2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Onlar makineye atilabilio bildigim kadariyla ama seninki de atilabiliyo mu acaba

Allah gönlünüze göre versin doğru diyorsunuz insan bi yerindende bana benzesin duygusunu taşıyor ne olursa olsun. Eşim hep kızımız sana benzer inşaAllah derdi ama doktor aynı sen dedikçe hocam azcık ucundan bana benzeyen yanı yok mu diyede sorardı mesela

Cok geçmiş olsun.tez zamanda hersey normale dönsün insallah

Organizerlerin içi karton onları temizleyebilirsen ben de alacağım

Hayır tabi ki
Ama koroplastların içine bebek kıyafeti girecek canım lütfen aynı şey değil
He tabi unutmusum onu bak
Ben yikamıycam ya
Ben bugun basladim bebe kiyafeti isine
Zormus ya
Ama var ya misler gibi oldular
Eskileri filan hallettim bugun
Kurutmaya da attım daha guzel oldu

Merhaba kızlar, coronaya yakalanan arkadaşlar kaç günde atlattı bu melun hastalığı? Ben 6 gündür çekiyorum hala geçmedi.
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben ilk kez 15.günde ayağa kalkabilmiştim 18. Günde filan kendimi iyi hissetmeye başlamıştım benimki deltaydı umarım benim gibi olma bian önce atlatırsınız

Merhaba kızlar, coronaya yakalanan arkadaşlar kaç günde atlattı bu melun hastalığı? Ben 6 gündür çekiyorum hala geçmedi.
Canım cok gecmis olsun
Yapiyormusun ek takviyeler
Benim gordugum 5. Gunden sonra daha zorlaniliyor 3 gun sanki
Kendi kendime boyle bi gozlem yaptım l
Rabbim sifa versin

Valla ek bir şey yapmadım,bir kaç gün havalandirdim sonra dezenfektan ile sildim mikroop olsa da uzun süre zaten yaşayamıyor ki relax beybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…