Tırnak makası yıkanmaz bence ya paslanmaz mı ki yıkayınca gerçi hemen kurutsan bi şey olmaz herhalde ama ben tırnak makasını kolonyayla siliyorum her kullanımdan önce ve sonra. Tarağı bebek şampuanıyla sıcak suyla yıkayabilirsin. Kulak ateşölçeri bilmiyorum hiç kullanmadım.
Koroplastları emzik biberon temizleyicisiyle yıkadım
Bi de organizer almıştım QQueen of the North
sen de almışsın ya canım onu nasıl temizledin dünden beri düşünüyorum
Ya erkek olcağını duyunca bnm annem de hemen dayısına benzesin dedi bence de benzesin dayısı bana göre dünyanın en tatlı bebeğiydi, ama ben kocamı da çok seviyorum tabi ona da benzeyebilir ama annem için benm kocam mı onun oğlu mu tabi ki oğlu=) herkes kendi çocuğunun bebekliğini özler. benim kayınvalidem gördüğü her sarışın çocuğu ya da abi-kız kardeş çocuk görsün hepsini kendi çocuklarının bebekliğiymiş gibi sever ay ay aynı oğlumun-kızımın küçüklüğü diye sever. Benim çocuğumu da öyle seveceği kesin.
Bu arada ben de oğlm babasına benzesin isterdim hep ama insan kendisine de benzesin istiyomş meğer, bana diilse bile hakkaten dayısına yani erkek kardeşime benzese isterdim. İnsan çok merak ediyo ister istemez neye benzeyeceğini ok önemli olan sağlık tabi ki ama insanoğlu işte görüntüye de takılıyo:)
Allah gönlünüze göre versin doğru diyorsunuz insan bi yerindende bana benzesin duygusunu taşıyor ne olursa olsun. Eşim hep kızımız sana benzer inşaAllah derdi ama doktor aynı sen dedikçe hocam azcık ucundan bana benzeyen yanı yok mu diyede sorardı mesela
Kızlar biraz karnım ağrıyordu doktora gittim ve kan idrar tahlili verdim, tansiyon ölçüldü. Malesef gebelik preklampsi başlangıç teşhisi kondu. Bugün yatışım verilecek dua edin lütfen. Tüm değerlerim hiç sekmeden iyi giderken biranda oldu. Lütfen benim gibi yapmayın hergün tansiyonunuzu ölçüm ben de sabah tesadüfen tansiyon ölçünce bi tuhaflık olduğunu anladım tansiyonum hiç bir belirti vermedi sınırda şuanda
Tırnak makası yıkanmaz bence ya paslanmaz mı ki yıkayınca gerçi hemen kurutsan bi şey olmaz herhalde ama ben tırnak makasını kolonyayla siliyorum her kullanımdan önce ve sonra. Tarağı bebek şampuanıyla sıcak suyla yıkayabilirsin. Kulak ateşölçeri bilmiyorum hiç kullanmadım.
Cooook yoruldum bugun
Hic okuyamadım
Son koroplastlari yikayan arkadaslar bi sorum olacak
Buzdolabinposeti kullaniyor musunuz?
Kullanıyorsanız yikayip mi kullanıyorsunuz merak ettim
Cooook yoruldum bugun
Hic okuyamadım
Cooook yoruldum bugun
Hic okuyamadım
He tabi unutmusum onu bak
Ben yikamıycam ya
Ben bugun basladim bebe kiyafeti isine
Zormus ya
Ama var ya misler gibi oldular
Eskileri filan hallettim bugun
Kurutmaya da attım daha guzel oldu
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Ben ilk kez 15.günde ayağa kalkabilmiştim 18. Günde filan kendimi iyi hissetmeye başlamıştım benimki deltaydı umarım benim gibi olma bian önce atlatırsınız
Canım cok gecmis olsun
Yapiyormusun ek takviyeler
Benim gordugum 5. Gunden sonra daha zorlaniliyor 3 gun sanki
Kendi kendime boyle bi gozlem yaptım l
Rabbim sifa versin
Canım cok gecmis olsun
Yapiyormusun ek takviyeler
Benim gordugum 5. Gunden sonra daha zorlaniliyor 3 gun sanki
Kendi kendime boyle bi gozlem yaptım l
Rabbim sifa versin