2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Normal şartlarda hiç sallamayan bir insanım da işte hamilelik hormonundan hassaslastim iyice. Evet ya ülkemizde kadının halinden kadın anlamıyor ne yazikki. Bana da birinci oğlum bu hamileliğimde de oğlum olacak Allah'ın izniyle duyan insanlar ne kadar üzüldü erkek olacak diye. Gören onlar büyütecek zanneder. Ben de onlar öyle söyledikçe sanki bebeğim kendini kötü hissediyor gibi düşünüyordum. Allah ne verdiyse kabulumuz kır erkek fark etmez ama bu muhabbetler içi boş gerçekten

Tasarruf yapıyorum ben
Ütüsüz katlayıp koyuyorum bir şey olmuyor. Gömlekleri de askıya asarak kurutuyorum çoğu ütü istemiyor oldu bitti
Ne bilim anam benim makinami kiristirior napuor. Esimin cogu gomlegi su kolay utu grubundan onlar cok kirismiyor ama oglumun fanilalari flan burus burus cikiyor wala okulada gidio haliyle utusuz olmuyor. Ehh elim degmisken toz bezlerine kadar utuluyorum ama vu ara saldim cayira mevlam kayira modundayim

Tasarruf yapıyorum ben
Ütüsüz katlayıp koyuyorum bir şey olmuyor. Gömlekleri de askıya asarak kurutuyorum çoğu ütü istemiyor oldu bitti
Ay ben de hiç ütü falan yapamam. Eşim sabahları söylene söylene yapıyo kendi ütüsünü
Halbuki akşamdan ütüleyip hazırlasa daha rahat edecek

Çocuğu olan yapacak mecbur haklısın
Bende çocuk yok yeni gelecek işte imtihanım başlıyor

Ben avent aldım pompayı 1000 liraya düşünce aldım indirimden yatakta park yatağın içine yataş tan aldım odalarında ki de beşikle hediye gelen yatak var memnun kalmazsam değiştirecem bebek arabası almadım chicco düşünüyorum

Allah'tan bana telefonda diyorlar zaten aşı falan da olmadığım icin kimseye gitmiyorum herkeste kovid konusunda hassas olduğunu için bize gelmiyor ama çocuğun yaninda diyen olursa uyaririm. Çocuk kiskanmayacak olsa bile aklına kıskançlık fikrini vermiş oluyorlar. Ben hep oğlum kardeşini koruyacak onu gidiklayacak agladiginda elini tutacak kardeşi sakinlesecek falan diyorum.

Ben göğüs pompası lansinoh manuel alacağım arkadaşım onu önerdi. Yatak olarak park yatağına kaliteli birşey almadım çünkü 1 sene bile yatırmayı düşünmüyorum, ama odasındaki yatağına kaliteli işbir yatak aldım. Bebek arabası olarak da chicco goody aldım bi indirimde puşetle birlikte 3800’e yakaladım, şuanda pahalı olabilir ama indirim olabiliyor trendyolda anlık. Aşırı hafif ve tek tuşla açılıp kapanıyor. Cybex’e benziyor yapısı ikisini de mağazada görüp denedim ve hamile halimle taşıdım

Ay ben de hiç ütü falan yapamam. Eşim sabahları söylene söylene yapıyo kendi ütüsünü
Halbuki akşamdan ütüleyip hazırlasa daha rahat edecek
Bende hiç ütü yapmam, eşim yapar giyinir ütü masası hep açık ama kaldırmak zorunda kalacağım çünkü çocuk odasında Ütü işi çıkıcak sanırım bana

Lansinoh elektrikli pompa aldım. Bebek arabası kanz travel sistem aldım. Yatağı da mobilyasını aldığım yerde hediye olarak verdiler bamboo

Merhaba. Kızlar biz günden güne daha iyi oluyoruz çok şükür Rabbime .
2 güne bir gidip minik serçemizi görüyoruz .
En az daha 3 hafta doğum yaptığım hastanede kalacak . Sonra bizim buradaki hastaneye sevk edecekler .
Sütümü evde sağıp götürüyoruz .
İnşAllah bir an önce toparlansın evine gelsin ayrı gayrı olmuyor ayrılmak çok zoruma gidiyor .
İnşAllah bu günlerde geçecek . Rabbime şükür olsun bu günlerimize .
Doğduğu zaman 1.055 gr dı dün 1.190 olmuştu yavaş yavaş büyüyor çok şükür . Darısı sizlere inşAllah. Mis kokulu yavrularınıza kavuşun bir an önce . Ama acele etmeyin büyüsünler ondan sonra gelsinler . Bizden böyle kızlar .

bende aynıyım. aynen Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin. ben ilk çocuğumdan sonra 3 düşük yaptım. o yüzden bu aylara gelmek ve onun sağlıklı olduğunu bilmek en büyük nimet. ayrıca erkek çocuğuna erkek kardeşte bence çok iyi olur. birlikte takılırlar işte :)) şükür ki bize çok öyle kız erkek muhabbeti yapılmadı. sağolsun etrafımdaki insanlar düşünceliler.

Döverim adamı
Kendim cocukken yaşadım aynı seyi
Öyle net hatırlıyorum ki
Cok seviniyordum
Kardesim olacak diye
Böyle seyler diye diye istememeye başlamıştım
Hele biri vardı seni artık kimse sevmez diyordu
Aşırı seviliyordum cok ilgi vardı tum sülalede
Ama dogdugunda bisey olsada eve gelmese
Diyordum icimden
O yuzden kırmızı cizgimdir
En ufak bisey soyleyem ağzının payını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…