2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Dun gece yatmadan o kadar çok şey yaptım ki çok şükür geceyi deliksiz geçirdim uzun bir aradan sonra herkesten Allah razı olsun böyle böyle geçecek inşallah ama bu hamileliğimde çok çektim inşallah bebişim saglikli dünyaya gelir
Benim normalde polikistik over im var iki çocuğum da da yumurta geliştirici ilaçlarla tedavi görerek hamile kaldım bir yıl uğraştım korunmasam bilemiyorum olmaz olmaz olacağı tutar daha üçüncüyü istemiyorum rabbim olmayana versin çocuk hasreti ile yanana versin ama nasıl korunacağımi da bilmiorm prezervatif bana göre değil nedense spinal i doktorum ile görüşeyim en mantıklısı bu olacak sanırım

3 sepet ütülenecek eşya var ay ay cins cins ayırdım şimdi dolabını silip ütüleyip yerleştirmesi kaldı sorun şu ki bende o enerji yok şu an kocam olacak adam da bugün yoğun olacam dedi evden çalışıyor ama eve bazen faydası olmuyor neyse kahvaltı çay kahve servisi yaparsın napim dedim o da iş

Günaydın arkdşlar bebek arabası almayan varsa benm gibi kanz y go şu an trendyolda indirimde 2400 tl ye düştü resimlerde puset gözükmüyo ama puset dahil fiyatı o hem kabin sistem hem travel videolarını izlemiştim ben youtube da çok beğendim arabayı belki kasım sonunda iyice düşer fiyatı ama siz yine de düşünün derim

Yaa çok iyi, inşallah biran önce geçerde, Bebişlerin izi sağlıkla kucaklarız, artık az kaldı

Bütün gece rüyamda ıslak hamburgerler uçuştu durdu Yarabbim bu hamileleğimde iştahımla sınandığım kadar bişeyle sınanmadımGidip yesem bugun çok zararlı değildir dimi ya
Az zararli arada canim isteyince islagindan degil ama kurusundan yiyorum wallahi ben durduramiyorum kendimi

Gunaydin kizceler zaman sorunsuz su gibi aksin insallah artik ben dogurdum iyiyiz gazi var guzu var gak dedi guk dedi yazilarini gorelim
Biran doğurdun sandım Allah seniiii
Bütün gece rüyamda ıslak hamburgerler uçuştu durdu Yarabbim bu hamileleğimde iştahımla sınandığım kadar bişeyle sınanmadımGidip yesem bugun çok zararlı değildir dimi ya
Bende bütün gece börek gördüm rüyamda sabah kalkar kalkmaz sipariş verdim rahatladım

Bende doğurdum rüyamda emzirmeye çalışıyorum bebekler küçücük emzirene kadar canım çıkıyor kimse yardım etmeyecek mi diye annemlere kızıyorum falan bütün gece mücadeleyle geçti

Günaydın hanımlar. Beni de bu aralar insanlar boguyorlar. Bak büyük küçüğü nasıl kıskançlık... sen küçüğü kucağına alamayacaksin. Büyük sana çok düşkün hele gör ne kıskançlık krizleri olacak dediklerinde tepemin taşı atıyor .

Herkesin her dediğine takılmamak lazım birazda anne babayla alakalı bir durum diye düşünüyorum, bebeğin bakımına vs büyüğü de ortak ederseniz bence kıskançlık olmaz

İnsanlar zevk alıyor çünkü karşısındakinin zor duruma düşmesinden, bi güzel düşünen yok, evet çocuk illa kıskanacak, öyle diceğine sen annesin ikisinde yetersin deseler

Herkesin her dediğine takılmamak lazım birazda anne babayla alakalı bir durum diye düşünüyorum, bebeğin bakımına vs büyüğü de ortak ederseniz bence kıskançlık olmaz
Ya işte onlar çocuk büyütürken yasamislar ya benim de yaşayacağım kanaatindeler.

Kızlarr alışverişim başlamışken hemen size sorularımı sorayım
1. Göğüs pompası hangi marka alayım? Lansinoh, mamajoo veya kiwi mi? Yoksa hiç bu markalarla bakmayıp direkt Philips avent mi alsam?
2. Yatak olarak yataş marka falan mı aldınız yoksa direkt ebebek te satılan markalar mı?
3. Bebek arabası.. cybex leri çok beğeniyorum ama çok pahalı.. hafif olsun istiyorum bagaja sığsın ama aynı zamanda cybex ler kadar içi rahat olsun istiyorum ama o kadar para vermekte istemiyorum

Göğüs pompası avent aldım gayet güzel çekimi var kademeli zaten, diğerlerini bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…