Benim karnımda çoğu zaman sert. Bazen karnım patlar mı diye düşünmüyor değilim.Ben de abuk sabuk rüyalardan, saatte bir çişe kalkmaktan, devamlı sağa sola dönmekten sabahı zor ediyorum. Uyuyor muyum uyanık mıyım onu bile anlamıyorum. Bir de karnım acayip sert kızlar. Bebek karnımı delip çıkacak sanki. Böyle olması normal değil mi ?
Benimde valiz kabin boy, henüz hazırlamadım ama çok bişey koymayı düşünmüyorum, bebek çantasında hazırlarım yeter bence.Benim anlaştığım hastanede sezaryen 2 gün kalınıyor. Çok deneyimli olduğum için değil ama nasıl olsa poşetli diye 1-2 takım fazla koymuş olabilirim. Kendi eşyalarımı daha koymadım. Bebeğinkiler kabin boyu doldurmadı. Benimki de sığacak sanırım .
Bende Aralık girsin hazırlıcam kendime iki takım koysam yeter bence,Benim çanta da, 10lu hastane çıkışı, 2 yedek alt üst takım, yedek 2 zıbın ve çorap, 1 penye battaniye,1 kalın battaniye, 1 müslin örtü, 10 adet bez, 1 ıslak mendil, 2 alt değiştirme örtüsü, emzik, göğüs pompası, pişik kremi, alt silme pamuğu
Sabahlıklı gecelik, 2 alt üst takım, göğüs pedi,hırka,çorap, emzirme sütyeni, atletli emzirme sütyeni,lohusa tacı
Rulo,kolonya,krem,depend,ıslak mendil,diş fırçası-macunu, ped
İç çamaşırı ve terliğim kalmışAyva çekirdeğinden de jel yapıp koyarım.
Normal doğum istiyorum 1 gece kalırım ama sezeryan olursa 2 gecedir herhalde tam bilmiyorum. Öyle olursa bez ihtiyacım olur. Bunlar çok değildir herhaldevalizim kabin boy+ anne bebek sırt çantam da var. Eksik varsa söyleyin bana
Ben koydum her ihtimale karsilikGöğüs pedi lazım olur mu?
Ben de koydum ama ilk birkaç ay kullanmayı pek önermiyorlar. Onun yerine göğüs kalkanı çok öneriliyor.Göğüs pedi lazım olur mu?
Göğüs kalkanından süt sızmıyor mu? Gümüş kapak pek işe yaramaz sanırım demi sızdırırBen de koydum ama ilk birkaç ay kullanmayı pek önermiyorlar. Onun yerine göğüs kalkanı çok öneriliyor.
Kan bulaşır, terlerim falan diye yedek koydum. Bu ter olayı darlıyor beniBenimde valiz kabin boy, henüz hazırlamadım ama çok bişey koymayı düşünmüyorum, bebek çantasında hazırlarım yeter bence.
Bende Aralık girsin hazırlıcam kendime iki takım koysam yeter bence,
Lazım olur belki diye koydumGöğüs pedi lazım olur mu?
Hiç denemediğim için bilmiyorumGöğüs kalkanından süt sızmıyor mu? Gümüş kapak pek işe yaramaz sanırım demi sızdırır
Kîz sen ne guzel yazmışsınAnadolu yakasından geleceksen büyük beklenti oluşmasın
Bebek arabası için seçenek vardı 3 farklı mağaza. Elele, gürkanbebe, lorelli, bir de e-bebek vardı. Araba alırken karşılaştırma açısından hepsinin aynı yerde olması işimi kolaylaştırdı.
Hamile giyim yok. Bebek giyimi de biraz pahalı ordan beğenip internetten aldıklarım oldu. Biorganik Bebek giyimi hoşuma gitti yıkayınca nasıl olur bilmiyorum .
Küçük bir avm bilgin olsun internetten bak içindeki dükkan seçeneklerine
10-15 sene önce çeşit fazlaydı içinde.Kîz sen ne guzel yazmışsınaynı dediklerini yaşadım bugun
10 sene once gittigimde ne guzeldi orası
Simdi sacma bi uer olmushic beğenmedim
Magaza desen dogru düzgün yok
Cesit yok
Rafları yağmalanmışlar mı napmislar
Eskiden bende oralıydım çünkü10-15 sene önce çeşit fazlaydı içinde.
