2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
İlla bişi diyecekler işte 😁 benim daha önce Bi kaybım var birazda ondan korkuyorum belkide
Benim de var kaybim ama millet ne bilsin. Ustelik babam annem okdr iyi bildikleri halde surekli bisey diyolar onceki gebeligimde bebek kilo almamisti oyuzden bunda surekli bi gobek kiyasi vardi. Gobegin cikti mi gobegin buyuyo mu. Bunda gobegin daha cok cikti. Tekmeliyo dimi.. ya gobegim cikti ama ikinci hamilelik ust uste oldugu icin cikti diyodm bi arkadasim 9 aylikti benm 6 aylikkenki gobegimle dogurdu aaa oyle mi diyo babam.

Benim de var kaybim ama millet ne bilsin. Ustelik babam annem okdr iyi bildikleri halde surekli bisey diyolar onceki gebeligimde bebek kilo almamisti oyuzden bunda surekli bi gobek kiyasi vardi. Gobegin cikti mi gobegin buyuyo mu. Bunda gobegin daha cok cikti. Tekmeliyo dimi.. ya gobegim cikti ama ikinci hamilelik ust uste oldugu icin cikti diyodm bi arkadasim 9 aylikti benm 6 aylikkenki gobegimle dogurdu aaa oyle mi diyo babam.
Eminimki iclerinde kotuluk tabiki yoktur ama su donemde ne derece hassas oldugumuzu sanirim anlayamiyorlar ki senin evhamlarin cok daha farklidir biri bisi dediginde icine kurt duser vs. Karin buyume isi zaten kisisel bisidir ic karin buyuk derler kimisinde azicik gobek olur kimisi daha 2 aylikken kocaman. İnsanlar iste malesef kas yapayim derken goz cikariyorlar.

Cevreye her zaman kulak tika daha lohusayken bir suru muhabbet edecekler 🤭🤭 he de gec bana da karnin indi diolar oglumu okula goturup getiriyorum tavir aynen su
Ayyyy gunahhhh okul yolunda dogurucaksin sennn
Ezikler gibi hemde 🤭🤭 he diorum siz goturursunuz artik hastaneye de gulup geciyorum wala
Ya bu acıma olayına bende ifrit oluyorum 😂
Geçen gün kızımı tiyatroya götürdüm. Sadece çocukları aldılar, anneler dışarda bekliyor ama oturacak yer yok. Ordan birkaç kadın ay sen hamilesin belin ağrır oturacak yer bul falan iyiyim ben alışkınım diyorum yok seferber oldular bana sandalye bulmak için 😂

Yürümesende iyiceşiştin hareket et derler derlerde derler😂
İlk gebeligimde sadece ise gidip geliyordum. Evde annem vardi hic bir is yapmiyordum malak gibi yatiyordum annem yuruyus yap doguramicaksin die beynimi yerdi 38+3 te gece ciktik esimle yuruduk epeyce ertesi gunde kontrolum vardi cat acilma olmis 2 cm doguma aldilardi 🤣🤣 dedim anne senin yuzunden erken dogurdum 🤣🤣🤣🤣🤣

Eminimki iclerinde kotuluk tabiki yoktur ama su donemde ne derece hassas oldugumuzu sanirim anlayamiyorlar ki senin evhamlarin cok daha farklidir biri bisi dediginde icine kurt duser vs. Karin buyume isi zaten kisisel bisidir ic karin buyuk derler kimisinde azicik gobek olur kimisi daha 2 aylikken kocaman. İnsanlar iste malesef kas yapayim derken goz cikariyorlar.
Yok tabi kotu niyetleri yok onlar da aslinda evham yapiyolar bana soylemeseler de cok net hissediyorm bu sefer ben onlari rahatlatmaya calisiyorm. Annem bana diyo ki son haftalara geldn artik ben senin yerinde olsam her gun doktorumu arardm :) niye her hafta kontrole cagirmio fln diyo. Ben de tamam anne adamin bi bildigi vardir ztn hareketleri iyi diorm. 35te cagirdi kontrole onu da atlatirsak ondan snr artik dicem ben her hafta gelicem yeter. Ben de stres yapmamaya calisiyorm ama suan her gun tansiyon nabiz bebegin hareketlerini sayma seklinde devam

Benim yakınlarda doğum yapan arkadaşım bile (ilk çocuğunu doğurdu) bilir kişi kesilmiş bana göbeğin aşağı mı indi demişti ve daha 30 lu haftaların başındaydım 😡 doğum için erken bi vakitti yani. Hala da karı koca senin bebek erken gelecek diyip duruyorlar.

Günaydın bacılar herkes diyorki şimdi seni gece uyutmuyordur bebek karnında tekmelemekten benimki hiç gece aktif olmadı tuvalete kalkarsam Bir iki hareket ediyor başka yok gece hareketli mi olması lazım tedirgin oldum ya ama gündüz hareketli amann hamilelere kimse soru sormasın valla insanı korkutmak tan başka bişi değil
Benimki çok hareketli ama gece uyuduğumda o da sakinliyor rahatsız etmiyor annesini 😄 tuvalete kalkarsam ya da çok hareket edersem, bir türlü uykuya dalamazsam öyle kıpırdıyor gece.

