Benim bebegin takımlarındaki pantolonlar hep kendinden patikli, ilaveten corap koymak gerekir mi?
Gecelik daha rahat oluyor ilk gün sonra normal pijamaya geçeriz .Kızlar ya bu gecelik dediğiniz şeyler elbise tarzı olandan mı? Ben almadım ondan pijama takımı aldım 2 taneaklıma düşürdünüz bak şimdi
Ben sezeryan olmasqm pijama alirdm sadeceKızlar ya bu gecelik dediğiniz şeyler elbise tarzı olandan mı? Ben almadım ondan pijama takımı aldım 2 taneaklıma düşürdünüz bak şimdi
Perinatologa da görünmen iyi olur tabi ama doktorunuzu da dinleyin bence çok diretmeyin en iyisini onlar bilir.Evet. 29 30 hafta olsa risk alırdık ama 34 hafta bitiyor bebek ciğer gelişiminin bir kısmını tamamladı risk almaya gerek yok diyor. Suyun daha fazla azalması anne karnında ani ölümlere neden olabiliyor diyor napcagimi şaşırdım pazartesiyi bekleyecegim
ben de sadece 2 gecelik 2 sabahlık takım şeklinde koymayı düşündüm ama hastaneden bana verilen broşürde 2 gecelik 2 pijama şeklinde yazılmış bana çok geldi ztn 2 gece kalıcam bi de ilk günün yarısını ztn amelyat önlüğüyle geçiricem 2 yeter gibi düşündüm.
depend almadm ben almazsam pişman olur muyum ki, hastane broşüründe yine 4-5 lohusa çamaşırı ve 2 tane kullan at çamaşır yazılmış. Dependlerin de paketin içinde bir sürü var sanki kullanmam gibi geliyo böyle kullan at şeyler bende tik şeklinde çevreciliğim tutuyo doğaya yapılan bi katliammış gibi hani sevmiyorum hiç açıkçası. Almazsan da olur derseniz lohusa çamaşırlarımla takılmayı düşünüyorum.
En içe corap giydiriyorlar onun üstüne patikli pantolon
Gecelik daha rahat oluyor ilk gün sonra normal pijamaya geçeriz .
Şimdi benimde sezeryan planlanan ona göre alayım bari rahat oluyor diyorsanız ben üşütürmüyüm acaba diye düşündüm ondan almamıştımBen sezeryan olmasqm pijama alirdm sadece
Ben 2 gecelik, 2 pijama takımı aldım. Bebek için 2 hastane çıkışı 1 tane de alt üst takım koydum. Belki 1 takım daha koyarım bilmiyorum. 1 ince 1 kalın battaniye koydum. Ben yanımda bir paket depend götürücem. 2 tane de hamile külodu o kadar. 2 tane emzirme atleti 2 tane de emzirme sütyeni koyacağım.Kızlar kendiniz için kaç tane pijama -gecelik takımı alacaksınız yanınıza ? Bir gecelik bir sabahlık 1 pijama takımı ve 1 alt aldım sadece yeter mi ki ?
Bebek için de 3 takım hastane çıkışı hazirladim patikli çoraplı olacak şekilde 1 Pamuk battaniye koydum .Allah nasip ederse taburcu olacağımiz gün evden daha kalın battaniye isterim diye düşündüm ama bilemedim yine de .
Bir de kendiniz için iç çamaşırı ne kadar alacaksınız 3 takım yeter mi ?
Evet ilk gittiğimde onu giyerim püfür püfür rahat olur diye düşündümKızlar ya bu gecelik dediğiniz şeyler elbise tarzı olandan mı? Ben almadım ondan pijama takımı aldım 2 taneaklıma düşürdünüz bak şimdi
Depend üstüne çamaşır giyilmiyorsa, normal iç çamaşırı koyayım sadece. Orada benim kafam karıştı işte2 gecelik bir pijama koyacağım. Sezaryen deneyimim yok ama normal doğumda bence gecelik daha kullanışlı.
