Gece oldu mu tamam sürekli aşağıya çalışmaya başladı kızım bazen korkuyorum bu kadr aşağıya vurmAsına gündüz göbek deliğimin oralarda ama gece kasıklara çalışıyo mesela şu an çok aşağıda hareket ediyo durmadan tuvalete gidiyorum öyle bi bastırıyorki vajinama normal mi acaba
Ben Avent in göğüs Kalkanını aldım indirim vardı 100 e geldi.
Süt akıtıyor tarzı yorumlar yapılmış ama maksat çamaşıra değmesin daha fazla tahriş olmasın mantığıyla kullanılacağını düşünüyorum. Oraya biriken sütü zaten çocuğa vermem.
Bunu kaynatmak gerekir mi ? Sadece biberon deterjanıyla yıkasak olur mu ?
Süt geldikçe meme büyüdüğü için meme ucunu sıkmaya başlıyor o zaman da süt doluyor içine ama o sütü zaten kullanmiyorsun .Kaç kez yatağa döküldü benim sütler ama çok işe yaradı gerçekten ucu hava alıyor çamaşıra değmiyor.Temizlemek gerekiyor çünkü süt yağlı ise leke leke oluyor biberon deterjanı ile yıkayıp kaynatiyordum ben
Benim yakınlarda doğum yapan arkadaşım bile (ilk çocuğunu doğurdu) bilir kişi kesilmiş bana göbeğin aşağı mı indi demişti ve daha 30 lu haftaların başındaydım doğum için erken bi vakitti yani. Hala da karı koca senin bebek erken gelecek diyip duruyorlar.
Ne kadar moral bozucu. Hic takma kafana nerden bilecekler. Insallah tam gununde dogurursun da dersin sizin kehanet tutmadi diye suratlarina. Doktorlarin dediginden baskasini takmam sahsen
Kizim oglak. Her huyunu seviyorum ama gercekten cok cok inatci. Asla tersini yaptiramazsin. O anlamda cok zorluyor. Onun disinda seviyorum ozelliklerini. Kovaya daha mesafeliyim nedense.
Normalde öyle anne karnında durabildiği kadar durmalı ama 40.haftanın dolmasına da 2 gün kala sezaryen yapılması çok geç olmaz mı bilemedim en geç 39 dolunca alınır . Doktorum henüz bir şey demedi tahmin ediyorum sadece ama ikinci doğumları genelde çok uzun süre tutmuyorlar 38+ olunca almak istiyorlar .
Benim ilk sezaryenim 40. hafta planlamıştık. ama bebek39+3 de geldi. şimdiki doktorum 39. hafta planladı. ama tam 31 aralık olduğundan 2 gün bekleyebilirsek bekleriz dedi. yeni yıl bebeği olsun diye.
Benim ilk sezaryenim 40. hafta planlamıştık. ama bebek39+3 de geldi. şimdiki doktorum 39. hafta planladı. ama tam 31 aralık olduğundan 2 gün bekleyebilirsek bekleriz dedi. yeni yıl bebeği olsun diye.
ay allah korusun. Doktorlar gelişimin tam olarak tamamlandığı zamanı 39. haftanın sonu olarak kabul ediyolarmış. Belki riske atmamak için 1 2 gün önce alınabilir ama mesela benim 38+3 31 aralıka denk geliyor sonrası 1 ocak 2 ocak da pazar ztn en erken 38+6 olabilir 3 ocak pzt..
Benim yakınlarda doğum yapan arkadaşım bile (ilk çocuğunu doğurdu) bilir kişi kesilmiş bana göbeğin aşağı mı indi demişti ve daha 30 lu haftaların başındaydım doğum için erken bi vakitti yani. Hala da karı koca senin bebek erken gelecek diyip duruyorlar.
Pskoloji bozmaktan baska bisi degil gercekten bu. Kimi asagida tasir bebegi kimi yukarida Tabi doguma yakin asagiya iner o ayri ama her asagiya inen gobek doguracak anlamina gelmez... allah kimseyi okumus cahil etmesin
Ben Avent in göğüs Kalkanını aldım indirim vardı 100 e geldi.
Süt akıtıyor tarzı yorumlar yapılmış ama maksat çamaşıra değmesin daha fazla tahriş olmasın mantığıyla kullanılacağını düşünüyorum. Oraya biriken sütü zaten çocuğa vermem.
Bunu kaynatmak gerekir mi ? Sadece biberon deterjanıyla yıkasak olur mu ?
Kızlar çatlak durumunuz nasıl bende hiç yok kaşıntıda yok hiç bişey de sürmüyorum acaba diyorum karnımmı büyümüyor öyle aşırı büyük değil bana göre karnım normal, genetik değildir annemin çatlak hep karnı.
Kızlar çatlak durumunuz nasıl bende hiç yok kaşıntıda yok hiç bişey de sürmüyorum acaba diyorum karnımmı büyümüyor öyle aşırı büyük değil bana göre karnım normal, genetik değildir annemin çatlak hep karnı.
Uzmek istemem ama ilk gebeligimde benimde oyleydi neredeyse son 1 w haftada catir catir gitti simdi gene yeni catlagim yok ama hafif kasintilarim var beyaz eski catlaklar kasiniyor sanki son dk golu bekliyorum yine
ay allah korusun. Doktorlar gelişimin tam olarak tamamlandığı zamanı 39. haftanın sonu olarak kabul ediyolarmış. Belki riske atmamak için 1 2 gün önce alınabilir ama mesela benim 38+3 31 aralıka denk geliyor sonrası 1 ocak 2 ocak da pazar ztn en erken 38+6 olabilir 3 ocak pzt..
Uzmek istemem ama ilk gebeligimde benimde oyleydi neredeyse son 1 w haftada catir catir gitti simdi gene yeni catlagim yok ama hafif kasintilarim var beyaz eski catlaklar kasiniyor sanki son dk golu bekliyorum yine
Kizim oglak. Her huyunu seviyorum ama gercekten cok cok inatci. Asla tersini yaptiramazsin. O anlamda cok zorluyor. Onun disinda seviyorum ozelliklerini. Kovaya daha mesafeliyim nedense.
Henüz çatlamadım ama bazen o kadar kaşınıyorum ki deli gibi kaşımamak için kendimi zor tutuyorum. Benim karnım haftama göre büyük. Son iki aydır az sonra doğuracak gibiyimKarnım çok erken çıkmıştı zaten. Doktorum da karnın büyük dedi. İç karın dar mı oluyormuş ne ondandır dediler.