Cevreye her zaman kulak tika daha lohusayken bir suru muhabbet edecekler 🤭🤭 he de gec bana da karnin indi diolar oglumu okula goturup getiriyorum tavir aynen su
Ayyyy gunahhhh okul yolunda dogurucaksin sennn
Ezikler gibi hemde 🤭🤭 he diorum siz goturursunuz artik hastaneye de gulup geciyorum wala
Ay ne var hamileyiz diye sağlık sorunumuz yoksa hep yatacak mıyız 🤨 bende çalışmaz raporu almak zorunda kaldım evdeyim ama evde bile 1 gün pinekleyemedim hep bir şey buluyorum yapacak bitmiyor iş 🤣 öyle hantallaşmadım da enerjim iyi, bir de uyuyabilsem..

Yok tabi kotu niyetleri yok onlar da aslinda evham yapiyolar bana soylemeseler de cok net hissediyorm bu sefer ben onlari rahatlatmaya calisiyorm. Annem bana diyo ki son haftalara geldn artik ben senin yerinde olsam her gun doktorumu arardm :) niye her hafta kontrole cagirmio fln diyo. Ben de tamam anne adamin bi bildigi vardir ztn hareketleri iyi diorm. 35te cagirdi kontrole onu da atlatirsak ondan snr artik dicem ben her hafta gelicem yeter. Ben de stres yapmamaya calisiyorm ama suan her gun tansiyon nabiz bebegin hareketlerini sayma seklinde devam
Benim doktorum 33. Hafta dolduktan sonra haftalık çağırmaya başladı

Benimde başından beri göbeğim hep çıplak evde kapatamıyorum 🤣 annem diyor çocuğu üşüteceksin 🤣🤣

Göbeğimin derisi acıyor ya ben de göbek açık geziyorum 😂 hatta bazen havluya buz sarıp göbeğimin yanan yerlerine koyuyorum, derim kırmızı buz koyunca beyazlıyor iyi geliyor😂
soğuk su tutmak da iyi geliyor bacaklarım üşüyor onu yapamıyorum😀
üşütücem iyice .

Benim doktorum 33. Hafta dolduktan sonra haftalık çağırmaya başladı
Ay benimkinin rahatligini anlamadm zaten bilio onceki hikayemi cok iyi, kendisi dogurttu beni o zaman da. Ama 32den snr 35de cagirdi ben de peki dedim. Diyorm demek ki iyi gordu bi endisesi olsa cagirirdi. Ben de heralde onceden kayip yasayan en rahat hamileyimdir diyorm adama, hic biseye ses cikarmiyorm iyisin dio doktora guvenip peki diyorm 3 hafta snr gel diyo ona da peki diyorm:)

Ya insanlar da muhabbet olsun diye soyluyolar bence bu da toplum arasinda bi hurafe iste karnin sivri yok inmis fln takilma bunlara dr ne derse o ay evet bayadir asagida aman erken gelmesn fln de gec bence kmse de seni uzmek icin kotu niyetten soylemiyodur bunlar hamileyle sohbet konusu iste hep. Bu arada beninki sabah gun icinde sanki etimden firlayip cikacak gbi hareketli ama gece bennde hissetmiorm pek ya hareketsiz yq da ben hissetmiorm ne guzel iste uyuyorz mis gbi. Hem gece hareketsiz olmasi daha iyi dogdugunda da ayni sey gece daha hareketsiz olur yatar uyur. Benim de alakasiz bi manikurcu kadin var kuaforde alakamjn olmadigi biri iste meraba meraba ztn benm islemlerimi bile o yapmaz qma her gordugnde ne zaman dogacak bu bebe, oglak burcu olmasin yay burcu olsunmus. Ona neyse burcundan. Yok yok oglak olcak erken gelmesin diyorm geciyorm
Bana da burç muhabbeti yapan çok oldu. Hadi o yine manikürcüymüş. Bizim eczacı yaptı aynı muhabbeti. Oğlaklar şöyle inatçı böyle zor olurmuş 🤦🏻‍♀️ Yalnız o burçtan değil de karakterden kaynaklanıyor dedim. İnatla oğlakları kötülüyor bana 🥴Seni mi kırcam yay doğururum deseydim keşke :KK48:

Bana da burç muhabbeti yapan çok oldu. Hadi o yine manikürcüymüş. Bizim eczacı yaptı aynı muhabbeti. Oğlaklar şöyle inatçı böyle zor olurmuş 🤦🏻‍♀️ Yalnız o burçtan değil de karakterden kaynaklanıyor dedim. İnatla oğlakları kötülüyor bana 🥴Seni mi kırcam yay doğururum deseydim keşke :KK48:
Valla ben kendim Oğlak oldugum icin kimse bana oğlağı kotuleyemez 😃

Selamlar. Öncelikle öğretmenler gününüz kutlu olsun 🥰 Ben çalışamaz raporu aldım. Açıkçası bir şey hesap etmedim. Zaten Eylül'de idari izne ayrılmıştım. Sınıfıma bu sene ücretli öğretmen giriyor. O kadar hafta çalışmayıp 32'de ben çalışmak istiyorum diyip insanların ekmeğiyle oynamak istemedim. Hesabıma göre mart ayına kadar sürüyor doğum iznim. Marttan sonra alabildiğim yere kadar rapor alacağım. Özel hastaneden parasını verip heyet raporu alan tanıdıklarım oldu. Rapor alamazsam da okullar kapanana kadar ücretsiz izin kullanacağım. Seminer döneminde okula dönerim.
Bu parayla heyet raporu alanlar İstanbul'da mı acaba bana da lazım da

Back
X