Bir tane de yatışım yapıldığında hastane veriyor, o doğumdan sonra çıkıyor tabi kendiminkileri temiz temiz giyerim. Eve çıkarken de pijamayla çıkmıştım ben ayrıyeten hastaneden ayrılma kombini yapmadım
Depend bence şart, bir kere giyiyorsun uzun süre gidiyor, orkid kaydı mı doldu mu derdi yok.
Lohusa çamaşırı dediğiniz ne onu bilmiyorum
Depend olunca alt çamaşıra gerek yok ama yedek birkaç tane koyarım.
Bebeğe ebeye verilecekle beraber 5 takım, 2 battaniye düşünüyorum.
Özellikle normal doğan bebekler ilk saatler çok kusuyor, doğarken bi şeyler yuttukları için demişti doktorum.
Tam bitti diyorum bitmiyorEvet ilk gittiğimde onu giyerim püfür püfür rahat olur diye düşündümebe alttan kontrol ettiğinde de kolay olur.
Giyersin canım sıkıntı olmuyor. Bana doğum sonrası hasta bezi bağlamışlardı, odaya gelince biraz kendime geldiğimde ebeye sorduk depend kullanabilir miyim diye olur demişti. O ara pijamamı da giymiştim fotoğraf çekilmek için.Depend üstüne çamaşır giyilmiyorsa, normal iç çamaşırı koyayım sadece. Orada benim kafam karıştı işteped koyarım yine yedek. Normal doğumdan sonra altını hemen giyebiliyor musun? Sezeyanda hemen giyemiyordun sanırım
Pazartesi perinatologla görüşücemKuzenimin doğum zamanı gelmişti artık son zamanlarıydı normal doğumu bekledi bir türlü gelmeyince suyu azaldı ve sezeryana aldılar. Ama senin daha haftan var yani.. bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim
Malesef yarın dolu pazartesi sabaha aldımBen de perinatologa gorunmeni tavsiye ederim ama Pzt gununden once yok mu perinatolog bulamiyo musun
Bunu bilmiyordum corap koymayacaktım nasilsa patikli diye. Teşekkür ederimEn içe corap giydiriyorlar onun üstüne patikli pantolon
Gecelik daha rahat oluyor ilk gün sonra normal pijamaya geçeriz .
Depend üstüne çamaşır giyilmiyorsa, normal iç çamaşırı koyayım sadece. Orada benim kafam karıştı işteped koyarım yine yedek. Normal doğumdan sonra altını hemen giyebiliyor musun? Sezeyanda hemen giyemiyordun sanırım
Sezeryandan sonra hemen giyemiyosn tabi camasiriini cunku o giydigimiz kucucuk dusuk bel camasirlar dikise denk geliyo. Benim lohusa camasiri dedigim zaten tepeye kdr cikan dikise denk gelmeyen camasirlar. Biraz babanne donu gibi2 gecelik bir pijama koyacağım. Sezaryen deneyimim yok ama normal doğumda bence gecelik daha kullanışlı.
Bir tane de yatışım yapıldığında hastane veriyor, o doğumdan sonra çıkıyor tabi kendiminkileri temiz temiz giyerim. Eve çıkarken de pijamayla çıkmıştım ben ayrıyeten hastaneden ayrılma kombini yapmadım
Depend bence şart, bir kere giyiyorsun uzun süre gidiyor, orkid kaydı mı doldu mu derdi yok.
Lohusa çamaşırı dediğiniz ne onu bilmiyorum
Depend olunca alt çamaşıra gerek yok ama yedek birkaç tane koyarım.
Bebeğe ebeye verilecekle beraber 5 takım, 2 battaniye düşünüyorum.
Özellikle normal doğan bebekler ilk saatler çok kusuyor, doğarken bi şeyler yuttukları için demişti doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?