Bana yakın olduğu için işime geliyor ama uzak bir yerden gelmelik pek değil.
O kadar umursamıyorlar ki girişte güvenlik yok çoğu zaman
Gayet makul bir çanta olmus benceBenim çanta da, 10lu hastane çıkışı, 2 yedek alt üst takım, yedek 2 zıbın ve çorap, 1 penye battaniye,1 kalın battaniye, 1 müslin örtü, 10 adet bez, 1 ıslak mendil, 2 alt değiştirme örtüsü, emzik, göğüs pompası, pişik kremi, alt silme pamuğu
Sabahlıklı gecelik, 2 alt üst takım, göğüs pedi,hırka,çorap, emzirme sütyeni, atletli emzirme sütyeni,lohusa tacı
Rulo,kolonya,krem,depend,ıslak mendil,diş fırçası-macunu, ped
İç çamaşırı ve terliğim kalmışAyva çekirdeğinden de jel yapıp koyarım.
Normal doğum istiyorum 1 gece kalırım ama sezeryan olursa 2 gecedir herhalde tam bilmiyorum. Öyle olursa bez ihtiyacım olur. Bunlar çok değildir herhaldevalizim kabin boy+ anne bebek sırt çantam da var. Eksik varsa söyleyin bana
Canım çok sevindim hem sevindim hem senin hem minik Ayazin toparlanmasınaMerhaba kızlar umarım herkes iyidir .
Biz iyiyiz çok şükür Ayazımız yavaş yavaş büyüyor 1.280 gr olmuş çok şükür . 31 .ci gebelik haftası oluyor . Şimdilik herşey yolunda çok şükür
Bende artık ayaklandım yemek ev işleri günüm öyle geçiyor çok şükür . Sabırsızlıkla Ayazın eve gelmesini bekliyoruz.
Pazartesi günü en az 32 haftasını tamamlaması lazım dediler bizim yakındaki hastaneye sevk edebilmek için inşAllah iyi toparlarda 35 hafta dolduğu zaman inşAllah çıkarırlar .
Kendinize dikkat edin inşAllah. Şimdilik böyle kızlar çok şükür iyiye gidiyoruz .
Canım silvernurse gümüş kapaklarından aldımKızlar gümüş kapak aldınız mı? Ne aldınız acaba
Eskiden bende oralıydım çünkügeldiğimde
park yatak sevdasına gittim mecburen trafige rağmen
Birazda baska seyler bakarım dedim ama cıks
Gercekten dogru düzgün magaza kalmamış
Guvenlik abla vardi ya
Cihazdan gecmek istemedim
Hamileysen anca gecebilirsin dedi hatta
Bende acaba koca gobegim belli olmuyor mu diye bi sevindim ictenice
Ben e bebekten babymom’un 999 ayar olanini aldimKızlar gümüş kapak aldınız mı? Ne aldınız acaba
Güle güle kullanin canimsu sizdeOlsun yatağını almışsın
Benimki ahşap ama ben de yatağımı ordan aldım.arabamı da ordan aldım. O konuda seçenek var.
30 senedir buralıyım, valla sanki başka yer güzel değilmiş gibi geliyor. Her şey elinin altında çarşı Pazar. Ama artık kiraları abarttılar, kentsel dönüşümden de ev sıkıntısı var o yüzden de fazla arttı.
Mecbur buralardayız İstanbul’dan kaçana kadar.
İnşallah bir kapı açılır belli mi olurGüle güle kullanin canimsu sizde
Yok dogru düzgün arabada yoktu inan
Hep Stoklar bitmisti
Bende oradan baska yerde yasayamam sanıyordum
Simdi bu taraf daha güzel geliyor
Oraya gelince kacmak istiyorum
Hatta bu sehirde dogdum büyüdüm
Baska yerde yaşayamam diyordum
Ama artık Allah bi kapı acsada gitsek diye bakıyorumburası yaşanacak yer degil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?