Kızlar çatlak durumunuz nasıl bende hiç yok kaşıntıda yok hiç bişey de sürmüyorum acaba diyorum karnımmı büyümüyor öyle aşırı büyük değil bana göre karnım normal, genetik değildir annemin çatlak hep karnı.
Ben tabiki herkese saygi duyuyorum ama hic oyle ay catlamiyim ay manken gibi olayim kafasinda bir kadin degilim anneyim ben 2. Yi dogurucam elbette vucudum da hasar olacak catlaklarimla mutluyum
Hani bizler su içiyoruz nefesimizi tutup geçiriyoruz bazen geçiremiyoruz ya o daha küçük bilemez nasıl geçeceğini diye manyak bir düşünce giriyo gece aklıma napayım uyuyamayınca
Philips avent göğüs kalkanı hariç başka marka kalkan alan var mı ? Avent 6 parça gönderiyor diğer markalar da öyle mi acaba? İlk doğumda avent aldım ama birine verdim şimdi onu kullanmak istemiyorum fiyatları da yüksek geldi başka marka mi baksam diyorum .
Philips avent göğüs kalkanı hariç başka marka kalkan alan var mı ? Avent 6 parça gönderiyor diğer markalar da öyle mi acaba? İlk doğumda avent aldım ama birine verdim şimdi onu kullanmak istemiyorum fiyatları da yüksek geldi başka marka mi baksam diyorum .
Ben de aynı durumdayım Avent kullanmıştım ne akla hizmetse verdım gelınımıze, sımdı mycey alacam aynı gorunuyor Avent ıle 39 lıra yorumlarda bıraz Kucuuk demısler ama gıdıp bakacam e bebeekte
Hani bizler su içiyoruz nefesimizi tutup geçiriyoruz bazen geçiremiyoruz ya o daha küçük bilemez nasıl geçeceğini diye manyak bir düşünce giriyo gece aklıma napayım uyuyamayınca
He tabi cantani hazirla herseye hazirlikli ol maddi manevi derler ya o hesap. O ayri ama artik yerleri cok daraldi hareketleri ondanda kisitli unutma... Ah bu annelik ahhh.
Bende gece ruyamda konustum kizimla doktora gidiyorum dio doguma alicaz ay diorum donmemisti ne olucak sezeryan mi kizim ordan seslenio bana anne gece ki hareketlerim donmek icindi ne zannettin ben hazirim geliyorum dio ticim acikta kaldi sanirim
Ben de aynı durumdayım Avent kullanmıştım ne akla hizmetse verdım gelınımıze, sımdı mycey alacam aynı gorunuyor Avent ıle 39 lıra yorumlarda bıraz Kucuuk demısler ama gıdıp bakacam e bebeekte
Bende mycey baktım şimdi fiyatta çok uygun ,standart olması gerek ölçülerin ,küçük diyenler muhtemelen göğsü büyük olanlardır diye düşünüyorum.6 parcaymis iyi bence