İlk önce gözün aydın diyeyim. Allah analı babalı büyütsün. İkincisi çok geçmiş olsun ama merak etme kısa sürede toparlayıp kucağında bebeğinle çıkacaksın inşallah.Teşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Benim tedavim devam ediyor malesef oğluma bakamıyorum, günde 5 kez iğneler giriyor vücuduma artık damar kalmadıayaklarımda bile yer kalmadı iğne girecek. Şuan hem sezeryandan iyileşmenin yanında gebelik zehirlenmesini atlatmaya çalışıyorum lütfen dua edin doktor 5 gün daha kalabileceğimi öngörüyor
Çok geçmiş olsun canım benm idrarda protein vardı sürekli takip etmeye çalşyrm tansiyonumu ölçüyorum ama atlattın sen inş şükür öyle düşünelim sağlıkla doğdu bak bebişin sen de düzelirsin yakın zamanda merk etmeTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Benim tedavim devam ediyor malesef oğluma bakamıyorum, günde 5 kez iğneler giriyor vücuduma artık damar kalmadıayaklarımda bile yer kalmadı iğne girecek. Şuan hem sezeryandan iyileşmenin yanında gebelik zehirlenmesini atlatmaya çalışıyorum lütfen dua edin doktor 5 gün daha kalabileceğimi öngörüyor
Bende de catlak yok canımKızlar çatlak durumunuz nasıl bende hiç yok kaşıntıda yok hiç bişey de sürmüyorum acaba diyorum karnımmı büyümüyoröyle aşırı büyük değil bana göre karnım normal, genetik değildir annemin çatlak hep karnı.
Cok geçmiş olsun canım Rabbim ikinize de şifa versinTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Canim cok gecmis olsun.Allah analı babalı büyütsün minik paşayıTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Aynı durumdayim lökosit 80 çıktı yassı epitel 24 her gittiğimde yükseliyorBen de işe bile gitmiyorum su manyağı oldum iç iç tuvalete git sürekli çamaşır değiştir rutinim bu evdeki ama dün biraz kaşıntı başladı sinir oldm yarın tahlil yaptrcm bakalım çıkcak mı enfeksiyon hormonlar felaket
O iyi bisi ya hıçkırsın benislerPeki benim bebeğimi hıçkırık tuttu kendi kendine nasıl geçirecek diye üzülmem
Valla benim catlaklarla yuzlesmem asıl dogumdan sonra olmustuBen sıfır hasarla atlatacağımı düşünmüyorum . 2-3 kilo alırken bile çatlıyordum. Şimdi kremlerle 8-9 kiloya rağmen çatlamadım. Şimdiye kadar çoktan olması gerekiyordu. En azından miktarını azaltmış olacak.
Cooook sukur bebis sağlıcakla gelmisTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Çok geçmiş olsun canım, biran önce atlatırsın inşallahTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Benim yine enfeksiyon çıktı idrarda yine ilaç verdiler valla isyan edecem artık kullandıkça düşmesi gerekir benimki çıkıyor
Ben de işe bile gitmiyorum su manyağı oldum iç iç tuvalete git sürekli çamaşır değiştir rutinim bu evdeki ama dün biraz kaşıntı başladı sinir oldm yarın tahlil yaptrcm bakalım çıkcak mı enfeksiyon hormonlar felaket
Aynı durumdayim lökosit 80 çıktı yassı epitel 24 her gittiğimde yükseliyor
Benim de çıktı enfeksiyon ama antibiyotik daha beter etti bıraktım sirkeli suyla yıkamaya başladımAynı durumdayim lökosit 80 çıktı yassı epitel 24 her gittiğimde yükseliyor
Cok gecmis olsun saglikla kisa zamanda evinize donun insallah cnmTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Gözün aydın canım ve çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce toparlanırsınTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Canım çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Çok çok geçmiş Olsun. Sağlıkla bebek gelmiş. Allah sanada en yakın zamanda şifa versin.Teşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
Teşekkür ederim canım sorduğun için. Dün sabah saatlerinde acil sezeryana alındık malesef ölüm riskim vardı ve oğluma kavuştum, kendisi çok sağlıklı şükür sadece minik bir bey biraz :)
İnan vitamin ilacından fazla oldu aldığım antibiyotikler çok sinirleniyorum artıkBenim de çıktı enfeksiyon ama antibiyotik daha beter etti bıraktım sirkeli suyla yıkamaya başladım
Su içmekten karnım çatlayacak en son öyle hissediyorumkızlar sizi cok iyi anlıyorum
Allah yardımcınız olsun
Suya devam edin
Ayaklarınızı sıcak tutun
Hamileyken bitkisellede desteklenmiyor ki
Birde karbonatlı sıcak su yapıp icine oturmak cok iyi geliyor
Ama bebekler bu kadar büyümüşken yapılır mı bilemedim
AkrepYükselen burcu da önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?