2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kizlar sleppy islak mendil hepsi burada da 2. Si 1 tl kampanyasi var 110 tl ye 70×24 paket geliyor baya uygun bence bakin derim

Canım çok geçmiş olsun. Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın merak etme

Geçmiş olsun. Allah şifa versin. Dua edeceğim

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa sürede atlatırsın

Çok geçmiş olsun tansiyonunuz kaç çıkmıştı idrarda protein mi bakıldı bendede tansiyon takibi yapılıyor. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız

Çok geçmiş olsun canım, moralini yüksek tut, inşallah her şey sen ve bebişin için yolunda ilerler,dualarım sizinle

Geçmiş olsun canım tansiyon dışında karın ağrısı da mı yapıyormuş, iyi fark edip gitmişsin doktora erkenden.
Benim gecen seneki preeklampside tam midemin oralarda bi agri olmusti mide gazi sanmistm bi turlu gecmemisti. Midedeki agriyla birlikte omuzlar ve basa dogru agri, sanki omuzlarinizda agirlik varmis gibi bisey olursa dikkat. Benim de o agrinin aksamina tansiyonum gorulmustu

E esraa92 cnm cok gecmis olsn bildigim kadariyla her tansiyonda hemen bebek alinmiyor ilacla normale donebilir durumun insallah iyi haberlerinizi bekliyoruz

Geçmiş olsun, neyse ki erkenden farketmişsiniz. İnşallah en kısa sürede iyi olursunuz.

Çok geçmiş olsun. Haftanız Allah'tan ileride. Moralinizi bozmayın bebeğiniz karninizda gelişmiştir. Bir iki hafta daha sabretseniz bu süreci atlatmış olursunuz. Merak ettiğim bir kere mi oldu bu durum yoksa daha önce de olmuş muydu (karın ağrısı ve tansiyon yüksekliği)

Temizlik uzmanı arkadaşlar size bir soru=) Bu gelen tırnak makası tarak kulak içi ateş ölçer.. bunları nasıl dezenfekte etmek gerek? Yani tırnak makasıyla tarağı yıkayabilirim gerçi de ekstra bunlar da kaynatılmıyo dimi=) Ateş ölçeri temizlemeye gerek var mı? Hani koroplastları bile temizledik şimdi her şeye şüpheyle yaklaşıyorm

Ozellikle kulak ici ates olceri kaynatman lazim wala bende anneme sordum tirnak makasi tarak gibi seyleri asla kaynatma dedi bol kolonya ile yika sonra beklet bol su ile durula ve kurula dedi ama henuz Yapmadim bisi belki farkli bakis acilari cikar bekleyelim bakalim.
Hatta bu kol ve ayak bilegine takilan corap gibi oyuncaklar varya onlari bile yikama kolonya ve duru su kullan dedi ama

Geçmiş olsun ,erken fark edilmesi çok güzel hafta da ileride sorun olmaz Allah'ın izniyle . Tansiyon ne yazık ki her an çıkabilen bir şey, hepimizin dikkatli olması gerekir.

Hepsini çamaşır makinasına at kaynar suda yika tırnak makası tarak kaynatilabilir esasen sonrasında dezenfentan sıkarsin tamam .Kulak ölçer içinde dışını dezenfektan ile silebilirsin zaten uç takacaksin o da kapalı paketten çıkacak sorun olmaz dışını halletsen yeter .

Aaa karın ağrısı mı bak bunu duymamıştım benm idrarda protein çıkmıştı ama sonra düzeldi şimdi yine tansiyona bakıyorum ara ara peki bebeğin hareketlernde bi farklılık oldu mu cnm merk etme dualarımız seninle zaten Yaşam sınırına geldi çok şükür bebeğin de atlatrsnz inş

Klasik kaynana işte çok takılma. Benim kv ilk kızımda eline verdik ultrason görüntüsünü eşim sordu kime benziyor diye daha resmi anlayamadan oğluuuum dedi biz bir kahkaha patlattık eşimle kızım tıpatıp bana benziyordu herşeyiyle doktor bile söylüyordu senin minyatürün diye. Kız 3 yaşında hala der oğlumada benziyor işte diye kaynım verir ağzının payını neyi zorluyorsunuz işte aynı annesi diye. Hayır ha sen ha babası ne farkeder ki kime benzediği sonuçta tek başımıza yapmadık bu çocuğu. Öyle söylemlerde hep beni tam benimsemediklerini hissediyorum başka bi açıklaması yok çünkü

kolonya mantıklı geldi bana da. En iyi dezenfektan zaten 2 senedir her şeyimiz oldu kolonya

Geçmiş olsun neyse ki erken fark edilmiş riskli zamanları atlattık zaten inşaAllah hiçbir sorun yaşamadan alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Tansiyonunuz kaç çıkıyor? Karın ağrısı var demişsiniz oda mı belirti acaba

Ya erkek olcağını duyunca bnm annem de hemen dayısına benzesin dedi bence de benzesin dayısı bana göre dünyanın en tatlı bebeğiydi, ama ben kocamı da çok seviyorum tabi ona da benzeyebilir ama annem için benm kocam mı onun oğlu mu tabi ki oğlu=) herkes kendi çocuğunun bebekliğini özler. benim kayınvalidem gördüğü her sarışın çocuğu ya da abi-kız kardeş çocuk görsün hepsini kendi çocuklarının bebekliğiymiş gibi sever ay ay aynı oğlumun-kızımın küçüklüğü diye sever. Benim çocuğumu da öyle seveceği kesin.
Bu arada ben de oğlm babasına benzesin isterdim hep ama insan kendisine de benzesin istiyomş meğer, bana diilse bile hakkaten dayısına yani erkek kardeşime benzese isterdim. İnsan çok merak ediyo ister istemez neye benzeyeceğini ok önemli olan sağlık tabi ki ama insanoğlu işte görüntüye de takılıyo:)

Tırnak makası yıkanmaz bence ya paslanmaz mı ki yıkayınca gerçi hemen kurutsan bi şey olmaz herhalde ama ben tırnak makasını kolonyayla siliyorum her kullanımdan önce ve sonra. Tarağı bebek şampuanıyla sıcak suyla yıkayabilirsin. Kulak ateşölçeri bilmiyorum hiç kullanmadım.
Koroplastları emzik biberon temizleyicisiyle yıkadım
Bi de organizer almıştım Q Queen of the North sen de almışsın ya canım onu nasıl temizledin dünden beri düşünüyorum

Kızımı benden başka herkese ama herkese benzetmişlerdi doğunca. Babanneye halalara amcaya kuzenlerine anneme babama, en çok da babasına. görümcemin eşi bana dedi ki sadece alnı sana benziyo sağ olsun o kadar da benzetmişler
Ben doğurmasam kocam kimden yaptı bu çocuğu diye şüpheye düşeceğim yani o derece bana benzeten yok
Ama gerçekten de aynı babası yani huyları ben sadece yapacak bir şey yok.
Oğlan da babasına benzer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…