun
Bugün mutlaka eşime aldirip sabah aç karnına ilk isim onu yemek olacak inşallah ise yarar nefes almam düzelir
Ben koy pazarindan almistim ist bir avm de kurulmustu bir cok yerden denedim bi o kaldiydi inanilmaz memnun kaldim. Kargo yapiyorlar istersen teli var bi arastir ismini cismini. Bende kansizlikla basim dertte duzelmiyor ilaca ramen ama ben alengirliyim icemiyorum oglumda kullaniyorum canim ( alerjik astimi var ige si cok yuksek en kucuk hastalikta dayarim agzina oksurugune cok iyi geliyor )Nerden ne marka alıyorsun acaba ? Kan değerlerim sınırin biraz altında belki faydası olur bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?