2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Bizim de buraya yakın Anpagross var uygun ürünleri oluyor sık takip etmem lazım 84 lü sleepy yo ordan 40 liraya almıştım 70 li primayida 60 TL'ye
Yanliz ilk bebe mi senin primaya alistiktan sonra sleppye veya sleppye alisip baska herhangi bir beze gecerken muhakkak capraz gecis uygula ben asiri pisik yasamistim ...

Evet ilk bebe . Çapraz geçiş nasıl oluyor canım
Mesela bebe dogdu ilk bir kac ay prima kullandin ama sinra degismek isteyip slepyye geciceksin baslangic ta gun icinde 3 prima 1 sleppy ertesi gun 2 prima 2 sleppy sonra 1 prima 3 slepy gibi bebegin poposuna gore adetler eski bezden yeni beze azalan adeltlerle gecmeli
Anlatabildim umarim. Oglumda bilmiyordum bunu 1.5 sene prima kullandiktan sonra sleppye gectim ve omrumun en kotu donemiydi pisik asla gecmedi sleppye sikayet ettim vs incelemeler yapildi ve sleppy uzmanlari arayarak hangi bez olursa olsun bez degisikliginde bu adimlari izlemem gerektigini anlatmislardi. Sonra gercekten denedim dediklerini ve 0 skinti ile gecisi yaptik

Aynı şey benim de başıma geldi, molicikolata kargo ücretini isteyip, sonra tekrar kargo ücreti gelince, kusura bakmayın IBAN atın ödeyelim dediler. Ama öderler mi bilmem. Biraz araştırma yapınca haklarında çok şikayet olduğunu gördüm, zaten isimlerini değiştirmişler önceden cikolabcikolata ismiyle Instagramdalarmiş, ben de önceden pek araştırmadan verdim siparişi neyse artık yapacak bir şey yok, ama çikolata siparişi vermek isteyen olursa diye uyarmak istedim.

Bunu öğrendiğim iyi oldu bu şekilde uygulama yaparım. Hem erkek bebekler daha hassas oluyormuş. Teşekkür ederim

Kizlar sonunda biz de bebisimizin yatagini ve bebek arabamizi aldik. Besik olarak meltem anne yani karyola aldik. Araba olarak da kanz x-go plus aldik. Aslinda ben hafif bebek arabasi bakıyordum ama istedigim gibi bir urun bulamadim. Cift yonlu olusu ve konforlu durusundan oturu bunu tercih ettik

Sürekli tuvalete kalk, saçma saçma rüyalar, uykuya dalamama, sabahın köründe kurt gibi aç uyanma 2 lokma yiyince de doymuşum gibi geliyor
2 lokma yiyince doyma haricinde ben de böyleyim Benim de yemeklerden sonra müthiş bir uyku bastırıyor asla karşı koyamıyorum. Gözümü açamıyorum resmen.

Senin ne zaman başına geldi bu durum? Bana yazıyor yoğunluktan gönderemedik. Gönderene kadar rahat bırakmıycamŞikayet edemiyor muyuz? Ben şahsen etmeyi düşünüyorum ama nereye edeceğim bilmiyorum

Senin ne zaman başına geldi bu durum? Bana yazıyor yoğunluktan gönderemedik. Gönderene kadar rahat bırakmıycamŞikayet edemiyor muyuz? Ben şahsen etmeyi düşünüyorum ama nereye edeceğim bilmiyorum
Geçen hafta sipariş vermiştim, ama vermez olaydım, ben de suç duyurusunda bulunmayı düşünüyorum. Siparişim az önce geldi, o da yanlış geldi, kargo parasını da göndermezler zaten. Şimdi üstlerine ilettiklerini söylüyorlar, ama bu durum çözülmez, internette haklarında çok şikayet varmış, keşke önceden baksaydim, bana da ders oldu.

Bak şuan çok sinir oldum.

Bak şuan çok sinir oldum.
Ben de aşırı sinir oldum ama sonuca ulaşsın ulaşmasın, her yere şikayet edeceğim. Olay para değil, hamileyiz zaten büyük heveslerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, insanların duygularıyla oynuyorlar. Artık para kolay bulunmuyor zaten, ne güzel ya herkesten böyle kargo parası numarası ile para koparsalar oooo Neyse daha fazla üzmeyelim kendimizi.

Bugün gönderceklerini söylediler gene yazdım senden sonra. Siz bunu alışkanlık haline getirmişsiniz. Az önce biri ile konuştum onunda başına gelmiş. İlla çirkinleşmek mi gerekiyor falan yazdım ki yaparım. Birsürü yorum yaparım ana sayfasına dediğin gibi üzmeyelim kendimizi. Şikayetimizi ederiz bizde.

250 den 200 yapmışlar Hepsiburada da ama sayıyı azaltmişlar canım . Eskisi 204 taneydi bu 116 o yüzden pahalıya geliyor ben almadım Trendyol dan aldım daha uygundu

Hamile kadının zekasıyla kimse dalga geçmesin

Bende eşime diyorum sürekli bebeğimsu canımsu gerçi herkese diyebiliyorum ben ortam fark etmeksizin bir keresinde hastama demiştim bebeğimsu diye sonra toparladimm neyse ki benden küçük yanlışa mahal vermedik

Kızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda

Cok gecmis olsun sansin varmis erken teshis her zaman onemlidir biliyorsun ki. Arada sinirlenince benimde tansiyonum cikiyor ama her zaman degil. Sinirda dedigin tansiyonun kaca kac canim

Geçmiş olsun canım tansiyon dışında karın ağrısı da mı yapıyormuş, iyi fark edip gitmişsin doktora erkenden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…