2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Yetiyo muydu cnm islak havlu. Ben de boss makina almak istemem ama ihtiyac gibi gelio bi yandan da
Bende anam babam yontemini dusunuyorum en kotu hava makinamiz var burun icin aldigimiz zimbirtiyi İsmini unuttum iyimi ona dokup hafif uzaktan tutuyordum ogluma ise yariyordu

cok iyiymis bu babamız ya
Gogus pedi neymis
Dur aksam bi sorayim. Benimki biliyor mu acaba
Bi imtihan edeyim
Anca ihtiyaclari al diyor sagolsun
Dr a da sormussun Q Queen of the North sagol canım
Kendimi yorunca daha cok oluyor sanki
İyice dinlendim uyudum bugun gayet iyiyim
Bu arada şu vajina içine doğru kas ağrısı yaşayanlar vardı aramızda bende dahil onlar normal dedi çok şiddetli olmadığı sürece sorun yok dedi
Canım git mutlaka iyi bir dr bulman gerek
Devlet hastanesinde hamileyim diyince kapıdan yolluyorlar
Erteleme
Belki kucuk bir dokguyla halledilecek

Havalandırmak cok guzel ama

Bebis odada yokken yaparsın
@annemoniasp canım bebisi hasta edersin

Bende ne meşgale bulayım diye bakıyorum örgü örerim kitap okurum gibi şeyler var aklımda şuan. Doğduklarında bencede vakit olmayacak
bizi çalışmamaya özendirmeyin=( Ben yasal olarak tabi 37de çıkmam lazım ama birinin sağlık sorunu sebebiyle 38 bitene kdr bile çalışabilirim umarım bebeğim 39dan önce gelmez. Normalde ben de bebek gelmeden biraz kitap fln okumak istiyorum

Kafası karışık kadını yaptığı alintidan anlarim nihahahaa

Geçmiş olsun ,kara turp- bal ,karabiber -bal ,zencefil -bal karışımları öksürüğü söker aklıma gelirse yazarım yine .Okullu mu var evde niye böyle düzelemedin sen

Kafamda huniyle ela ela ye ye diye kırlarda bahçelerde dolaşasım var

Ben bugün hangi aklımla kiyafetleri yıkayıp ütüleyip dolabı silip hurclayip oturup bir iki bölüm Netflix disizi izleyip biraz kitap okumayı hayal ettim ki daha 1.level ı gecemedim ki niye demediniz baştan uzun sürer bu işler diye .Elektirik dağıtım şirketi ortaklık teklif ederse kabul edecin ,şu an kurutma çamaşır ve bulaşık ayri kulvarlardan yarışa başladı

Gecmis olsun. Ben keciboynuzu pekmezi oneririm sabah ac karnina 1 tatli kasigi ancak gebelikte herhangi bir sorun olustururmu bilmem ( ciger temizleme ozelligi var )

Hep soyleidgim akim sarkisidir benimde bende temizlik yapiyorum yapabildigim kadar iste

Geçmiş olsun ,kara turp- bal ,karabiber -bal ,zencefil -bal karışımları öksürüğü söker aklıma gelirse yazarım yine .Okullu mu var evde niye böyle düzelemedin sen
Hepsini karistirmim ilk karabiber balı denim yarın zencefil balı. Okullu yok ama ben hasta oluyorum sürekli benden de kızıma geçiyor covid olduktan sonra bağışıklığım inanılmaz düştü gerçekten çok kötüyüm kızım gene benden çok çok iyi inşallah bu son hastaligimiz olur bu sene
Gecmis olsun. Ben keciboynuzu pekmezi oneririm sabah ac karnina 1 tatli kasigi ancak gebelikte herhangi bir sorun olustururmu bilmem ( ciger temizleme ozelligi var )
Dut pekmezine organik tereyağ eritip sabah içiyorum ama keçi boynuzu gibi olmaz sanırım dimi hemen eşime aldirayim pekmezi çok sağolun

Ev yoğurdu ev kefiri yapabiliyorsan bağışıklık için çok iyi zaten gebelikten dolayı ekstra düşüyor bagisiklikk .

Dut pekmezi tereyaginia duydum ama denemedim walahi. Bide çam kozalak bali oneriyorlar ama onuda denemedim venim vazgecilmezim organik keci boynuzu pekmezi cok ise yariyor gercekten

Ev yoğurdu ev kefiri yapabiliyorsan bağışıklık için çok iyi zaten gebelikten dolayı ekstra düşüyor bagisiklikk .
Bakkal yoğurdu asla yemiyorum hep kendim mayalarjm ama kefiri bir türlü beceremedim hazır tüketiyorum onu çok sağolun
Dut pekmezi tereyaginia duydum ama denemedim walahi. Bide çam kozalak bali oneriyorlar ama onuda denemedim venim vazgecilmezim organik keci boynuzu pekmezi cok ise yariyor gercekten
Bugün mutlaka eşime aldirip sabah aç karnına ilk isim onu yemek olacak inşallah ise yarar nefes almam düzelir

Nerden ne marka alıyorsun acaba ? Kan değerlerim sınırin biraz altında belki faydası olur bana da
Ben koy pazarindan almistim ist bir avm de kurulmustu bir cok yerden denedim bi o kaldiydi inanilmaz memnun kaldim. Kargo yapiyorlar istersen teli var bi arastir ismini cismini. Bende kansizlikla basim dertte duzelmiyor ilaca ramen ama ben alengirliyim icemiyorum oglumda kullaniyorum canim ( alerjik astimi var ige si cok yuksek en kucuk hastalikta dayarim agzina oksurugune cok iyi geliyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…