2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

Bu arada geceleri WC ye sıkıştığımda bebeğimin tekmeleriyle uyanıyorum. Acaba mesanem onu rahatsiz ediyor da o bu sebeple mi tepikliyo anlamadım her onun tepigine uyandığımda kendimi WC ye atıyorum.

Ayyyy gelen gidende benin ogluma senin pabucun dama atilcak yeni bebek geluo dio varya bogasim geliyor. Bide cocugumu taniyorlar yani asiri hassas seytan gebert oracikta dio resmen

1. Ponpan lansinoh memnunum ama imkanin varsa ameda oneririm ( biraz fazla pahali ama cok iyi )
2 yatagini ben minicodan aldim ince visco
3 cok sey istedin gibi grldi umarim bulursuun fikrim yok ben kanz prag single model aldim icine ayrica araba yatagi aldim konforlu gibi gorunuyor

Yatak olarak e bebegin yatağını aldık biz bu ince olanlar varya park yatak için onlardan aldık gayet güzel

Ya işte onlar çocuk büyütürken yasamislar ya benim de yaşayacağım kanaatindeler.
ya insanlar konuşur benim en yakın arkadaşım hamileliğinde bırak kusmayı bir kere midesi bile bulanmamıştı ben ilk aylar ilaçlarla bile zor dayanıyorm günde en az 3 kere çıkartıyorum çıkartmazsam da bişey yiyemiyorum açım zayıflıyorm fln, bu arkadaşım bana sen bi de lohusalığı gör daha zor diyodu. Benim yaşadığımı yaşamayan kusmayan midesi hiç bulanmayan biri nası yorum yapabilir ki. Bununla ilgili bi yazı okumuştm hamileyken ortaya çıkan - daha bunlar iyi günlerin - topluluğu kadınlar:)

Canım günaydın. Hiç bozma moralini. Bizim millet negatif konuşmaya bayılır. Hamile olduğumu öğrendiğimde bir tane güzel konuşan arkadaşım olmadı. Bebek gazlı olursa şöyle kötü olur böyle mahvolursun, biri yardım etmezse bitersin. Ben bilmem kaç ay lohusa depresyonu yaşadım. Bazı kadınlar dayanamayıp bebeğini camdan atabiliyormuş falan Hamile kadına söylediklerine bak. Bir de erkek olduğunu öğrenince saçmalayanlar oldu. Keşke kız olsaydı erkek çocuk şöyle yaramaz olur böyle canına okur falan En sonunda hepsini sessize aldım. Olumsuz konuşan herkesi susturuyorum. Herkesin hamileliği de bebeği de şartları da psikolojisi de farklı. Belki çok çaresiz hissettiğim anlar olacak ama bundan kime ne sanki ben yorulup bunalınca 'bak gördün mü biz sana demiştik' diyip sevinecek bir kitle var. Bunların hepsi de kadın üstelik. Kadının kadının halinden anlaması gerekirken bizim kadınlarımız negatif yorumlar yapıp yeni doğum yapmış annelerin üzülmesine neden oluyorlar. Benim yabancı arkadaşlarım da var. Onlarda hiç böyle muhabbetler yok. Havasından mıdır suyundan mıdır bizim milletin böyle her konuda sanki kendisine fikri sorulmuş gibi hadsiz hadsiz konuşma huyu var maalesef. O yüzden hepsine kulağına kapat hiç umrunda olmasın.

Kızlar bu sabah tartıldım geçen haftadan beri 1 kg hatta 1,3 kg kdr vermiş çıktım normal mi bu? Tartım da hep gramı gramına doğru ölçerdi ama bozuldu mu acaba diyorum. Az da yemedim bu hafta hatta 3 gn üst üste tatlı yedim açıkçası. Az yesem normal derdim..

Acaba ödem vardı da onu mu attın

kesinlikle aynısı bende de var, yardımcısız yapamazsın... Hepsinin suratına ben yaparm beceriksiz olan sizsiniz diyesim gelio. Çalışmayan ve 2 çocuğu da okula gittiği halde yanında hala yardımcısı olan kadın bana yapamazsn çok zor diyo. Ben evelallah 8 senedir hep işe gidiyorum hep gelip yemeğimi yapıyorm dolabımda muhakkak bi çorba bi sebze bi tencere yemeği olur, haftada 2 3 spora da giderim iyi kötü evimi de derleyip toplarım ben çalışırken bunları yapabildiğime göre çalışmadığım dönemde tek başıma bebeğime de iyi kötü bi şekilde bakabilirim. HAYIR AYNI ŞEY DEĞİL!miş... Çalışmaya başlayınca zaten ister istemez bi yardımcı almam gerekecek diyorum. SEN ŞİMDİDEN AL ÇOK ZOR... offf yoruyo beni şımarık insanlar ya. Bi de onlara kalsa babamla çalıştığım için tüm gün çalışmam da saçma, niye 3te 4te çıkmıyosun derler.. Şımarık arkadaşlarımdan bıktım açıkçası..

Bi de dediğin gibi 'aaa erkek mi, e olsun'cular var. İnsanlar tanımadan bunu diyolar bi de beni tanımıyo mesela, ben geçen sene kızımı kaybettim zaten, şimdi göbeği gören hayırlı olsn cinsiyet ne, erkek, aa inşallah bi de kızın olur. ....

bazen söylüyorum suratlarına malesef kaybettim kızımı kısmet sağlıklı olsun da diyorum. Belki utanırlar diye ama sanmam.
Bundan önce de bebeğimiz olmadı 2 3 sene tüp bebekle uğraştık o zaman da ne zaman bebek yapıcancılar vardı. Bi adam var burada bizim firmaya bişeyler satan hep gelir, sürekli bana baban ne zaman dede olcak derdi. Adamı hala göresim yok inan hala, okdr nefret etmişim ki aslında tonton bi adam ama tiksindirdi işte kendisinden. Geçende göbeğimi gördü gereksiz sevindi ztn..

Aynı gün yapmaya çalışma. Ben yoruldukça uzandım öyle bitirdim. Evde bebişin kıyafeti hariç ütülü olan bir şey yok

Bütün gece rüyamda ıslak hamburgerler uçuştu durdu Yarabbim bu hamileleğimde iştahımla sınandığım kadar bişeyle sınanmadımGidip yesem bugun çok zararlı değildir dimi ya
İlk 3 ayda canım çekti yedim arkasından da bulantiyla çıkardım tiksiniş o tiksiniş

Bütün gece rüyamda ıslak hamburgerler uçuştu durdu Yarabbim bu hamileleğimde iştahımla sınandığım kadar bişeyle sınanmadımGidip yesem bugun çok zararlı değildir dimi ya

Ay dün aynı ben
Dün kocam sağolsun canımı çektirdi tam gece 12 de. Videolarını izlemiş tarifini öğrendim yarın sana yapıyım mı diye gelmiş. Yarın yapılacak şeyi geceden canımı çektirdi.

Alsam içi tam pişiyor mu onların güveneceğim. Canım da çekiyor ne zamandır.

Bu arada geceleri WC ye sıkıştığımda bebeğimin tekmeleriyle uyanıyorum. Acaba mesanem onu rahatsiz ediyor da o bu sebeple mi tepikliyo anlamadım her onun tepigine uyandığımda kendimi WC ye atıyorum.
Bende hala Wc ye sıkışma durumu yok nedense . Acaba daha pozisyon almamış olabilirmi ?

Araba olarak biz Joie litetrax 4 travel sistem aldık çok kullanışlı geldi bana

Suyu mu az içiyorsun. Ya da gaz vardı gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…