- 13 Şubat 2016
- 1.281
- 1.741
- 133
- 35
İnsanlar zevk alıyor çünkü karşısındakinin zor duruma düşmesinden, bi güzel düşünen yok, evet çocuk illa kıskanacak, öyle diceğine sen annesin ikisinde yetersin deseler
Doğru tespit ettin. Zaten kıskançlık illaki olacak kabul ediyorum bunu ama hayattaki en kötü şeymiş gibi ankattiklarinda hamilelik hormonlarının da baskısıyla ortalığı yakasim geliyobı de zaten acaba ikisine de yetebilir miyim korkulari varken hiç yapıcı konuşmalar değil.
Ayyyy gelen gidende benin ogluma senin pabucun dama atilcak yeni bebek geluo dio varya bogasim geliyor. Bide cocugumu taniyorlar yani asiri hassas seytan gebert oracikta dio resmenGünaydın hanımlar. Beni de bu aralar insanlar boguyorlar. Bak büyük küçüğü nasıl kıskançlık... sen küçüğü kucağına alamayacaksin. Büyük sana çok düşkün hele gör ne kıskançlık krizleri olacak dediklerinde tepemin taşı atıyor .
1. Ponpan lansinoh memnunum ama imkanin varsa ameda oneririm ( biraz fazla pahali ama cok iyi )Kızlarr alışverişim başlamışken hemen size sorularımı sorayım
1. Göğüs pompası hangi marka alayım? Lansinoh, mamajoo veya kiwi mi? Yoksa hiç bu markalarla bakmayıp direkt Philips avent mi alsam?
2. Yatak olarak yataş marka falan mı aldınız yoksa direkt ebebek te satılan markalar mı?
3. Bebek arabası.. cybex leri çok beğeniyorum ama çok pahalı.. hafif olsun istiyorum bagaja sığsın ama aynı zamanda cybex ler kadar içi rahat olsun istiyorum ama o kadar para vermekte istemiyorum
Yatak olarak e bebegin yatağını aldık biz bu ince olanlar varya park yatak için onlardan aldık gayet güzelKızlarr alışverişim başlamışken hemen size sorularımı sorayım
1. Göğüs pompası hangi marka alayım? Lansinoh, mamajoo veya kiwi mi? Yoksa hiç bu markalarla bakmayıp direkt Philips avent mi alsam?
2. Yatak olarak yataş marka falan mı aldınız yoksa direkt ebebek te satılan markalar mı?
3. Bebek arabası.. cybex leri çok beğeniyorum ama çok pahalı.. hafif olsun istiyorum bagaja sığsın ama aynı zamanda cybex ler kadar içi rahat olsun istiyorum ama o kadar para vermekte istemiyorum
ya insanlar konuşur benim en yakın arkadaşım hamileliğinde bırak kusmayı bir kere midesi bile bulanmamıştı ben ilk aylar ilaçlarla bile zor dayanıyorm günde en az 3 kere çıkartıyorum çıkartmazsam da bişey yiyemiyorum açım zayıflıyorm fln, bu arkadaşım bana sen bi de lohusalığı gör daha zor diyodu. Benim yaşadığımı yaşamayan kusmayan midesi hiç bulanmayan biri nası yorum yapabilir ki. Bununla ilgili bi yazı okumuştm hamileyken ortaya çıkan - daha bunlar iyi günlerin - topluluğu kadınlar:)Ya işte onlar çocuk büyütürken yasamislar ya benim de yaşayacağım kanaatindeler.
Canım günaydın. Hiç bozma moralini. Bizim millet negatif konuşmaya bayılır. Hamile olduğumu öğrendiğimde bir tane güzel konuşan arkadaşım olmadı. Bebek gazlı olursa şöyle kötü olur böyle mahvolursun, biri yardım etmezse bitersin. Ben bilmem kaç ay lohusa depresyonu yaşadım. Bazı kadınlar dayanamayıp bebeğini camdan atabiliyormuş falanGünaydın hanımlar. Beni de bu aralar insanlar boguyorlar. Bak büyük küçüğü nasıl kıskançlık... sen küçüğü kucağına alamayacaksin. Büyük sana çok düşkün hele gör ne kıskançlık krizleri olacak dediklerinde tepemin taşı atıyor .
Acaba ödem vardı da onu mu attınKızlar bu sabah tartıldım geçen haftadan beri 1 kg hatta 1,3 kg kdr vermiş çıktım normal mi bu? Tartım da hep gramı gramına doğru ölçerdi ama bozuldu mu acaba diyorum. Az da yemedim bu hafta hatta 3 gn üst üste tatlı yedim açıkçası. Az yesem normal derdim..
kesinlikle aynısı bende de var, yardımcısız yapamazsın... Hepsinin suratına ben yaparm beceriksiz olan sizsiniz diyesim gelio. Çalışmayan ve 2 çocuğu da okula gittiği halde yanında hala yardımcısı olan kadın bana yapamazsn çok zor diyo. Ben evelallah 8 senedir hep işe gidiyorum hep gelip yemeğimi yapıyorm dolabımda muhakkak bi çorba bi sebze bi tencere yemeği olur, haftada 2 3 spora da giderim iyi kötü evimi de derleyip toplarım ben çalışırken bunları yapabildiğime göre çalışmadığım dönemde tek başıma bebeğime de iyi kötü bi şekilde bakabilirim. HAYIR AYNI ŞEY DEĞİL!miş... Çalışmaya başlayınca zaten ister istemez bi yardımcı almam gerekecek diyorum. SEN ŞİMDİDEN AL ÇOK ZOR... offf yoruyo beni şımarık insanlar ya. Bi de onlara kalsa babamla çalıştığım için tüm gün çalışmam da saçma, niye 3te 4te çıkmıyosun derler.. Şımarık arkadaşlarımdan bıktım açıkçası..Canım günaydın. Hiç bozma moralini. Bizim millet negatif konuşmaya bayılır. Hamile olduğumu öğrendiğimde bir tane güzel konuşan arkadaşım olmadı. Bebek gazlı olursa şöyle kötü olur böyle mahvolursun, biri yardım etmezse bitersin. Ben bilmem kaç ay lohusa depresyonu yaşadım. Bazı kadınlar dayanamayıp bebeğini camdan atabiliyormuş falanHamile kadına söylediklerine bak. Bir de erkek olduğunu öğrenince saçmalayanlar oldu. Keşke kız olsaydı erkek çocuk şöyle yaramaz olur böyle canına okur falan En sonunda hepsini sessize aldım. Olumsuz konuşan herkesi susturuyorum. Herkesin hamileliği de bebeği de şartları da psikolojisi de farklı. Belki çok çaresiz hissettiğim anlar olacak ama bundan kime ne sanki ben yorulup bunalınca 'bak gördün mü biz sana demiştik' diyip sevinecek bir kitle var. Bunların hepsi de kadın üstelik. Kadının kadının halinden anlaması gerekirken bizim kadınlarımız negatif yorumlar yapıp yeni doğum yapmış annelerin üzülmesine neden oluyorlar. Benim yabancı arkadaşlarım da var. Onlarda hiç böyle muhabbetler yok. Havasından mıdır suyundan mıdır bizim milletin böyle her konuda sanki kendisine fikri sorulmuş gibi hadsiz hadsiz konuşma huyu var maalesef. O yüzden hepsine kulağına kapat hiç umrunda olmasın.
bilmiyorum ki, bir iki gün sonra yeniden tartılcam yine düşükse direk doktora.. Hareketleri fln iyi allahtan bebeğin.Acaba ödem vardı da onu mu attın
3 sepet ütülenecek eşya var ay ay cins cins ayırdım şimdi dolabını silip ütüleyip yerleştirmesi kaldı sorun şu ki bende o enerji yok şu ankocam olacak adam da bugün yoğun olacam dedi evden çalışıyor ama eve bazen faydası olmuyor neyse kahvaltı çay kahve servisi yaparsın napim dedim o da iş
Kız deme zaman yaklaştıkça tirsma başladı inşallah sağ salim alırız elimize hepimizGunaydin kizcelerzaman sorunsuz su gibi aksin insallah artik ben dogurdum iyiyiz gazi var guzu var gak dedi guk dedi yazilarini gorelim
İlk 3 ayda canım çekti yedim arkasından da bulantiyla çıkardım tiksiniş o tiksinişBütün gece rüyamda ıslak hamburgerler uçuştu durdu Yarabbim bu hamileleğimde iştahımla sınandığım kadar bişeyle sınanmadımGidip yesem bugun çok zararlı değildir dimi ya
Ben gece yatarken öğlen yemeğini hayal ederek yatıyorum mutlu oluyorum düşündükçeBiran doğurdun sandım Allah seniiii
Bende bütün gece börek gördüm rüyamda sabah kalkar kalkmaz sipariş verdim rahatladım
Al bendende o kadar dag gibi oldu utu ve gozumun onunde duruyor ne topluyorum ne utuluyorum hep bugun yarin bugun yarinAynı gün yapmaya çalışma. Ben yoruldukça uzandım öyle bitirdim. Evde bebişin kıyafeti hariç ütülü olan bir şey yok
Bütün gece rüyamda ıslak hamburgerler uçuştu durdu Yarabbim bu hamileleğimde iştahımla sınandığım kadar bişeyle sınanmadımGidip yesem bugun çok zararlı değildir dimi ya
Bende hala Wc ye sıkışma durumu yok nedense . Acaba daha pozisyon almamış olabilirmi ?Bu arada geceleri WC ye sıkıştığımda bebeğimin tekmeleriyle uyanıyorum. Acaba mesanem onu rahatsiz ediyor da o bu sebeple mi tepikliyo anlamadımher onun tepigine uyandığımda kendimi WC ye atıyorum.
Araba olarak biz Joie litetrax 4 travel sistem aldık çok kullanışlı geldi banaKızlarr alışverişim başlamışken hemen size sorularımı sorayım
Kızlar bu sabah tartıldım geçen haftadan beri 1 kg hatta 1,3 kg kdr vermiş çıktım normal mi bu? Tartım da hep gramı gramına doğru ölçerdi ama bozuldu mu acaba diyorum. Az da yemedim bu hafta hatta 3 gn üst üste tatlı yedim açıkçası. Az yesem normal derdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?